Vorbe de fumoar – 10.01.2019 – Ce mica e lumea: Iohannis, scapat de dosar de vecina sa cu sotul la Schweighofer

Postat la: 10.01.2019 18:21 | Scris de: L.J. | Accesari: 4303

* De cateva zile, de cand am publicat Raportul Inspectiei Judiciare privitor la cele 16 dosare ale presedintelui Klaus Werner Iohannis, care dezvaluia ca in doua dintre cauze chiar procurorul general Augustin Lazar s-a ocupat atent de solutiile lui Iohannis, se tot vorbeste in spatiul public de adresa pe care Lazar i-ar fi comunicat-o petentului din dosarul clasat de procurorul Iustin Bic, cu nr. 595/P/2014, respectiv jurnalistul Marius Albin Marinescu, cel care de-a lungul timpului a facut o sumedenie de dezvaluiri despre familia prezidentiala si practicile acestora. Ei bine, noi am aflat ca in Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, la acea vreme condus de Augustin Lazar, s-a facut o nefacuta, practicata totusi, din ce stim noi, de multi procurori care nu vor ca solutiile lor sa fie cunoscute. Concret, desi o tara intreaga vorbeste despre adresa pe care Lazar i-a trimis-o lui Marius Albin Marinescu, adresa despre care aflam ca se afla intr-un exemplar la dosarul 595/P/2014, aflati ca adresa cu pricina nu i-a fost comunicata niciodata "petentului Marinescu". Caci, astfel cum insusi Marius Albin Marinescu ne-a relatat, el nu a primit niciodata acea adresa, suspectand chiar ca netrimiterea sa a fost premediata, astfel incat acesta sa nu ia la cunostinta de ordonanta de clasare, si astfel sa nu poata contestata solutia in termenul legal prevazut. Daca asa stau lucrurile, desi suntem siguri ca Augustin Lazar se va gandi sa dea vina pe Posta Romana care nu a livrat adresa sau ca a pierdut-o, atunci acest lucru reprezinta o noua dovada ca s-a facut tot posibilul ca dosarul lui Iohannis sa fie inchis fara cantec, astfel incat sa nu mai fie afectata imaginea celui ajuns chiar atunci president al Romaniei. Curat, murdar!

* Cum se aseaza lucrurile in cazul lui Iohannis si a dosarelor sale penale, toate pline de coincidente si solutionate cu clasari si netrimiteri. Una dintre clasari a fost data chiar de vecina de strada a lui Klaus Iohannis din Sibiu, procuroarea Carmen Maria Capra (foto 1 dreapta), procuroare al carei sot, ce sa vedeti, lucra la firma austriaca Schweighofer. Dezvaluirea a fost facuta in urma cu ceva timp de jurnalistul Marius Albin Marinescu pe site-ul acestuia, Justitiarul.ro, informatia fiind extrem de pretioasa, mai ales in contextul actual. Daca se mai verifica un pic, cine stie ce surprize mai avem. Cine e Schweighofer? Pai compania care taie paduri pe la noi si care ii scria direct lui Iohannis cerandu-i sa impiedice adoptarea noului Cod Silvic. Ca un facut, Iohannis a trimis Codul Silvic inapoi la Parlament, preluand in cererea de reexaminare chiar argumentele Schweinghofer. Frumos sau nu?

 

* Klaus Werner Iohannis este ingramadit si nu mai are scapare! Vrand, nevrand, va trebui sa o numeasca pe Adina Florea (foto 2) la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce Tudorel Toader a propus-o pe aceasta pentru a treia oara la conducerea parchetului. De data asta, vrajeala ca nu are adeverinta de la CNSAS, desi are 3, nu va mai tine pentru Iohannis, caci auzim ca si mult discutata sedinta de la CNSAS care a tot fost amanata din cauza lipsei reprezentatului Administratiei Prezidentiale, sub pretextul ca lucratorul de la Cotroceni era un pic racit, la fel ca prima doamna a avut loc deja, astfel ca nu mai este niciun impediment pentru numirea acesteia. Nu ca inainte ar fi fost vreun impediment, dar deh, nebanuite sunt figurile si toanele lui Iohannis. Daca va fi sa o refuze si de data asta, asteptam cu interes sa vedem ce motiv va mai inventa senior president.Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# ^^ date 10 ianuarie 2019 19:11 +16

Ce Posta Romana? Grefiera nu a pus-o la posta.

# DODI date 10 ianuarie 2019 19:33 +6

Nici nu știți ce poate naște mintea odihnită a unui troglodit josANUS ciolanis când e vorba să facă pe placul sistemului. Așa că eu cred că o va respinge pe motiv că nu are costum verde ca și garcea.

# Cetatean date 11 ianuarie 2019 14:22 +2

Capra nu e nume de Alba. Mai sapati....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii