Vorbe de fumoar – 8.11.2018 – Fiti cu ochii pe urnele lui Tarcea. Selaru a tradat-o pe Kovesi

Postat la: 08.11.2018 17:57 | Scris de: L.J. | Accesari: 7314

* Auzim ca unii vor sa puna de o frauda la tragerile la sorti care vor avea loc joi la orele 10.00 la Inalta Curte pentru desemnarea noilor membri din Completele de 5, ca urmare a ultimei Decizii a CCR. Se zvoneste ca, spre deosebire de anii trecuti, se vrea ca presa sa nu intre si sa asiste la extragere, si ca biletelele cu numele judecatorilor vor fi mesterite, astfel incat sa iasa cine trebuie. Speram ca sefa ICCJ Cristina Tarcea sa nu dezamageasca, sa nu lase loc de speculatii si sa faca totul ultra-transparent, ca sa nu iasa niciun fel de discutii. Speram sa fi disparut definitiv vremurile cand la Inalta Curte se trageau biletele din urna, impaturite in patru, cu agrafa pusa pe partea dinspre cotor la cine trebuia sa iasa, si ca mana magistratului asistent sef tot mesteca prin urna pana cand gasea biletele cu agrafa pusa spre cotor, ca sa scoata biletul si sa cotcodaceasca, ca atunci cand gaina gaseste margica. Stati linistiti, vom fi cu ochii pe ei!


* Cica s-a rupt lantul de iubire dintre Laura Codruta Kovesi si fostul ei consilier Valentin Horia Selaru, pe care Sistemul l-a facut peste noapte, din procuror DNA, direct judecator la Sectia penala a ICCJ. Mult l-a mai indragit Luluta pe Vali, astfel incat in ziua cand a fost numit judecator la Inalta Curte i-a facut un cadou ales: un set de Coduri penale din care a sters cu o carioaca groasa articolele privitoare la achitare. "Sa judeci numai dupa ele", i-a urat Luluta.  Asa spera Luluta ca protejatul ei sa nu dea niciodata achitare in dosarele DNA. Nu a fost sa fie asa, pentru ca Selaru, facut praf in toata presa, a inceput sa dea achitari ca sa isi mai spele din pacate. Speram sa o tina tot asa, pentru ca nici Dumnezeu nu a dorit moartea pacatosilor, ci indreptarea lor.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# adevarul date 8 noiembrie 2018 19:46 +3

Și extragera la biletelor se va televiza ca la loto

# Participant date 8 noiembrie 2018 20:16 +1

Toti jurnalistii acreditati la ICCJ au participat în trecut la această procedura de tragere la sorti, care este una complet transparentă. Mâine, de asemenea, orice persoană interesată poate participa.

# Nicu date 8 noiembrie 2018 20:40 +3

Cum trage la sorti pana cand nu se publica decizia? Decizia va produce efecte numai de la publicare.Cum stie ca motivarea Curtii nu va spune intr-un fel anune? Care decizie CCR s-a aplicat inainte de publicare? Ce e graba asta suspecta? Tragerea de maine e ilegala si trebuie suspendata

# Maxim date 9 noiembrie 2018 08:47 +4

Graba maxima pentru matrasirea lui Dragnea si Tariceanu.

# un mizantrop date 9 noiembrie 2018 16:25 +1

Ce sa zic, eu tot nu-l uit pe Selaru pentru Sorin Crivat, de iertat, sa-l ierte Dumnezeu! Poate, astia chiar merg la biserica, or avea duhovnici sanatosi la cap (ca nu stiu ce sa zic de-al Kodrutzei, ca ar fi trebuit s-o opreasca a iesi in lume, ar fi trimis-o in sihastrie...), poate lui Selaru i s-o fi dat canon sa judece corect, problema e ca toate canoanele astea sunt limitate in timp si pacatosul, oricat de pocait, recade, asa ca trebuie sa ne rugam sa nu fim in calea ispasirii lor, poate chiar sa avem parte de judeccatori ca judecatorii, nu parati de-astia facuti la apelul bocancilor securisti...Despre Tarcea, as zice ca i se potriveste "cotofana hoata", dar, jignesc cotofana, o pasare atat de inteligenta!

# nae din dealul feleacului date 9 noiembrie 2018 17:47 0

In casa Dreptatii (Justitie)se fac cele mai mari strimbatati.Veacul nostru ni-l umplura saltimbancii si irozii.Dumnezeu sa te fereasca de judecata curvelor date la reforma.Nebunii batrini sint mai nebuni decit cei tineri.Asistam la domnia bunului plac si a prostului gust.De bou sa te aperi din fata,de cal sa te aperi din spate ,iar de prost din toate partile.Cu cit statul este mai corrupt ,cu atit va emite mai multe legi.Unii beau din fintina cunoasterii,altii fac gargara.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii