ZEITA ACTIUNILOR DISCIPLINARE – Inspectia Judiciara a trimis-o in judecata disciplinara pe Laura Codruta Kovesi. Fosta sefa DNA este acuzata ca a transpirat date din ancheta de santaj, deschisa special pentru protectia "elitelor" Lucian Onea si Mircea Negulescu, ca sa compromita plangerile impotriva celor doi procurori. Kovesi facea pe desteapta citind din dosar: "Deci, nu… nu e un scandalut! E ditamai regia facuta!... O sa iasa un scandal fantastic, ca se duce la presa"

Postat la: 14.09.2018 15:07 | Scris de: Elena DUMITRACHE | Accesari: 6691

S-au miscat repede! Inspectia Judiciara o nenoroceste pe Laura Codruta Kovesi si o trimite in judecata disciplinara in, probabil, cel de-al cincilea dosar disciplinar. Este vorba despre dosarul deschis in vara lui 2018, in care Laura Codruta Kovesi a fost cercetata, iar acum trimisa in judecata la CSM, pentru ca a inserat in comunicatul de presa din 12 februarie 2018 pasaje din inregistrarile purtate in sediul DNA Ploiesti, care constituiau probe intr-un dosar al DNA.


 

Astfel, Inspectia Judiciara a anuntat vineri, 14 septembrie 2018, la doua luni de la declansarea verificarilor, ca fata de fosta sefa DNA a fost exercitata actiunea disciplinara pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute in Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor la articolul 99 lit. a) si lit. j), care prevad urmatoarele:

"a) manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu;

j) nerespectarea secretului deliberarii sau a confidentialitatii lucrarilor care au acest caracter, precum si a altor informatii de aceeasi natura de care a luat cunostinta in exercitarea functiei, cu exceptia celor de interes public, in conditiile legii".

Cel mai probabil, desi faptele sunt evidente, Sectia pentru procurori in materie disciplinara o va albi fara rusine pe Laura Codruta Kovesi, desi unica solutie ar trebui sa fie sanctionarea sa disciplinara, tinand cont de evidente!

Caci, asa cum ne amintim, in conferinta de presa sustinuta in februarie 2018, Laura Codruta Kovesi, in calitate de sefa a DNA, a dat citire unor pasaje dintr-un comunicat pe care il publicase pe site-ul institutiei, in care se pretindea ca halucinant, ca fostul deputat Vlad Cosma, autorul inregistrarilor devastatoare care au condus la inlaturarea din DNA Ploiesti a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu, ar fi incercat, atentie, sa santajeze parchetul anticoruptie pentru a obtine o situatie favoarbila pentru el si tatal sau, Mircea Cosma. In schimb, DNA nu a scos, nici atunci si nici pana in prezent, niciun cuvant despre fondul problemei, si anume falsificarea de dosare in DNA sau despre faptul ca Laura Kovesi avea cunostinta despre afirmatiile din inregistrare conform carora ar fi stiut de "schema" lui Negulescu si Onea.

Iata comunicatul Inspectiei Judiciare:


Iata comunicatul DNA din 12 februarie 2018:

“Cu referire la emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 3, in cursul serii de 11 februarie 2018, in care au fost prezentate o serie de inregistrari audio, ce redau presupuse discutii purtate de procurorul sef al Serviciului Teritorial Ploiesti - Onea Lucian cu inculpatul Cosma Vlad, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

1.Vlad Cosma, inculpat pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta intr-un dosar aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu termen pe 19 februarie 2018, trimis in judecata de Serviciul Teritorial Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie, a prezentat denaturat situatia dintr-un dosar penal aflat in curs de urmarire penala, folosindu-se de colaje ale unor inregistrari pe care le-a realizat personal.

2.Relevant este ca, anterior difuzarii inregistrarilor, persoane din anturajul acestuia, s-au prezentat in mod repetat la seful Serviciului Teritorial Ploiesti si, in lipsa acestuia, la alti procurori/ofiteri de politie judiciara – ultima data vineri, 9 februarie 2018 – cerandu-le procurorilor sa faca demersuri astfel incat sa ii creeze o situatie juridica favorabila lui si tatalui sau - inculpatul Cosma Mircea (cercetat pentru luare de mita si abuz in serviciu in acelasi dosar aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, cu termen pe 19 februarie 2018, in care este inculpat si fiul sau).

In concret, procurorilor li se cerea sa nu deruleze o ancheta penala cu privire la presupuse infractiuni aflate in legatura cu dosarul deja trimis in judecata, precum si sa intocmeasca si sa elibereze un inscris care sa ii foloseasca inculpatului Cosma Mircea la imbunatatirea situatiei juridice in dosarul aflat la ICCJ, in faza procesuala a apelului.

Persoanele respective au atras atentia procurorilor ca, in caz contrar, vor fi difuzate la diverse posturi de televiziune inregistrari video din anchetele acestora, constand in montaje, colaje, special realizate pentru compromiterea procurorilor si ofiterilor de politie care au instrumentat mai multe cauze penale, printre care si cel privindu-i pe inculpatii sus mentionati.

Transcriere discutie dintre persoana din anturajul lui Mircea Cosma si ofiter de politie de la ST Ploiesti – 09.02.2018

Persoana: … Duminica iese pe televizor. Si-au facut niste inregistrari, niste chestii de genul asta… si vor sa iasa pe televizor sa distruga pe toata lumea.

… N-am ce sa fac! Ca asta… ca n-au… Au facut, au aranjat tot! Sa… Vor sa iasa duminica, sa iasa pe televizor cu ele.

… Nici nu v-am spus!… si daca va fi un scandal foarte mare si o basica foarte mare, care va exploda, pentru ca el are niste chestii foarte, foarte…

… O sa iasa un scan… o sa iasa un scandal fantastic, ca se duce la presa, care presa e impotriva voastra! Si o sa fie o… intreg scandal. Eu acuma va spun decat… va spun… va trag un semnal de alarma… Adica, ce puteti sa faceti?… ca nu puteti sa le faceti, ca el le are… Oricum sunt toate date, montate…

… Ei au ce au, ca… ala mi-a zis: '…Domn’e (…) nu mi-au dat nici macar o caracterizare pentru tata!'

… Dumneavoastra trebuie sa intelegeti, ca nu e de gluma! Au facut niste discutii mari pe la C.S.M., pe la CONSILIUL MAGISTRATURII, pe la INALTA CURTE… tot felul de discutii… cu S.R.I.-ul… s-au inteles… au fost toti, impreuna, la SEBI GHITA, in… in asta, cum ii spune? in… a… in SERBIA.

...Au avut pe-acolo discutii… le-a aratat… au montat impreuna… Sunt montate oficial cu aia dupa la R.T.V., cu GADEA, de la ANTENA 3… Deci, nu… nu e un scandalut!

…E ditamai regia facuta! O sa transmita doua posturi in direct… Si ROMaNIA TV… si ANTENA 3! ANTENA 3 o sa fie in direct, cu totul, absolut…!

… Doamna… trebuie gasita o varianta prin care sa scapati de astia dupa cap, ca o sa vi se rupa picioarele la toti! Credeti-ma, s-au facut niste…!

Ofiter DNA: Ce varianta? Care ar fi varianta?

Persoana: Nu stiu! Sa-l lasati, dracu’, in pace!…trebuie sa ne asezam undeva, sa cautam o varianta, sa pice la o pace, sa faca intr-un fel, ca o sa vada ce recul o sa aiba prima…

….Duminica apare… Trebuia sa apara pe data de 15… eu stiam ceva, n-am fost sigur… da’ am avut noi… ne-a amanat noua procesu’… si acum avem pe 18 proces… si s-ar putea sa fie ultimul, ca incep dezbaterile si… a zis … 'Ce sa mai fac cu alea, daca ma duc la puscarie?'

…Cu cat ajungi mai sus, caderea e in jos… si eu acuma va spun in felul urmator… asta, asa… fac o discutie… si uit ca am facut-o! Vedeti-va de pielea dumneavoastra, ca sunteti la fel de bagata ca si ceilalti!

…Este vorba si de serviciul, si de salariile, si …[neinteligibil]…, si de familia dumneavoastra.

…Da! Eu, cu ochii mei am vazut! Mi-e mila de dumnea… Eu va spun cinstit! Vedeti-va de pielea dumneavoastra!

…Oamenii-s nebuni! Nu va dati seama ce filme au facut, ce discutii, ce imbarligari! Au discutii cu CIUTACU, cu… cu nu stiu care, cu nu stiu care, cu nu stiu care, cu nu stiu… cu douazeci de insi… cu VICOL, cu BLAGA, cu UDREA, cu BICA, care intra in direct de nu stiu unde, cu PONTA, care nu stiu ce vine sa zica. O sa fie un scandal monstru! N-au vrut sa faca chestia asta c-a picat Guvernu' si n-au vrut sa …[neinteligibil]… una cu alta! Cu DRAGNEA, care ii cere schimbarea lui KOVESI… cu inregistrari, in care discuta NEGULESCU la telefon…

…E ticluita ca lumea si sunt pregatiti rau de tot!

… Si dupa ce vedem primul set si vedem impactul care este… o sa va dau un telefon, ca vin… si vedem.

Transcriere discutie dintre o alta persoana din anturajul familiei Cosma si procuror ST Ploiesti – 29.01.2018

Persoana: Nu! Problema e ca… o sa inceapa un mare scandal la ANTENA 3… si v-au filmat… si pe dumneavoastra…...Nu stiu! Au intrat doi… cablati cu interfoane, cu camere, cu tot…

… Intra si GHITA de la BELGRAD, in direct… S-a dus VOICULESCU acolo… Adica, e o chestiune ampla, care e numa’ pe D.N.A. Ploiesti!.... VLADUT COSMA. Are termen in februarie si acuma vrea sa dea drumul…

…si… concluziile ajung la KOVESI. Ca de aia s-a dus VOICULESCU, ca vor sa... habar n-am!… a… stiu doar ca o sa le dea drumu’… la ANTENA 3, la GADEA, …, tot se duc, fac repetitii… montaje. Serios!

…Da, nu stiu. Ca miza e alta, miza e de distrugere, nu de cancan!

… Adica, nu e o situatie de cancan, ca vor sa dea niste inregistrari! Ideea e sa-l distruga pe domnul ONEA… nu stiu!… sa ajunga la KOVESI… Daca e si

VOICULESCU bagat… si GHITA… in treaba asta, e o chestiune mai serioasa! Nu e facuta doar asa, de… VLADUT!

3. Difuzarea inregistrarilor, cum - de altfel - a afirmat si unul dintre cei doi interlocutori, are ca scop compromiterea procurorilor si a ofiterilor de politie care au instrumentat cauzele privind pe Cosma Mircea, Cosma Vlad si pe fostul deputat Ghita Sebastian Aurelian, in conditiile in care, asa cum am mentionat, pe rolul ICCJ se afla dosarul penal cu termen la data de 19 februarie 2018.
La acest moment, alte detalii nu pot fi furnizate, deoarece aspectele mentionate fac obiectul unui dosar penal avand ca obiect, intre alte infractiuni, si infractiunea de santaj”.


Comentarii

# cozma date 14 septembrie 2018 15:16 -43

voi ca oxiuri voiculescieni confirmati ca IJ actioneaza la comanda politica! taman ce a fost reinvestita conducerea prin OUG iar acesti scabrosi la comanda infractorilor politicieni se mai baga o data in seama pentru a multumi partidului ! sa va tune Dumnezeu

# LuciLucescuLondra date 14 septembrie 2018 17:13 +8

MAi răsfirați, băieți! Mai răsfirați! Taica LAZĂR e pe făraș, orice ați face!

# Capac date 14 septembrie 2018 18:57 +3

Tu confirmi că securiștii din CSM s-au luptat pentru dezmembrarea IJ. Oamenii politici reprezintă cetățenii. Securiștii n-au reprezentativitate. :-*

# un mizantrop date 15 septembrie 2018 02:15 +1

Veve, asa ai invatat sa vorbesti cu oamenii mari?! Sade frumos, dupa atatea lectii particulare in dumbrava SRI, sa te exprimi ca un cocalar upgradat?!

# Melisa date 14 septembrie 2018 15:17 +6

Dar comisia de la Venetia nu a vede absolut nimic altceva decât ce-i convine conform intereselor externe? :-? Dar de ce nu se îngrijorat "comisia expertă în drept" de prococoale,abuzuri,ilegalități,achitări, încăcarea dreptului la apărare, bilețelele şi plicurile galbene trimise de SRI în instanțe, judecătorii şi avocații acoperiii şi colaboratori SRI...etc...Despre ce vorbim? 8)

# Parlamentul ar trebui sa fie suveran , fiind rep. poporului date 14 septembrie 2018 15:54 +8

Atata timp cat sefii din magistratura e platiti de pe spatele nostru , logic ar fi ca parlamentul sa dicteze/voteze cine sa fie sef pe-acolo. Cum dracu` s-au gandit astia/politicienii sa le dea liberatate sa se voteze ei intre ei ? Sunteti nebuni ? Pai prin rotatie nu mai intra nimeni acolo si ei vo rfi sefi vesnici ! PS. Alo PSD+ALDE cand dracu` reduceti bugetul SRI macar la jumate ca i-am platit degeaba , salarii si pensii astronomice , caci terorei nu e , pesta porcina veni oricum, lovituri de Stat aveam deis SRI se intoarce cu spatele si zice ca nu vede , parteneriatul strategic ne foloseste la .....la ce ? ...a da platim tribut de fapt si ne punem rau cu rusii adcand fiare vechi de peste ocean . :o

# Faceti-o jumari , ca aveti material nu gluma ! date 14 septembrie 2018 15:57 +7

Ticaloasa plagiatoare dolofana dovedita trebuie inchisa si aruncata cheia , in aceeasi cusca cu Lazar care o lua de buna , ea fiind revocata de gunoi ce este ! :-*

# ^^ date 14 septembrie 2018 16:07 +2

Cred ca IJ da in ea, poate-poate s-o prinde ceva si la CSM/ICCJ. Adica din zece mii, cu una tot or s-o arda. :)) Nu pot sa o albeasca la nesfarsit.

# Gilu date 14 septembrie 2018 16:13 +4

Mai draga , de ce te imbraci mereu in negru ? Sa inteleg ca a murit Statu ' Paralel ? Ingropati - i hoitul , ca pute foarte tare ..

# Judecator iccj date 14 septembrie 2018 16:37 +1

Degeaba face lumină iccj in privinta mizeriile Lulutei. Respinge tot secția pseudo magistraților din Cam. Ce a procurorilor. Sunt constienti ca oricum asa vor rămâne si la pseudo instanta condusă mizerabil de Garcea Tarcea

# un mizantrop date 15 septembrie 2018 02:25 +2

Daca IJ nu se autosesizeaza impotriva acestei abuzive...Numai din iesirile publice aveau material cat sa o cerceteze tot mandatul, apoi judecatorii ICCJ, care mai vociferau la marlaniile ei securiste cu pretentii, au amutit de tot...Eu tot cred ca Tarcea e prioritatea zero a IJ, cand intreg sistemul de justitie geme sub cizma securista, ai in frunte o insailare slugarnica, dependenta de securistii vechi si noi. Prin toate luarile ei de pozitie dovedeste ca nu pe carte sta acolo, mai mult, toate sfaturile ei juridice l-au aruncat pe Iohanis in ridicol (nu ca ar fi fost prea greu...), ba si-a si luat un perdaf de la Comisia de la Venetia, ca daca nu-si exporta habarnismul, tusea...

# acadeaua date 16 septembrie 2018 12:07 0

Ca de obicei, slugile din Sectia Pentru Procurori " o spala" de toate " pacatele" pe KOVESI, n-a mancat si nici gura nu-i miroase! Rusinica, dar sluga-i sluga pana la capat!

# Nechifor Veta date 17 septembrie 2018 13:11 0

Vă dau un exemplu de dosar fabricat de DNA, din răzbunare, unui judecător care a " mişcat în front", pronunţând soluţii care au constituit o palmă adusă acestei instituţii( ex.: ds. "Astărăstoaie" restituit structurii centrale a DNA pentru refacerea u.p., ds. " Sinescu"- fost prefect al jud. Suceava, pe care nu l-am arestat şi care nici până în prezent nu a fost trimis în judecată). Cer Inspecţiei Judiciare să consulte ds. nr. 402/P/2014, care a fost ţinut pe rolul DNA timp de 4 ani de zile pentru o faptă închipuită de favorizarea făptuitorului, constând în aceea că l-am predat pe targă autorităţilor austrice, deşi aveam şi posibilitatea legală de a amâna predarea, persoana în cauză având afaceri judiciare şi în România. Nu am făcut-o pentru că am ştiut că voi fi arestată, aşa presiuÎn acelaşi dosar, mi-a fost inventată cu neruşinare o relaţie de prietenie cu preşedinta C.A. Suceava, eu fiind prietenă cu această persoană tor aşa cum am fost prietenă şi cu Nefertiti sau cu Tutankamon.

# Nechifor Veta date 17 septembrie 2018 16:09 0

În ds. " Puşcaşu" din 2012, în care l-am " favorizat" pe cel predat străinilor în convalescenţă, nu a intervenit fostul meu coleg de birou în favoarea lui, şi nici nu avea cum, atâta timp cât la ora la care a venit în fostul lui birou, dosarul nici nu era înregistrat pe rolul C.A.Sv. În schimb, s-au făcut presiuni enorme ca să-l predau imediat din partea: preşedintelui C.A.S, procurorului general şi ambasadorului Austriei. Aşa s-a ajuns la situaţia " de noaptea minţii", în care am fost contactată tel. de jurista Spitalului Sf. " Ioan cel Nou" Sv. întrebându-mă dacă le permit doctorilor să-i facă celui în cauză intervenţia chirurgicală!!!!

# Edelweiss - Guraliv de Bukowina date 17 septembrie 2018 16:56 0

Yep! :-) Ingăta că nu sunt singurul... PENAL care trage repetate semnale de alarmă referitor la ticăloșia și nelegiuirea ridicată la rang de „Lege” în aria de circumscripție a CA și PCA Suceava. Iacătă că încet-încet, încep să apară și alte voci care spun lucruri despre catacombele sapropelice ale înfăptuirii actului de justiție din Bukowina. :roll: Și tind să cred că acesta este doar începutul unei avalanșe de semnale alarmiste, care va acumula din ce în ce mai multă forță argumentativă și temei faptic. :roll: Păi, dacă ditamai judele de CA (sau cel puțin așa dă de înțeles nicknamele) spune că au fost presiuni uriașe exercitate asupra sa, stau și mă gândesc, comprehensiv, față de cum s-a simțit săraca aia fată de la completul Judecătoriei ce mi-a soluționat cu amendă primul dosar de paradeală. Mi-a dat amendă penală, în condițiile în care dosarule era de achitare 189%. Judele @Lioara Z. abia avea vreun anișor de când luase examenul de capacitate. Își risca viitoarea carieră!

# Nechifor Veta date 19 septembrie 2018 15:17 0

Vreau să fie clar pentru toată lumea: NU AM ATACAT TOT DNA-ul! Am folosit această siglă pentru că nu cunosc câţi procurori au fost implicaţi în ds. nr. 402/P/2014, ci doar nemele celui care a dat ordonanţa de clasare din 02.08.2018. Ca peste tot, nu există pădure fără uscături. Aşa că, aviz amatorilor care au interpretat eronat intenţia mea de a-i face " praf" pe toţi procurorii DNA, să nu se mai obosească să sesizeze Inspecţia Judiciară, aşa cum am auzit nişte voci " binevoitoare". Pe orice act procedural întocmit de procuror apare la antet sigla parchetului şi nu numele procurorului. Aşa am procedat şi eu când am folosit sigla DNA. Sunteţi lămuriţi acum? V-aţi bucura să mă transformaţi din victimă în acuzat, nu? Există un proverb: Să nu sapi groapa altuia că s-ar putea să cazi în ea! Nu ştiţi câtă putere de rugăciune am eu... Există până la urmă o pedeapsă divină! Deja s-a întâmplat cu un procuror pe care îl bănui că ar fi unul din artizanii acestuia dosar. a fost condamnat definit.

# Nechifor Veta date 19 septembrie 2018 15:34 0

Constat că într-o ţară cu pretenţii că este democrată, trebuie să ai curaj imens ca să te plângi public despre o nedreptate care ţi s-a făcut, fiindcă rişti puşcăria, sau în cel mai bun caz, dacă eşti magistrat, excluderea din magistratură. Pe vremea "împuşcatului" vorbeam mereu împotriva lui( fiind şi membră de partid, făcută din facultate, la iniţiativa reprezenaţnilor PCR din cadrul I.S.E.-ullui, pentru rezultate f. bune la înv.) şi nu am păţit nimic. Ar fi putut şi ei să-mi însceneze; ca economist de gestiune, o eventuală compliocitate la delapidare, abuz în serv. contra inter. pubilce, neglijenţă în serviciu, etc. Dar nu au fost atât de diabolici. Şi atunci mă întreb: când a fost mai multă democraţie???

# Nechifor Veta date 20 septembrie 2018 06:39 0

" Repetiţia este mama învăţăturii". Celor care s-au grăbit să mă înfiereze că am terfelit imagina întregului corp de procurori din cadrul DNA, le mai aduc două argumente pentru a demonstra contrariul: 1. M-am referit la un singur dosar ce mi-a fost fabricat. Or, şi un novice în materie, darămite un judecător, ştie că un dosar penal nu este lucrat de toţi procurorii din cadrul unităţii respective de parchet! 2. Luaţi toate hotărârile motivate de subsemnata în care calea de atac a fost exercitată de parchet, şi veţi constata că nu am scris niciodată că împotriva hotărârii primei instanţe a declarat apel/contestaţie PROCURORUL X DIN CADRUL PARCHETULUI Y, ci generic, PARCHETUL DE PE LÂNGĂ..... În legătură cu " blestemul" de ieri: Nu vă fie teamă, nu sunt un fanatic religios! Nu dau banii pe lumânări sau acatiste. deşi am încercat odată dar am fost trimisă la plimbare fiindcă nu m-am spovedit niciodată!! De fapt, este o chestiune de FIZICĂ CUANTICĂ- de principiul dualităţii, conform căruia

# Nechifor Veta date 20 septembrie 2018 06:54 0

OBSERVATORUL CREEAZĂ REALITATEA!( a se vedea experimentul cu cele două fante). Sau, Legea atracţiei: Atragi ceea ce gândeşti. Eu am gândit începând cu ian. 2012, când s-au făcut presiuni în cazul " Puşcaşu", că mă voi alege cu dosar penal. Şi aşa s-a întâmplat! Sau, m-am lăsat de condus autoturismul cu mulţi ani în urmă, gândindu-mă că aş putea fi protagonista uni accident cu victime din vina mea şi că pot deveni inculpată cu consecinţele ce decurg din aceasta. De acum încolo însă voi gândi aşa( acesta este " blestemul" meu): Cei care îmi doresc răul să se întoarcă înzecit împotriva lor, şi asta nu în virtutea Legii talionului, ci a principiului meu: "10 ochi pentru 1 ochi şi 10 dinţi pentru 1 dinte"!! Dacă cineva care se simte cu " musca pe căciulă" consideră că l-am ameninţat, îi aduc la cunoştinţă că blestemele, vrăjile, aplicarea principiilor fizicii cuantice şi alte lucruri de acest gen nu se constituie în elementul material al infracţiunii de ameninţare.

# Nechifor Veta date 20 septembrie 2018 07:15 0

Şi acum, la final: Nu mi-e teamă de Inspecţia Judiciară şi nici de procurori( să vă scriu expicit că nu mă refer la toţi). Săracă m-am născut într-o familie de ţărani, am învăţat carte la lumina lumânării, am făcut naveta la şcoală de la vârsta de 10 ani până la 14 ani, iarna prin nămeţii până la gât, am absolvit cu brio două facultăţi, am luat examenul de capacitate a 2 a pe ţară dintre judecători, şi am ajuns să pe punctul de a-mi pierde pâinea pentru că aşa vor unii! Deci, cum spuneam, nu mi-e frică de sărăcie. Am fost învăţată cu aste de mic copil! Aşa că, ce mai staţi: daţi drumul odată sesizării Inspecţiei Judiciare, a cărei conducere vă stă în gât pentru că i-a fost prelungit mandatul prin O.U.G., conducere care a avut " tupeul" să exercite nu mai puţin de 5 acţiuni disciplinare împotriva fostului procuror şef DNA, de care sunt sigură că face parte din artizanii dosarului meu fabricat, şi care, în calitate de pr. gen. al Rom. alături de amb. Austriei au ex. pres. în ds. Puşcaşu

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii