30 de agenti DGIPI si-au cerut transferul dupa ce au fost depistati de conducerea MAI ca taiau frunze la caini!

Scris de:

06.03.2011 14:57
Vizualizari: 12503

La nivelul Ministerului Administratiei si Internelor a avut loc, in ultima perioada, o evaluare drastica a tuturor serviciilor teritoriale ale Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul de informatii al Internelor). La nivelul acestor structuri din DGIPI au fost descoperite si puncte nevralgice care constau in ineficienta unora dintre angajati. Printre acestia s-a constatat ca au fost si cazuri in care unii dintre ofiterii DGIPI nu aveau realizata, timp de un an de zile nici macar o lucrare, de la cap la coada.

Din momentul in care au fost facute cunoscute rezultatele acestei prime evaluari, aproape 30 de persoane din DGIPI si-au cerut transferul in alte structuri din incinta MAI.

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas (foto) a confirmat, pentru Lumeajustitiei.ro, aceste informatii. Igas a adaugat ca peste cateva luni va mai avea loc o evaluare, pentru a se vedea daca au fost luate masurile solicitate de la centru conducerii DGIPI si servicilor teritoriale ale acestei structuri. Dealtfel, intreaga directie va fi restructurata, la aceasta ora avand loc analize si discutii legate de noua „fata” a DGIPI.

Comentarii

# Botomei Vasile av.dr date 7 March 2011 02:27 +2

Va propunem sa verificati complicitatea infractionala a lucratorilor din cadrul IPJ Bacau, cu privire la comisar sef Oprisan Vasile, comisar sef Mariut Viorel.faptele sun t in legatura cu dosarul 10041/P/2010 al Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau in cauza privind abuzul in serviciu,nerespectarea de hotarari judecatoresti,distrugere, furt si tulburare de posesie,in care sunt implicati prin omisiune in ndata de 28-12-2010, ambii comisari ,reclamati in prezent la Ministru Igas Traian pentru cercetare de Consiliul de disciplina din MAI.

# ion date 7 March 2011 06:03 +2

afara domnilor, vreti sa stricati si alte structuri, sau mergeti la basse sa ascultati telefoanele opozitiei.

# doru date 7 March 2011 07:00 -1

cam asa e "munca" la nivelul intregii structuri MAI (cu mici exceptii cand cauzele se solutioneaza de urgenta - si atunci datorita implicarii active a procurorilor - prietenii stiu de ce). Nu misca un deget cu lunile, se aglomereaza cu dosare si dau explicatii de genul: uite cate dosare am... iar intretimp ele se mai aduna. Am cunoscut politisti care din banii lor trimeteau citatii prin posta ca daca asteptau sa le trimita "oficial" mai stateau cu dosarul 2 ani. Dar, evident, ca au fost "pensionati" ca stricau statistica "pe unitate"

# jeg date 13 April 2011 21:56 0

Corect, taiau frunza la caini. DAR CU MAFIOTII CARE FAC BISNISURI CU CARBURANT SI TIGARI DE CE NU SUNT DATI AFARA???

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii