ADMITERE LA INM SI IN MAGISTRATURA – Au fost publicate rezultatele obtinute de candidati la etapa eliminatorie. La concursul de admitere in magistratura, au mai ramas in cursa 93 de aspiranti la functiile de judecator si procuror, care se lupta pentru 53 de posturi. La examenul de admitere la INM, 285 de candidati au reusit sa treaca de etapa eliminatorie. Urmeaza interviul (Rezultatele)

Scris de: L.J.

25.09.2015 14:10
Vizualizari: 10842

Se stiu rezultatele la prima etapa a concursului de admitere la Institutul National al Magistraturii si a concursului de admitere in magistratura. Este vorba despre etapa eliminatorie, care a constat in testul de verificare a cunostintelor juridice si testul de verificare a rationamentului logic.

Astfel, la concursul de admitere la INM, de etapa eliminatorie au reusit sa treaca 285 de candidati. Cea mai mare nota a obtinuta la aceasta etapa a fost 8,70, iar ultimul candidat declarat admis a avut nota 7,15.


In ceea ce priveste concursul de admitere in magistratura, 93 de candidati au trecut de etapa eliminatorie. In cazul acestora, cea mai mare nota a fost 8,54, iar cea mai mica 6,28.

Urmeaza interviul

A doua etapa, care se va desfasura in perioada 5-13 octombrie 2015, consta in elaborarea in scris a unei analize cu privire la subiectul extras de candidat si sustinerea orala a acestuia si analiza orala a unei spete cu elemente de etica specifice profesiei.

Amintim ca cei aproape 300 de candidati ramasi in cursa la examenul de admitere la INM se lupta pentru 70 de posturi de judecator si 70 de posturi de procuror. Candidatii la concursul de admitere in magistratura concureaza pentru ocuparea a 28 de posturi de judecator in cadrul judecatoriilor si a 25 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.


*Cititi aici rezultatele obtinute de candidati la etapa eliminatorie a concursului de admitere la INM

*Cititi aici rezultatele obtinute de candidati la etapa eliminatorie a concursului de admitere in magistratura

Comentarii

# rusinos date 25 September 2015 17:52 +5

Daca nu esti pe "listele'celor doua etape din concurs poti sa cunosti materia cuvant cu cuvant ca pici cu succes.Mi se pare acest concurs o mascarada si un prilej de a castiga bani din taxele de inscriere a participantilor.Rar am vazut ca la proba scrisa coltul negru a testului nu este sigilat asa cum este normal.Asa se ' sorteaza" cine este pe lista si cine nu.In plus cine trebuie stie grila si invata doar raspunsurile restul se" rezolva".Si uite asa ajungi ce trebuie!!!!

# unul din lumea cea mare date 25 September 2015 18:45 +4

acum ,,se da sau se ia ,, spaga ,,la ORATORIE ORALA,,!!!!!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii