AL PATRULEA REICH – Previziune cutremuratoare facuta din ianuarie 2020 despre planul unor alogeni de rupere a Ardealului de Romania: "Caderea Timisoarei, parte a Caderii Ardealului.... In Romania, varful de lance pentru transformarea Ardealului in Republica Transilvania este Iohannis si ca partid integral USR. La Timisoara, USR-ul intentioneaza sa aduca direct un cetatean german, care sa candideze si sa castige Primaria Timisoarei". Romania risca sa piarda si Moldova, si Dobrogea

Scris de: Elena DUMITRACHE

30.09.2020 17:42
Vizualizari: 15000

Vin vremuri crancene pentru Romania. Un eveniment improbabil, precum descaunarea lui Nicolae Robu de la Timisoara de catre un cetatean german scolit pe langa administratia germana cu pedigree de USR, a fost prevestit in ianuarie 2020 si a ajuns realitate in septembrie 2020. Ne referim desigur la alegerea germanului Dominic Fritz (foto 2) in functia de primar al Timisoarei, care a fost prevestita, astfel cum veti vedea, inca din ianuarie 2020, ca facand parte din planul pentru formarea noii "Republici Autonome Transilvania", ca parte a Statelelor Unite ale Europei (SUE). Formarea SUE, care este cunoscuta in Europa ca "Al Patrulea Reich".


 


Aredealul, punct strategic in cel de-al Patrulea Reich. Gelu Visan: "Caderea Timisoarei, parte a Caderii Ardealului"


Dezvaluirea privind alegerea unui german la Primaria Timisoara, in urma descaunarii unui nationalist precum Nicolae Robu a fost facuta inca din data de 24 ianuarie 2020 de fostul deputat Gelu Visan (foto 3) pe pagina sa de Facebook: "Faptul ca este nationalist roman este de ajuns pentru Cel de-al Patrulea Reich pentru a fi schimbat cu un cetatean german".

Absolut cutremurator, previziunea lui Gelu Visan s-a adeverit intru totul, caci fostul parlamentar prevestea in postarea sa ca la Timisoara va veni un primar german ce va fi sustinut de USR si care va prelua orasul de la Nicolae Robu. Parte la acest Plan, avertiza Gelu Visan, ar fi presedintele Romaniei Klaus Iohannis, care ar avea interesul sau in aceasta schisma, fiind "varful de lance pentru transformarea Ardealului in Republica Autonoma/Independenta- Republica Transilvania". Regiune pe care ar urma chiar sa o conduca in calitate de guvernator. Iar aceasta nu ar fi singura schimbare pentru Romania, urmand sa fie rupte din tara noastra si regiunile Moldova si Dobrogea, avertizeaza Visan.


Practic, in 27 septembrie 2020, deci dupa 9 luni de la "previziunea" lui Gelu Visan, cetateanul german Dominic Fritz a castigat Primaria Timisoara cu ajutorul partidului care l-a sustinut, USR, partid care a fost recent laudat de Klaus Iohannis pentru rezultatele din alegeri.


Asa stand lucrurile, constatam ca nimic nu este intamplator, iar toate evenimentele care se desfasoara par sa faca parte dintr-un plan amplu al carui final va fi crearea Statelor Unite ale Europei, cunoscuta ca Al Patrulea Reich.


De altfel, a avertizat Gelu Visan, asemenea Ardealului, care ar urma sa se desprinda de Romania (din surse vehiculandu-se indelung ideea ca presedintele Klaus Iohannis ar urma sa fie numit Guvernator al acestei Regiuni) au fost decise schimbari si in alte state. "Regiunile Autonome care vor trebui sa-si declare Autonomia/ Independenta sunt, in ordine, Scotia, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud-independenta, dar si alte regiuni care la inceput trebuie sa-si declare Autonomia, sau direct Independenta daca sunt deja autonome", sublinia Visan.


Anularea valorilor nationale in favoarea Statelor Unite ale Europei


Revenind, mai multe voci au semnalat in ultima perioada accelerarea motoarelor in ce priveste crearea Statelor Unite ale Europei, care ar avea in frunte ca principal conducator Germania. Tara care s-a facut in trecut vinovata pentru alte Reich-uri. Spre deosebire insa de celelalte razboaie iscate de Germania, cel de-al Patrulea Reich, care urmareste schimbarea la fata a Europei, aceasta nu se prefigureaza ca se va purta cu arme conventionale, ci va aparea mai degraba ca fiind un razboi economic si politic. Un razboi in care fondurile europene vor avea o uriasa insemnatate.

Sa luam cel mai recent exemplu, respectiv declaratia presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a avertizat statele europene ca le vor fi taiate fondurile europene in cazul in care nu accepta comunitatile LGBTI pe teritoriul lor. Prevedere legala pentru aceasta amenintare nici ca exista! Insa, este bine de semnalat faptul ca declaratia Ursulei von der Leyen vine intr-un context bine clarificat respectiv: dorinta mai marilor Europei de renuntare a statelor la identitatea nationala, la crestinism si la sistemul economic national in favoarea "democratiei", a "neoliberalismului" si a "neomarxismul".


Parchetul European, parte din planul celui de-al Patrulea Reich


Din acest amplu plan de fondare a Statelor Unite ale Europei ar face parte si noua structura de ancheta de la nivel european. Ne referim la Parchetul Europen condus, deloc intamplator, de fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Si sustinem ca deloc intamplator caci, astfel cum ne amintim, Germania a renuntat la candidatul sau in favoarea candidatului Romaniei pentru conducerea Parchetului European, fiind lansata ipoteza ca in spatele acestei retrageri ar fi tocmai planul bine gandit al Germaniei de a incredinta Romaniei ingrata misiune de ancheta reprezentatii statelor nesupuse pe probleme de fonduri europene. Initial! Caci, se vehiculeaza ca in viitor competentele acestui parchet, care va actiona cu o puternica sustinere din partea Germaniei, se vor indrepta catre fapte de coruptie si altele infractiuni pretins a fi savarsite tocmai in statele nesupuse ideii de renuntare la identitatea nationala si crestina.


Tratatul de la Aachen semnat de Franta si Germania, semnalul startului pentru cel de-al Patrulea Reich


S-a lansat in anumite medii ideea ca turarea motoarelor pentru schimbarea fudamentala a fetei Europei si-a avut startul in ianuarie 2019, cand s-au petrecut mai multe evenimente. De departe, cel mai important eveniment a fost reprezentat de momentul semnarii Tratatului de la Aachen, in 22 ianuarie 2019, de catre cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Emmanuel Macron (foto 4), tratat care prevede o cooperare mai stransa bazata pe o alianta diplomatica franco-germana pentru construirea Proiectului European.

Vorbim despre tratatul semnat de Merkel si Macron la Aachen iarna trecuta, in prezenta mai multor lideri de state. Printre acestia s-a aflat si presedintele Klaus Iohannis (care a si luat cuvantul la eveniment vorbind in limba germana), cel caruia, sustin unele surse, i s-ar fi prevazut deja postul de guvernator al Republicii Transilvania in viitoarele State Unite ale Europei.

Tratatul de la Aachen a fost de altfel privit la nivel oficial ca o reinnoire a "juramintelor" facute in 22 ianuarie 1963 de Germania si Franta prin semnarea Tratatului de la Elysee privind cooperare franco-germana pentru integrarea europena. De aceea, Tratul de la Aachen, pe buna dreptate, analizand desfasurarea evenimentelor, poate fi interpretat ca fiind un nou inceput pentru "refondarea" Uniunii Europene. Inceput care porneste de la o noua denumire, Statele Unite ale Europei, si o alta forma de organizare si functionare a Europei.


In final, principalii beneficiari ai acestor schimbari care par inevitabile sa se petreaca vor fi globalistii, care sustin slabirea identitatii nationale in favoarea hegemoniei Germaniei in Europa, ca lider al SUE.

In cazul in care si aceste elemente care circula destul de intens in spatiul public se vor adeveri, la fel cum s-a adeverit previziunea lui Gelu Visan din ianuarie 2020, atunci trebuie sa ne pregatim pentru viitor si pentru faptul ca Romania ar putea sa nu mai arate niciodata ca in prezent. Iar totul "gratie" unor vanzatori de tara!


Redam in continuare postarea lui Gelu Visan din 24 ianuarie 2020 de pe Facebook:


"Caderea Timisoarei, parte a Caderii Ardealului.

Am tot scris despre planul transformarii Ardealului intr-o Republica Autonoma. Aceasta nu este o teorie, nu este din pacate nici un scenariu de lucru, este un plan minutios si extrem de bine pus la punct.

Cunosc in amanunt acest plan, stiu cine l-a facut si care sunt punctele pe care vrea sa le atinga.

De la bun inceput trebuie sa spun ca planul transformarii Transilvaniei in Republica Autonoma face parte dintr-un plan mai vast al Germaniei care trebuie sa slabeasca Natiunile si Statele Uniunii Europene, ca prim pas al formarii Statelor Unite ale Europei, cu conducere unica din Germania.

In Europa, formarea SUE sub conducerea Germaniei este cunoscuta ca Al Patrulea Reich, care este in functiune si acum, fata a fi insa statuat oficial. Al Patrulea Reich va deveni oficial o structura cand vor incepe sa se formeze Statele Unite ale Europei sub conducerea Germaniei.

Tot acest proces se va produce sub o anumita masca falsa a Democratiei, poparele insele trebuind sa agreeze si sa fie de acord cu pierderea identitatii nationale, statale si de credinta in fata internationalismului progresist.

Elementele aplicarii acestui plan sunt:

-Promovarea neoliberalismului economic in favoarea Supranationalelor.

-Promovarea Progresismului, a Neomarxismului si a Societatii Deschise in dauna Crestinismului si a Nationalismului.

-Anihilarea pana la Distrugere a sentimentului national si crestin, pe toate caile posibile.

-Decredibilizare si atacarea Clerului si a Bisericii de orice cult.

-Scoaterea din joc si Distrugerea Politicienilor Nationalisti, prin decredibilizarea lor, inclusiv prin acuzarea lor- in Romania, de exemplu, de fapte de coruptie,- si de alte fapte considerate ca fiind reprobabile.

In esenta, crestinismul si nationalismul, inclusiv economiile nationale trebuie distruse si inlocuite cu progresismul, neomarxismul si Societatea Deschisa.

Regiunile Autonome care vor trebui sa-si declare Autonomia/ Independenta sunt, in ordine, Scotia, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud-independenta, dar si alte regiuni care la inceput trebuie sa-si declare Autonomia, sau direct Independenta daca sunt deja autonome.

In Romania, varful de lance pentru transformarea Ardealului in Republica Autonoma/Independenta- Republica Transilvania- dar nu numai, pentru ca exista o parte a planului si in pentru Moldova si al Dobrogea, despre care deasemenea o sa vorbesc, varful de lance este deci Klauss Werner Iohannis si ca partid integral USR, al carui scop este exact acesta.

In toate celelalte partide exista nationalisti, e drept nu in numar mare, dar cei din conducere trebuie anihilati si exclusi, in primul rand la alegerile locale si parlamentare de anul acesta.

Ei vor trebui inlocuiti cu reprezentanti ai Celui de-al Patrulea Reich, chemati sa infaptuiasca politica acestuia.

Despre un astfel de caz o sa vorbesc acum:

La Timisoara, USR-ul intentioneaza sa aduca direct un cetatean- repet, un cetatean-nu etnic- german, care sa primeasca cetatenia romana si domiciliul in Timisoara si care sa candideze si sa castige Primaria Timisoarei. Nu am nici o afinitate fata de Robu, Primarul Timisoarei, cel care are prima sansa la Timisoara, dar faptul ca este nationalist roman este de ajuns pentru Cel de-al Patrulea Reich pentru a fi schimbat cu un cetatean german.

M-ati tot intrebat ce e de facut, tocmai am dat o informatie cetatenilor Timisoarei, acelora care inca mai tin la tara lor, Romania, din care inca face parte si Banatul, despre ceea ce li se pregateste.

In aceasta perioada tulbure pentru Romania si pentru Ardeal, o sa vorbim despre multe alte parti ale acestui plan malefic, dar si cum pot fi contracarate ele.

Daca ma intrebati ce trebuie sa faceti concret dumneavoastra, preluati aceasta postare si directionati-o astfel incat sa ajunga la cat mai multi cetateni din Ardeal si din Timisoara, pentru a sti cum sa se fereasca de ceea ce li se pregateste.

Dumnezeu Sa Ajute Romania,

Dumnezeu Sa-i Ajute pe Romani!"

Comentarii

# Baran Gheorghe date 30 September 2020 19:52 +2

Pe Vadim l ati numit nebun, pe Paunescu l ati luat in batjocura, pe Eminescu l au facut sifilitic, pe Funar l ati stigmatizat, pe mine m ati ignorat ... acum faceti pe desteptii cu retrospective gaunoase si doveditoare potrivnice ideii de unitate. Sictir!!!Romanii nu se vor lasa manipulati de tendentioasele voastre afirmatii, iar trollingul bnu si are locul idiotilor.

# X date 30 September 2020 20:13 +5

Acești trădători de tara, aceste jigodii vândute în frunte cu nimeni în drum de la Cotroceni sa nu mai viseze ca vor desființa ei PSD ul. Acest lucru nu se va întâmpla. Vom ieși în strada și vor pleca ei de unde au venit. Romani treziti_va și votați romani nu scursurile străinătății.

# Liţă date 30 September 2020 20:57 +1

Suntem în situaţia prevăzută de Constituţia României: “ART. 55 Apărarea ţării (1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.”

# DODI date 30 September 2020 21:08 +10

Singurul partid cu politiceni patrioți - PSD - a fost decimat prin condamnarea conducătorilor acestuia. Celelate partide au fost acaparate de un SRI care servește interesele altora nu ale României și care, nu întâmplător, are la conducere un alogen. Semnalul dat la Timișoara, prin fraudarea cruntă a alegerilor, este pentru cei din afară că România lui ciolaniSS este pusă la mezat și văndută la bucată. Cei care mai simt românește în țara asta și care nu vor ”o țară ca afară” ci o țară verticală, care să se conducă singură și care să-și valorifice singură resursele minerale, materiale și intelectuale în interesul său. Nu întâmplător Salamul de Sibiu s-a opus ca România să-și mute ambasada din Israel și nu a numit un ambasador de peste 2 ani. el are rolul de a dezbina și distruge, cu ajutorul trădătorilor (PNL, USR, SRI, STS) țara noastră.

# Didi date 30 September 2020 22:17 -1

Ati ramane uimiti cati transilvaneni, din absolut toate categoriile sociale, dar mai ales intelectuali (romani, evident) sunt pentru o formula de desprindere de ... BUCURESTI!!! Multi locuitori de acolo considera Bucurestiul ca principal vinovat pentru inapoierea in care se afla Romania, acesta fiind si principalul obstacol in calea emanciparii Ardealului. Cum 1918 a existat in primul rand miscarilor si eforturilor din Transilvania, tot asa, de acolo poate sa inceapa secesiunea.

# nero date 30 September 2020 23:18 0

asta e din cauza ca nu s-au ales primarii in 2 tururi

# VIKY date 1 October 2020 08:57 +1

Sobolanii au respins reluarea alegerilor, si au pus in discutie renumararea voturilor. NU acceptati renumararea voturilor, cereti anularea alegerilor in TOATA tara. Daca acum nu iesiti in strada sa demiteti nazistul de la Cotroceni si sleacta de guvernanti criminali, va veti merita soarta, dar nu e pacat de voi, care inghititi pe nemestecate manipularea si minciuna, va fi pacat de copiii si nepotii vostri, care va vor blestema ca ati girat sclavia lor. NU asteptati ca politicienii sa rezolve problema fraudei grosolane din toata tara, ei vor "rezolva" ca intre clanuri, iar voi veti fi sclavi nazismului. Nu cred ca au mai ramas in tara doar o mana de romani cu, coloana vertebarala, iar restul sa fie ori spalati pe creier, ori limitati mintal care accepta vanzarea tari si statutul de sclav pentru un litru de ulei, un pahar de tuica sau 5 lei. TREZITI-VA pentru numele lui D-zeu, ca altfel va va trezi saracia si sclavia, bolile si neputinta.

# Petrichei Ana date 1 October 2020 11:10 +2

Din pacate DOMNUL VISAN cred ca nu e departe de adevar. Stam si facem pe noi,la vot punem stampila imotriva oamenilor care au mai facut cate ceva,daca nu ii arestam. Am trait si in comunism,dar bataie de joc fata de tot ce e in tara asta;bogatii,cultura,scoala,asistenta sociala eu nu am trait. Cucuvelele o sa spuna ca sunt un nostalgic.Vin cu un exemplu. Care a fost singura tara comunista(inclusiv U.R.S.S.)care a prezidat adunarile O.N.U. Baieti eram cu fruntea sus ,mandri de CORNELIU MANESCU.Astazi,slugi.....

# VIKY date 1 October 2020 12:24 +1

Guran: "Trebuie renumarate voturile." Ieri au fost categorici, neacceptand renumararea voturilor, azi dupa toate dezvaluirile si cerandu-se reluarea votului, aghiotantul lui Orban, pardon purtatorul de cuvant, vrea renumararea. Acum se leaga de filmarea data pe posturi, ca nu ar fi legale. Sobolanii independenti, pardon, "jurnalisti" "independenti", invart rahatul infavoarea USR-ului. Halal "jurnalisti". Pana la urma se va da unda verde de la nazist sa se reia renumararea voturilor, ca sa nu se ajunga la reluarea alegerilor. Nu fiti orbi, surzi si muti, iesiti in strada si cereti anularea alegerilor in toata tara.

# Sa dea Dumnezeu sa fie asa! date 2 October 2020 04:19 -2

Sa se duca dracului ardelenii si sa ne lase in pace. Transilvania nu e Romania. Populatia de acolo nu e populatie romaneasca.

# Eu date 2 October 2020 07:27 0

Iohanis trebuie sa plece dar sa fie decapitat

# Ursan Vily date 2 October 2020 07:37 +1

Avem nevoie sa-i gasim pe actualii: Decebal, Mihai Viteazu, Avram Iancu, Horea, Closca, Crisan, Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân, Iancu de Hunedoara, Tudor Vladimirescu, Alexandru Ioan Cuza, revoluționarii de la 1848, etc. Chiar și Nicolae Ceaușescu, care intr-un PARLAMENT al ROMÂNIEI, nu un PARLAMENT al intereselor POLITICE sau PERSONALE sa susțină doar INTERESUL NAȚIONAL!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii