AMBASADORUL ISRAELULUI, IN VIZITA LA CCIR - Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei s-a intalnit cu David Saranga, ambasadorul Statului Israel in Romania. Intrevederea a avut ca obiective principale analizarea stadiului cooperarii economice dintre cele doua state, precum si identificarea modalitatilor optime de consolidare a relatiilor economice bilaterale

Scris de: L.J.

10.05.2021 18:00
Vizualizari: 3277

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihai Daraban (foto stanga), a primit luni, 10 mai 2021, vizita E. S. David Saranga (foto centru), ambasadorul Statului Israel in Romania. Intrevederea a avut ca obiective principale analizarea stadiului cooperarii economice dintre cele doua state, precum si identificarea modalitatilor optime de consolidare a relatiilor economice bilaterale.


 
"Intre cele doua state exista un nivel inalt in ceea ce priveste cooperarea economica, in Romania fiind inregistrate peste 8000 de companii cu capital israelian. Cu toate ca volumul  schimburilor de produse si servicii se apropie de 1 miliarde de euro, suntem de acord cu totii ca potentialul celor doua state este unul cu mult mai mare. Numai daca luam in considerare faptul ca, recent, au fost descoperite rezerve de gaze naturale in Israel, cu siguranta ca vom putea identifica oportunitati de cooperare intre specialistii din cele doua state in domeniul energetic. In acest context, devine foarte important sa cunoastem din timp dimensiunea, cifra de afaceri si interesul pe piata romaneasca a firmelor israeliene”, a declarat presedintele CCIR, Mihai Daraban.

Cooperare economica

 
"Pentru Israel, cooperarea economica cu Romania reprezinta o prioritate de varf. Va trebui, astfel, sa intensificam dialogul dintre reprezentantii companiilor din cele doua state. Putem dezvolta relatii intense in sectoare economice cum ar fi: agricultura, managementul apei, securitate cibernetica, sanatate si solutii digitale de sanatate. Dupa cum stiti, Israelul este lider la inovare si digitalizare, lucruri de care poate profita din plin si Romania”, a declarat ambasadorul Statului Israel in Romania, David Saranga.
 
Potrivit datelor ONRC, volumul total al schimburilor comerciale Romania-Israel insuma 570,15 milioane de euro, la sfarsitul anului 2020. La nivelul lunii martie 2021, in Romania activau un numar de 8298 de companii israeliene, cu o valoare totala a capitalului social subscris de 64,04 milioane de euro.

 

Comentarii

# Israel e dusmanul Romaniei date 11 May 2021 07:12 0

Statul Israel e un stat dusman Romaniei. Si asta inca din 1989, de cand au distrus unitatea nationala a tarii si au pus bazele serviciului de informatii tiganesc SISROM cu ajutorul CIA, sisrom = bande de criminali tigani ce s au organizat in asazise clanuri, responsabili de proxenetism, coordonati de Mossad. Sustinerea PNL, tradarea lui Liviu Dragnea, cardasia cu tiganii si complotul impotriva romanilor fac din israel dusmanul de moarte a romaniei

# Ratacitul date 11 May 2021 12:30 0

statul Israel coopereaza cu Romania in sens intens evreiesc,cum au evreii in sange hotia,viclenia financiara,economica,sa-i spolieze pe romani.Sigur,la nivel inalt de matrapazlac.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii