AMENINTARE DE SORGINTE SRI - Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu a fost avertizat in repetate randuri prin mesaje SMS ca este monitorizat 24 ore din 24, pe mandat de siguranta nationala, in toate activitatile politice si private. Asistam la o forma perfida de amenintare sau la o avertizare reala, care semnaleaza practici abuzive ale SRI si ICCJ? (Mesajul)

Scris de: L.J.

28.06.2016 15:08
Vizualizari: 12220

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu (foto 2), participant marcant la Revolutia din Decembrie 1989, a primit luni seara in timp ce era prezent la emisiunea Antena 3 moderata de jurnalistii Oana Zamfir si Razvan Dumitrescu un mesaj SMS mai mult decat dubios de pe un numar de mobil pe care daca il apelezi iti intra o casuta postala. Dubiosul mesaj a avut urmatorul continut: “D-le Stefanescu, cunoscandu-va ca sunteti patriot si ati facut ceva pentru tara noastra in decembrie '89, vrem sa va atentionam ca, in mod abuziv, sunteti monitorizat de Serviciul nostru de cca doua saptamani in mandat de siguranta nationala. Directia Operativa a primit ordin sa aloce doua echipe de monitorizare 24/24 h pentru toate intalnirile dvs de partid, inclusiv cele personale, incalcand grav legislatia in vigoare. Cu respect, Patriotii” - (vezi foto 3)


Codrin Stefanescu a primit mai multe mesaje similare

Mesajul de luni seara a fost trimis de la numarul afisat 0724.135.885 care insa nu poate fi contactat intrucat ori de cate ori am incercat sa gasim pe cineva care sa ne raspunda, a intrat o casuta postala. Este posibil ca mesajul sa fie unul real, transmis de agenti ai SRI care nu mai suporta sa fie pusi sa comita abuzuri in sensul urmaririi unor personalitati publice, dar la fel de bine poate constitui si un mesaj subtil de amenintare, in scopul temperarii lui Codrin Stefanescu, cunoscut ca unul din cei mai incisivi lideri ai PSD. Chiar daca numarul este unul afisat, tehnologia actuala permite celor dotati cu tehnica speciala sa intre in sistemul GSM si sa transmita de pe alte telefoane orice mesaj doresc.

Codrin Stefanescu ne-a declarat ca in ultimele saptamani a primit in mai multe randuri mesaje asemanatoare si ca niciodata nu a putut identifica cine sunt cei care au trimis aceste mesaje. Codrin Stefanescu este revoltat de ideea ca poate fi ascultat pe mandat de siguranta nationala (care se cere de SRI si se emite de cei patru judecatori anume abilitati de la ICCJ) in conditiile in care el nu desfasoara activitati care sa poata fi circumscrise in aria sigurantei nationale.

Voi ce credeti ca se ascunde in spatele acestui gen de mesaje?


 

Comentarii

# Golan date 28 June 2016 20:37 +20

''sERVICIUL'',nu asculta numai telefonul PSD-distului sus mentionat,24 de ore din 24,ci toate telefoanele din ROM,cu ori fara aprobarea unor judecatori,ca miliardele de Euro acolo se duc,nu in alta parte.

# Vladi Mârrr... date 29 June 2016 15:58 -1

Golane, jos pălăria ! Se vede ca cine stie ..., cunoste ... !!!

# Golan date 1 July 2016 01:32 -2

De cunoscut,nu pot zice exact cate miliarde intra in buzunarele SRI,d'a de stiut, stiu ca patriotii noi ai Serviciului ce se ocupa conf.legilor de siguranta cetateanului,ameninta pe indivizii ca mine ce ii vorbesc de rau.Drept ii ca inca SMS nu mi-au transmis,d'a amenintari pana si dupa ce am zis sa nu-i provoc,tot mi-au transmis.Specificul acestora sant in general vorbe ''soptite'',iar intrebarea cheie ca sa stii ca e de la patrioti e ''se aude?''.Ultima data era de pe un nr.ascuns(ma rog -scria nr.privat),in care se auzea o voce de copil,care parca se juca cu ceva jucarii si facea zgomote specifice,d'a cand am auzit iar intrebarea cheie ca ''se aude'',nu l-am mai injurat de mama ca de obicei,ca d'e, m-a derutat cu ''copilul'',d'a i-am zis c-a gresit apelantul,iar de data asta a inchis fara a-l fi injurat.Daca as fi avut telefon ca ''tiganca imputita'' as mai fi reclamat o data la proc.amenintarea aia tip'' raset lugubru'',d'a n-am,asfel ca campul tactic tot isi facea de cap.

# Mariana date 29 June 2016 02:06 +11

Indiferent cine sunt cei cu mesajele de amenintare, sunt niste nenorociti ai sistemului lui Basescu si lighioanelor sale :Macovei, Predoiu, Pruna, etc. Adica un pic de pedelisti liberali care vor sa sperie prin sistemul securist al lui Basescu pe pricine ii impiedica sa guverneze tara prin tot felul de asa zisi specialisti incompetenti.

# escu date 29 June 2016 06:19 -6

Cred că este o mare diversiune din partea cuiva. Nu-mi explic cum de acel cineva își dă numărul de telefon. Poate fi și o cartelă furată sau luată de la colțul străzii.

# nae girimea date 29 June 2016 06:54 +13

E doar una din misiunile impuse de Likurici SRI-ului . SRI ne asculta pe banii nostri , iar rezultatele sint transmise catre el si valorificate de Likurici in beneficiu propriu , de cele mai multe ori in deficitul Romaniei

# pelin date 30 June 2016 09:04 +7

ISTORIA SE REPETA.Pana la mijlocul anilor 1960,securitatea a contribuit la sovietizarea Romaniei,iar apoi la mentinerea regimului comunist la putere.In aceste scopuri a fost dezvoltat un sistem formidabil de supraveghere si represiune.Din instrumentele securitatii au facut parte,in special in perioada stalinista,arestarile pe banda rulanda,dar si amenintarile,ori abuzurile sub diverese forme,impotriva celor considerati incomazi.In vremurile noastre SRI-ul a luat locul securitatii,iar DNA-ul isi demonstreaza calitatile de Poliltie politica.Rezultatele sa vad,putand fi comparate ce cele petrecute la nivelul anilor 1950-1960 sau chear mai incolo.Intrebarea pt.ce toate acestea?si cui servesc?!!!!!!!!!!!

# GLUME INTRE COLEGII psdISTI date 30 June 2016 18:10 0

STUPID SI COPILARESC SMS-UL CINE SA-I SPUNA? CEI CARE EVENTUAL AU ASTFEL DE INFORMATII SUNT VERIFICATI SI MONITORIZATI PERMANENT... ASTA ESTE ”ATENTIONARE” COLEGIALA INTRE POLITRUCI SA VA INVATATI MINTE, VOI NU ATI VOTAT LEGEA CU CARTELELE PREPLATITE.... NA SA VA INVATATI MINTE :lol: :lol: :lol:

# ghe date 3 July 2016 10:50 -1

La mine in sat , revolutionari cu acte si cu 5000 lei / lunar sunt doi pesedisti insolenti. Amandoi au fost turnatori / delatori in Bucuresti, folositi si pentru diversiuni , provocari. Au fost alungati din Bucuresti de fostii colegi ; s-au retras stategic la tara si participa activ , strategic in campaniile electorale.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii