ANI, FARA SEF – Contestatiile formulate de doi dintre candidatiile la functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate au fost respinse. Niciunul dintre cei trei candidati inscrisi la concurs nu au reusit sa treaca de proba scrisa. Functia de sef al ANI a ramas vacanta dupa retinerea si arestarea lui Horia Georgescu (Document)

Scris de: G.T.

04.09.2015 16:03
Vizualizari: 9098

Veste proasta pentru doi dintre candidatii la functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate. Contestatiile formulate de acestia in urma primei probe de la concurs au fost respinse.

La concursul pentru ocuparea functie de presedinte al ANI s-au inscris trei candidati. Este vorba despre Ion Ionel Garlesteanu, Claudiu Petre Platon si Bogdan Stan. Toti trei insa au fost declarati respinsi la proba scrisa de la concurs, sustinuta in 24 august 2015, care a constat in rezolvarea a patru subiecte.


Potrivit Regulamentului de desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiilor de presedinte sau vicepresedinte ai ANI, candidatii trebuie sa obtina minim 70 de puncte la fiecare subiect, urmand apoi sa sustina proba interviului. Niciunul dintre cei trei candidati nu a indeplinit aceasta conditie, astfel ca Ion Ionel Garlesteanu, Claudiu Petre Platon si Bogdan Stan au fost declarati admisi.

Totusi, Ion Ionel Garlesteanu si Claudiu Petre Platon au facut contestatie impotriva punctajului obtinut la proba scrisa. Fara succes insa. Consiliul National de Integritate a precizat, joi 3 septembrie 2015, ca ambele contestatii au fost respinse.

Functia de presedinte al ANI a ramas vacanta dupa demisia lui Horia Georgescu (foto). Acesta din urma a renuntat la sefia ANI dupa ce a fost retinut si arestat intr-un dosar DNA.

Iata rezultatele obtinute de cei trei candidati:

Ion Ionel Garlesteanu

Punctaj subiect 1: 86,6

Punctaj subiect 2: 55

Punctaj subiect 3: 86,6

Punctaj subiect 4: 85

Claudiu Petre Platon

Punctaj subiect 1: 86,6

Punctaj subiect 2: 85

Punctaj subiect 3: 55

Punctaj subiect 4: 70

Bogdan Stan

Punctaj subiect 1: 73,3

Punctaj subiect 2: 45

Punctaj subiect 3: 91,6

Punctaj subiect 4: 71,6

* Cititi aici anuntul Consiliului National de Integritate

Comentarii

# unu4 date 5 September 2015 08:13 0

E greu sa mai gasim un al doilea Georgescu :P

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii