ATAC LA SUVERANITATEA NATIONALA – Elemente extremiste au lansat pe petitii.ro indemnul ca romanii sa semneze petitia “Fara romani in functii publice”. Daca Parchetul si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii nu intervin, inseamna ca demersul are sustinere de la cel mai inalt nivel in stat. Art. 369 cod Penal: “Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ura sau discriminare impotriva unei categorii de persoane se pedepseste cu inchisoare” (Petitia)

Scris de: L.J.

01.04.2021 15:47
Vizualizari: 7185

Atacul elementelor straine impotriva Romaniei nu conteneste. Miercuri, 31 martie 2021, pe platforma online petitii.ro, elemente extremiste - in opinia noastra iresponsabile, care fac un joc extern ori care au primit misiunea sa deturneze atentia opiniei publice de la protestele anti guvernamentale din intreaga tara - au lansat petitia “Fara romani in functii publice” (CLICK AICI PENTRU A CITI) - semnata curajos “ONG FRFP”.In mizerabila petitie, care reprezinta un atac fara precedent la suveranitatea si fiinta nationala, si in care se clameaza “Raul romanesc trebuie smuls din radacina”, se cere mutarea capitalei Romaniei la Sibiu (intrucat “Bucurestiul reprezinta secole de furt si coruptie levantina”), demisia in bloc a Parlamentului, numirea unui premier strain, fortarea partidelor politice sa sutina numai candidati straini, inlocuirea preotilor ortodocsi, precum si multe alte ineptii de natura sa provoace revolta in societate.

Uluitor, petitia a gasit cateva sute de indivizi de acord cu demersul anti romanesc, insa majoritatea au semnat fara a-si declina identitatea.


Iata continutul integral al petitiei anti romanesti:


Fara romani in functii publice!”

Romani!

Din 1989, guvernantii ne refuza Romania curata si performanta la care visam in acel decembrie. induram o tranzitie instalata definitiv peste noi, in beneficiul unei clase politice fara viziune si onoare. Suntem zilnic ostaticii unei administratii haotice, sufocate de nepotism si coruptie. Singura lor competenta pare a fi imbogatirea frauduloasa. Jumatate din romanii activi au emigrat deja. Nu e prima oara in istorie cand infruntam epidemia de hotie. Din fericire, inaintasii ne-au lasat si vaccinul! Statul roman, azi cangrenat de coruptie si impostura, s-a ridicat cu aportul decisiv al unor straini: germanul Carol ne-a adus independenta, italianul Davila ne-a infiintat sistemul de sanatate, armeanul Spiru Haret invatamantul modern iar englezoaica Maria ne-a dat hotararea cu care sa obtinem Marea Unire! La chemarea unor patrioti vizionari, acestia si altii ca ei au injectat know-how occidental intr-o tara inapoiata, ridicand-o la inaltimea potentialului ei. Iata adevaratul patriotism: cativa ani de fapte concrete, nu secole de discursuri!

Romani,

Romania de azi este o mama apasata de greutati si umilinte. Dar cea de maine? Oricine are un copil bolnav cauta cel mai bun specialist, nu o ruda pusa pe improvizatii; vrem competenta si responsabilitate, nu ”treaba romaneasca”! O agricultura condusa de specialisti olandezi ar preveni inundatiile si ar reface irigatiile. Cu ofiteri israelieni, armata noastra ar impune vecinilor respectul. Ca primar japonez al Bucurestiului, oricare dintre fostii primari ai Tokyo-ului ar rezolva riscul seismic si soseaua de centura. Cu o posta condusa de chinezi, corespondenta ar ajunge la timp. Avem datoria sa dam Romaniei conducatori eficienti, cu experienta verificata si viziune moderna. Doar asa ne putem ridica tara la rangul pe care il merita printre natiunile Europei. Daca asta presupune sa facem apel la straini, nu e nici o rusine! Cinci milioane de romani lucreaza deja pentru ei, e timpul ca si cativa straini sa lucreze pentru noi! Nume ca Johannis, Armand, Fritz sau Arafat demonstreaza deja ca pentru cetateni, esentiala e competenta liderilor, nu originea lor! Timpul amanarilor si carpelilor a trecut! Raul romanesc trebuie smuls de la radacina!

In temeiul Constitutiei Romaniei, art. 74, lit.1,

Cerem autoritatilor:

- Crearea unei comisii prezidentiale care sa identifice la nivel mondial cei mai buni specialisti in domeniile de competenta deficitare din administrarea Romaniei;

- Angajarea acestora prin concurs de proiecte in functii publice de inalta raspundere ale Statului;

- Alcatuirea din candidatii selectionati a unui guvern de uniune internationala, format din specialisti, cu un premier strain, propus de Presedinte si votat de Parlament;

- Extinderea acestui proces la nivelul administratiei locale si a regiilor autonome;

- Demisia in bloc a actualului Parlament si organizarea de noi alegeri, in care partidele politice sa prezinte electoratului candidati straini;

- Organizarea referendumului pentru mutarea Capitalei la Sibiu. Bucurestiul reprezinta secole de furt si coruptie levantina. O noua Romanie cere o alta Capitala!

- Inlocuirea bugetarilor romani ortodocsi corupti cu functionari straini, a caror religie impune cinstea in orice situatie.

- Implementarea acestui proiect fara imprumuturi externe suplimentare, nici cresteri de taxe si impozite. Bugetul actual, scutit de pierderile datorate incompetentei si coruptiei, este suficient.

Ne angajam:

- sa ne achitam in totalitate si la timp toate taxele si impozitele actuale, oferind noului guvern mijloacele de a-si pune noile politici in aplicare.

Traiasca Romania viitoare, europeana si dezvoltata! Fara romani in functii publice! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

ONG FRFP


Uluitor, intr-o interventie publica televizata, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Asztalos Csaba, a bagatelizat petitia romaneasca, vadit discriminatorie, declarand ca nu trebuie generalizat un semenea demers, fara a anunta ca institutia sa se va sesiza.

Amintim ca art. 369 Cod Penal (Incitarea la ura sau discriminare) prevede: “Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ura sau discriminare impotriva unei categorii de persoane se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda”.

Consideram ca Parchetul are obligatia sa se autosesizeze de indata si sa-i cerceteze pe autorii petitiei, care deja, de mai multe ore a provocat reactii dure de indignare si revolta in societatea romaneasca.

Daca Parchetul si CNCD nu se vor sesiza, consideram ca demersul are gir de la cele mai inalte nivele in stat si se inscrie in politica guvernamentala anti romaneasca din ultimul an.

Curios: petitia anti romaneasca se aseamana destul de mult cu campania “Fara penali in functii publice” initiata cu ceva timp in urma de USR-PLUS, partid cu agende straine, plin de personaje cu nume straine si comportamente extreme, care militeaza fatis impotriva Bisericii Ortodoxe Romane, a familiei, proprietatii etc. De asemenea, ideea mutarii capitalei Romaniei la Sibiu si apologia facuta nemtilor pare sa fie muzica ce-i place cel mai mult lui Klaus Iohannis.

Comentarii

# Hello. date 1 April 2021 16:45 +35

DEMENTA. totala aceasta zisa petitie. Curios este ca apare in aceste zile de proteste antiguvernamentale si anti Iohannis. Jocul este extrem de periculos iar instigatorii URGENT. indentificati de STS si SRI pentru trimiterea in justitie. Cetateanul. ( presedinte. C.N.C.D ). de etnie maghiara , se afla intr-un "post". guvernamental roman in care nu are ce cauta prin aceasta atitudine ". TOLERANTA" fata de extremistii xenofobi iredentisti antiromani. Cu asa ceva NU se joaca NIMENI in Romania.!!!

# Lorenzo de Medici date 1 April 2021 16:55 +45

Oricine a lansat așa zisa petiție are grave probleme psihice. Totuși, când se vorbește de o nouă capitala, este menționat Sibiul, dintre toate orașele țării. Mai să fie ! Ce coincidenta stranie. Sa fie nominalizat doar orașul actualului prezident și a altor "lumini" din actuala coaliție de guvernare. Curat murdar, coane Fănică ! Cum ar zice nenea Iancu Caragiale levantinul. In contrapondere, subsemnatul, levantin și el, propun o altă petiție: Fără ciumeți din Sibiu în funcții publice ! Eu zic că-i mai potrivită și mai la obiect. Ce ziceți ? Va băgați ?

# Edelweiss - Ivory Tower Possessor of a Sense of Irony date 1 April 2021 17:56 -25

SEMNAT PETIȚIA! Mulțumim autorului pentru o doză consistentă de sarcasm fin! ;-) (p.s. cât despre „români”, deja e de notorietate faptul că „România este cea mai frumoasă țară din lume, păcat că-i locuită!” Io*, de atâtea și de atâtea ori am afirmat sincer că de aș avea puteri magice, să pot transforma această țară de că_cat într-o muscoi mare, verzaliu, de că_cat, aș strivi-o apoi, fără regret, doar c-o lovitură cu dosul palmei, după care m-aș duce să halesc un grătar mare cât anvelopa de tractor, să gogâlțâi o halbă mare de bere de dimensiunea celor utilizate de naziști la Oktoberfest după care ar râgâi de „satisfacția lucrului bine făcut”.)

# G date 1 April 2021 18:04 +26

Pai nu romanii au deschis calea acestei situatii vatand ne-romani in functii publice care apoi s-au transformat in anti-romani , mai ales in ultimul timp ?! O sa poata fi doar slugi in viitor.

# G date 1 April 2021 18:06 +10

Pai nu romanii au deschis calea acestei situatii vatand ne-romani in functii publice care apoi s-au transformat in anti-romani , mai ales in ultimul timp ?! O sa poata fi doar slugi in viitor.

# Dixtracție la... maxim (!) (by DLWSS) date 1 April 2021 18:11 -17

Să-i vezi de-acum pe melcii aprigi militanți pe Feisbuc și pe „patrioții” conjuncturali zilei de fasole cu ciolan (1 Dec.) cum se agită, se bat cu bolțarul în piept, mârâie, hârâie, fac bulbuci la gură ș-apoi încep să zbiare ca niște cornute pălite de streche: „Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici pe veci stăpâni!” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# imun/teanu date 1 April 2021 19:17 +29

Dar! Totusi! Insa! Nu mai este nerusinare, nemernicie, jevrenie, si alte "tot asa" "maruntele". Ci efectiv declaratii de razboi romanilor!, in chiar tara lor!, mai amplificate pe toate posibilele planuri intr-o guerila perseverata multiplu. Deja cand faci inventar in fOnctii cheie vezi doar pripasiti peste noi cu sorgintea venita pe tancuri sau soiuri de cai. Un "Fritz", desi de abia tabarat, isi si ia aroganta de Auscwitz-ist in delir. Un "Hoha"/Hans cu cizma pusa pe noi (tampiti?, si tembali?) se crede suprem in a eticheta "etichete" asa ca manifestatiile "ajunse la os" sunt pentru el antisemite. Si ca, daca roman (adica national!), si si ortodox, automat si legionar. Uitand, "el", ca la Nuremberg criminal de razboi a fost condamnat jEG-ul nemtesc inregimentat in Gestapo si SS. Pe care "el", insusi!, prin falsuri judiciare, in care priceput!, i-a scos de eroi, cu cadou imobiliare ale evreilor transformati in cenuse. Adica casca cu crucea imbarligata nu se mai stie?!

# mitica date 1 April 2021 19:31 +17

Un om normal nu putea sa initieze o asemenea petitie. Dar sa nu uitam ca la gradina zoologica avem multe specii de maimute.Trebuie intarita paza acolo.

# imun/teanu date 1 April 2021 19:32 -34

De inca cand Ponta era "prim" ("Victoras!, ai grije de copii!) i-am cerut oficial (inregistrat, numar/data) sa ne legalizeze si noua statutul real, de "Apratid Roman in Propria Tara" /ARPT. Cum si apoi altora. Fara raspunsuri. Se adeveresta mereu ca demersul a fost si corect si la obiect? Jos nazismul.

# Obs date 1 April 2021 19:48 +7

Vesnica problema romaneasca : inflatie de cozi de topor si tradatori.

# Sphinx. date 1 April 2021 21:05 +23

Numai o JIGODIE iredentista a putut concepe un asemenea "C...." de petitie !. Au incercat si altii in trecut, si au ramas cu "pamant" in gura !. Poate suntem prea toleranti in fata unor astfel de "etnici" vremelnici. !?.

# nae din dealul feleacului date 1 April 2021 21:45 +19

Aproppo de "cozi de topor",iata una pe masura:In 1957 cind se retrageau trupele sovietice(nu rusesti;Russia nu e totuna cu Uniunea Sovietica-CCCP)din Romania,un hitru bun de glume le spune sovieticilor sa ia cu ei si cozile de topor.Un General sovietic ii raspunde asa:daraghie mamalijniki(dragi mamaligari)mama Russia nu are atitea topoare cite cozi aveti voi in Romanica;vi le lasam pt.Uniunea Sovietica Ailalta(USA),sa nu ne regretati!Relatarea mea o fi avind ceva legatura cu articolul prezentat?Cred ca da,cozile de topor ne-au/ne dau mult de furca si inainte si acum.

# maxtor date 1 April 2021 23:00 +2

@Edelweiss-daca nu avem altceva merge si cu vre-un unchi de-a 7a prin alianta(inrudirea cu ne-romanii)?

# a fost publicat pe 1 aprilie date 2 April 2021 06:13 -1

e 1 aprilie. cred ca e o gluma ... 8)

# Scarbitu' date 2 April 2021 08:40 +2

Pai si ce ,nu suntem prea departe.

# Neanae date 2 April 2021 12:09 +17

ESTE GLUMA DE 1 APRILIE! Reveniți-va! Bravo Edelweiss, misto la misto, câzură mulți in plasa de prins Pești!!! Ni se bagă pe gât la fiecare ora tot felul de #ahat încât când e unul din acela turcesc fin, cu nuci, vaaai ce bun, nu mai apreciem. Suntem varza de stresați. Asta e adevarul, “înghițim” prea multe și de prea mult timp.

# DLWSS date 2 April 2021 13:26 0

Așa-i, mey neanae! Petiția aia a fost un poclău pentru Pruoști și multă plevușcă a mai adunat, mai ales dintre melcii „patrioți ai cazanului cu fasole și ciolan”. :lol: Știi de unde m-am prins că e la „mit stock” petiția? Apăi și Io* amu ceva ani am făcut o petiție prin care ceream ca „Rădăuțiul să fie eliminat din componența Bucovinei”. A avut ceva vizibilitate mediatică, dar toată lumea acceptat ironia fină din acea pseudo-petiție. :roll: Însă, șotia celor de la Aleph mi-a dat o aidee: ia să redactez Io* o petiție de modificare a Constituției prin care să fie eliminat cuvântul „obligația” din cuprinsul articolului 55 alin. (1: „(1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.”. Cel puțin expunerea de motive deschide un orizont larg de argumente. Mai interesante ar fi opiniile unor eventuali semnatari ai petiției! Ca ce chestie să fii obligat să aperi țara lui băsescu, iohannis, dragnea, tăriceanu, barna, csolosz, a securicilor sau a impostorilor și proștilor transpartinici? :-?

# Neanae date 2 April 2021 13:49 +68

Jur că crezui ca tâmpenia asta e o gluma de 1 Aprilie. Dom-le nu ma capacitez de cât de tâmpită poate gluma asta proasta născuta in capete idioate. Ma apuc sa lansez și io o petiție: “Fără cretini activi in România”!

# Nenea Nae este servit date 2 April 2021 17:33 -91

Inga petiția promisă! Dă aclo o semnătură de aprobare, sau una cu înjurpturi consistente, că are nevoie de 5 signaturi ca să apară vizibilă. Link: https://www.petitieonline.com/susinem_eliminarea_din_cuprinsul_art_55_alin_1_din_constituia_romaniei_a_cuvantului_obligaie_respectiv_eliminarea_alineatelor_2_i_3_ale_acestui_articol

# Lita date 2 April 2021 17:38 +83

Fara romani la sparanghel! Fara romani cu botnita! Fara cobai romani! Fara romani arsi de vii! Fara romani legati de pat! Fara romani in saci de plastic! Fara tirani abjecti!

# Petiție online date 2 April 2021 18:31 +1

Susținem eliminarea din cuprinsul art. 55, alin. (1) din Constituția României a cuvântului „obligație”, respectiv eliminarea alineatelor 2 și 3 ale acestui articol. :eek: Moto: „Nu te întreba ce poate face țara pentru tine, ci ce trebuie tu să faci pentru țara ta.” John F. Kennedy :sigh: Este deja de valoarea unui truism necesitatea unei revizuiri / reformări a Constituției. Pentru aceste motive, cu anticipație, solicităm modificarea conținutului textual al art. 55 alin. (1) din Constituție prin eliminarea cuvântului „obligație”, eliminarea alienatelor 2 și 3 și transferarea acestui articol în categoria „drepturilor fundamentale”. Formulare actuală: „Art. 55 – Apărarea ţării (1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România. (2) Condiţiile privind îndeplinirea îndatoririlor militare se stabilesc prin lege organică. (3) Cetăţenii pot fi încorporaţi de la vârsta de 20 de ani şi până la vârsta de 35 de ani, cu excepţia voluntarilor, în condiţiile legii organice.”

# Petiție online date 2 April 2021 18:32 +1

Formulare nouă: „Art. xx – Apărarea Țării (1) Cetățenii au dreptul să apere România”. Expunere de motive: Trecând peste construcțiile argumentative alambicate, bombastice și zaharisite, despre trecutul istoric al poporului român, despre sacrificiile pe care le-au dat fiii acestei Țări, ignorând efectul duios- lacrimogen al patriotismului de Feisbuc, manifestat exclusiv în ziua în care se dă cu mocăială fasole cu ciolan (1 Dec.), în actuala conjunctură socială se impune tot mai acut sublinierea unei stări faptice de netăgăduit: oare este moral, oare este patriotic, oare este firesc a impune cetățenilor români - sărmani, rupți în cur, flămânzi, hăituiți, alergați ca niște criminali, emigrați ca niște asiatici sau africani subnutriți, amendați, arestați, condamnați, terorizați - CA SĂ AIBĂ OBLIGAȚIA DE A APĂRA CONSTRUCȚIA DISTOPICĂ A LIFTELOR ALOGENE, A COZILOR DE TOPOR AUTOHTONE, A PORCILOR TRANSPARTINICI ȘI A CÂINILOR LOR DE PAZĂ DIN STRUCTURILE JUDICIARE ȘI DE FORȚĂ?

# Petiție online date 2 April 2021 18:33 +3

- din ce motiv temeinic, un cetățean român ar consimți să meargă ca să apere statul mafiotic al lui băsescu, a ioanei, a udrei, a lui videanu, a lui blaga? Care ar fi motivul pentru care cetățeanul român ar trebui să-și zboare creierii în linia I pentru moșia băsecului de la Nana, pentru poșetele ultra-expansive ale woodrei sau pentru limuzinele ”buldogului”, umplute la maximum de șpăgi transhumante către cele mai înalte structuri administrative și decizionale? - din ce motiv temeinic un cetățean român ar merge să apere cele 6 case ale lui iohannis, să-i apere acestuia dulcele farniente, pe ravisanta răvășitoare, pe bețivul de orban, pe prostovanul de câțu sau toată liota lor de nărozi și imbecili, al căror singur progres comparativ stă în faptul că sunt infinit mai proștii decât proștii pe care i-a putut scorni PSD-ul?

# Petiție online date 2 April 2021 18:34 0

- din ce motiv temeinic un cetățean român ar accepta să apere latifundiile baronilor pesedismului de caviar, mimetizat în capitalism de rapt, japcă, prăduială, furtișag și cotișag? Pentru ce motiv s-ar duce un cetățean român să-i apere oripilantele agoniseli materiale ale unuia ca dragnea, oprișan, bădălău, nica, dîncu, bejinariu sau oprea? - pentru ce motiv un cetățean român, totalmente abandonat de statul de care aparține, s-ar duce pe front să le apere sinecurile a tot felul de coafeze, amante, cumnate, chelneri, șoferi, valutiști, bișnițari, proști și imbecili transpartinici, adică a tot felul de analfabeți, zevzeci, impostori și retarzi mintal rezultați în urma unui amplu proces de „selecție inversă” și care au demantelat de conținut conceptul de „meritocrație” înlocuindu-l cu abominabilele „mediocrație”, „prostocrație”, „nulocrație”? (cu semnificația de „dictatura mediocrităților”, „dictatura proștilor” și „dictatura nulităților”)

# Petiție online date 2 April 2021 18:35 +1

- pentru ce s-ar duce un cetățean român să apere o Colonie Penitenciară și Experimentală, care clamează sus și tare că nu are resurse bugetare pentru a crește amărâta de alocație a copiilor, nu are resurse pentru o pensie decentă acordată seniorilor țării, dar care are mormane și mormane de bănet, fără număr-fără număr, pentru cumpărat tot felul de ruginituri de rachete, de avionașe putregaiuri și tot felul de tehnică militară învechită, de stă azvârlită dracului la fier vechi prin deșertul Mojave? Dacă tot a decis „țara” asta să încredințeze „partenerului strategic” misiunea de apărare a coloniei, atunci actuala prevedere din art.55 al Constituției devine caducă, rămasă fără obiect!

# Petiție online date 2 April 2021 18:35 +1

- pentru ce ar tresări fiorul patriotic în sufletul unui român astfel încât să consimtă să meargă să apere republica ”fiilor securiștilor părinților noștri care au ajuns să fie șefii neo-securiști ai copiilor noștri”? Pentru ce și-ar risca viața un român de condiție anonimă, ca să le salvgardeze pozițiile de forță, pozițiile oligarhice, de dictat, de forță ale unor derbedei fără coloană vertebrală, fără conștiință, fără scrupule, fără mamă, fără tată, fără Dumnezeu, a căror deviză sezinar-existențială este ”Patria a Posteriori” (”Patria la cur, întotdeauna”, pe primul loc fiind afacerile lor veroase, din tot felul de domenii de activitate sensibile, precum și sistematica teroare, represiune și lichidare fizică a unor cetățeni români)?

# Petiție online date 2 April 2021 18:36 +1

- pentru ce s-ar duce un cetățean român să apere „teritoriul” patriei, atâta timp cât mai bine de jumătate din această glie ce adăpostește oasele străbunilor deja este alienată ca formă de proprietate, fiind în portofoliul unor alogeni pofticioși de porunca a X-a la bunurile și avuția aproapelui? - pentru ce s-ar duce un cetățean român să apere această șarlatanie judiciară, denumită „Justiția Română”, în fapt nimic altceva decât cel mai perfecționat Grup Infracțional Organizat, alcătuit din secte, găști, cârdășii și famiglii de cel mai pur spirit mafiotic, întrunite într-o Mare Cupolă denumită „Magna Cloaca Aequitatis” (trad. „Marea Hazna a Justiției de Canalizare”)?

# Petiție online date 2 April 2021 18:37 +1

De ce s-ar duce românul să apere cu pieptul său de aramă pe acești Geambași ai Adevărului Mistificat, pe acești Telali ai Dreptății Siluite, care au abdicat de la rolul și menirea deuteronomică a Judecătorului și au transformat conceptul de „Dreptate” într-un marafet perisabil, pe care-l tranzacționează, veros și venal, pe mizerabilele lor băncuțe aflate în ale lor blestemate Temple ale Ticăloșiei Judiciare? *** Și argumentele faptice, de natură obiectivă sau subiectivă, pot continua astfel la nesfârșit, fiecare român avându-și sedimentată porția personală de amar, lehamite și dezgust față de această construcție distopică, de un anacronism atât de brutal încât i-ar face să se răsucească în mormânt, de invidie, până și pe Franz Kafka sau George Orwell?

# Petiție online date 2 April 2021 18:37 0

Așadar, dacă tot Țara s-a alienat de cetățenii săi, renegându-i în mod discriminant, dacă Țara nu mai constituie „de facto”, o mamă bună pentru toți copiii ei, pentru ce ar mai trebui ca în „Constituție” să mai existe această prevedere anacronică și desuetă: obligația de apărare a Patriei? Mama care, prin nedemnitate, a decăzut din drepturile sale părintești, mai poate clama protecție din partea copiilor săi abuzați și abandonați? Orice om de bună credință poate concluziona lesne asupra acestei paradigme uluitoare! Să presupunem, prin reducere la absurd, că țara ar fi în pericol, deși acest fapt este foarte puțin probabil întrucât până și „dușmanii” tradiționali sau prezumtivi ai României își au și ei standardele minime de calitate și le-ar fi și lor jenă să atace o asemenea șandrama de „țară”.

# Petiție online date 2 April 2021 18:38 +1

Dar să presupunem că Mama Țară sună goarna către copiii ei, să o apere. Apăi, atunci cred că ar fi normal ca liftele alogene, cozile lor de topor, securicii și vlăstarele lor, politrucii și progeniturile lor, torționarii din magistratură, călăii din sistemul național de forță și represiune, împreună cu toate loazele impostorilor analfabeți și imbecili, beneficiari ai unor dulci sinecuri de frecat menta, dimpreună cu plozii și bastarzii lor, SĂ SE ADUNE ÎN BATALIOANE OPERATIVE, SĂ SE ALINIEZE ȘI, CU CÂNTEC, SĂ SE ÎNDREPTE SPRE LINIA FRONTULUI, SĂ MEARGĂ SĂ-ȘI APERE ȚARA!

# Petiție online date 2 April 2021 18:39 0

Cetățenii simpli, ale căror drepturi permit apărarea țării, își vor exercita acest drept în echitabilă proporționalitate cu exercitarea celorlalte drepturi fundamentale: dreptul la viață, dreptul la muncă, la libertate individuală, la mediu ambient sănătos, la învățătură, la ocrotirea sănătății, de acces la justiție, la apărare, la liberă circulație, la libera exprimare, la libertatea conștiinței, la libertatea întrunirilor, la dreptul de grevă, la protecția copiilor și tinerilor etc. :roll: Pentru aceste motive solicităm, cu anticipație, ca la proxima revizuire a Constituției, să fie eliminată din Legea fundamentală obligativitatea apărării Patriei.

# Neanae date 3 April 2021 00:13 +48

DLWSS io pe bune apreciez humorul tău inteligent și as semna din simpatie! Dar măi băiete, nu ești satul de atâta panem e circenses care ni se vâră pe toate părțile! Prin piele inclus? Îmi place și mie sa dedramatizez și sa înot in spiritozisme, numai ca încep sa sa ma enervez!

# DLWSS date 3 April 2021 13:17 0

Un'i vezi tu pânea? :-? Că de la mine-n Turn se vede CLAR doar circăiala (pânea mi-o fac în cuptor, la tavă, în regie proprie) :P . Până și expresia lătinească a fost „revalorizată” de briganzii neocapitalismului de prăduială: CIRCENSES SINE PANEM. :eek: Iar din punct de vedere financiar, este o reală oază de profit, atâta timp cât prețul unitar al pâinii este superior celui cu care poți antama serviciile unui scamator, a unui saltimbanc, a unui iluzionist, a unui bufon sau a unui maestru de lumini și umbre: câțiva țechini acolo. :sigh:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii