ATACUL BAROURILOR – Avocatii din Giurgiu si Timis acuza: “De la procurori nu aveam pretentii, ei si-au dovedit pe deplin dispretul fata de profesia de avocat... Conduita magistratilor, care au validat practicarea ilegala a avocaturii, reprezinta un semnal negativ pentru viitor si un imbold pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat”. Barourile Timis si Giurgiu s-au solidarizat cu protestul avocatilor din Satu Mare care au suspendat asistenta juridica din oficiu

Scris de: George TARATA

06.10.2014 13:56
Vizualizari: 7621

Alte doua Barouri din Romania s-au solidarizat cu avocatii din Satu Mare, care, la 1 octombrie 2014, au suspendat asistenta juridica din oficiu, in semn de protest fata de ordonantele procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare de clasare a unei plangeri privind infractiunea de exercitare fara drept a profesiei de avocat, solutie mentinuta ulterior si de Judecatoria Satu Mare. Barourile Giurgiu si Timis au anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca sustin actiunea avocatilor din Satu Mare.

Intr-un comunicat de presa, Baroul Giurgiu, condus de decanul Sergiu George Bratu, a acuzat ca prin solutiile adoptate in respectivul caz, magistratii au transmis in randul cetatenilor un semnal de neincredere. De asemenea, Baroul Giurgiu a lansat critici dure si la adresa procurorilor, despre care afirma ca si-au dovedit pe deplin dispretul fata de profesia de avocat:


Consiliul Baroului Giurgiu se solidarizeaza cu miscarea de protest declansata de Adunarea Generala Extraordinara a Baroului Satu Mare, avand in vedere ca prin solutiile adoptate de instante (de la procurori nu aveam pretentii, ei si-au dovedit pe deplin dispretul fata de profesia de avocat) se transmite in randul cetatenilor un semnal de neincredere in functia apararii bazate pe lege. Prin aceste solutii se realizeaza o complicitate morala de neacceptat intre institutiile chemate sa infaptuiasca justitia ca serviciu public si impostori care induc cetatenii in eroare, situatie inadmisibila intr-un stat ce se pretinde 'de drept'”.

Baroul Timis: “Nu ne ramane decat sa ne aparam singuri demnitatea, probitatea morala si, nu in ultimul rand, profesia in sine”

La randul sau, Baroul Timis, al carui decan este avocatul Valeriu Rauta (foto), acuza conduita unor magistrati care valideaza practicarea ilegala a avocaturii clandestine. In opinia Baroului Timis, asemenea magistrati nu fac altceva decat sa dea un imbold exercitarii fara drept a profesiei de avocat:

Consiliul Baroului Timis este solidar cu actiunea colegilor din Baroul Satu Mare.

Avocatura clandestina reprezinta un flagel care trebuie eradicat prin toate mijloacele legale existente.

In aceasta perioada mai putin favorabila prin care trece profesia de avocat in Romania, conduita magistratilor, care au validat practicarea ilegala a avocaturii de catre membrii unor entitati din afara Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, reprezinta un semnal negativ pentru viitor si un imbold pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat.

In masura in care autoritatile publice competente refuza sa sanctioneze asemenea conduite si persoane, nu ne ramane decat sa ne aparam singuri demnitatea, probitatea morala si, nu in ultimul rand, profesia in sine.

Apreciem astfel ca fiind justa hotararea Adunarii Generale Extraordinare a Baroului Satu Mare din data de 29 septembrie 2014, sustinandu-ne cu fermitate si neconditionat colegii”.

Patru Barouri sustin protestul avocatilor din Satu Mare. Conducerea UNBR nu a avut pana acum nicio reactie

Dupa cum se stie, Baroul Satu Mare, condus de avocatul Mircea Ioan Lupsa, a declansat incepand cu 1 octombrie 2014 o actiune de protest, pe durata careia avocatii desemnati pentru acordarea asistentei juridice din oficiu nu vor mai intra salile de judecata din instantele arondate Curtii de Apel Oradea. Decanul Mircea Ioan Lupsa a anuntat ca in timpul protestului nu vor fi comunicate instantelor listele cu avocati pentru luna octombrie 2014.

Actiunea de protest are la baza o ordonanta a unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare, care a dispus in data de 6 iunie 2014 clasarea unui dosar care privea infractiunea de exercitare fara drept a profesiei de avocat. Solutia a fost confirmata ulterior de prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Satu Mare in data de 06.06.2014. De asemenea, solutia de clasare a fost confirmata prin respingerea contestatiilor formulate de Baroul Satu Mare si Asociatia Tinerilor Avocati din Baroul Satu Mare, prin incheierea nr.1132/01.08.2014 a Judecatoriei Satu Mare, in dosarul nr.6672/296/2014, si incheierea nr.1158/04.08.2014 a acelaiasi instante, in dosarul nr.6842/296/2014.

Ulterior, Baroul Ilfov, condus de decanul Serban Lovin, a anuntat ca se solidarizeaza cu actiunea avocatilor din Satu Mare. Acelasi lucru l-a facut si Baroul Dolj, al carui decan este avocatul Ion Turculeanu, astfel ca pana acum patru Barouri si-au declarat sprijinul pentru avocatii din Satu Mare.

Deocamdata, nu exista nicio reactie oficiala din partea conducerii UNBR.

Comentarii

# avocat traducere date 6 October 2014 14:18 +27

nu barourile se revolta ca astea nici nu exista. Revolta este a celor citiva pacalici cu rang de decani care traiesc din veniturile consistente incasate de la sclavi. Nu o sa vedeti ca se revolta avocatii, ci paduchiosii astia care sunt invatati sa traiasca ca parazitii pe spinarea colegilor.

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei.....,, date 6 October 2014 17:40 +8

Solidarizarea barourilor neînființate pentru a șantaja magistrații care au soluționat un dosar, în vederea schimbării soluției, întrunește elementele constitutive ale infrațiunii de ȘANTAJ în sensul art. 207  CP cu aplicarea preved. art.367 Cod penal. Vor fi deschise dosare de amploare sub aspectul nr. de suspecți și al daunelor materiale și morale.

# avi avi date 6 October 2014 14:21 +19

Ia priviti la cel din poza. Plesneste ecranul de cat de  mare e! Traieste bine din banii nostri, nu credeti?

# P>C>R> date 6 October 2014 14:25 +14

Dle. Sergiu George Bratu, faceti publica lucrarea si nr.grilei de la momentul admiterii in UAV.   Spuneti in ce data si ce institutie v-a examinat si corectat lucrarea.

# Badye Ioanye date 6 October 2014 19:27 +1

Decanii tuturor barourilor din tara sa prezinte documentele investirii in functia de conducere a baroului, documentele pregatirii profesionale continue, documentele ce atesta neapartenenta la sistemul securist dinainte de 1989 si altele. Repede, repede, pana nu vi le cere DNA!Mi mila de voi, dar nu cred ca mai apucati ianuarie 2015, sa vezi ce explodeaza buba si va fi dureros...

# Jus date 6 October 2014 14:37 0

În replică: barourile Bota, Nimerincu, Botomei, X-ulete, etc. vor intra şi ele în grevă, refuzând să preia oficiile şi refuzând să mai încaseze banii ce li se cuvin de la M.J. Avocaţii din barourile netradiţionale primesc achitări. Avocaţii din baroul tradiţional nu primesc nicio achitare(deoarece nu pot fi trimişi în judecată pentru exercitarea fără drept a profesiei). În concluzie: cei care profesează legal sunt achitaţii.

# un oarecare date 6 October 2014 15:18 +4

[quote name="Jus"] În replică: barourile Bota, Nimerincu, Botomei, X-ulete, etc. vor intra şi ele în grevă, refuzând să preia oficiile şi refuzând să mai încaseze banii ce li se cuvin de la M.J. Avocaţii din barourile netradiţionale primesc achitări. Avocaţii din baroul tradiţional nu primesc nicio achitare(deoarece nu pot fi trimişi în judecată pentru exercitarea fără drept a profesiei). În concluzie: cei care profesează legal sunt achitaţii.[/quote] Care entitate profeseaza legal avocatura? Fii mai concret, stimabile! In niciun caz UNBR-Florea profeseaza legal! Nu exista niciun act de infiintare a acestei entitati si, pe cale de consecinta, aceasta functioneaza ilegal, in afara legii!

# student in dilema date 6 October 2014 15:15 +15

Nu mai inteleg nimic. Dupa licenta va trebui sa platesc o taxa de 800 lei pentru a putea sa intru intr-o sala, sa raspund la 100 de intrebari, ca sa... ce? ca sa... am dreptul de a sta pe langa Dvs, sa va car diplomatul si sa fac treburile pe care Dvs. nu aveti chef sa le faceti? asta presupunand ca raspund corect la minim din maxim sau ce idei va mai vin pana la anul, ca nici mama si nici tata nu au fost avocati. Sau am dreptul de a plati 200 de lei si sa ma duc sa car, probabil, al diplomat etc... sau macar, daca nu iau examenul nu-mi crapa vena de nervi? Sau cum? In alta ordine de idei, nu pricep de ce tot scandalul asta, avocatura nu era o profesiune liberala? Avocatilor traditionali le este frica de concurenta ?

# student in dilema date 6 October 2014 15:19 +2

Nu mai inteleg nimic. Dupa licenta va trebui sa platesc o taxa de 800 lei pentru a putea sa intru intr-o sala, sa raspund la 100 de intrebari, ca sa... ce? ca sa... am dreptul de a sta pe langa Dvs, sa va car diplomatul si sa fac treburile pe care Dvs. nu aveti chef sa le faceti? asta presupunand ca raspund corect la minim din maxim sau ce idei va mai vin pana la anul, ca nici mama si nici tata nu au fost avocati. Sau am dreptul de a plati 200 de lei si sa ma duc sa car, probabil, al diplomat etc... sau macar, daca nu iau examenul nu-mi crapa vena de nervi? Sau cum? In alta ordine de idei, nu pricep de ce tot scandalul asta, avocatura nu era o profesiune liberala? Avocatilor traditionali le este frica de concurenta ?

# avi avi date 6 October 2014 20:55 -3

mai festeala nationala,tot la nivel de student in dilema ai ramas.Macar astia fac stidiile de tineri si mai prind ceva,dar tu babacule,la ce varsta ai termenat dreptul nu ai putut ramane cu nimic in cap.

# student in dilema date 6 October 2014 21:27 +2


Citeza pe avi avi
mai festeala nationala,tot la nivel de student in dilema ai ramas.Macar astia fac stidiile de tineri si mai prind ceva,dar tu babacule,la ce varsta ai termenat dreptul nu ai putut ramane cu nimic in cap.
dupa raspunsul acesta, m-am luminat definitiv.

# gelu date 6 October 2014 15:36 +10

Unii sunt mai avocati decat ceilalti.Dar ceilalti sunt OK pentru ca au hotarare judecatoreasca,ceilalti invoca o cutuma,un artefact,un pergament sau harta lui Piri Reis.In afara de asta,ce face ei? O mare presiune pe Justitie.Este si sfidarea Justitiei,pentru ca nu vor si refuza sa recunoasca efectele unei hotarari irevocabile.Nu am stiut ca avocatura se mosteneste prin "efectul legii",dar nici ca se dau bani grei de tot ca sa incerci un examen agramat juridic.

# manifest date 6 October 2014 16:01 +4

Ştie cineva rezultatul şedinţei de azi de la ÎCCJ cu privire la situaţia barourilor?

# sedinta date 6 October 2014 16:21 +7

A fost sedinta pe tema asta? Asteptam vesti ! Cred ca florea a inrosit telefoanele iccj-ului cu presiuni.

# este date 6 October 2014 18:43 0

A fost reconfirmat UNBR Florea  urmează publicarea în MO.

# manifest date 6 October 2014 18:54 +1

Stimabile, ce acte de înfiinţare aţi prezentat la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene de aţi fost confirmat?

# DOREL PENTRU MANIFEST,SEDINTA SI ESTE date 8 October 2014 20:48 +1

CE SEDINTA?????? NU A FOST NIMIC LA ICCJ!!!! NU MAI ARUNCATI PETARDE CA SA INDUCETI LUMEA IN EROARE!!!!!! ORICUM UNBR LEGAL INFIINTATA ARE 9 DECIZII ALE ICCJ  IN CARE ESTE CONFIRMATA LEGALTATEA ACESTEI UNIUNI SI FAPTUL CA AVOCATII NOSTRI ISI EXERCITA IN MOD LEGAL PROFESIA!!!  POLITRUCUL FLOREA ARE CUMVA ACTE DE INDUCE LUMEA IN EROARE CA A FOST CONFIRMAT DE ICCJ!!! UNDE SUNT ACTELE DE INFIINTARE ALE UNBR FLOREA????  SCOATE ACTELE DACA LE AI  TATUCULE FLOREA!!!!

# Calin date 6 October 2014 16:07 +4

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/terorizati-de-o-judecatoare-care-le-vrea-pamantul-de-sub-casa-drama-a-doi-batrani--76653.html

# visu date 6 October 2014 16:12 +1

Sesizez din oficiu abuzul in serviciu din partea asa-zisi-lor decani!

# P.C.R. date 6 October 2014 16:16 +2

art. 14 din Decretul 90/1990. Puteti sa spuneti care a fost /este finalitatea.. Domnule decan ai facut ce spune legea?

# barourile libere date 6 October 2014 16:45 +5

Avocatii structurii legale(Bota) au de partea lor documentele care ii autorizeaza sa exercite profesia de avocat. Membrii entitatii fara personalitate juridica(Florea), fiind protejati de colegii parlamentari ai aceleiasi caste mafiote si de magistratii corupti, pun presiune pe putinii magistrati corecti si curajosi ai Romaniei, recurgand la santaj !!! Domnule senator avocat, Catalin Croitoru(structura Bota), cred ca a sosit timpul sa luptati, alaturi de noi, impotriva mafiotilor avocaturii din Romania !!!

# tepes date 6 October 2014 16:53 +4

Daca s-ar fi solidarizat la fel domnii avocati traditionali si pentru modul in care a fost organizat examenul de primire in profesie de anul acesta precum si pentru felul in care candidatii au fost tratati...dar din pacate aici se vede caracterul...

# Traditionalii sunt parsivi! date 6 October 2014 18:41 +2

Pai normal! Traditionalii nu vor concurenta, dar NU vor nici macar colegi. De ce se solidarizeaza impotriva UNBR Bota, dar nu se solidarizeaza impotriva mizeriilor de la examene? Cum sa te mai increzi intr-un avocat traditional? Se vede CLAR parsivitatea lor!

# tepes date 6 October 2014 16:55 +3

Daca s-ar fi solidarizat la fel domnii avocati traditionali si pentru modul in care a fost organizat examenul de primire in profesie de anul acesta precum si pentru felul in care candidatii au fost tratati...dar din pacate aici se vede caracterul...

# tepes date 6 October 2014 17:16 +1

Daca s-ar fi solidarizat la fel domnii avocati traditionali si pentru modul in care a fost organizat examenul de primire in profesie de anul acesta precum si pentru felul in care candidatii au fost tratati...dar din pacate aici se vede caracterul...

# pol date 6 October 2014 17:16 +5

Sa faca greva toti avocatii cutumiari....Poate ca in felul acesta bugetul MJ va pezenta un plus pentru alte nevoi ale justitiabililor! PUNETI MANA LA MUNCA NU MAI STATI CU EA INTINSA, BAI SCARNAVIILOR!

# Eugenia date 6 October 2014 20:48 -1

Ministerul Justitiei sa nu mai vireze nici un ban catre UNBR de care se va numi el. Cine se crede avocat, sa faca oficii gratuit.

# clandestin ? date 6 October 2014 17:21 +2

clandestin inseamna ASCUNS ! De unde sa stie analfabetii de ,,decani,, ! Daca tastezi bota pe google afli tot ce vrei despre noi; hot. judec, statute, acte const... ! La acesti mafioti, NIMIC - Legea 3/48 de desfiintare ! Ei sunt impostorii, nu noi !!!

# ionut pesu date 6 October 2014 18:11 +3

Exista vreo sansa sa ii scoata in afara legii pe avocatii lui bota ? Sau va avea loc o unificare ? Cu anumite conditii ?

# Pt. ionut pesu date 6 October 2014 19:21 +3

Nu exista nicio sansa sa se scoata in afara legii acest barou. El exista de 10 ani, oameni buni, ganditi logic! in 10 ani se putea scoate de 1000 de ori in afara legii! nu se poate scoate in afar legii ceva ce este legal, in rest gargarele si petardele de pe net uitati de ele, sunt facute pentru a agita si a acoperi neregului, pentru a distrage atentia de la problemele reale.In rest, cei ce aspira la avocatura sa puneti mana sa invatati, pt ca ce e in capul vostru(stiinta) nu va poate lua nimeni, nici decani nici prodecani nici corifei, doar Dumnezeu care va si inzestrat cu ea, nu conteaza din ce barou faci parte, profesezi o meserie libea. i avedeti si pe Av. Anghelus ce frumos explica lucrurile.

# POLO date 7 October 2014 10:31 +2

TRADITIONALII, AU INCERCAT O UNIFICARE CU BOTA, INSA MIZERABILUL DE BOTA, NU A FOST DE ACORD CA BANII SA-I INCASEZE EI. PE BOTA NU-L INTERESEAZA DECIT BANII, NU BINELE AVOCATILOR. 

# POLO.NICU date 7 October 2014 10:37 -1

Nimerincule treci la treaba...sa vezi cum sare pompi cu muscatul pe aici

# viki date 7 October 2014 11:48 +2

bota va sarbatori Anul Nou privind din spatele zabrelelor. Se apropie cu pasi foarte repezi sfarsitul barului de crasma de Balesti. Va fi jale foarte mare printre amaratii botisti donatori. Problema e ca bota va face ceva puscarie dar e posibil sa ramana cu o gramada de bani la pusculita. Sa speram insa ca magistratii vor fi onesti si curajosi cand vor judeca procesele sale si vor confisca toti banii luati prin inselaciune de la fraieri.

# ai vrea tu date 7 October 2014 12:17 -2

Ti-ar placea tie, flocistule ordinar. Vise !

# POLO date 8 October 2014 17:13 0

STAI LINISTIT, CA NU-L PLINGE NIMENI PE BOTA. NOI NE BUCURAM MAI MULT DECIT TRADITIONALII CA SCAPAM DEFINITIV DE EL. NOUA NE-A FACUT MAI MULT RAU, PRIN LIPSA DE POZITIE IN APARAREA AVOCATILOR NOSTRI, DECIT VOUA. DACA ASTAZI AVETI TUPEUL PE CARE IL AVETI, SE DATOREAZA FAPTULUI CA BOTA NU A ACTIONAT ATUNI CIND TREBUIA SI VA LASAT PE VOI SA VA CREDETI INVINCIBILI. LA PUSCARIE CU EL,CA A DISTRUS MII DE OAMENI.

# polo=avi=CW V.Ctin cocosatu fara dinti date 8 October 2014 17:38 -1

Cocosatule, nu te poti ascunde; esti singurul analfabet retardat de pe site-ul asta ! ,, PLINGE,, ,,DECIT,, ,,A ACTIONAT ATUNI,, ,,CIND TREBUIA,, ,,VA LASAT,, !!! Mars ma la sbarna !!!

# cocosatului stirb date 7 October 2014 13:56 -1

avi, CW Ctin cocosatu fara dinti, oricum tu nu esti si nu vei fi niciodata avocat !

# avi avi date 7 October 2014 15:23 +2

mi bota,tonomatule,tu si V Constantin sunteti cam in aceeasi oala.Nici tu nici el nu sunteti(si nici nu ati fost) avocati.Asa ca ciocu mic,nu-l mai insulta si ai grija cu gardienii de l Jilava,Abia asteapta sa te aiba in custodie.

# mi avi cocosatu fara dinti date 7 October 2014 16:02 +1

,,mi,, avi, cocosatule, de ce nu te apuci de alfabet, ,,Ana are mere,, hua hua hua ! tot la ,,gardienii de l Jilava ajungi,, !!

# ionut pesu date 6 October 2014 18:19 0

Exista vreo sansa sa ii scoata in afara legii pe avocatii lui bota ? Sau va avea loc o unificare ? Cu anumite conditii ?

# chichi date 6 October 2014 18:43 -3

Se canta prohodul barului de crasma bota, pana in alegeri structura asta ilegala va fi desfiintata, bota va fi arestat si apoi condamnat a doua oara iar toti botistii vor plange mult dupa banii donati unui escroc. Totul va merge de acum pe repede inainte. Cu un final jalnic dar just pt. botisti.

# chichi traditionalul parsiv date 6 October 2014 18:47 +6

Observam cat de parsiv esti mai traditionalule. Dar oare ptr. mizeriile care s-au facut la examenul de admitere la Florea nu te lupti asa cum te lupti impotriva concurentei? Ah, esti un obedient! Nu vrei concurenta si nu vrei nici colegi! Stim ca sunteti parsivi mai traditionalilor.

# chichi date 6 October 2014 18:58 -3

Nu e vb de parsivitate botistule ci de LEGALITATE. Voi nu sunteti avocati ! Nu respectati prevederile legii in niciun fel. Nu sunteti organizati conform legii, exista doar bota, vesnicul presedinte ilegal, nu aveti INPPA, CAA. Sunteti ilegali si nu va recunoaste nimeni, doar voi intre voi. Se apropie sfarsitul botismului ! Luna aceasta se va starpi acest flagel atat de daunator avocaturii. NU SUNTETI RECUNOSCUTI DE NIMENI !!

# Roki date 6 October 2014 19:12 +1

Mai flocistule infect, voi reprezentati cancerul profesiei de avocat ! Insa, va promitem si ne vom tine de cuvant : razboiul impotriva voastra va dura pana vom elibera aceasta nobila profesie. Pana atunci nu va fi pace in lumea avocaturii. Nimeni si nimic nu ne mai poate opri !

# avi avi date 6 October 2014 20:49 -2

ce vorbesti mai feciorule Roki?!?Vreti razboi?O sa il aveti si asta pana cand vom scapa nobila profesie de impostori ca voi.Stiu ca nimeni si nimic nu va poate opri pentru ca voi mergeti inainte ca sotul vacii .Dar nu mai aveti decat putin si v eti cadea in prapastie.

# nobilul cocosat fara dinti date 7 October 2014 13:57 +1

avi, nobilul escroc ordinar: te jupoaie tiganii de la Slatina !

# Mai cretinoidule date 6 October 2014 21:28 -1

Dar de sutele de hotarari judecatoresti ce zici? Nu tu ne spui cine este avocat si cine nu, cine respecta lege asi cine nu.Dutyeeee mulje vaca

# dan deac date 7 October 2014 09:13 +3


Citeza pe chichi
Nu e vb de parsivitate botistule ci de LEGALITATE. Voi nu sunteti avocati ! Nu respectati prevederile legii in niciun fel. Nu sunteti organizati conform legii, exista doar bota, vesnicul presedinte ilegal, nu aveti INPPA, CAA. Sunteti ilegali si nu va recunoaste nimeni, doar voi intre voi. Se apropie sfarsitul botismului ! Luna aceasta se va starpi acest flagel atat de daunator avocaturii. NU SUNTETI RECUNOSCUTI DE NIMENI !!
SA INTELEG CA DACA VINE ponta DESFIINTEAZA ACEST BAROU?

# DORELPENTRU CHIHI date 9 October 2014 13:43 0

MAI ALA DE TE INTITULEZI CHICHI, NU MAI PAPA RAHAT DIN GURA CA NU MERGE!!!!! UNBR LEGAL INFIINTATA SI CONDUSA DE AV. NIMERINCU ESTE PERFECT LEGALA SI RECUNOSCUTA DE INSASI ICCJ PERIN CELE 9 DECIZII CU PUTERE DE LUCRU JUDECAT!!!! TU DACA AI DAT SPAGA LA FLOREA VEZI CA HABAR NU AI CARTE SI NU CITESTI!!!!!!!!!SINGURA BELEA SI CANCER AL AVOCATURII SUNT SECURISTO COMUNISTII CARE CONDUC GASCAMAFIOTA TRADITIONALA FORMATA DIN BEIZADELE DE BANI GATA, SPAGARI, NEAMURI,NEPOTI SI C...E CARE AU DAT FIE BANI FIE ALTCEVA CA SA SPOREASCA AVEREA TATUCILOR STALINISTO COMUNISTO SECURISIT CARE VA CONDUC!!!! aM ZIS!!!!! NICI DACA MI-ATI DA VOI SPAGA NU ASI INTRA INTR-O ASEMENEA CASTA SECURISTO-MAFIOTA!!!!!! :-x

# nimerincu ? date 9 October 2014 13:51 0

condusa de nimernicu ? iar dezinformezi cocostirbule ? Pe nimernicu l-au exclus si din avocatura si de la Socola !!! http://www.bzi.ro/a-fost-turnat-la-parchet-de-colegi-seful-baroului-iasi-cercetat-intr-un-dosar-bomba-392781

# DOREL date 9 October 2014 13:56 0

NU SERIOS,BOTA, IA VEZI CA TU DEZINFORMEZI!!!!!! LAS CA PUBLIC SENTINTA JS3 IN CARE SE SPUNE CLAR CA NU AI NICI O CALITATE  PRESEDINTE LEGAL FIIND NUMERINCU PINA LA NOILE ALEGERI IAR AVOCATII TAI TONE SI LEGUMA CASTRAVETE AU FOST SICTIRITI DE CATRE JUDECATORI SI NU TE BUCURA CA APELUL L-AI PIERDUT IN FATA INSTANTEI CHIAR DACA AI TRAS TUSFORI SA O ELIMINI PE NEAGU DIN JOC INSA NU TI-A MERS!!!!!! INSTANTA A DECIS CORECT IAR IN RECURS AI SA PAPI UN RAHATEL SI VEI BEA DE JALE O LITRA DE PIPI MARCA CLAUDIA ( CIOCANITOAREA WOODY) CA SA ITI ALINI SUFERINTA MINTALA!!!! MARS DE PE LUJU!!! :-x :-x :-x

# piricioasa bota date 9 October 2014 14:03 0

:-) nota informativa in atentia politiei animalelor ...excrocul tone si cu belniceanu sint amicii de suflet ai tiganului excroc bota..mincaciosul de alimente gratuite de la springtime pe muca fraierilor si amatorul de urinoterapie ciocanitoarea woody ..tone il toarna zilnic pe nemerniculd e bota la politie - la politia locala asa cum procedeaza de altfel si cu aceeia care mai se lasa inselati de figura sa blajina de mickei mouse...amica sa de inselaciuni geanina face o cura intensiva de slabire deoarece a aflat ca arpacasul are prea multe calorii si trwebuie sa se pregateasca pentru gustul sau inefabil...biata alina apostol decana bota a ajuns la concluzia ca desi pasarica sa a fost la putere,sula parchetarilor face minuni...precum a facut inc azul lui tone cind aceasta a fost izgonit din sala de sedint aimpreuna cu asazisa sa avocata...singura persoana serioasa a ramas ROMAN IULIANA adevarata avocata traditionala...dar pe ea bota nu o inscrie in secta sa pt ca estogenul albeste

# eu date 9 October 2014 14:06 0

:lol: :-) sintem un grup de pagubiti ai tiganului bota..am aflat ca puscariasul cu suspendare mai profeseaza excrocherii..urmariti,prindeti,dezinfectati!

# manifest date 6 October 2014 19:13 +2

Măi chichişor, cum să-ţi spun urmează una lovitură la ficatul tradiţionalilor, iar dacă vă feriţi ficatul, lovitura va fi la cap.

# Micsorati taxa la UNBR Bota sa se inscrie mai multi! date 6 October 2014 18:38 +8

Daca Bota ar micsora taxa de examen la UNBR Bota, s-ar inscrie mai multi, si astfel va castiga 100 %. Nici o instanta nu va putea lasa pe drumuri un numar considerant de avocati, atata timp cat taxa ar fi mai mica si s-ar inscrie mai multi. In scurt timp ar fi la fel de multi avocati si la UNBR Bota ca si la "unbr" Florea. Cu un numar cel putin egal cu al traditionalilor, Bota nu va mai fi desfiintat niciodata.

# daciana date 6 October 2014 18:49 +7

E o idee foarte buna. Micsoreaza taxa d.Bota si noi juristii ne vom inscrie in barou. Si maine ma inscriu daca micsorezi taxa. Atunci sa vezi circ cu traditionalii, cind ne vom inscrie cu sutele. Avantaj toata lumea iar avi traditionalul ne va pupa fix in c.u.r.

# avi avi date 8 October 2014 22:11 -1

acolo va voi pupa,intre urechi.

# POLO date 6 October 2014 20:25 -3

UNBR 2004, condus de Presedintele Nimerincu Viorel (NU DE BOTA CONDAMNATUL), legal ales si validat de 2 instante, organizeaza examen de intrare in profesie, iar taxa este de 1.000 lei. intrati pe www.unbr-legal.ro si vorbiti cu Presedintele Nimerincu.

# ura date 9 October 2014 13:53 0

Unde depunem banii ? in ce cont ? la Iasi sau la Socola ? http://www.bzi.ro/a-fost-turnat-la-parchet-de-colegi-seful-baroului-iasi-cercetat-intr-un-dosar-bomba-392781

# PENTRU ,, URA,, date 9 October 2014 15:49 0

BANII DA-I DIRECT PUSCARIASULUI BOTA CA ARE MARE NEVOIE DE EI CA SA ISI SPOREASCA VEREA!!!! :lol: CIT DESPRE A FI PRIMIT IN SALA DE JUDECATA DE CATRE INSTANTA TE ASIGUR CA LA AUZUL NUMELUI PUSCRIASULUI VEIFI IMEDIAT DAT AFARA IN SUTURI DIN SALA !!!!!!! SI TE ALEGI SI CU SESIZARE PENALA!!!

# Cat de prefacuti si parsivi pot fi avocatii traditionali! date 6 October 2014 18:44 +8

Cat de prefacuti si parsivi pot fi avocatii traditionali! Citez "se transmite in randul cetatenilor un semnal de neincredere". Pai dimpotriva, noi cetatenii ne pierdem increderea in traditionali cand vedem ca nu vor concurente! Iar licentiatii in drept isi pierd increderea tot in traditionali cand vad cate mizerii se fac la examenele de admitere, dar traditionalii NU se solidarizeaza impotriva acestor mizerii! Noi cetatenii NU avem incredere in traditionali!

# luca date 6 October 2014 19:25 +7

buna, asa cum avocatii s-au dus in parlament si au cerut modificarea LEGII,asa sa ne ducem si NOI si sa cerem intrarea libera in barou. p.s....voi reveni cu detalii... consilier juridic 

# pt luca date 6 October 2014 19:30 0

Dupa cum scrii, se pare ca vrei sa te strecori in casta mafiota si ilegala-flocea. 

# luca date 6 October 2014 19:36 +5

O K ,hai ca a aparut postarea,nu va mai certati cu unbr-ul,inppa-ul...sa ne unim si sa mergem in parlament sa cerem intrare libera mai ales cei definitivi,magistrati,fosti magistrati,consilieri juridici,militari,politisti juristi,dna,etc,...avem sustinere...acesta este drumul corect,legal nu examenele lor cu SCOP intrare ZERO,avocatura este o profesie liberala ,se incalca si Art.41 din constitutie,..Avocatii;CAND INTERESELE LE SUNT AMENINTATE MERG SA-I CUMPERE PE PARLAMENTARI ! Nu pe toti.

# UNBR/Presedinte Dr.Vasile Botomei,CIF 29497286 date 6 October 2014 19:38 +1

UNBR-Dr.Av.Vasile Botomei inscrie in profesia de avocat mediatorii cu licenta in stiinte juridice,prin echivalarea examenului de admitere in profesia de mediator cu examenul de amitere in profesia de avocat.Magistratii sunt inscrisi cu scutire de examen si scutire de taxe de inscriere.

# lobotomel date 6 October 2014 19:49 0

botomiei, si la Penitenciaru Bacau organizezi examene ? vei fi condamnat pentru inselaciune, fals, ultraj, avocatura ilegala, ev. fiscala, deturnare de fonduri !

# @chichirez date 6 October 2014 19:47 -3

Nu e vb de parsivitate botistule ci de LEGALITATE. Voi nu sunteti avocati ! Nu respectati prevederile legii in niciun fel. Nu sunteti organizati conform legii, exista doar bota, vesnicul presedinte ilegal, nu aveti INPPA, CAA. Sunteti ilegali si nu va recunoaste nimeni, doar voi intre voi. Se apropie sfarsitul botismului ! Luna aceasta se va starpi acest flagel atat de daunator avocaturii. NU SUNTETI RECUNOSCUTI DE NIMENI !!,,SA NE SPUI MAI CHICHI CE TEMATICA AU AVUT ULTIMILE TALE CURSURI INPPA SI CU CE SOMITATE IN DREPT AI AVUT ONOAREA SA DISCUTI????? IN LEGATURA CU C.A.Av. ,, (2) Se pot asigura in sistemul public de pensii, pe baza de contract de asigurare sociala, in conditiile prezentei legi, avocatii, personalul clerical si cel asimilat din cadrul cultelor recunoscute prin lege, neintegrate in sistemul public, precum si orice persoana care doreste sa se asigure, respectiv sa isi completeze venitul asigurat. ART.6 /2

# pt chichi, avi si alti sfertodocti traditionali date 6 October 2014 20:40 +4

Bai chichi zis avi, esti complet inafara cu legea. Orice jurist stie ca dupa lege ca sa infiintezi CAA trebuoe sa fie minim 50 000 de cotizanti. Asa ca pisa-te mai dobitocule pe CAA si pe inppa p...ulii. Ce naiba mai scrii pe site mai avi sau cum vrei sa-ti spui, ca tu esti efectiv retardat juridic. Daca maine iti spune florea ca trebuoe sa vii in instanta cu chiloti maro tu ca un papagal te conformezi. Nu ai minte nici cat nuca gaunoasa. Pune mai boule mina si studiaza legislatia ca daca vreodata punem mina pe tine iti dam cu cartea de drept peste urechile nespalate pina iti intravin cap. 

# ADEVARUL date 6 October 2014 19:48 +2

AR TREBUI CA TOȚI AVOCATII COMUNISTI(TRADITIONALI) SĂ DEMISIONEZE DIN PSEUDOBAROURILE FANTOMATICE FLOREA,CARE AU ABUZAT DE EXISTENTA BANILOR COMUNISTILOR CONSTRUINDU-SI HOTEL SI O IMAGINE DE CÂCAT,CEVA DE LEPĂDAT...OAMENII VĂ CUNOSC CA FIIND NISTE PUTORI CARE PRELUNGITI LA NESFARSIT PROCESELE SI VA INCASATI BANI NEMUNCITI,CA SUNTETI SI FUDULI.JAVRA DE FLOREA TREBUIE CERCETAT PENTRU CONDITIILE IN CARE GESTIONEAZA BANII UNEI ORGANIZATII MAFIOTE,DACĂ NU ARE ACTE DE INFIINTARE...SI NU ARE,CĂ-I UN COMUNIST IMPUTIT.

# @ADEVARUL date 6 October 2014 21:26 -2

ADEVARULE,TE URMARESC DE MULT TIMP SI MI-AM DAT SEAMA CA ESTI UN NIMENI.FOLOSESTI UN VOCABULAR DE AGRAMAT DAR SI DE GOLAN.DACA ESTI BOTIST,E EXPLICABIL,DACA ESTI ALTCEVA E SI MAI EXPLICABIL(SIC!)

# Ia zi chichi!! date 6 October 2014 19:57 -1

Art. 12. - (1) Contractul de asigurare sociala prevazut la art. 6 alin. (2) se incheie intre persoana interesata sau, dupa caz, tutorele, curatorul ori mandatarul acesteia desemnat prin procura speciala si casa teritoriala de pensii competenta, in functie de domiciliul sau resedinta persoanei. (2) Contractul de asigurare sociala se incheie in forma scrisa si produce efecte de la data inregistrarii acestuia la casa teritoriala de pensii.

# Ia zi bota date 6 October 2014 20:12 +1

Care sunt structurile de conducere ale barului de crasma mai botistule ? bota este legal presedinte sau nu ? Cate mandate de presedinte are bota ? Sau e pe viata, adica ilegal ? De ce nu va recunoaste nicio structura a statului roman sau din UE ? Nu mai ocoli problemele reale. Lui bota ii e gandul la un singur aspect : banii fraierilor donatori. Care din fericire sunt din ce in ce mai putini.

# Mai limbricule date 6 October 2014 21:22 0

Inainte sa-ti deschizi gura, spal-o ca pute a rahat de la colt se simte. De unde stii tu mai rahatule ca nu sunt recunoscuti? uita-te cati profeseaza in strainatet in tarile membre UE!ia da un sărci pă goagăl să vezi, dupa aia spala-ti gura

# avi cocosatu fara dinti date 6 October 2014 23:25 -3

cocosatule, ca tot nu mai poti escroca pe nimeni, fa o actiune impotriva lui Bota, ca tot le stii pe astea cu legalitatile ! hahaha !

# TOT pentru chi.... date 6 October 2014 20:02 -2

Voi puteti sa mergeti la Barou sa solocitati asa ceva?????????Art. 13. - (1) Venitul asigurat inscris in declaratia individuala de asigurare sau in contractul de asigurare sociala poate fi modificat prin depunerea unei comunicari de modificare a declaratiei individuale de asigurare ori, dupa caz, prin incheierea unui act aditional la contractul de asigurare sociala.

# PODi. date 6 October 2014 20:14 -2

Baaaa va zic daca aveti TUPEU sa cereti SEFULUI famigliei, extrasul de cont la CAA si ve-ti vedea cine se foloseste de acei bani. Asta este adevaratul motiv pentru care toti va pupa=n dos ...BANII LICHIZI disponibili la orce ORA...zi sau noapte!!!!!! Se scot banii /rezolvi problema/dai banii inapoi/ nu tu impozite /dobanzi???? :-*

# avi avi date 6 October 2014 20:44 +1

bai acesta,pe kanga faptul ca scrii prostii,esti si agramat perfect.Cum se scrie mai prostanacule ,,ve-ti vedea....?Se vede ca esti botist-fara carte ,fara parte,fara bun simt.Copie fidela a stii tu cine

# vai vai date 6 October 2014 21:42 -1

Tare pornit esti impotriva ,,botistilor'' ai pierdut cumva vreun proces cu careva dintre ei?ai invocat exceptia si nu ti-a acceptat-o instanta? ai lasat la latitudinea instantei?nu ai de uynde sa scoti banii de zeciuiala? hai la mine ca-ti dau eu suturi in dos, care le acopera pe toate.Te legi de nimicuri si greseli gramaticale care atunci cand scrii la tastatura se mai intampla sa gresesti, din asta se vede ce om de nimic esti. Este o zicala: un om mic se leaga de chestii marunte

# avi avi date 6 October 2014 22:24 0

nu ma,nu am pierdut procese.Aia nici nu au curajul sa intre in sala cand am eu de sustinut cauze.Cat despre greselile de tastare,intreaba-l de festitul national de ce le considera exemple de agramatism.Nu sunt prea pronit impoptriva botistilor ci doar impotriva unora.Adica cei care se baga in seama pe luju si habar nu au de problematica.Asta in frunte cu bota,tonomatul perfect.

# 112 avi cretinoid date 6 October 2014 22:36 0

Bai c.a.c.at de avi tu nu ai cum sa pierzi procese pentru  ca nu te solicita nimeni. Cred ca ai o moaca de handicapat incat omul vede din start ca nu are cu cine vorbi. La cat esti de batut in cap numai doctorul  mengele iti da leacul.

# avi avi date 8 October 2014 22:12 0

Vorba lui Caragiale: ,,esti idiot ,amice,, hahahaha

# cocosatu avi fara dinti date 6 October 2014 23:29 0

Ce proces sa piarda, l-a dat bota afara dupa ce a escrocat 30 de batrani ! e foarte cult: ,,kanga,, ,,pronit,, ,,impoptriva,, ,,botistilor ci,, HUA HUA HUA !!!

# O remarca date 6 October 2014 21:34 +5

Fiul grasului decan de Timis, inteligentul avocat Sebasian Rauța a picat cu brio la primul sau examen de admitere in avocatura. In care barou ar fi acces cu stiinta lui ? In niciunul A fost norocos ca l-a impins in profesie taticul avocat si mamica grefier. In prezent baiatul rutinat, a devenit av ilustru, presteaza la greu la toate barurile din zona, bubuie de stiințe juridice. Incompetenta progeniturii , care v-a fi halit oricum in timp, este un real motiv de panica ,ci nu solutiile magistratilor in legatura cu barourile paralele. Sa fim seriosi!

# O ALTA REMARCA date 6 October 2014 22:21 +2

Ba da,ar fi intrat la bota.hahahahihihi

# excrocul bota date 7 October 2014 12:21 -1

:lol: se pare ca excrocul bota recidiveaza pe luju,intrucit orice alt forma de comunicare ii este interzisa de catre minima moralia a celor satui sa accepte laturile acestui gitan de deva,cocalar lautar intrat pe portile lumii juridice pe usa din dos.Este trist ca unul ca bota isdi permite sa faca aprecieri despre capacitatea intelectuala sau prifesioanla a lui avi sau chiar despre figura acestuia cind el este un gitan care dintr-un apartament igrasios si insalubru din ACADEMIEI  ataca pe net pe cei care isi exercita demn loial si onest profesia ,astfel fiint onorabilul ALWEXANDRU IORGULESCU! STIU IORGULESCU A MAI FOST PRINS LA PITESTI DAR A FOST ELIBERAT IN SCHIMB PENTRU BOTA SE ANUNTA ANI GREID E SBIRNA

# pt ,,excrocul,, anti Bota date 7 October 2014 15:12 0

Am vb cu Bota; a zis ca nu are ce vb cu anal fabetii: ,,excrocul,, ,,intrucit,, ,,orice alt forma,, ,, moralia,, ,,isdi permite,, ,, prifesioanla,, ,,GREID E,, ,,onorabilul ALWEXANDRU IORGULESCU,, !!!

# ADEVAR GRAITAI! date 7 October 2014 14:29 +1

http://www.youtube.com/watch?v=PT1r2up7cf8 . Domnule decan cu fata de plescoi.....CE ZICETI ?/CUM FACETI/ NU-L DATI AFARA DIN UNBR?  CA A VOCIFERAT IN FRONTAI??? FELICITARI Dle. AVOCAT !!!!! :lol: :roll: :P :-) ;-)

# onorabilul ALWEXANDRU IORGULESCU date 7 October 2014 15:17 -1

,,onorabilul ALWEXANDRU IORGULESCU,, care ii contraface ,,documentele avocatiale,, lui avi cocosatu fara dinti va fi condamnat ! dupa el vine avi CW V.Ctin cocosatu ! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# BOTILIU POMPA date 8 October 2014 22:14 0

Si urmeaza Bota.hihihihi

# mario date 7 October 2014 18:20 +2

Pasca si copii bercea so raluca motica si casta is multi din tm.. la drept iti preda familia motica bercea pasca si mangu halal facultate ! Cu o profesoara ce ti preda civil 3 ani si pica baroul tot de atatia ani... deci ... vedeti va de treaba cutumiarilor ca daca nu ar avea loc unificarea barpurilor a ti fo vai curu vostru ! Bota are si inppa si avocati buni si acte si ce vreti voi spre disperarea voastra idiotilor !  Faceti va acte de infiintare si recunoasteti ca zeci de ani a ti profesat ilegal si restituiti toti bani catre stat sa va vad... dar tot bota va salveaza prin unificarea barourilor si voi il jigniti ca ultimi.. genu de oameni daca vecinu si o luat masina merem la dna etc peste tot ca de unde a avut bani ! Sunteti nedemni de meseria asta care nu implica astfel de non valori ca voi ! Scursuri sunt peste tot si la bota si la florea !  Spune nu unificarii barourilor ! 

# ATTILA HUNOR date 7 October 2014 21:34 -2

mei,mario,tu unde invetai se scrie romanaste?unde invetai se faci fraze ca se intelegem noi ce citestem pe luju ce vrut se zici?esti analfabeticus si inmca si  mai nestitor de limbe romanom.Tu advocat esti oriacuma faci scola de gramticus?Rusine tie de ce romanum cunosteti.Dake esti advocat musai la bota ewti ke acolo is toti agramatici .

# Av. Popa Nicolae - Baroul Tulcea date 7 October 2014 20:47 +1

Cand ne referim la prevederile Legii nr. 51/1995, republicata, trebuie sa avem in vedere, in primul rand, un ansamblu de reglementari cuprinse intr-o norma juridica cu un anumit obiect, avand trasaturi specifice, finalitate proprie acelor categorii profesionale de juristi, si nu disciplina care infiinteaza persoane juridice, respectinv organizatii de interes public si/sau predestinate publicului larg pe baza acestei norme cu caracter general si impersonal. Activitaea de avocat se realizeaza conf. art. 1 alin.1 din Legea nr.51/1995 cu caracter de dispozitie de catre persoana sau/si persoanele fizice desemnate prin actul constitutiv sau statut in mod individual si abstarct identificate pentru a efectua aceste activitati specifice principale, fiind un proces complex si laborios care parcurge mai multe etape: documentare, studii, avize, autorizatii, variante, optiuni, deliberari etc. Autorul Bota Pompiliu, are puteri depline de a decide in toata libertatea conferita de hotararea definitiva

# recompensa date 7 October 2014 23:56 +3

Ofer 1 € pentru tratamentul lui avi avi zis bolnavul traditional.  :D :D :D in curind chiloteii lui se vor maroni cind nu vom mai plati zeciuiala.

# medic rezident date 8 October 2014 00:19 -1

inseamna ca nu e prea bolnav avi asta daca tratamentul este de 1 euro.Ia ceva antinevralgice , poat il doare capul de prostiile pe care le debitezi

# recompensa date 8 October 2014 19:58 +2

Avi rezidentul nu prea te duce caputul.atit valorezi tu in viu - 1 €.  

# DD date 8 October 2014 08:08 0

Noroc cu Radu Mazare,  asa au scos acel articol din Cod penal cu privire la presiuni asupra justitiei. 

# Jus date 8 October 2014 10:30 0

Nici articolele de pe lu.ju., nici postările din subsol şi nici hotărârile judecătoreşti de achitare a avocaţilor botişti, nimerinci ori botomeişti, nici găselniţa cu lipsa actelor de înfiinţare a baroului tradiţional, nu tratează şi nu clarifică legalitatea exercitării profesiei de avocat. Dacă a fost achitat cineva, trimis în judecată pentru exercitarea nelegală a profesiei de avocat, aceasta nu înseamnă, per a contrario, că exercitarea profesiei se face legal, ci doar că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii. În speţă, nu s-a reţinut realizarea laturii subiectivă. Nu pot exista barouri paralele, aşa cum nu pot exista camere ale notarilor publici paralele şi nici colegii ale medicilor paralele. Care barou îşi exercită atribuţiile neîntrerupt de la Alexandru Ioan Cuza până în prezent?

# tembelule date 8 October 2014 12:04 +2

Paralel esti tu cu stiinta dreptului, nu va intalniti niciodata ! Tembelule, prin foarte multe hotarari judecatoresti s-a statuat ca lipseste si LATURA OBIECTIVA(!) si ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat in conditiile Legii 51/1995 ! In plus, barourile-Bota sunt singurele infiintate legal, n-au cum sa fie "paralele" cu alte barouri, intrucat altele nu exista ! Asa-zisele "barouri" flociste sunt simple entitati fara personalitate juridica !! Da' tu esti prea ingramadit pentru a putea intelege...

# jus date 8 October 2014 10:40 0

Jus tu intelegi ceva din ce ai afirmat mai sus ? Esti paralel cu dreptu sincer prietenas...

# face date 8 October 2014 10:42 0

Hai sa comitem infractiuni si sa nu intrunim elementele constitutive in totalitate :)))))

# @JUS date 8 October 2014 11:58 0

art. 14 decret 90/1990????????????????

# Jug date 8 October 2014 12:32 0

Legea nr.51/1995 nu se aplica automat. Drepturile morale asigura respectarea legaturii dintre norma juridica si persoana fizica, individ.

# ALBASTRU date 8 October 2014 12:33 +1

Referitor la "art. 14 decret 90/1990", se pune intrebarea "Cine era Ion Iliescu la acel moment"????? Avand in vedere ca acest decret este dat in martie `90, cand cu doar 3 luni inainte l-a rezolvat pe Ceausescu, nu vad de ce nu se face specificatia ca si pe Mihail Sadoveanu (legea 3/48) il "rezolva" ! Niste cizmari (acolo si ei ce stiau dureros ce e suta de lei), s-au apucat sa pingeluiasca o profesie ce devenise incerta pe vremea comunismului (3/48) si s-au apucat sa se pretinda practicanti de activitati liberale....Acum aveti pretentia ca dupa incertitudinile "revolutiei" ati devenit legali? Mai opincarilor, mai ciobanilor ce v-a facut Ceausescu militieni, acum aveti pretentia sa mai fiti si aparatori ai drepturilor celor ce sufera de pe urma comunismului? Sunteti penibili si mai rau este ca ne murdariti la nivel tara. Europa nu ne intelege.....

# pol date 9 October 2014 15:53 0

Nu ne untelege daca balmajim gramatica si limba romana! Daca ai fi scris corect gramatical si ai fi asezat cuvintele corect in propozitie, poate ar fi fost inteligibil ceea ce ai dorit sa exprimi in text...Mai incearca! Sa ne lamurim si noi!

# SAS date 8 October 2014 12:35 +1

Avocatul din Satu Mare, Adalbert-Cornel Szekely, a ajuns după gratii, la doar câteva zile după ce a fost condamnat, alături de Ionel Leleci, zis Bia Țiganu, la trei ani de pușcărie pentru trafic de influență. Szekely a fost dat în urmărire națională, fiind prins în cursul zilei de luni, 6 octombrie, și încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare. Acesta urmează să fie transferat la Penitenciar, pentru a-și ispăși pedeapsa la care a fost condamnat.

# AMIN date 8 October 2014 12:37 +1

Ioan Horia Chivari, avocat în cadrul Baroului Bihor, a fost trimis în judecată pentru săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă iar Doru Tukacs, pentru instigare la cumpărare de influenţă.

# ff,corect spus. date 8 October 2014 12:43 0

http://www.youtube.com/watch?v=PT1r2up7cf8! 

# Unu din lumea cea mare date 8 October 2014 12:45 0

Orice norma juridica, ca si Legea nr.51/1995, nu se apica la intamplare pentru entitati neidentificate cu patrimoniu propriu, ci mentiunile din lege cu privire la barouri si U.N.B.R. nu dovedesc individualitatea entitatii cu acte, adica ceea ce organizatiile traditionale nu au putut prezenta in fata organelor de cercetare penala si nici in fata instanta acest fapt. Ca unii magistrati va protejaza se stie, dar pana cand vom vedea dupa alegeri cand pica Ponta, avocat si el la traditionali. 

# kolo date 8 October 2014 12:48 0

.ziaruldeiasi.ro/stiri/exclusiv-bomba-la-barou-falsuri-pentru-terenuri-in-copou-dna-a-intrat-pe-fir--75546.html   DOINA STUPARIU !!! :lol:  

# jplanet date 8 October 2014 12:50 0

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/terorizati-de-o-judecatoare-care-le-vrea-pamantul-de-sub-casa-drama-a-doi-batrani--76653.html..... RUSINE 

# Justitiabilul date 8 October 2014 18:03 +2

Poate parea socant, dar neavand acte de infiintare a persoanei juridice, traditionalii nici nu pot raspunde ca entitate juridica in fata legii civile sau penale. Mai socant este sa intelegi cum a putut suporta Bota iterpretarea sistematica a Constitutiei si a legii impotriva dreptului sau consacrat intr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva, cat timp nicio lege nu apare pe teren gol asa cum se pare a fi Legea nr.51/1995 de organizare si exercitare a profesiei de avocat, data in sensul eludarii interesului real al juristilor,care adera legal la norma juridica, chiar cu ajutorul altor norme in materie. Nu cumva se urmareste realizarea intereselor unor indivizi cu ajutorul celor din sistemul de jurisdictie pentru a se imbogati rapid si a controla sistemul numai ei in realizarea cat mai usoara a scopurilor ce le urmaresc in continuu de 24 de ani fara a respecta art. 14 din Decretul - lege nr.90/1990? Ce nu-i intereseaza pe magistratii romani si pe avocatii tarditionali e Constitutia!

# Dimitriev date 8 October 2014 19:11 0

Acest nene din imagine, stie el de o Decizia Curtii Constitutionale sub nr. 1576/07.12.2010, obligatorii, care asigura protejarea intereselor generale ale juristilor denumiti avocati,iar faptul ca aceasta decizie poate constituti reglementarea de baza a interpretaarii art. 1 alin.1 din Legea nr.51/1995 nu este treaba noastra, ci a magistratilor care nu vor s-oaplice in practica.

# sbirna date 9 October 2014 13:50 0

:sigh: am aflat ca a fost facuto o sesizare precum ca gitanul bota profeseaza in continuare..este asteptat la suceava..un moldovean interesat sa il revada...fostul procuror bujorean... :lol: :lol: :lol:

# nimernicu date 9 October 2014 13:56 0

<img src=ops:' /> imi este rusine ca ani de zile am profesat inselaciunile alaturi d epipilica bota...ma autodenunt..sint o victima a justitiei basiste..inh speta..eu am cistigat irevocabil dreptul de a il izgoni pe tiganul cocalar la locul sau ..in satra...dar nici pina acum cirociul nu a zburat pe craca lui..noroc ca avi a pregatit o fringhie si ii pregateste ciorii un linsaj...mediatic bineinteles...

# avi cocostirbu frate cu nimernicu date 12 October 2014 17:52 0

avi, CW V Ctin, cocosatu fara dinti e la fel de agramaticus ca si nimernicu ! Totusi, moldoveanu nu posteaza sa se faca de ras ca chiorul stirb si cocosat ! Du-te cocosatule la Tulcea dupa prostituata tiganca !

# avi cocosatu date 12 October 2014 17:57 0

,,a fost facuto o sesizare,, ,,alaturi d epipilica,, ,,sint o,, ,,inh speta,, ,,am cistigat,, ,,irociul,, !!! avi, draga, ia medication si vezi de scoala primara ! Nu mai intrerupe tratamentul si nu te mai gandi la Bota ca iti agravezi situatia ! Si cand te ia criza stii ce faci: te travestesti in avocat si te ia politia !!! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# In vinclu date 11 October 2014 16:40 0

In baroul lui Bota, nu am nevoie sa apar detinuti, ci doar partile vatatmate sa le apar eu, ca taditionalii nu aveti nicio sansa sa faceti smechrii. Voi tarditionalii, in procesul penal va bucurati sa puneti numai delegatia, iar prezenta voastra stiu ca este doar o formalitate in proces. Nu puneti intrebari in legatura cu cauza si doar pledati pantru condamnarea inculpatului la o pedeapsa prevazuta de lege. De obicei, voi nu puteti modifica cu nimic condamnarile inculpatilor, doar sa le agravati mai rau, se mai poate sa casligati bani degeaba cand tergiversati cauza suficient cat sa justificati obtinerea unor sime de bani de la stat prin Ministerul de Justitie, dar nemuncite in concret. Asa stiu eu, dar se vede direct in instatnta, daca urmeresti orice proces penal ca, faceti pledoarie de rasul curcilor si incurcati oamenii care nu au legatura cu procesul aducadu-i parti civile in proces in speranta ca prostiti instanta si inculpatul sa plateasca niste bani fara motiv intemeiat. 

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea date 11 October 2014 21:17 0

In dreptul nostru, Decretul nr.31/1954 includea drepturile nepatrimoniale de autor, alaturi de de dreptul la nume ori la pseudonim, la denumire, la onoare, la reputatie si alte valori morale pe care omul si le faurea prin conduita sa in viata publica si privata si aveau caracter de maxima generalitate. Or, creatia intelectuala a d-lui Bota Pompiliu de a infiintat in mod legal - barouri - este o expresie a gandurilor si trairilor autorului in lupta cu sistemul fascist actual. Or, U.N.B.R., emanand spiritul democratic al acestuia a carui amprenta o poarta hotararea judecatoreasca ramasa definitiva; art. 16 alit. d) C.pr.pen., exista o cauza justificativa sau de neimputabilitate, raportat la art.1 alin. 2 din C.pr.pen., combinat cu art.2 C.pr.pen., raportate la art. 52 alin. 2 si 3 C.proc. pen. Putem vorbi de drepturile morale ale autorului prevazute de art.1 alin.5 din Constitutie apartinand acelor categorii limitate drepturilor si libertatilor garantate in legea fundamentala si statut.

# oarecare date 11 October 2014 22:24 0

Nea Popa, cand te uiti in oglinda, nu-ti vine sa-l impusti pe idiotul din fata ta ? Scuteste-ne de gandirea ta, esti tembelul suprem al lui Bota, esti prostul satului, fraierul orasului, nu mai scrie nici macar sub alt nume, recunoastem stilul tampitului din tine. Ia o supradoza de cocaina si fa un bine omenirii !

# YZ date 12 October 2014 17:10 0

oarecare, sa inteleg ca vizi droguri ? Mai practici avocatura berbedeului.

# Rubyny date 12 October 2014 17:49 0

oarecare cacare, nare nici macar creier, dar inteligenta nici atat. Prostul de oarecare asta-l doare.

# Jyhadistul date 12 October 2014 17:53 0

Nebunul mare de drum lung si prostul de grija altuia. Sa moara capra vecinului oarecare-i prostul asta ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii