AVERTISMENT PENTRU DANCILA: MARE GRIJA LA BIRCHALL – Colonelul SRI Daniel Dragomir o pune in garda pe Viorica Dancila: “Primul mare test pe care trebuie sa il treaca doamna Dancila se cheama Ana Birchall. In fiecare zi pe care o petrece pe la ministerul justitiei, ia decizii paralele si pune in genunchi partidul... Doamna Birchall trebuie remaniata”. Deputatul Liviu Plesoianu acuza: “Doamna Birchall s-a ratacit si a gresit clubul”

Scris de: George TARATA

10.07.2019 12:37
Vizualizari: 7998

Premierul Romaniei Viorica Dancila (foto dreapta) ar trebui sa analizeze atent reactiile si opiniile exprimate in spatiul public fata de ministresa Justitiei Ana Birchall (foto stanga). Caci pe zi ce trece Ana Birchall devine o vulnerabilitate pentru Guvernul Romaniei si pentru PSD. Afirmam asta avand in vedere comportamentul ministresei dezvaluit chiar din interiorul CSM si pactizarea acesteia cu tabara celor care boicoteaza si saboteaza Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, a carei desfiintare se cere cu disperare de catre magistratii abuzivi.


Unul dintre cei care o avertizeaza pe Dancila asupra efectelor negative pe care le are mentinerea Anei Birchall la conducerea Ministerului Justitiei este colonelul SRI (r) Daniel Dragomir. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, intitulata “Doamna Birchall trebuie sa plece”, Dragomir sustine ca ministresa Justitiei reprezinta primul test pe care Dancila trebuie sa il treaca dupa Congresul PSD, pana la viitoarea motiune de cenzura. Colonelul SRI ii atrage atentia premierului ca in fiecare zi pe care o petrece la conducerea Ministerului Justitiei, Ana Birchall ia “decizii paralele” si pune in genunchi partidul din care provine.

Iata comentariul colonelului SRI (r) Daniel Dragomir:

Doamna Birchall trebuie sa plece

Primul mare test pe care trebuie sa il treaca dupa Congres doamna Dancila, pana la viitoarea motiune, se cheama Ana Birchall.

Doamna Birchall, in fiecare zi pe care o petrece pe la ministerul justitiei, ia decizii paralele si pune in genunchi partidul (scuzati expresia, nu am gasit alta rima).

Mai mult. Din ceea ce cunosc eu, isi asuma fata de unii parteneri externi o serie de angajamente. Si o face in numele tarii, in numele Guvernului Romaniei, in numele primului ministru. Ceea ce este extrem de grav.

De aceea si din multe alte motive, doamna Birchall trebuie remaniata”.

Plesoianu: “Cer remanierea distinsei din ziua in care a fost propusa ministru”

Daniel Dragomir nu este insa singurul care cere indepartarea Anei Birchall de la sefia Ministerului Justitiei. O solicitare similara vine chiar din interiorul PSD. Din partea deputatului Liviu Plesoianu. Acesta considera, la randul sau, ca Birchall nu are ce sa caute la Ministerul Justitiei si aminteste ca a cerut remanierea ei inca de la momentul in care a fost numita.

Intr-o postare pe Facebook, Plesoianu acuza ca Ana Birchall “s-a ratacit si a gresit clubul”, cu trimitere la declaratiile ministresei dupa aparita maculaturii GRECO, despre care preciza ca atunci “cand esti intr-un club, e nevoie sa respecti regulile”.

Iata comentariul deputatului PSD Liviu Plesoianu:

Doamna Birchall s-a ratacit si a gresit clubul. Cladirea aia mare pe care scrie 'Ministerul Justitiei' e altceva. Ajutati-o pe doamna Birchall sa nu mai ajunga din greseala, in fiecare zi, acolo... Eu, unul, cer remanierea distinsei din ziua in care a fost propusă ministru.

Ana de la 'Justitie': 'Orice analiza e importanta, orice raport e important si dumneavoastra stiti ca atunci cand, ca regula generala, cand esti intr-un club, e nevoie sa respecti regulile'”.

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Bored Archiver date 10 July 2019 13:21 +11

Ce așa mare surpriză ar fi revelația că Anna le pupă kurul yankeilor? Că doar și-a declamat ... „CREZUL” în mod public, limpede și neechivoc, în mesajul de Ziua „Justiției”. Fragment: „Singurul mod în care văd viitorul justiţiei române este în sinergia familiei europene şi a PARTENERIATULUI STRATEGIC EURO-ATLANTIC, iar aceasta presupune asimilarea deplină a valorilor, principiilor şi standardelor pe care aceste parteneriate le presupun. ” :eek: Klar pentru toată lumea CINE, CE, CUM ȘI DE CE?

# nu conteaza date 10 July 2019 13:31 +8

E oare atat de greu de inteles ca dancila (cea plecata 9 ani de pe planeta si care inca nu a aflat cum stau treburile pe aici), este mandatata sa distruga psd si sa definitiveze distrugerea totala si ireversibila a tarii? Si ca in aceasta logica, numirea in fruntea MJ a unei persoane care sa serveasca in totalitate scopului astuia nemernic, era obligatorie din punctul de vedere al dancilai? Daca nu era birchall, era alta otreapa a celor care au subjugat Romania, doar nu se astepta careva sa fie numita la MJ, o persoana care sa stie si meserie si sa fie si pro-natiune!!!

# livia date 10 July 2019 13:41 +6

Este perfect adevarat; Ana trebuie sa plece, dar Dancila poate, are voie sa o remanieze? Asta este intrebarea! De ce o fi numit-o?

# nu conteaza date 10 July 2019 13:46 +5

in mod evident, in SRI (si probabil si in celelalte servicii la fel), sunt 5 factiuni: cei care lucreaza penrtu americani (aici intrand si cei care-i servesc pe israelieni), cei care lucreaza pentru UE (cu nuantele de rigoare, unii fiind pro-olandezi, altii pro-nemti, etc), cei care lucreaza pentru Romania (in mod evident, minoritari!), profitorii si cei care servesc interesele altora (Rusia, China, etc. Tot din clasa profitorilor dar nu se mai pot retrage si merg inainte, ori asa cum au inceput, ori servind mai multe interese simultan). Nu e clar de partea cui a fost la inceput Dragomir (probabil americani sau de ce nu, chiar patriot real, numai el stie exact!) dar este evident ca de o buna bucata de vreme, este parte din minoritatea care serveste interesele romaniei. In conditiile astea, ce spune omul asta, nu e deloc de neglijat si nici de privit cu superficialitate! Dragomir, in mod cert nu e prost si nici nu face afirmatii ca sa se afle in treaba!

# nu conteaza date 10 July 2019 13:57 +3

CONTINUARE: analizand totusi, atat cat pot, datele pe care le am la indemana, am convingerea ca atat Dragomir cat si Plesoianu, gresesc rau cand o suspecteaza pe dancila de bune intentii. Sigur ca prima-ministra nu e un monument de inteligenta dar imi este evident ca numirile pe care le-a facut dupa incarcerarea lui Dragnea, au fost facute in deplina cunostiinta de cauza! La fel si sanctiunile date unor anumiti membrii de partid. Nu candideaza (conform cutumei PSD) la prezidentiale, pentru ca NU asta este rolul destinat de stapanii ei, pentru ea: ea trebuie sa distruga PSD din interior, fie aneantizandu-l, fie predandu-l factiunilor "destinate" din institutiile de forta, via ponta, usr, iohannis sau alte asemenea abominatii... Ideea e ca a apela la "bunele intentii" ale dancilei in ce o priveste pe birchall, sunt simple vise!

# Baran Gheorghe date 10 July 2019 15:37 +11

Cu cat sta mai mult la minister cu atat e mai greu de starpit. Repede , acu , pana nu prinde radacini ascunse!!!!Jos cu ea!

# a crezut că Ministerul e doar un salon de coafură date 10 July 2019 15:48 +9

Ce dreacu caută năuca Birchall la Ministeru Justiției? E rezist și asta sau a crezut că Ministerul e doar un salon de coafură?

# LIVIU PLESOIANU presedinte ! date 10 July 2019 17:18 +8

Dupe cum se vede PSD-ul fu dizolvat de catre servicii care se dusera cu pupincurismul la "embassy" sa ia lumina de la milogul ala. Nu mai iesim din sclaveti daca nu zboara astia toti , viermanosii . :eek:

# gelu date 10 July 2019 18:08 +5

AB in timp ce a studiat in USA a fost palmata de CIA asa ca de aceea ambasadorul Kemm i-a proptit una tare si mare pe din dos la MJ.

# nu conteaza date 11 July 2019 02:09 +2

Doamne, ce prostii vorbesti! Cum sa fie ceva pe din dos??? Abia a zis fata ca are genunchii juliti! A fost pe din fata, clar!

# Hm , cine stie ce MILF a fost acolo ... date 16 July 2019 23:28 0

Klemm , ceva detalii ? :-*

# imun/teanu date 11 July 2019 10:22 +3

Nu s-a ratacit. Doar a fost bine "plantata". Iar doamna Dancila cam SE FACE ca-i Troia.

# sa revina TT la Ministerul Justitiei date 11 July 2019 11:31 +1

Din cate imi amintesc eu,Dancila n-a fost de acord cu remanierea lui T.Toader...acum ar fi un moment bun sa-l readuca pe functie,e utopie ce cer eu,dar...hai cu utopia!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii