AVOCAT DE LA BOTA, MEMBRU IN BAROUL NEW YORK – Dan Liviu Binisan: “Ma alatur luptei impotriva avocaturii 'traditionale'... Un avocat anonim de la Baroul Constitutional, barou care este criticat si contestat de 'rechinii' de la Baroul Traditional, a reusit o astfel de performanta... Curtea Europeana mi-a recunoscut calitatea de avocat si implicit a recunoscut si legitimitatea Baroului Constitutional” (Scrisoarea)

Scris de: L.J.

09.11.2014 11:48
Vizualizari: 11177

Lovitura de imagine pentru Pompiliu Bota (foto). Avocatul Dan Liviu Binisan din cadrul UNBR-Bota este membru al Baroului New York. Binisan i-a trimis o scrisoare presedintelui UNBR-Bota, in care ii transmite acestuia ca din ianuarie 2014 este membru al Baroului din New York, fiind acceptat in urma examenului sustinut in iulie 2013.

Dan Liviu Binisan precizeaza ca a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza in 1996, dar ca nu a fost primit in Baroul Timis, intrucat i s-ar fi cerut sa achite 50.000 de marci germane, suma de care nu a dispus.


De asemenea, avocatul Binisan explica faptul ca CEDO i-a recunoscut calitatea de avocat la UNBR Bota si implicit legitimitatea Uniunii intr-o hotarare prin care a castigat procesul deschis impotriva statului roman. Nu in ultimul rand, Dan Liviu Binisan il asigura pe Pompiliu Bota ca il va sprijini in lupta impotriva “mafiei avocaturii traditionale”.

Prezentam scrisoarea avocatului Binisan catre Pompiliu Bota:

Am deosebita onoare si placere de a va aduce la cunostinta ca ma alatur bucuros luptei dumneavoastra impotriva sistemului justitiar corupt din Romania si a mafiei avocaturii 'traditionale'.

Poate ca este util sa mai precizez faptul ca si eu, ca de altfel multe persoane din Romania, am fost victima a acestui sistem si de aceea am decis sa ma inscriu in baroul dumneavoastra. Fac mentiunea ca am absolvit Facultatea de Drept de la Academia de Politie 'Alexandru Ioan Cuza' Bucuresti in 1996, cand am sustinut si promovat examenul de licenta. Cu toate ca am indeplinit toate conditiile necesare legale la acea perioada de timp de a profesa ca avocat, totusi nu am putut face acest lucru intrucat imi trebuia 'acceptul' Baroului Timis, accept care costa 50.000 D.M. (Marci Germane), bani de care bineinteles nu dispuneam si nici daca ii aveam nu i-as fi dat Baroului Timis.

In septembrie 2002 am fost victima unui accident de munca in Gara Lugos fiind electrocutat prin contact cu cablul electric de inalta tensiune, in urma caruia am suferit arsuri grave de gradul 3 si 4 pe 70% din suprafata corporala si doar printr-o minune am supravietuit. Am fost in coma profunda timp de 3 luni, iar Parchetul Lugoj in deplina cooperare cu Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, au marsavit dosarul meu si l-au inchis crezand ca am murit. Din nefericire pentru ei, doctorii unguri de la Gyor m-au salvat si din acel moment am inceput lupta cu autoritatile romane in special cu Justitia Romana, unde mi-am cautat in zadar dreptatea.

Totusi, pentru a putea duce aceasta lupta inegala, a trebuit sa emigrez in Canada, (iar ulterior am ajuns in SUA) pentru ca nu dispuneam de mijloacele financiare necesare acestui proces penal si civil, pentru ca a trebuit sa ma refac din punct de vedere medical (eu fiind ca o leguma la acel timp) si in special pentru ca a trebuit sa-mi pun la adapost familia pentru a nu fi santajat in niciun fel.

Dupa ce am epuizat toate caile de atac in Romania, in 2005 am dat in judecata Statul Roman la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg, unde si eu ca si dumneavoastra am castigat. Va anexez o copie a acelei sentinte care este de fapt publicata si pe site-ul CEDO. As dori totusi sa subliniez faptul ca aceasta victorie a mea are o tripla semnificatie:

1.In primul rand este de remarcat faptul ca un avocat anonim de la Baroul Constitutional, barou care este criticat si contestat de 'rechinii' de la Baroul Traditional, a reusit o astfel de performanta. Gurile rele vorbesc ca 'avocatii de 2 lei de la Baroul lu' Peste' nu au pregatirea necesara si nici calificarea de a profesa aceasta nobila profesie de avocat. As indrazni, daca imi este permis, pe aceasta cale sa ma adresez si sa le dau replica acelor domni, tovarasi, etc, ca eu am dovedit contrariul si ca eu 'avocatul de 2 lei' Dan Binisan sunt mandru ca fac parte din acest barou si mi-am dedicat toata viata in slujba dreptatii si justitiei sociale, nu in slujba partidului politic care este la putere, nu in slujba marilor corporatii care jefuiesc tara si nu in ultimul rand, nu in slujba Guvernului corupt din Romania.

2.Curtea Europeana mi-a recunoscut calitatea de avocat si implicit a recunoscut legitimitatea Baroului Constitutional Roman intrucat in cererea mea de reprezentare din 6 septembrie 2012 am facut mentiunea ca 'sunt avocat in Romania fiind membru in Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Baroul Timis din 2006', iar Curtea mi-a aprobat cererea. Anexez copie dupa aceste documente.

3.Guvernul Romaniei, care a primit o copie a cererii mele de reprezentare, nu obiecteaza vis-a-vis de calitatea mea de avocat, ceea ce inseamna ca a recunoscut-o si deci implicit a recunoscut si legalitatea baroului din care fac parte.

Nu in ultimul rand as mai dori sa fac precizarea ca din ianuarie 2014 sunt membru si al Baroului din New York, care este cel mai greu barou din SUA si in care am fost acceptat in urma examenului de promovare de 3 zile (6 ore pe zi) din iulie 2013. Spuneam mai devreme in corespondenta mea ca sunt mandru ca fac parte din aceste 2 barouri pentru ca nu a trebuit sa dau spaga nimanui pentru a intra in aceste barouri si nici nu mi s-a cerut sau sugerat asa ceva.

In final, as dori sa-mi exprim recunostinta fata de munca pe care ati depus-o pentru infiintarea si recunoasterea acestui barou din care fac parte si as dori totodata prin aceasta scrisoare sa-mi aduc contributia la lupta pe care o purtati pentru recunoasterea acestui barou. Inca o data va informez ca aveti sprijinul meu total si neconditionat“.

*Cititi aici scrisoarea avocatului Dan Liviu Binisan catre Pompiliu Bota, dovada ca acesta este membru al Baroului New York, precum si un extras din hotararea CEDO

Comentarii

# avocat date 9 November 2014 14:10 +6

Sunt mai multi absolventi de academie de politie licenta/master care sunt avocati in cadrul unbr-bota...nu e o noutate...avocatii sunt prezenti in multe state eu prin echivalarea calitatii de avocat din cadrul unbr. Www.unbr.eu avocati

# BERCEA MONDIAL;, e manevra lu frații miei..........,, date 9 November 2014 16:39 +5

Incredibil lovitură mortală pentru Florealul  GFheorghelul președ. SC UNBR SA : Jud. Tg. Jiu a respins contestația la executare formulată de ,,punctul de lucru BAROUL LOCAL,, împotriva încheierii nr. 112/E/2013 prin care este obligat să comunice actele de înființare la INFOROMTUR SRL, DOSAR NR. 11433/318/2014 - JUD. TG. JIU.

# ALTĂ date 9 November 2014 16:47 +2

Lovitură mortală pentru BOTA POMPILIU- PREȘEDINTELE UNBR: UNBR, Baroul București și CONSILIUL BAROULUI , OBLIGATE SĂ COMUNICE INSTANȚELOR, MAI, Penitenciarelor și Ministerului Public  TABLOUL AVOCAȚILOR cu drept de exercitare a profesiei. Este lovitură întrucât din cei 15000 de avocați doar 4-5000 au drept de exercitare. poate UNBR să asigure asistență juridică din oficiu ?????????????.

# puţini, da buni date 9 November 2014 17:00 +4

5000 de la Bota fac cât 50000 de la Florea.

# avi avi date 9 November 2014 18:22 -2

da,in cantitata prostiei.hihihi

# avi...te-a luat AVI.ARA? mananci prea mult gainat de pui date 10 November 2014 10:26 +3

Aviara face victime...SMURDUL...dl.ARAFAT sa trimita ambulanta speciaala sa-l ridice pe bolnav...SOS..URGENT!!! CA NE INFECTEAZA PE TOTI CU PROSTIA LUI

# Ultimul Charlot date 9 November 2014 18:11 +2

Serios????   Nu te cred !!! Cand s-a cerut asa ceva?  

# mare este gradina date 10 November 2014 09:05 -6

Newyork se inscrie ca fractorde la tatsubota sau a dat examen de intrare? Daca la NY a dat examen de ce la romanika vrea fara examen? Raspuns: asa a hotarat fractorubota, la romanika merge si asa!   :P

# manifest date 9 November 2014 17:05 +7

11433/318/2014 este suspendarea provizorie a executării silite, contestaţia la executare a fost cea mai mare prostie a Baroului Gorj tradiţional.

# Bercea Localu date 12 November 2014 11:32 +1

Dacă ar spune toţi  ce şi câte se petrec în Baroul vechi(în primul rând din perspectiva mitei) ar fi vai şi amar.

# abc date 9 November 2014 14:17 -14

cei din baroul new york l-au primit pt ca nu si-ar imagina niciodata ca ar puta fi un impostor, inscris, in romania, intr-un ong cu denumire de barou.

# pt abc date 9 November 2014 14:26 +6

te faci ca nu distingi mere de pere - ONG de UNBR, dar vechile barouri au fost desfiintate cu sbiect si predicat. Vezi legea care va terorizeaza si va obsedeaza : L 3/48 !

# avi agramaticus date 9 November 2014 18:23 -3

,,ar puta fi,, ,,daxa ati,, ,,ANUMEFAPTUL,, ,,INSTANRTE,, ,,INTRUCIT,,  ,,OAMNEILOR,, !! Mars ma la I - IV !!!

# SCLAV invata alfabetul, esti doar la ABC date 10 November 2014 10:28 +1

Prostia analfabetilor cuprinde Romania!!! Astia ca tine cu ABC ne conduc si uite unde suntem...

# bravo date 9 November 2014 14:22 +7

Este impresionant si cutremurator ! Bravo Bota, bravo tuturor colegilor, voi sustineti revolutia in justitie !

# abc date 9 November 2014 14:54 -1

Impostorii traditionali au o singura opinie, ei sunt cei mai tari din Romania si din Europa.

# def... date 9 November 2014 20:36 +2

Traditionalilor, pare rau pt voi dar in scurt timp o sa va bagati definitiv ghearele-n gat si o sa va automutilati cand veti afla ca avocatura are si alta latura decat cea propagata de gasca mafiotilor traditionali.In timp ce ridicati exceptii aiurea totatl straine cauzelor, in timp ce-i vanati pe av UNBR 2004, in loc sa va vedeti de ale voastre sa strangeti bani de zeciuieli si cotizatii, avocatii legali UNBR 2004 lucreaza si adera la barouri UE  :D  :D Fugiti repede ca se apropie ultimatumul dat pentru plata cotizatiilor, iar apoi urmeaza excluderile!

# DOREL date 9 November 2014 15:20 -4

DISTINSUL NOSTRU COLEG NU CUNOASTE REALITATEA SI ANUMEFAPTUL CA NU ESTE  ,,UNBR BOTA,, CI UNBR-UL APARTINE AVOCATILOR SI NU E SRL-UL INFRACTORULUI CONDAMNAT BOTA   CI ESTE UNBR LEGAL 2004 CONDUS DE NIMERINCU AI CAROR AVOCATI NU AU PROBLEME IN INSTANRTE. INTRUCIT BOTA NU MAI E AVOCAT SI PRESEDINTE INTRUCIT A FOSTCONDAMNAT DEFINITIV SI A DEMISIONAT DIN TOATE FUNCTIILE NU MAI ARE CALITATE INSA CONTINUA SA FACA RAU OAMNEILOR SI SA-I DEZINFORMEZE!!!! RUSINE BOTA!!!! STAI IN CELULA TA SI NU MAI IESI LA INTERVAL!!!

# avi CW Ctin cococsatu fara dinti date 9 November 2014 15:53 0

avi, cocosatule, ai ramas singur, cine te mai baga in seama ?     Poti sa schimbi 1000 de nick-uri; esti singurul analfabet de pe site-ul asta !!! ,,ANUMEFAPTUL,, ,,INSTANRTE,, ,,INTRUCIT,, ,,INTRUCIT,, ,,FOSTCONDAMNAT,, ,,OAMNEILOR,, !!! hahaha !!!

# AVI AVI date 9 November 2014 17:25 -3

bai bota,pe cine vrei sa prostesti cu hotararea aia CEDO privind pe Binisan?Aceasta hotarare se refera la un accident de munca al unuia Liviu Binisan si nu Dan LB.Fii sigur ca ne vom interesa la NY si va fi vai de tine daca nu il gasim pe militianul ala acolo,in barou.Si mai schimba-ti mai cravata ca de 5 ani numai cu aia te vedem.

# avi retardu cocostirbu date 9 November 2014 17:48 +1

Ba avi, chiar esti retardat ! Pai daca foto e de 5 ani !!!  hahaha !!! 

# AVI AVI date 9 November 2014 18:03 -1

da bai bota,dar o mai porti si acum.Tot eu sunt retardat?

# avi cocosatu fara dinti date 9 November 2014 18:14 +1

avi, s-ar putea sa scapi de sbarna (cocosat, chior, analfabet si retardat), da nu mai scapi de tiganii escrocati de la Slatina ! ,,daxa ati,,  hahaha !!!

# avi avi date 9 November 2014 17:41 -1

daxa ati copiat  legitimatiile si delegatiile noastre,e normal sa il accepte CEDO.Dar vorba lui AVI AVI ne vom  interesa la New York si vom afla.Ca a fost avocat in cazul (poate ruda) Binisan e probabil,dar asta nu confera barului bota legitimitate.Oare asta nu a fost militian dat afara?

# Alberto Kurtyan date 25 May 2015 21:11 0

Dan Binisan este avocat in Baroul New York dar a intrat cu examen, ca orice candidat. Nu s-a folosit de titulatura de avocat in Baroul paralel.

# saracu avi date 9 November 2014 17:51 +1

saracu avi, se crede avocat! pai delegatiile tale ti le ,,fabrica,, Iorgulescu pe care il vom ascunde ! tu urmezi ! Daca nu ramai la New York intr-un muzeu de reptile cocosate ! hahaha !!! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300 

# avi avi date 9 November 2014 19:29 +3

Avocatii cutumiari trebuie sa raspunda pentri neinfiintarea persoanei juridice. Care este nulitatea ce trebuie invocata ?

# trambitasu de serviciu date 9 November 2014 19:38 +3

bravo, dan binisan! felicitari si sanatate multa, de la vama ciresu la baroul new york…. 8)

# justo date 9 November 2014 19:44 +4

Avi avi neam de neamul tau de la maimuta incoace nu a ajuns la new york si nici nu va ajunge. De altfel nici pritenii tai spagarii nu vor ajunge vreodata avocati la new york. Hai baga licheaua cu profesorii tai extraordinari si pleni- potenti -ari....baga gitaneee  <img src=ops:' />

# Bravo Dan Binisan date 9 November 2014 20:55 +5

Bravo Domnule! pentru ca pe timpul unei lupte acerbe duse cu mentalitatile post-comuniste si spiritul de ginta neocomunista care este in floare. aici daca realizezi ceva, esti luat in deradere, esti privit suspicios si cu rautate. asta e tara in care traim si de aici nu vom evada, bibilica din cap tot asa putreda va ramane. Bravo pentru reusita, indemn multi avocati tineri sa faca acelasi pas spre construirea unui viitor de incredere si stabil in avocatura, de altfel o profesie LIBERA.

# BI date 10 November 2014 09:27 -6

Escrocul de Bota va prosti si pe americani nu numai pe italieni. fraierilor, voi credeti ca o instanta americana sta sa verifice impostori sau va lua de bun ceea ce vede, crezand ca in Romania este  o singura structura.

# avo date 10 November 2014 09:39 -2

Dacă este membru în baroul din New York, nu înseamnă că poate profesa avocatura în România. O poate profesa legal în S.U.A..

# BI date 10 November 2014 11:39 -2

Bota v-a mai dus asa cu pluta timp de 10 ani si voi l-ati crezut, dar avocati tot nu v-a facut. Ati stat pe Luju timp de 10 ani, instante ioc. Sper sa va treaca in carnetele de munca ca si vechime aceasta perioada. Aduceti-va aminte de ce spuneati voi, postacii lui Bota: in scurt timp gasca lui Florea...

# PENTRU BI DE LA DOREL date 10 November 2014 13:15 +4

IN SCURT TIMP GASCA MAFIOTO STALINISTO COMUNISTA A LUI FLOREA CARE IN PREZENT NU A DEPASIT PRAGULA ANILOR 1800 ( EVUL MEDIU) VA FI DESFIINTATA.... DA CE VORBESC EU... CEEA CE NU E INFIINTAT NU POTI DESFIINTA!!!!!( QUOT NULLUM EST,NULLUM EFECTUM PRODUCIT,,) CARE VA SA ZICA, FLOCISTII VOR FI SPULBERATI DE INSUSI TATUCUL FLOCEA SI POLITRUCUL IORDACHESCU INTRUCIT DACA NU LE DAU ZECIUIALA VOR FI SUSPENDATI SIOAPOI EXCLUSIDIN BAROU!!!! LA MAI MARE FLOCISTILOR COMUNISTI!!! CIT DESPRE BOTA, ESCOCUL VA AJUNGE IN CURIND LA JILAVA IAR AVOCATII UNBR2004 VOR FI SINGURII CARE VOR PROFESA LEGAL SUB CONDUCEREA PRESEDINTELUI ALES NIMERINCU!!! BAFTO DELO DELO!!!!

# Boul I = dorel = avi date 10 November 2014 14:00 0

Boul I = dorel = avi, acelas analfabet si escroc: ,,MAFIOTO STALINISTO,, ,,PRAGULA,, ,, SIOAPOI EXCLUSIDIN,, ,,CURIND,,

# bota la puscarie date 10 November 2014 14:22 -1

:lol: inca mai traieste gitanul bota? nu a ajuns la cerseala de donatii pe alte meleaguri de cit cele bucurestene?grav...se impune concursul politiei pentru ca aceasta haima sa fie trimisa inapoi in satra devei

# saracu avi cocostirb date 10 November 2014 14:43 +1

saracu avi, CW V. Ctin, si cocosat si stirb si agramaticus: ,,inca mai,, de cit,, ,, haima,,   hua hua hua !!!

# saracul pipilica a ramas singur date 10 November 2014 15:05 +1

hahahih

# avi avi date 10 November 2014 15:11 0

mergi mai bota si lasa postarile.Te asteapta fraierii cu donatii.Sa ai si tu sa iti cumperi alti slapi si alta cravata.hihihihihi

# avi cocosatu fara dinti date 11 November 2014 07:27 0

cocosatule, nu imi vinzi pantalonii tai rosii ? Si cu banii castigati iti pui dantura ca la cocoasa nu mai ai ce-i face; se umfla ca aluatu !

# CAN_CAN date 10 November 2014 12:18 +2

MJ. trebuie sa raspunda impreuna cu MF. pentru sifonarea banilor publici. Singura entitate cu acte la Flocea este INPPA. in rest Fum FUm, FUM, de adormit prostii.... UNBR FLOREA o ,,multionationala" MASONICA. :o. Intreprinderea comunista unde copii si amantele  porcilor ajung sa faca ce vor cu banii publici..Judecatorii nu primesc av. UNBR 2004, in sedinte pentru ca toate aranjamentele,dosare repartizate alEatoriuuuuu!!!! se fac cu buna stiinta.....MAFIA- O MANA SPALA PE ALTA= JUSTITIE.ro

# oarecare date 10 November 2014 14:48 -4

Stim cum pleaca cei din barul Bota cu hartie in Spania ca sunt avocati. Cei de acolo nu verifica provenienta hartiei si ii inscriu avocati acolo. Nu au de unde sa stie ca barul Bota este altceva fata de un barou format din avocati. Intrebati si pe Ina, pentru 1.500 de euro va face " avocati " in Spania.

# oare k ca re date 10 November 2014 17:41 +2

oare k ca re, ce e aia ,,Bota este altceva fata de un barou format din avocati,, ? Probabil un barou desfiintat la 48 prin Legea 3 !

# oarecare date 10 November 2014 14:54 -2

Stim cum pleaca cei din barul Bota cu hartie in Spania ca sunt avocati. Cei de acolo nu verifica provenienta hartiei si ii inscriu avocati acolo. Nu au de unde sa stie ca barul Bota este altceva fata de un barou format din avocati. Intrebati si pe Ina, pentru 1.500 de euro va face " avocati " in Spania.

# BI date 10 November 2014 15:12 +2

Bota este un mincinos si un las fara pereche. In 2012 l-am sunat si l-am rugat sa vina la noi in judet si sa convinga instantele ca suntem avocati, a refuzat. De atunci nici la telefon nu raspunde, stie el de ce. Este un profitor fara pereche, te ademeneste, incaseaza banii prin act/chitanta de donatie, asta ca sa nu poata fi tras la raspundere si sa nu fie obligat sa returneze banii primiti, fara a oferii o contraprestatie, dupa care dispare. Fraier este cel care mai crede in el. A mintit 10 ani si mai are tupeul sa posteze tot felul de abureli. Il rog in mod public sa afiseze pe site-ul propriu numele decanilor din judetele Harghita, Mures, Alba si Cluj. In barourile mult blamate, cel putin poti primi informatii despre date de contact si conducere, la Bota mai putin. Numai un retardat poate sa se mai inscrie la acest derbedeu nerusinat.  

# liviu Marin date 10 November 2014 15:49 0

BI..nu este asa. pe chitanta mea scrie : taxa de examen..asa ca pot sa cer banii inapoi oricand !!!! M-am uitat si pe chitanta unei amice si tot asa scrie.

# Dan date 10 November 2014 23:03 +1

Si care examen?

# ,,DAN,, date 11 November 2014 07:24 -1

Examen fara spaga ! te oftici ?

# B oului I date 10 November 2014 15:48 +1

Boule I, care e judetul tau, dar numele tau ? A, nu esti avocat, esti cocosat, stirb, retardat, analfabet si te cheama Constantin Victor ? In 2012 erai deja exclus din profesie !

# BI date 11 November 2014 08:28 0

Mai baiete tu chiar esti dus cu pluta. Am enumerat cateva judete, sunt din una dintre acestea. Voi cand va dati numele adevarat? Chitanta mea e din 2006 si scrie pe ea DONATIE !!! Celelalte site-uri juridice, spre ex. Avocatnet. ro, juridice. ro nu permit postarea fara declinarea identitatii reale si rezultatul este un dialog civilizat asa cum le sta bine unor juristi, pe cand aici este troaca de porci.

# Fascinant date 10 November 2014 19:13 0

Daca urmariti Antena 3, acum vedeti cum se infiinteatza sesctiile de vot din diaspora, si ceea ce insemna distinctia sau diferenta dintre a organiza si a infiinta, entitati persoana juridica, cutumiarilor. Va explica chiar Sova, avocatul vostru din partidul ponta.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea date 10 November 2014 22:37 0

Cutumiarii, nu inteleg ca posibilitatea dreptului civil al UNBR Bota, drept obiectiv, porneste de la hotararea judecatoreasca ramasa definitiva si neatacata. Intr-un stat de drept democratic, principiul obligatoriu al exercitarii profesiei de avocat este statutul propriu (abstract) al entitatii, reprezentand acel element, drept obiectiv (barouri si notariate), expresie a persoanei fizice Bota bazata pe cercetarea normelor generale ale dreptului civil, cat si cercetarea legii fundamentale ca expresie de respectare in tocmai a normelor juridice speciale; obiectului actului de constituire al entitatii persoana juridica legal infiintata potrivit acelui element desprins din (contract) actul constitutiv ca principiu obligatoriu incheiat potrivit legilor, obligatorii, pentru toate partile contestatare ale dreptului si profesiei, respectiv calitatii de avocat ce reprezinta expresia punerii in practica a normelor juridice reale desprinzandu-se entitatea legala ca obiect al actului juridic.

# Dan date 10 November 2014 23:00 +1

Vai, cat de prosti sunt "avocatii" de la Bota-nistu:  Cat  costa infiintarea unui ONG? O nimica toata. Asa ar avea fiecare baroul lui. I-ar durea la basca. Asa nu ar mai spala Bota  ******-urile cu ei.

# pt ,,dan,, date 11 November 2014 07:22 0

,,dane,, , cine te opreste sa ceri instantei dreptul de a infiinta barouri ? a, nu mai e voie, GHINION ! http://bota.ro/formidabila-doamna-procuror-galatanu-de-la-baia-mare/

# Completare date 11 November 2014 16:26 0

Cine este vinovat de neinfiintarea barourilor desfiintate cu subiect si predicat in '48? corifeii actuali, mafia care dupa 89 trebuioa sa depuna toate diligentele infiintarii entitatii care doar prin ,,descalecare'' exista, adica pentru analfabeti= de facto! si cum defacto asta tre sa se talaleasca cu ,,de jure'' doar asa ajungandu-se la un raport juridic cat de cat sigur, momentan tarditionalii sunt inexistenti. Mai scoateti-va urdorile alea imputite din uochi si cititi practica UNBR 2004, ce zic judecatorii si magistratii? magistratul creeaza lege(indirect) prin hotararile aduse in cursul proceselor ( a sutelor de procese!!!) Practica unitara bat-o vina! multi nu inteleg ori nu vor sa inteleaga, dar mult nu mai merge, doar pana cand vor curge iar condamnari de la CEDO pe acest aspect.

# BI date 11 November 2014 08:33 +2

Daca totul este OK cum spuneti voi, atunci de ce nu suntem primiti in instantele din judetele mai sus enumerate de catre mine? Daca se rezolva aceasta dilema, fiti sigur nimeni nu o sa-l atace pe Bota. Spor la treaba, dle Bota iesi din vizuina, arata-te magistratilor si sa vezi atunci ce vor curge incasarile, nu vei fi nevoit sa organizezi examene lunar ci unul singur pe an si serios. 

# Totti date 11 November 2014 11:12 -2

Pui niste intrebari de intarziat mintal. Raspunsul e foarte simplu: acei judecatori, simtindu-se protejati de uriasul sistem mafiot(increngatura dintre magistrati, flocisti si politrucii parlamentari), nu dau doi bani pe lege sau pe vasta jurisprudenta favorabila UNBR-Bota. Acestia fac pipi si pe securitatea raporturilor juridice(cauza Beian vs. Romania). Insa, totul are un sfarsit !

# Totti date 11 November 2014 11:35 +1

BI, intr-o singura privinta ai dreptate: lupta impotriva magistratilor mafioti, care protejeaza vadit flocistii, persecutand avocatii(Bota), ar trebui dusa la vedere.

# Dan si BI baturi cap de mici date 11 November 2014 09:36 0

Nu e greu sa cititi ceva despre caracterizarea generala a dreptului civil. Sa cititi despre obiectul actului juridic si principiile efectelor actului juridic civil.

# Inexistentilor date 11 November 2014 13:49 0

Dreptul material civil al persoanei juridice inexistente este ineficient si inexistent, daca nu a existat o prezentare a materialelor de constituire a entitatii si o hotarare judecatoreasca pe calea procesului civil de prezentare spre infiintare a persoanei juridice. Rezulta clar ca nu s-a asigurat infiinatrea persoanei juridice concrete, iar dreptul unei entitati inexistente nu se justifica sa il apre orice individ persoana fizica spunand pur si sipmlu in fata instantei ca el este presedintele sau decanul numit dintr-o intamplare oarecare a unor indivizi fara a fi existat in prealabil un proces de infiintare in acest sens a persoanei juridice.

# @BI date 11 November 2014 14:59 0

SIMPLU, pentru ca sunteti mana in mana. Dupa terminare treburilor prin magistratura ,fac o cerere si sunt avocati. ASTA E.  Ps. IN rest cat sunt magistrati , fratii, surorile, finii,nasii,neopti /nepoate ajung avocati , CA DE NU ..sunt primiti in instante cei de la BOTA. vezi cat este de SIMPLU :-x  

# Dan date 11 November 2014 21:17 +1

Abonatilor la Bota! Ati citit actul de infiintare al ong-ului la care cotizati si pe care il numiti "BAROU". Daca veti avea inteligenta sa il cititi, veti observa ca pe langa codul referitor la INFIINTARI BAROURI mai gasiti si toate celelalte coduri pentru desfasurarea activitatilor comerciale, inclusiv saloane de masaj. Este un lucru bun pentru voi! Va puteti oricand reprofila. Va puteti aduce chiar si sotiile sau ce aveti, sa invete meseria de masseur la anumite incheieturi si organe

# dan capitan de vai vai date 11 November 2014 21:26 0

dane draga, esti mai tare decat fularu, da n-am inteles ce vrei sa ne transmiti !?

# Simi date 11 November 2014 23:36 +1

Au trecut peste 10 ani de la infiintarea legalei UNBR-Bota. Din pacate, situatia a ramas neschimbata. Magistratii corecti ne recunosc calitatea de avocat, in vreme ce magistratii corupti ne persecuta in continuare fara nicio jena. Lucrurile nu mai pot continua in acest fel. Se pare ca la nivelul conducerii uniunii noastre, nu exista nicio strategie de iesire din acest impas. Fiecare dintre noi lupta pe cont propriu asa cum poate cu un sistem corupt urias, care nu da, nici pe departe, vreun semn de slabiciune, ci dimpotriva. Apreciez realizarile lui Bota de pana acum, dar, din pacate, a pierdut mult din energia primilor ani de lupta cu mafiotii. Ai impresia ca nimeni din conducere nu-l ajuta. Ce se mai aude de Cristi Sturzu, era un luptator fantastic si bine pregatit, fratilor ce-i cu aceasta apatie?! Ce se tot asteapta?!

# afa date 11 November 2014 23:18 +1

Las ca iese ponta presedinte si veti disparea toti botisti !!! 

# afa date 11 November 2014 23:19 +1

Mai sunt cateva Zile... bucurati va dr avocatura cat mai puteti ! Ca ponta nici nu vrea sa auda de botisti asa ca votati ponta si scapati de bot

# AFA date 12 November 2014 07:56 0

Dar Ponta nu vrea sa auda nici de mafia din avocatura, iar pe Adrian Nastase (mentorul lui Ponta) l-ati dat afara ! Unde credeti ca va merge Adrian Nastase ? afa, apuca-te de altceva, sa-ti spun eu de ce ?

# JFK date 12 November 2014 07:49 0

Nu întreba ce poate face UNBR pentru tine, ci întreabă ce poţi face tu pentru UNBR ! Bota ti-a pus in mana sute de hot. jud. definitive, invata sa le folosesti in fata magistratilor ! Nu astepta sa-ti cada para malaiata in gura !

# Simi date 12 November 2014 10:59 +1

Chestiunea nu se pune in acest mod. Niciun avocat(UNBR-Bota) sanatos la cap nu poate contesta meritele indiscutabile ale lui Bota, de pana acum. In plus, intr-adevar, fiecare dintre noi trebuie sa lupte pentru a convinge magistratii de justetea cauzei noastre. Problema apare atunci cand in ciuda dovezilor zdrobitoare, dai de magistrati corupti care nu dau 2 bani pe lege si pe vasta jurisprudenta. Abia in acest moment ar trebui sa intervina intr-un fel sau altul cei din conducerea noastra. Altfel, nu se va schimba nimic, niciodata. Din pacate, constat ca nu se gaseste nicio solutie pentru a se pune capat abuzurilor magistratilor corupti.

# oarecare date 12 November 2014 15:10 0

Asa bine stie Bota sa le foloseasca incat s-a ales si cu o condamnare penala cu atata teancul de hartie igienica !

# cocosatu fara dinti date 12 November 2014 16:07 +1

CW Ctin - cocosatu fara dinti, s-ar putea sa scapi de sbarna (cocosat, chior, analfabet si retardat), da nu mai scapi de batranii escrocati la Buc., la Tulcea si la Slatina !

# TIGANUL BOTA date 12 November 2014 11:48 -1

8) TETRAILES BAHTALO.AM AUZIT CA SE PUNE D EO DONATIE SI AM VENIT SA PRIMESC SI EU CEVA DE POMANA MACAR O DONATIE CA EXAMENELE STIU EU CUM LE ORGANIZEZ.NU IMI SPUNETI VREUN SECRET AL VOSTRU CA SA VA POT TURNA SAU POATE VA CONVING SA SEMNATI ABERATIILE MELE CA SA FITI PE URMA SANCTIONATI CA DNA ROMAN IULOANA.A AM UITAT DUSMANUL MEU ESTE AVI- ALEXANDFRU IORGULESCU- CARE DE SCIRBA CE II ESTE D EMINE NICI MACAR NU IMI RASPUNDE LA SALUT.VA ROG DONATI MACAR O FLEGMA PENTRU UN ASEMENEA RATAT CA MINE MA GASITI TEMPORAR IN ACADEMIEI DAR VOI PELCA CURIND IN SATRA MEA ?

# Titus date 12 November 2014 13:41 0

Recomand sa cititi totul despre Regimul juridic al actului administrativ, pag. 41-63 din Tratatul de Drept Administrativ, Prof.dr. Antonie Iorgovan pana in anul 2001, si o sa intelegeti iuminandu-va prostia tarditionala si mintea bolnava ce o aveti despre infiintarea persoanei juridice intr-un stat de drept si in lumina prevederilor legii si a Constitutiei.

# Vineto date 12 November 2014 13:52 0

In randul izvoarelor dreptului civil prevazute de art. 3 din Decretul nr.31/1954 sunt incluse si legile, respectiv actele normative anterioare anului 1990, in masura in care acestea mai sunt in vigoare(legi, decrete, hotarari ale Consiliului de Ministri, ordine si instructiuni), precum si reglementarile internationale(conventii,pacte,acorduri etc.) la care Romania este parte prin ratificarea acelor acte normative. Vezi si Legea nr.3/1948.

# oarecare date 12 November 2014 15:08 0

Popa, iar scoti capul din ****** ?

# EU date 20 November 2014 15:28 0

TETRAILES BAHTALO.AM AUZIT CA SE PUNE D EO DONATIE SI AM VENIT SA PRIMESC SI EU CEVA DE POMANA MACAR O DONATIE CA EXAMENELE STIU EU CUM LE ORGANIZEZ.NU IMI SPUNETI VREUN SECRET AL VOSTRU CA SA VA POT TURNA SAU POATE VA CONVING SA SEMNATI ABERATIILE MELE CA SA FITI PE URMA SANCTIONATI CA DNA ROMAN IULOANA.A AM UITAT DUSMANUL MEU ESTE AVI- ALEXANDFRU IORGULESCU- CARE DE SCIRBA CE II ESTE D EMINE NICI MACAR NU IMI RASPUNDE LA SALUT.VA ROG DONATI MACAR O FLEGMA PENTRU UN ASEMENEA RATAT CA MINE MA GASITI TEMPORAR IN ACADEMIEI DAR VOI PELCA CURIND IN SATRA MEA ? :D :D :D :lol: :lol:

# Beu date 23 November 2014 20:03 0

Recomand sa cititi intr-un Tratat de Drept administrative. totul despre actul administrative si mai vobim.

# BEU date 24 November 2014 17:05 0

TETRAILES BAHTALO.AM AUZIT CA SE PUNE D EO DONATIE SI AM VENIT SA PRIMESC SI EU CEVA DE POMANA MACAR O DONATIE CA EXAMENELE STIU EU CUM LE ORGANIZEZ.NU IMI SPUNETI VREUN SECRET AL VOSTRU CA SA VA POT TURNA SAU POATE VA CONVING SA SEMNATI ABERATIILE MELE CA SA FITI PE URMA SANCTIONATI CA DNA ROMAN IULOANA.A AM UITAT DUSMANUL MEU ESTE AVI- ALEXANDFRU IORGULESCU- CARE DE SCIRBA CE II ESTE D EMINE NICI MACAR NU IMI RASPUNDE LA SALUT.VA ROG DONATI MACAR O FLEGMA PENTRU UN ASEMENEA RATAT CA MINE MA GASITI TEMPORAR IN ACADEMIEI DAR VOI PELCA CURIND IN SATRA MEA ? :D  :D  :D  :lol:  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii