AVOCATII ACUZA PROCURORII – Baroul Satu Mare reclama tergiversarea plangerilor de catre Parchetul Judecatoriei Satu Mare si actiunile de intimidare la adresa avocatilor: “Consiliul Baroului Satu Mare isi exprima nemultumirea fata de atitudinea Parchetului care a inteles sa adopte o atitudine de intimidare fata de corpul avocatilor, manifestata prin adresele emise catre Baroul Satu Mare pe parcursul protestului” (Document)

Scris de: G.T.

13.10.2014 14:15
Vizualizari: 5797

Procurorii de la Parchetul Judecatoriei Satu Mare sunt acuzati ca au incercat sa intimideze avocatii din Satu Mare, care la 1 octombrie 2014 au suspendat asistenta juridica din oficiu in semn de protest fata de solutiile procurorilor de la Parchetul Judecatoriei Satu Mare care au clasat plangerile privind exercitarea fara drept a profesiei de avocat. Acuzatiile vin chiar din partea Consiliului Baroului Satu Mare, condus de decanul Mircea Ioan Lupsa (foto).


Intr-un comunicat de presa, Consiliul Baroului Satu Mare acuza si tergiversarea de catre Parhetul de pe langa Judecatoria Satu Mare a plangerilor privind exercitarea in mod repetat si fara drept a unor activitati specifice profesiei de avocat. Pe de alta parte, in acelasi comunicat emis in urma sedintei din 9 octombrie 2014, Consiliul Baroului Satu Mare le multumeste avocatilor din tara care s-au solidarizat cu actiunea de protest si isi exprima aprecierea fata de pozitiile adoptate de Judecatoria Satu Mare si Tribunalul Satu Mare, care au decis inceperea unei colaborari pentru “eradicarea oricaror activitati de exercitare fara drept a profesiei de avocat”.

Prezentam comunicatul BarouluI Satu Mare:

CONSILIUL BAROULUI SATU MARE intrunit in sedinta extraordinara din data de 9 oct. 2014, in urma protestului corpului avocatilor din Baroul Satu Mare, declansat prin Hotararea nr. 1/A adoptata de catre adunarea generala extraordinara din data de 30 septembrie 2014:

Ia act si apreciaza sustinerea exprimata fata de prostestul avocatilor satmareni de catre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, de catre reprezentantii barourilor din tara si de catre confratii avocati care si-au exprimat solidaritatea, apreciind ca problemele, ce au determinat adoptarea unei asemenea masuri exceptionale, urmaresc respectarea dreptului constitutional la aparare, in slujba caruia se afla intregul corp al avocatilor din tara.

Prin protestul declansat de catre corpul avocatilor satmareni se urmareste respectarea, de catre autoritatile competente si de catre orice persoana, a prevederilor legale privind exercitarea dreptului constitutional la aparare, protectia demnitatii si a titlului profesional de avocat.

Totodata Consiliul Baroului Satu Mare ia act si apreciaza pozitia exprimata fata de protestul avocatilor din cadrul Baroului Satu Mare in comunicatele emise de catre Judecatoria Satu Mare si Tribunalul Satu Mare, prin care s-a respectat dreptul la protest al corpului profesional al avocatilor si s-a decis instituirea unei colaborari in vederea eradicarii oricaror activitati de exercitare fara drept a profesiei de avocat de catre persoane care nu indeplinesc conditiile legale de a profesa activitatea de avocat, in conformitate cu prevederile Legii nr. 51/1995, cu modificarile ulterioare.

Consiliul Baroului Satu Mare isi exprima surprinderea fata de lipsa unei reactii oficiale din partea parchetelor de pe raza judetului Satu Mare fata de acest protest.

Consiliul Baroului Satu Mare isi exprima nemultumirea fata de atitudinea Parchetului de pe langa Judecatoria Satu Mare care, pe de o parte, a inteles sa tergiverseze ani de zile solutionarea plangerilor adresate de Baroul Satu Mare privitor la exercitarea in mod repetat si fara drept a unor activitati specifice profesiei de avocat de catre persoane care nu au o asemenea calitate legal dobindata si pe de alta parte, a inteles sa adopte o atitudine de intimidare fata de corpul avocatilor, manifestata prin adresele emise catre Baroul Satu Mare pe parcursul protestului.

Consiliul Baroului Satu Mare asigura cetatenii si autoritatile publice de indeplinirea obligatiilor legale privitor la exercitarea si respectarea dreptului la aparare pe parcursul protestului.

Consiliul Baroului Satu Mare a decis convocarea unei noi adunari generale extraordinare a avocatilor din Baroul Satu Mare, in vederea analizarii pozitiilor manifestate de catre institutiile publice in urma protestului declansat si adoptarea unei hotarari de catre corpul de avocati al Baroului Satu Mare”.

*Cititi aici comunicatul Baroului Satu Mare

Comentarii

# pacaliciu date 13 October 2014 13:56 +8

Ăi, pacaliciule, tu decizi cine are calitate de avocat ? Ia citeste ce ti-au explicat magistratii din Satu Mare: ,,persoanele care au desfăşurat activităţi specifice profesiei de avocat au avut la bază documentaţia care le autoriza să exercite profesia de avocat.” ,,toate actele emise de UNBR au avut ca fundamentare legală Legea nr. 51/1995 care reglementează exercitarea profesiei de avocat şi nu modalitatea de constituire a barourilor.” ,,Matei Mărgărit-Viorel a efectuat activităţi specifice profesiei de avocat cu drept.”

# Legea 3/48 date 13 October 2014 13:58 +11

Dle ,,decan,, , cand v-ati infiintat, ca Legea 3/48 v-a desfiintat cu uniune cu tot !!

# DREPTATE date 13 October 2014 21:02 -11

Toti avocatii ar trebui sa luam exemplul colegilor si fratilor nostrii de la Satu Mare. O simpla declaratie de sustinere ca a colegilor din Ilfov, Giurgiu si Timisoara nu este suficienta. Nu putem lasa ca niste magistrati nepregatiti sa dea asemenea solutii. Nu putem lasa ca niste procurori fara experienta sa dea solutii de clasare. Greva generala in toata tara este singura solutie. Puneti presiune pe consiliile Barourilor sa declare greva generala. Sa se stie ca in tara asta noi suntem o forta. Domnii Ponta, Cazanciuc si Corlatean ne sustin, doar sunt colegi cu noi. Avem de partea nostra si magistrati corecti care nu-i lasa pe botosti in sala. Si asa vom castiga in lupta impotriva avocaturii clandestine. Asa sa ne ajute DUMNEZEU

# DREPTATE date 13 October 2014 22:23 -8

Noi, cei din unbr-Florea, trebuie sa dictam solutiile pe care magistratii au obligatia sa le puna in practica. Magistratilor trebuie sa le fie frica de forta noastra si trebuie sa fie constienti de faptul ca doar sotului sau rudelor magistratilor care-i persecuta pe avocatii structurii-Bota, le vom permite accesul in profesia de avocat. Toata lumea trebuie sa stie ca noi suntem stat in stat. Barourile noastre nu au nevoie de acte de infiintare, intrucat protectia de care beneficiem din partea autoritatilor  statului este uriasa. Traiasca casta mafiota-Florea !!!

# dreptate??? date 13 October 2014 23:07 +4

Tace-ti baaas, ca daca vreti dreptate toti pacalicii lui florea ajungem la bulau pentru practicarea ilegala a profesiei. Noi pacalicii flocisti sunt adevaratii CLANDESTINI!! Asa ca ciocul mic si dupa avi in coloana mars la psihiatru.

# Ultimul Charlot date 13 October 2014 14:05 +15

Solicitam interventia DNA, a CSM, Parchetului General si Ministerului Justitiei sa intervina URGENT in stoparea IMEDIATA a oricaror actiuni de intimidare si santaj practicata impotriva magistratilor de catre avocatii Baroului Satu Mare. Este o actiune similara cu santajul Lukoil. Doar ca acolo nu exista o sentinta judecatoreasca definitiva. Sa santajezi magistrati, autoritati de stat sa faca ceva, sa nu mai se dea asemenea sentinte ca altfel nu mai oferi un serviciu public este revoltator si aiuritor. DOMNULE BASESCU, DOMNULE PONTA, DOMNULE CAZANCIUC, DOMNULE NITU, DOAMNA STANCIU...INTERVENITI URGENT

# AVOCAT UNBR 2004 date 14 October 2014 10:43 +1

AVOCATII TRADITIONALI, FAC PRESIUNI ASUPRA JUSTITIEI, ART. 276 NCP SI INSTIGARE PUBLICA ART.368 NCP, MOTIV PENTRU CARE PROCURORII PARCHETELOR CURTILOR DE APEL, AR TREBUI SA SE AUTOSESIZEZE SI SA INCEAPA URMARIREA PENALA  IMPOTRIVA TUTUROR VINOVATILOR IAR DACA NU O FAC, UNBR 2004, VA FORMULA O PLINGERE PENALA, IN NUMELE AVOCATILOR UNIUNII. 

# Cetatean date 13 October 2014 14:36 +10

Astia de la Satu Mare deja exagereaza, le place sa fie in centrul atentiei. Vai de capul lor de avocati, sunt paraleli cu legea, iar conducerea baroului Satu Mare nu face decat sa faca de rusine toti avocatii din teritoriu. Ajung la concluzia ca vor sa-si schimbe profesia. Vedeti ca angajeaza Dan Diaconescu la OTV Italia.

# Badea date 13 October 2014 15:09 +10

Asta este deja culmea nerusinarii ! Gangsterii desfiintatului "barou" S.M. urla impotriva avocatilor legalei UNBR-Bota. Hotii striga hotii ! Si isi permit sa strige, intrucat sunt protejati de niste judecatori mafioti si in cardasie cu acesatia au cancerizat justitia din Romania ! 

# Albastru date 13 October 2014 15:12 +7

In dosarul 3666/212/2014 la jud. Constanta, judecatoarea cum mi-a vazut delegatia mi-a si ridicat exceptia. I-am prezentat hotararea definitiva ce ma legitima ca avocat si a ramas siderata (nu se astepta sa am asa ceva), in pronuntare...astazi o astept cu drag sa vad cum o rezolva si pe asta.

# A 3-A OARA date 13 October 2014 15:22 -1

A 3-a oara ne spui povestea asta ! nu crezi ca ajunge ?

# Av.Radu Liviu-Florin date 13 October 2014 15:43 +7

acum cred ca se vor linisti apele,si la Judecatoriaa din Baia-Mare Judecatoarea Radu Draga,avind sotul in Baroul asa zic cu acte, av Radu Valentincind mi-a vazut delegatia a dispus invocarea din oficiu a exceptiei lipsei de avocat.Ar trebui sa se sesiseze CSM.DNA si acum va rog sa ma credeti ca voi face un demers catre Parlamentul European si voi spune toate mizerile ce se intimpla in Maramures acum stiu prea multe si chiar nu ma tem

# Ultimul Charlot date 13 October 2014 17:17 +5

Nu se sesizeaza nimeni. Plangeri la DNA, su nume, su subiect si predicat. Si va garantez ca dupa ce da cu subsemnatul acel judecator se calmeaza.

# Albastru date 13 October 2014 18:38 +5

Nu nu ajunge, este adevarat ca am postat de trei ori aceeasi poveste, ....dar se intampla acum, dupa 10 ani de umiliri cred ca avem dreptul sa ne comportam mai emotiv. P.S. nici la ora aceasta, doamna judecatoare nu a avut curajul sa posteze pronuntarea in ce priveste exceptia lipsei calitatii de avocat.

# NU MAI BOCI date 13 October 2014 18:40 0

Ia legatura cu Bota si nu mai boci

# DOREL date 13 October 2014 19:30 0

DAAAA!!! IA LEGATURA CU BOTA CA SA TE DEA AFARA DIN ODAIA LUI DE PE ACADEMIEI,ASTA DACA IL GASESTI ACOLO!!! SI SA ITI SPUNA SA TAE DESCURCI SINGUR!!!! :lol: :lol: :lol:  CE SA FACA ESCROCUL CONDAMNAT PENTRU TINE!!!!!!!??????? NU VA FACE NIMIC ASA CUM DE 10 ANI NU FACE NIMIC PENTRU AVOCATII CARE AU CREZUT IN EL!!!!

# dorel avi cocosatu stirb date 13 October 2014 19:48 0

Cum nu a facut nimic pentru noi Bota ? Ne-a scapat de tine, ma escrocule ! Maine sa nu calci pe la JS2 ca te ia potera si pe tine si pe complicele Iorgulescu falsificatoru ! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# DOREL PENTRU BOTA date 17 October 2014 14:08 0

AUZI BOTA!!! MAI BINE SCAPA-NE DE TINE, NE-AI FACE UN MARE BINE!!!!!!!!!!!! SI MARS DE PELUJU ESCROCULE!!!!!!!!!!!NU MAI DEZINFORMA LUMEA!!!!!!!!!

# dorel cocosatu stirb date 17 October 2014 15:52 0

CW V. Ctin, cocosatu fara dinti, bine ca nu ai venit pe la JS 2 ca te faceam pachet cu cocoasa cu tot !

# AVOCAT UNBR 2004 date 14 October 2014 10:54 0

NU EXISTA EXCEPTIA LIPSEI CALITATII DE AVOCAT IN LEGISLATIA NOASTRA. EXISTA LIPSA DOVEZII CALITATII DE AVOCAT, CARE ESTE ACOPERITA DE IMPUTERNICIREA AVOCATIALA. CERETI INSTANTEI, SA INTEMEIEZE IN DREPT EXCEPTIA INVOCATA SI DUCETI-VA CU CODUL CIVIL SI CERETI SA VA SPUNA ARTICOLUL. DACA EXCEPTIA ESTE RIDICATA DE AVOCATII TRADITIONALI, PENTRU EGALITATE DE ARME SI TRATAMENT, INVOCATI ACEEASI AXCEPTIE.

# dank date 13 October 2014 17:44 -1

"i am prezentat hotararea definitiva ce ma legitima ca avocat"...de cand fratilor esti avocat in baza unei hotarari definitive...sa inteleg ca pana a devenit definitiva nu era avocat?ce era pana atunci?se refera la hot jud de infiintarea a unui SRL?lamuriti ma

# scotland date 13 October 2014 19:16 +1

"dankule", daca esti prost, stai in banca(casta) ta. Pui niste intrebari de intarziat mintal, specifice multor flocisti. Stiinta dreptului e o mare necunoscuta pentru tine.

# Edison Juris date 13 October 2014 20:35 +2

dankule ti s-a stins lumina juridica demult!

# jurist date 13 October 2014 15:15 +9

Domnul de la Satu Mare are dreptate. Toti cei care practica avocatura fara drept trebuiesc trasi la raspundere incepind cu  primul  avocat clandestin al tarii d-l Florea si terminind  cu cel din foto. Cine nu prezinta actele de infiintare degeaba se considera avocat.  Organele de cercetare penala trebuie sa lase manusile si sa cerceteze in ce baza exercita unii profesia de avocat . Stiu ca legea se aplica pentru toata lumea si nu preferential, deci cititi legea si vedeti ca numai cei care fac parte din Unbr legal pot profesa. 

# Robert date 13 October 2014 15:16 +4

Ba, pseudo-decanule mafiot, ai impresia ca toti romanii sunt oligofreni ?! Cat timp crezi ca vei mai putea dezinforma lumea ?! Vom lupta pana cand o sa curatam profesia de avocat de ciuma flocista !!!

# barourile libere date 13 October 2014 15:30 +3

"luju", chiar trebuie sa publicati, de fiecare data, elucubratiile, cu scop propagandistic, lansate de spagarii mafioti ai castei ilegale-Florea ? Ii incurajati(si voi) cumva sa santajeze putinii magistrati corecti ai Romaniei ? Nu va intelegem...

# bota excrocul date 13 October 2014 15:54 -13

:lol: :lol: :lol: este evident ca pseudoavocatii botisti isi au locul la cosul de gunoi al avocaturii..cei corecti,apti sa isi exercite meseria cu onestita pot da examentul in adevarul barou..pot apela cel putin la umbrela unor personaje precum botomei sau nimernicu,care de altfel au trecut cel putin pe ling ao carte de drept,sau pot urma calea deschisa de bota pina la consecintele finale-sbirna ori strangul...iudelor mintit pe toti cei care ii abordati ca sinteti avocati persecutati dar voi nu sinteti altceva decit niste epigoni jalnici...la moarte cu cocalarul bota ! un grup de pagubiti

# avi cocostirbu agramaticus date 13 October 2014 16:34 -2

avi, cocosatule, pana nu inveti sa scrii te dibuim fara probleme ! Maine intra complicele tau la sbarna ! ,,excrocul,, ,,cu onestita,, ,, in adevarul barou,, ,,pe ling ao carte,, ,,drept,sau,, ,, strangul,, ,,iudelor mintit,, !! hahaha !!!

# Valeriu Mangu date 13 October 2014 15:54 -1

Articolul "Cine a scris Constituția României? Creangă? Labiș? Eminescu? Mihai Viteazul?", pe:      http://ascunzisuri-constitutionale.eu 

# avocat UNBR(Bota) date 13 October 2014 15:56 +9

Se pune intrebarea, cat timp vor mai tacea putinii magistrati corecti cu privire la faptul ca entitatea-Florea nu a dobandit personalitatea juridica si din acest motiv se afla in afara cadrului legal !? Lasitatea romanilor se obseva si in randul magistratilor, care nu au curajul sa spuna adevarul ! In legatura cu mafiotii de pseudo-decani flocisti, care fac pipi pe hotararile judecatoresti definitive, santajand magistratii, pot spune doar ca sunt ultimile mizerii umane.

# Niki date 13 October 2014 16:22 +6

Oameni buni, in ce tara traim ? Niste pseudo-decani interlopi, ai castei ilegale-flocea, "protesteaza" impotriva unor hotarari judecatoresti definitive !!! Si CSM-ul tace ! E mai rau decat intr-o tara africana. Mai grav este faptul ca magistratii mafioti ai Trib.MS sustin fatis interlopii flocisti ! Acesti magistrati ar trebui exclusi din magistratura si trimisi in judecata !!!

# COME se DICE? date 13 October 2014 16:55 +6

- Judecătoria Constanţa - Sentinţa penală definitivă nr. 234/2014 din 30 mai 2014: ,,UNBR - Bota şi Baroul Bucureşti (Bota) sunt organizaţii care funcţionează în mod valabil.”

# Albastru date 13 October 2014 18:48 +4

Ce faceti ma traditionalilor ? Ati prins grai acum pe inserat? Si maine unde va ascundeti?

# Duica date 13 October 2014 19:09 +3

Ce elemente de identificare a persone juridice prezinta Baroul Satu Mare catre instante si procurori?

# Ţuica date 13 October 2014 19:41 +3

Elemente de identificare? Despre ce vorbesti? Prezenta fizica si cutuma (descalecatul ) , ca doar suntem o tara cutumiara in UE, singura in Lume in care o entitate cu mii de ,,cotizanti'' sa nu aiba acte.Aoleoooooo, ce ma doare.

# Pruica date 13 October 2014 19:52 -1

 Da Victor Constantin, mai are dinţii din faţă, şi jos cu ei.

# Practica Judiciara date 13 October 2014 20:53 +1

 Judecătoria Constanţa - Sentinţa penală definitivă nr. 234/2014 din 30 mai 2014: ,,UNBR - Bota şi Baroul Bucureşti (Bota) sunt organizaţii care funcţionează în mod valabil!!!!!! :-* :-* :-* :P :P :P :P :P

# @Av.Radu Liviu-Florin date 13 October 2014 20:59 0

Ureaza-i ,,La Multi Ani" si onoreaza-l cu o plangere  :lol:dna..jud. dzeu.nu-i tigan, iar iepele nu-s toate sterpe!!!!!

# erata date 13 October 2014 21:03 +1

onoreaz-o

# @Dreptate date 13 October 2014 21:13 +2

Asa zici ca nu esti sustinut/a, domnule/a dar ce ti-au facut botistii??????? CONCURENTA???? RUSINE SCARBELOR!!! va numiti oameni?

# O Romanca date 14 October 2014 06:05 +2

Citesc cu surprindere si totodata cu dezgust " bataliile " dintre avocatii " Florea ", " Bota ", " Botomei ". Si eu sunt licentiata in drept dar pana acum nu m-am hotarat sa intru in avocatura, desi am varsta de 40 de ani. Citindu-va, stimati avocati din toate barourile, chiar nu-mi doresc sa fiu colega cu nici unul dintre voi, in nici un barou. Parca ati fi trei clanuri mafiote care se lupta pe monopolul unui produs, unui teritoriu. Cu respect pentru toata lumea incerc sa va reamintesc ca sunteti cu totii licentiati in drept si nu o turma de caini invrajbiti. Ma intreb care este in fond problema Dvs, a fiecaruia dintre Dvs ??? V-ati gandit sa va uitati mai bine si sa observati cine va invrajbeste atat de mult ? Cu totii sunteti licentiati in drept, ce ma mira cel mai mult este ca nu va uniti. Uniti-va stimati avocati si luptati impreuna pentru stabilirea adevarului. Intrati cu totii in protest si solicitati ca organele statului sa statueze care barou este in legalitate si care nu !

# Pt ,,O Romanca'' date 14 October 2014 09:18 +1

Draga ,,O Romanca'' incep prin a afirma ca daca nu ai intrat in avocatura pana la varsta pe care o ai, nu mai are rost, in avocatura trebuie sa intrii de la o varsta cat mai frageda. Daca vroiai sa profesezi cu adevarat, intrai mai demult nu conteaza la care structura-dar sa fie legala si recunoscuta-cu acte.In legatura cu invrajbeala-ti dau dreptate, asa este ca niste mafioti se mananca unii pe altii, la presiunile si la manevrele corifeilor, sunt asa ca niste marionete care sar la comanda, fara cap. Ce sa-i faci?De unit nu ne unim pt ca asa suntem noi, rai, vrem sa moara capra altuia, suntem un popor si o casta rea si rauvoitoare, care gandim ca in evul mediu si nici nu dorim sa evoluam, asa dorim sa disparem.(Mentionez ca nu toti sunt asa, doar 80%, sunt si avocati buni, competenti si foarte buni profesionisti care CULMEA! nu fac nicio problema din cate UNBR exista cat timp doar al lui Bota are acte, ma rog lumea e pestrita si asa va fi. mamaliga nu a explodat inca

# avocat UNBR(Bota) date 14 October 2014 12:33 +1

"Romanco", daca pui pe picior de egalitate ilegala casta mafiota-Florea cu legala UNBR-Bota, n-ai inteles nimic. Daca prima face tot posibilul sa perpetueze mafia din avocatura(accederea in profesie doar prin spagi, nepotism,etc), ingradind imensei majoritati a licentiatilor in drept, intr-un mod mizerabil, posibilitatea de a deveni avocati, UNBR-Bota lupta pentru reformarea avocaturii, oferind o sansa tuturor licentiatilor in drept sa castige o paine in mod cinstit, prin accederea corecta in profesie !! Cu alte cuvinte, UNBR-Bota lupta pentru eradicarea mafiei din avocatura, motiv pentru care a devenit tinta atacurilor murdare venite, in special, dinspre pseudo-decanii entitatii mafiote-Florea, care sunt sustinuti si de o buna parte a magistratilor corupti(interesati de mentinerea acestei caste) !! In plus, casta mafiota-Florea beneficiaza si de sprijinul parlamentarilor mafioti, inscrisi pe tabloul acesteia, ce mai conteaza lipsa personalitatii juridice...

# KKK date 14 October 2014 08:08 +1

Citesti si nu intelegi nimic. Citeste si hot judecatoresti. Daca nu intelegi vezi-ti de KKK !

# avocatTM date 14 October 2014 11:49 -1

.....trecand peste criticile scabroase facute de unii postaci care aspira/respira/expira la nobila calitate de avocat si care merita ignorati cu desavarsire, adevarata lor calitate umana si profesionala releva din comentariile semianalfabete si josnice pe care le posteaza.....Felicitari d-lui Decan si sustinere pentru initiativa care era imperios necesara fata de atitudinea si climatul juridic actual....

# avocatTM date 14 October 2014 11:57 -3

.....trecand peste criticile scabroase facute de unii postaci care aspira/respira/expira la nobila calitate de avocat si care merita ignorati cu desavarsire, adevarata lor calitate umana si profesionala releva din comentariile semianalfabete si josnice pe care le posteaza.....Felicitari d-lui Decan si sustinere pentru initiativa care era imperios necesara fata de atitudinea si climatul juridic actual....

# Rudolf date 14 October 2014 12:51 +1

Ba, pseudo-avocat de TM, lasa tu limbajul de lemn ca nu impresionezi pe nimeni, eventual copiii de gradinita. Realitatea este una singura: voi, astia din casta-flocea, ati fost si sunteti o haita de gangsteri care vor cu orice pret perpetuarea mafiei avocaturii. Din pacate pentru voi, nu va fi asa intrucat UNBR-Bota v-a stricat "jucaria". S-a dus vremea monopolului unei caste mafiote asupra profesiei de avocat si de aceea crapa fierea in voi de ciuda. Va vom invinge cu tot aparatul vostru urias de propaganda si cu toata sustinerea de care beneficiati din partea unor magistrati corupti si parlamentari mafioti !

# Comunicat PCR date 14 October 2014 14:43 +2

PCR transmite un calduros salut tovarasesc si cele mai bune urari tovarasului avocatTM si totodata remarca cu profunda mandrie tovaraseasca faptul ca isi "iesprima" adeziunea fata de initiativa muncitoreasca a tov.zis-decan de la zis baroul SM de a starpi elementele reactionare care pericliteaza ordinea de partid si de stat si aduc atingere oranduirii socialiste ! Suntem trup si suflet, manati de avant tovarasesc, alaturi de partid , patria noastra socialista si mult-iubitul si stigmatul nostru conducator! Traiasca si infloreasca scumpa noastra uniunie desfiintata si barourile neinfiintate !

# @avocatTM date 14 October 2014 13:10 +2

Se vede in comentariul tau modul securist de a pune problema. Care este motivul pentru care  abatI firul discutiei spre  ,,CALITATEA UMANA"  , ESTI tu IN MASURA SA TE PRONUNTI ASUPRA CALITATII UMANE? vA ESTE O frica de va k...ati pe voi lasilor...CONCURENTA  va v-a pune latul .... MAI  nenea av.din Cimisoara nu faci cumva URA de RASA????? MORALULE....imi provoci SILA?

# erata date 14 October 2014 13:19 0

"va va pune" ;-)

# avocat UNBR(Bota) date 14 October 2014 15:12 +1

Sfertodoctul infatuat, autointitulat "avocatTM", realizand ca entitatea mafiota-Florea pierde monopolul asupra profesiei de avocat, arunca cu laturi impotriva avocatilor legalei UNBR-Bota. Acest fapt ne bucura deoarece dovedeste ca derbedeilor flocisti le este teama ca reformarea profesiei a devenit ireversibila !!

# Cetateanul date 14 October 2014 16:14 0

Toata rautatea se varsa in comentarii aici, rar observi si o logica. Cam asta spune multe despre majoritatea avocatilor, sunt buni doar sa faca scandal, sa se certe, au impresia ca daca urla mai tare si se exteriorizeaza sunt mai buni la drept. ehhhh.

# Avocat I.Rodica date 14 October 2014 19:34 +6

Alo !!!!! traditionalii!!!!!!!! Dosar 3666/212/2014 (jud.Constanta) Încheiere 13.10.2014 Respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant convenţional a doamnei Iacob Rodica, invocată de instanţă, din oficiu, ca neîntemeiată. Cu cale de atac odată cu fondul. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 13.10.2014. Document: Încheiere de şedinţă 13.10.2014

# Badea date 15 October 2014 11:40 +2

Felicitari doamnei judecator de la Constanta, care nu s-a lasat intimidata de gasca gangsterului Hasotti ! Daca toti magistratii ar proceda asa cum a facut-o doamna judecator, am putea vorbi, intr-adevar, ca justitia a devenit impartiala si independenta !!

# oarecare date 15 October 2014 13:04 -2

Cu procura notariala, asa merge orice mamaie in instanta !

# esti analfabet date 15 October 2014 14:13 +2

Faptul ca esti analfabet juridic, nu ne surprinde, catusi de putin. Insa, esti si mincinos. Idiotule, reprezentant conventional poate fi si avocatul, iar I.R. a reprezentat partea in calitate de avocat !! Cine ar fi ridicat exceptia lipsei calitatii de reprezentant daca ar fi existat o procura notariala, tembelule ?! Vai de capul tau de flocist...

# avi oarecare dobi..toc date 16 October 2014 08:29 +3

Adica mai analfabeticus oare k k vrei sa spui ca nu ai fost cu procura in instanta? Adica sa intelegem ca nu ai avut spete de divort sau ca esti mina in mina cu judecatorii si nu-ti cer procura speciala atunci cind se impune. Tu esti un caz interesant pt DNA , cime stie ce papitoi periculos si bun de bagat la bulau esti.

# luca date 14 October 2014 22:11 +2

buna, asa cum avocatii s-au dus in parlament si au cerut modificarea LEGII,asa sa ne ducem si NOI si sa cerem intrarea libera in barou,.p.s...voi reveni cu detalii.. consilier juridic.

# luca date 14 October 2014 22:23 +1

luca O K, hai ca a aparut postarea,nu va mai certati cu unbr-ul,cu inppa-ul,...sa ne unim si sa mergem in parlament ,sa cerem intrare libera mai ales cei definitivi,magistrati,fosti magistrati,c.juridici,militari,politisti juristi,dna,etc,...avem sustinere...acesta este drumul corect,legal nu examenele lor cu SCOP intrare ZERO,avocatura este o profesie liberala,se incalca si Art.41 din constitutie,.Avocatii;CAND INTERESELE LE SUNT AMENINTATE MERG SA-I CUMPERE PE PARLAMENTARI !  Nu pe toti !!!

# iov date 16 October 2014 09:48 0

mai luca!... nici acum, dupa 2014 ani, nu ai inteles nimic din scripturi? chiar si atunci vb mai inteligibil si mai gramatical, desi asta a fost inventata mai tarziu....tocmai ca sa inteleaga si astia ca tine, sensul exact al propozitiilor....ca prea o dai cu bata in balta si nu iese nimik....

# Floreasca... date 16 October 2014 15:31 0

In gradina BOTAnica nu merge ca-i legala....doar in FLOREAsca mai merge ...da` s-au prins astia de la DNA si va cauta de acte ba` evazionisti mici si traficanti de influente banoase ce sunteti !

# DOREL date 16 October 2014 18:57 0

ASA E DNA-UL VA TERMINA CIT DECURIND FLOREAS-ca IAR GRADINA BOTA-nica VA FI UDATA DE CEVA PIPILICA MARCA CLAUDIA!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: PROBLEMA E CA PIPILICA BOTA CONDAMNATULSI CEI CITIVA ACOLITI AILUI NU PRICEP CA SUNT TERMNIATI!!!!!!!!!!BOTA NU MAI ESTE PRESEDINTE CI UN SIMPLU CONDAMNAT !!!!!!!!!!

# Julya date 22 October 2014 15:05 0

Ati vrea voi sa fie cum va doriti mai rau pentru noi dar nu se paote. Cat despre condamnarea lui Bota este o mare eroare.

# Vycus date 23 October 2014 19:13 0

Are cai legale la dispozitie s-o faca oricand prin cauze viitoare ce se ivesc impotriva avocatilor lui, astazi urmariti penal, iar el intervenind in cauza penala respectiva poate sa strice acea eroare.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii