BANII DE PENSII, DATI PRIMARILOR PNL – Deputata PSD Oana Bulai prezinta dezastrul lasat in urma de “Echipa castigatoare”: “Dupa ce saptamana trecuta aflam ca nu mai sunt bani pentru a plati salariile medicilor in decembrie, acum doamna Turcan ne spune ca nu mai sunt bani pentru plata pensiilor si alocatiilor... Se confirma ce spuneam in septembrie: ati luat bani de la pensii pentru a da la primarii PNL. Nu v-a pasat de pensionari”

Scris de: L.J.

22.11.2021 14:09
Vizualizari: 3577

Autointitulata “echipa castigatoare”, condusa de premierul demis Florin Citu, a lasat un dezastru in urma. Si atat de mare este dezastrul incat statul nu mai are bani pentru plata pensiilor si alocatiilor.


 

Referindu-se la mesajul pe care ministrul Muncii Raluca Turcan i l-a transmis premierului Citu, in care il acuza ca joaca la poker banii de pensii si ca din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii si alocatii, deputata PSD Oana Bulai (foto) precizeaza luni, 22 noiembrie 2021, ca PSD a atras atentia asupra acestei situatii inca din luna septembrie, atunci cand bugetul Ministerului Muncii a fost taiat cu 3 miliarde lei, suma fiind redistribuita catre Fondul de rezerva al Guvernului. Bulai ii aminteste insa Ralucai Turcan ca la acea data sustinea ca nu vor exista probleme cu plata pensiilor si alocatiilor.


Iata postarea de pe Facebook a deputatei PSD Oana Bulai:


“Dezastrul lasat in urma de #echipa_castigatoare!

Inca o dovada a modului iresponsabil in care a fost guvernata tara in ultimul an. Dupa ce saptamana trecuta aflam ca nu mai sunt bani pentru a plati salariile medicilor in decembrie, acum doamna Turcan ne spune ca nu mai sunt bani pentru plata pensiilor si alocatiilor.

Dar unde ati fost doamna Turcan pana acum? De ce nu ati facut nimic?

Cand PSD a spus in luna septembrie ca la rectificarea bugetara a fost taiat bugetul Ministerului Muncii cu 3 miliarde lei pentru a fi redistribuiti catre Fondul de rezerva al Guvernului ati tacut malc. Ba mai mult, chiar dumneavoastra, doamna Turcan, in septembrie spuneati ca 'sumele pentru plata pensiilor, ajutoarelor sociale si a celorlalte drepturi sunt prevazute in buget si vor fi achitate la timp'! Acum nu mai aveti bani? Ce s-a intamplat cu banii?

Iata ca se confirma ce spuneam in septembrie: ati luat bani de la pensii pentru a da la primarii PNL. Nu v-a pasat de pensionari atunci!”

Comentarii

# Fizic date 23 November 2021 00:00 +12

Vai de pl voastră ce va așteaptă. Voi credeți ca politia, armata și jandarmeria pot sa va apere? Sa va ferească Bunul Dumnezeu din Ceruri sa se trezească romanii... Va spulbera pe toți în mai puțin de 24 de ore... Și asta în conditiile în care va va apara cineva... Rețineți... Maxim 24 de ore

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii