BARNA AMENINTA, DAR NU SPERIE – Revolta avocatei Flavia Teodosiu fata de scenariul lui Dan Barna privind interzicerea accesului in malluri pentru nevaccinati: „E bezna mintii. Nu vreau sa ma vaccinez. Pur si simplu. O sa mai exist? O sa mai fiu? O sa mai am dreptul la viata? Probabil ca nu! Dar tot nu ma vaccinez! Uite asa, de nebuna!... Bataie de joc mondiala. Dar o veni si vremea sa le explodeze vaccinul! Nici atunci nu vor intelege! Raman nevaccinata cu orice risc”

Scris de: V.B.

26.07.2021 14:35
Vizualizari: 7907

Tot mai multe voci cu greutate din spatiul public se ridica impotriva aberatiilor vanturate de catre regimul PNL-USR-PLUS cu scopul de a baga frica in romani si de a-i convinge sa se lase intepati cu serurile experimentale promovate drept asa-zise vaccinuri impotriva COVID-19.Cea mai recenta luare de pozitie a venit sambata, 24 iulie 2021, din partea avocatei Flavia Teodosiu (foto), revoltate de iesirea din ziua precedenta a viceprim-ministrului Dan Barna. Amintim ca Barna declarase public vineri ca in coalitie se discuta scenariul potrivit caruia in weekend sa le fie permis accesul in malluri doar persoanelor vaccinate. Lumea Banilor a prezentat declaratia lui Barna din acel moment (click aici pentru a citi).

Revenind la Flavia Teodosiu, trebuie sa spunem ca avocata a anuntat sambata ca nu se va vaccina, dand de inteles ca nu vrea sa se faca partasa la bataia de joc mondiala al carei tavalug s-a rostogolit si peste Romania. In plus, Teodosiu a subliniat ca mai devreme sau mai tarziu se va dezumfla mascarada vaccinistilor, intorcandu-se chiar impotriva initiatorilor si a agitatorilor ei.


Iata postarea de pe Facebook a avocatei Flavia Teodosiu:


Sincer, e bezna mintii. Eu nu vreau sa ma vaccinez. Pentru ca nu vreau!!! Pur si simplu. O sa mai exist??? O sa mai fiu??? O sa mai am dreptul la viata? Probabil ca nu! Dar tot nu ma vaccinez!!! Uite asa, de nebuna! Groaaaaznic! Si nimeni nu face nimic! Bataie de joc mondiala. Dar o veni si vremea sa le explodeze... vaccinul! Oare atunci vor intelege??? Nuuu. Nici atunci!!! Eu raman aceeasi! Nevaccinata. Cu orice risc”.

Comentarii

# Gilu date 26 July 2021 14:50 +31

Cum zicea in 1918 in Rusia, numitul Gershele - Zinoviev : O sa le dam atata pâine burjuilor, cat sa nu uite mirosul ei ! Asta vor si neo- marxiști : controlul asupra mancarii... Cine uita lecțiile istoriei,este condamnat sa le suporte !

# imun/teanu date 26 July 2021 14:57 +43

Cat comision s-a luat pentru duiumul de vaccinuri "cumparate"! Si impartit intre cine! Ca sa se faca productie si vanzare "pravaliilor" lui Bill Gates (cu si Soros in spate). S-ar zice ca Malthus, pe proceduri Mengele. Si, daca nimeni nu-ndrazneste un nou tribunal Nuremberg, atunci macar sa se recunoasca cinstit ca e revenit la moda traditionalul (lor!) HEIL, amplificat cator Adolfi ar fi.

# fost judecător date 26 July 2021 14:57 +84

Bravo, doamna avocat, suntem mulți care vă susținem, mii, sute de mii, nu ne pot omorî pe toți, dacă ne vor forța, le vom lua armele și vom face rezistență armată, mai bine cu pușca în mână decât cu vaccinul în mână !

# Neanae date 26 July 2021 15:02 +37

Un mic comentariu de susținere LA EXCELENTA LUARE DE POZIȚIE A DNEI AVOCAT. La fel cum am adăugat și la invitația la boicot a Dlui Piperea. NU ARE NICIO PUTERE UN ORDIN/HOTĂRÂRE CARE SA OBLIGE OAMENII LA ÎNȚEPARE CU UN SER EXPERIMENTAL pe care ageamii il numesc pompos vaccin. Pentru asta trebuie lege. Iar o lege in sensul acesta NU SE POATE LANSA NICIUNDE. Înainte tre sa dispară convențiile internaționale de la Oviedo și Nurenberg!!! NEVACCINATII SĂNĂTOSI -ca mine- SA CEARA VACCINATILOR SA STEA LA 10M DE EI!Am luat obiceiul sa întreb, acolo unde mi se rupe sufletul cu intoxicarea “vaccinală”, “d-voastră sunteți vaccinat(ă)? Dacă cică DA rog frumos sa stea departe de mine 10 M fiindcă ma poate infecta. Fiindcă săracii trebuie sa știe ca pot duce virușii precum TOȚI! Cică sa ne “vaccinam” ca sa protejăm pe cei din jur și pe noi! Cum poate o asemenea IDIOTIEEEE sa fie convingătoare atâta vreme cât virusul sta ca in Caleașcă pe “vaxinati” ca și pe sănătoși? PROSTIA DOMINA!

# Cuie Moldea date 26 July 2021 16:19 +66

Boicotati mall-urile ! PS. `tu-ti .... Barna cu STS/SRI sau 2,15 care te-a pus acolo !

# Lita date 26 July 2021 17:36 +35

"Dar o veni si vremea sa le explodeze... vaccinul!" Corect, doamna avocat. O parere asemanatoare (17.07.2021) din partea unui coleg de al dvs. care stie ce spune: "Ei fac atat de multe greseli, incat suntem aproape de un punct de cotitura" - avocat Reiner Fuellmich, coordonatorul echipei care a initiat procesul Nürnberg 2 (“They are making so many mistakes, we are close to a tipping point”). Legile si conventiile internationale au fost schimbate pentru a servi lacomiei criminale a cartelului Big Pharma global, intereselor guvernelor colaborationiste si exonerarea de raspundere penala. Codul de la Nürnberg, calcat acum in picioare la nivel global, nu poate fi schimbat si va veni momentul aplicarii lui. Trebuie doar punctul de cotitura despre care vorbea avocatul.

# Barbir Gabriel Dănuț date 26 July 2021 20:46 +24

Doamne ajută.

# phutaciosul date 26 July 2021 22:53 +40

luju.ro , stiati ca necalificatii de la SRI cenzureaza accesul la website ?

# eugen date 28 July 2021 07:57 +3

https://angel.ro/domnule-barna-va-solicitam-scuze-publice/ CA SI AVOCAT ATI PUTEA DA IN JUDECATA GUVERNUL Către: Guvernul ROMÂNIEI VICE-PRIM-MINISTRU ROMÂNIEI, Domnul Dan BARNA Președinția ROMÂNIEI Ministerul Justitiei Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii Avocatul Poporului Ref: Va solicitam SCUZE PUBLICE ca urmare a declaratiilor facute in mass-media Cod Penal Art 369 INCITARE LA URA SAU DISCRIMINARE Cod penal Art. 297 ABUZ IN SERVICIU impotriva cetatenilor Stimate domnule Vice-Prim-Ministru BARNA CC: Stimate Domnule Presedinte al Romaniei, Stimate domnule Ministru al Justitiei, Stimata Doamna Presedinte a Avocatului Poporului, Stimate Domnule Presedinte al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii Prin declaratiile facute in presa prin care ati afirmat ca : „existenta vaccinarii sa fie o conditionalitate, de exemplu mersul la mall in week-end sa fie conditionat de existenta vaccinarii…” (23.07.2021) „vom s

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii