BOMBA LUI FIREA – In timp ce guvernantii mai au putin si anunta apocalipsa Covid, prezentand in fiecare zi peste 1.000 de noi imbolnaviri, situatia este diametral opusa in ceea ce priveste testarile facute de Primaria Capitalei. Gabriela Firea dezvaluie ca din 2000 de bucuresteni testati de primarie, doar trei au avut teste pozitiv

Scris de: B.G.

30.07.2020 14:01
Vizualizari: 4434

Romanii sunt tinuti in teroare cu isteria covid, iar in fiecare zi la ora 13.00 sunt anuntate de catre Grupul de Comunicare Strategica noile imbolnaviri: de aproape doua saptamani peste 1.000 de cazuri. Exista insa si reversul medaliei: iar Ludovic Orban, Raed Arafat si Nelu Tataru, zis “Nelu de la Husi”, vor avea poate un soc cand vor afla ca din 2.000 de romani testati la cerere, de aceasta data de Primaria Capitalei condusa de Gabriela Firea (foto), doar trei sunt pozitivi.De zile bune guvernantii anunta cifre record de noi imbolnaviri, dau vina pe populatie ca merge la mare, ca iese la terasa, ca mai si danseaza, si spun ca din aceasta cauza avem o rata mare de imbolnaviri cu covid. Surpriza insa! Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a dezvaluit joi seara, 29 iulie 2020, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca din 2.000 de persoane testate de municipalitate intr-un interval de o saptamana, doat trei teste au fost pozitive.

Extrem de ciudat cum la testarile facute de Primaria Capitalei condusa de Gabriela Firea, care nu a incurajat niciodata isteria coronavirus si nu a facut anunturi apocalpitice, cerand insa respectarea regulilor sanitare, din 2.000 de teste, doar trei au iesit pozitive. Iar in curtea tripletei Orban – Arafat – Tataru sunt anuntate de zile bune peste 1.000 de noi imbolnaviri. Joi, 30 iulie 2020, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 1.356 de noi cazuri de imbolnaviri cu coronavirus.

Pe de alta parte, Gabriela Firea a explicat ca una din cauzele pentru care Romania este pe o harta neagra a turismului o constituie si declaratiile facute acum doua saptamani de catre unii reprezentanti ai Guvernului care au spus ca tara noastra a devenit ciuma Europei.

 

Iata declaratiile facute de Gabriela Firea:


“Dupa cum stiti, tara noastra este pe o harta neagra a turismului si sunt convinsa ca si din cauza declaratiilor facute acum doua saptamani de catre unii reprezentanti ai Guvernului care au spus ca Romania este foarte virusata si romanii au nevoie si pentru a intra in Grecia, Cipru si in alte tari de aceste certificat de sanatate, de buletinul de analiza, deci rezultatul testului pentru infectia cu SARV-COV-2.

Am lansat acest program, sunt multe solicitari.
Avem peste 20.000 de bucuresteni inscrisi in program, dar ei pleaca in perioade diferite in vacanta, deci sunt programati in continuare. Pana acum, intr-o saptamana si cateva zile am realizat aproape 2.000 de teste, din care 3 teste au fost pozitive”.

Comentarii

# Ion date 30 July 2020 15:09 +2

Guvernanții ar trebui sa-si vada de cele trei lucruri pe care ar trebui să le faca: 1. Sa testeze. 2.Sa izoleze pe cei pozitivi si sa interneze pe cei cu simptome . 3.Sa faca anchete epidemiologice in toate cazurile depistate pozitive si imediat izolare sau internare după caz. Da lase pălăvrăgeală,propaganda si manipularea !

# Horia date 30 July 2020 16:46 +2

Dna Primar General Gabriela Firea e frumoasa,deșteaptă și sincera .Din nefericire reprezint PSD.Totusi ea va câștiga alegerile care nu e sigur cand au loc. Va rod Dna Primar General Gabriela Firea dați în judecată Guvernul României și cereți 1 Miliard de euro care sa- l folositi pentru sănătatea bucureștenilor si spitale. Ati facut lumina in Marea Miciuna Arhat ,Grupul de Comunicare Strategica si Apocalips Covid Locul acestora e la inchisoare pe viata

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii