BROKERUL CEL DIBACI - Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a castigat 78.000 euro dupa ce a apelat la un expert in schimburi valutare pe piata monetara internationala!

Scris de: Adina A.STANCU

01.07.2011 18:28
Vizualizari: 4158

Declaratia de avere pe care ministrul Justitiei Catalin Predoiu a completat-o la data de 15.06.2011, dovedeste ca demnitarul a luat decizii bune in ce priveste banii familiei, pentru ca a gasit o modalitate interesanta si legala de a-i spori. Mai precis, in acest document, la rubrica 8, ”Venituri din alte surse”, apare o suma frumusica acumulata din schimb valutar pe piata monetara. Este vorba de 78.917 dolari. L-am rugat pe ministrul Predoiu sa ne dezvaluie si noua aceasta formula magica, si acesta a avut amabilitatea de a ne explica cum au stat lucrurile. Astfel, la un moment dat, ministrul Justitiei a avut vreo 200.000 de euro cash, proveniti din plata partiala care i-a fost facuta de catre fosta colega din casa de avocatura, unde a activat ministrul inainte de a primi mandatul la Justitie, Ioana Racoti, dupa ce aceasta a cumparat partile sociale ale lui Predoiu din firma de avocatura. S-a gandit ca cel mai bine ar fi sa-i dea pe mana unui broker care se ocupa de speculatii pe piata monetara, in strainatate, si uite asa, ministrul s-a ales a castigat o suma frumusica fara sa faca nimic. Ce bine e sa ai un broker destept!


Ministrul Catalin Predoiu spune ca nu are nimic de ascuns, dupa cum ne-a si declarat in exclusivitate: ”Eu nu pot face investitii in ceva, nici sa cumpar actiuni, ca atare am hotarat ca acesti bani sa-i dau pe mana unui broker. Atata tot!”

Conform declaratiei de avere pe 2010, ministrul Catalin Predoiu a obtinut un venit anual de 56.373 lei de la MJ, alte 39.890 lei de la CSM si drepturi de autor de la Editura „Beck". Sotia sa, Alina, a avut un salariu de 12.324 lei ca asistent manager la SC ”Zamfirescu, Racoti, Predoiu”. Ministrul sta la Voluntari, intr-o casa de 225,3 mp, cumparata in 2007, si detine impreuna cu sotia in jur de 300 mp, tot in Voluntari.

Ca latura haioasa a afisarii declaratiei de avere a ministrului pe site-ul CSM, mentionam ca la rubrica ”profesie", ministrul apare ca fiind judecator (vezi facsimil). Asta ca sa va dati si dumneavoastra seama ce brambureala si haos e prin CSM daca pana si la membrul de drept in Consiliu, ministrul Justitiei, nu este trecuta corect profesia! In CV-ul lui Predoiu, ca practica, apare ca acesta a fost numai avocat, nu si magistrat!

* Cititi aici declaratia de avere pe anul 2010 a ministrului Catalin Predoiu

 

 

Comentarii

# mincinos date 1 July 2011 18:59 +1

asta e ministru de justitie????????????????///  ce gluma sinistra...

# CSI date 1 July 2011 23:37 +1

Luju, n-ati putea sa dati numai scrisul, fara fata belita a astuia?

# misto! date 2 July 2011 08:11 -1

:lol: :lol: :lol: :lol: uite ca ministru asta nu e prost. face bani di speculatii monetare! bravo lui.

# BOGAT BAIATU. EL A MERS PE ~SA TRAITI BINE` AI RE!!!! date 2 July 2011 21:36 0

dupa cum se vede treaba, e bine sa ai ce vinde! unii au vandut Flota! si o duc tot bine!

# AM DESCOPERIT!!! date 3 July 2011 13:59 0

ASTA E GUZGANUL ROZALIU CARE COMETEAZA! EU ASA CRED, UITATI-VA LA EL!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# Catalin Racaceanu date 6 July 2011 15:13 +1

:-) Don ministru va rog dati-ne si noua numele expertului care v-a inmultit banii in halul asta...s-au daca nu se poate punem mana de la mana si adunam 200000euro, vi-i dam dvs si ne dati inapoi 250000 dupa un an. Ce ziceti? :P

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii