CABINET DE AVOCAT „NICOLAE BABEANU” - Seriozitate si profesionalism la nivel inalt in domeniul penal. Avocatul Nicolae Babeanu este specializat in domeniul intelligence, iar din 2011 este membru al Asociatiei Romane de Stiinte Penale si Asociatiei Criminalistilor din Romania

Scris de: L.J.

10.07.2018 13:03
Vizualizari: 60284

Activitatea Cabinetului de Avocat Nicolae Babeanu este caracterizata prin prisma activitatii avocatului titular drd. Nicolae Babeanu (foto) care are la baza valori precum seriozitate si profesionalism la nivel cat mai inalt. Activitatea cabinetului este caracterizata de calitatea ireprosabila a serviciilor avocatiale prestate in sute de dosare penale la nivel national.


Calitatile de membru in conducerea Asociatiei Romane de Stiinte Penale, membru al Asociatiei Criminalistilor din Romania, precum si cea de doctorand al Scolii Doctorale din cadrul Institutului de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” din cadrul Academiei Romane, vorbesc de la sine despre dorinta avocatului Nicolae Babeanu de perfectionare continua in domeniul dreptului penal, pentru ca orice client al sau sa beneficieze de cele mai bune servicii in domeniului dreptului penal.

Aceasta perfectionare continua este reflectata si de faptul ca domnul avocat drd. Nicolae Babeanu participa neintrerupt la activitatea stiintifica din domeniului dreptului penal publicand foarte multe articole de specialitate in reviste din domeniu.

Domenii de activitate:

-Infractiuni prevazute in Partea speciala a codului penal:
- Titlul I, Titlul II cap. IV, Titlul III, Titlul IV, Titlul V, Titlul VI, Titlul VII, Titlul IX, Titlul X, Titlul XI

-Infractiuni de coruptie si de serviciu

-Infractiuni de evaziune fiscala si spalarea banilor

Sediu: Ploiesti, Bd. Republicii nr.23, bl.A6, et.7, ap.41, interfon 41, Jud.Prahova

Telefon: 0724.755.778Fix/Fax: 0344.149.222

Email: [email protected] [email protected]

Site: http://www.nicolaebabeanu.ro.


Comentarii

# av. Moloman George Claudiu date 22 April 2019 10:51 +360

Salut colega! Îmi permit, pe această cale, să confirm ,,cartea ta de vizită,, prin faptul că ești un confrate onest și un bun profesionist. Toate calitățile pe care le ai s-au șlefuit și datorită colaborării tale cu domnul profesor dr. Petruț Ciobanu. Cu toată considerația, av. George Moloman

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii