CAMERA DE COMERT LUCREAZA PENTRU REDRESAREA ECONOMIEI – CCIR participa la cea de-a XII-a editie a Congresului Mondial al Camerelor de Comert: “Aduce impreuna reprezentanti ai organizatiilor internationale, reprezentanti ai guvernelor, presedinti de camere de comert, oameni afaceri si isi propune sa stimuleze schimbarea prin dialog si cooperare pentru a crea un viitor mai prosper pentru toti... Putem ajuta la redresarea economiei romanesti”

Scris de: L.J.

23.11.2021 12:17
Vizualizari: 2320

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) participa, in perioada 23-25 noiembrie, la cea de-a XII-a editie a Congresului Mondial al Camerelor de Comert, organizat de Camera Internationala de Comert (ICC) si Federatia Mondiala a Camerelor de Comert (WCF), in colaborare cu Camera de Comert Dubai.


 

Editia din acest an se desfasoara sub egida temei "Generation Next: Chambers 4.0”, oferind delegatilor prezenti din intreaga lume informatii consistente si valoroase privind digital disruption (efectul care modifica asteptarile si comportamentele fundamentale intr-o cultura, piata sau industrie exprimat prin canale digitale), in oportunitati pentru intreaga omenire.


Atragerea de capital

 

"Congresul Mondial al Camerelor de Comert aduce impreuna reprezentanti ai organizatiilor internationale, reprezentanti ai guvernelor, presedinti de camere de comert, oameni afaceri si isi propune sa stimuleze schimbarea prin dialog si cooperare pentru a crea un viitor mai prosper pentru toti. Este foarte important sa dezvoltam un model nou de implicare a sistemului cameral in redresarea si rezilienta economiilor nationale.
CCIR se va implica, cu ajutorul camerelor judetene, in comunitatile locale pentru a gasi solutiile optime de atragere de capital pentru investitii. Consider ca numai astfel putem ajuta la redresarea economiei romanesti, lovita destul de puternic in ultima perioada”
, a declarat presedintele CCIR, Mihai Daraban.

Cea de-a XII-a editie a Congresului Mondial al Camerelor de Comert se desfasoara, la Dubai, pe parcursul a trei zile, reprezentand un prilej pentru consolidarea relatiilor intre liderii camerali si mediul afaceri. Astfel, vor fi abordate subiecte prioritare pentru antreprenori si mediul cameral.

In acelasi timp, se va urmari identificarea solutiilor pentru depasirea obstacolelor si provocarilor generate de pandemie si tranzitia dubla verde si digitala. Nu in ultimul rand, congresul din acest an reprezinta o oportunitate pentru stabilirea prioritatilor pe agenda globala si dezvoltarea unui plan de actiune care sa intareasca rolul camerelor de comert in calitate de lideri relevanti pentru secolul 21.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii