CAPUL LUI TARICEANU – Presedintele Senatului a fost transformat in tinta de procurorii lui Cornel David Deca de la DNA Brasov: “Pe tot parcursul urmaririi penale, majoritatea martorilor au fost interogati daca au cunostinta de o posibila implicare a domnului Tariceanu, incercand sa justifice o eventuala incepere a unei cercetari penale impotriva acestuia”. Cititi plangerea penala a lui Aristotel Cancescu impotriva sefului DNA Brasov (Document)

Scris de: George TARATA

03.02.2019 11:48
Vizualizari: 7435

Procurorii de la DNA Brasov condusi de Cornel David Deca (foto 1 dreapta) au uneltit pentru deschiderea unui nou dosar pe numele presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu (foto 1 stanga), in fara celui de marturie mincinoasa in care liderul ALDE a fost deja trimis in judecata si achitat in prima faza de Inalta Curte. Acuzatia ii apartine fostului presedinte al Consiliului Judetean Brasov Aristotel Cancescu (foto 2) si a fost facuta intr-o plangere pe care acesta a formulat-o chiar impotriva sefului DNA Brasov Cornel David Deca.


Aristotel Cancescu a formulat la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie o plangere penala impotriva procurorului sef al DNA Brasov Cornel David Deca, procuroarei Felicia Vlad de la DNA Brasov si specialistilor antifrauda Iuliana Lungu si Marius Renea de la aceeasi structura de parchet. Acuzatiile aduse de Cancescu vizeaza posibile fapte de represiune nedreapta (pentru trimiterea sa in judecata de catre DNA desi se stia ca este nevinovat), abuz in serviciu (pentru refuzul de a dispune efectuarea unei expertize financiar contabile de catre experti atestati) si influentarea actului de justitie (pentru amenintarea martorilor audiati). Plangerea fostului sef al CJ Brasov, pe care o prezentam integral la finalul articolului, se refera la modul de instrumentare a dosarului in care DNA l-a trimis in judecata in martie 2017 pentru evaziune fiscala, in legatura cu vanzarea unui post de radio pe care il detinea, printr-un rechizitoriu semnat de procuroarea Felicia Vlad si confirmat de Cornel David Deca. Pe scurt, Aristotel Cancescu acuza ca trimiterea sa in judecata nu a fost altceva decat dorinta sefului DNA Brasov Cornel David Deca de a-l vedea incarcerat si de a-i distruge trustul media pe care il detinea.

Plan pentru decaparea lui Calin Popescu Tariceanu

In aceeasi plangere facuta la sectia speciala a PICCJ, Aristotel Cancescu dezvaluie un aspect exploziv. Si anume ca in paralel cu executia sa, procurorii de la DNA Brasov ar fi uneltit si pentru decaparea presedintelui Senatului si liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu.

Mai exact, fostul sef al CJ Brasov sustine ca in timpul anchetei care il viza procurorii DNA ar fi pus martorilor o serie de intrebari despre o posibila implicare in afacerea vanzarii postului de radio a lui Calin Popescu Tariceanu, cu care Aristotel Cancescu recunoaste ca este prieten de peste 30 de ani. Conform lui Cancescu, tinta DNA era obtinerea unor declaratii impotriva lui Tariceanu astfel incat fata de presedintele ALDE sa fie declansate cercetari:

Pe tot parcursul urmaririi penale, majoritatea martorilor au fost interogati daca au cunostinta de o posibila implicare in 'afacerea cu licente', a dlui Calin Popescu Tariceanu, (cu care am o relatie de prietenie de peste 30 de ani) incercand sa justifice o eventuala incepere a unei cercetari penale impotriva acestuia”.

Prezentam integral plangerea facuta de Aristotel Cancescu impotriva sefului DNA Brasov Cornel David Deca:


Comentarii

# Astepta cineva bun de la Deca? date 3 February 2019 16:04 +2

Asta nu pricepe nimic dintr=o ancheta corecta si nici nu invata ceva din achitarile primite.

# DODI date 3 February 2019 16:13 +5

În spatele acestor tărășenii prin care se încearcă condamnarea dl. Tăriceanu se află nesimțitul de la Cotroceni, cel care, încă de la alegeri, de când a încercat deturnarea dl. Tăriceanu de la înțelegerea avută cu PSD și de a-l obliga să-și calce cuvântul dat. În fața unor asemenea troglodiți precum ciolanis faptul că ai coloană vertebrală, onoare și bun simț este o deficiență care se cuvine condamnată oprin intermediul DNA și a trupeților lui garcea. Este și explicația pentru care ipochimenul ciolanis ține ca tâmpitul la slujire și la tractorist, două scule preaplecate ale sistemului și care îl și au la mână. Mâna care folosește și hârtia igineică.

# Protocoale, protocoale SRI ANAF SI DNA date 3 February 2019 22:54 0

Si care era valoarea reala? Daca specialistii !?? spun ca ati ascuns valoarea reala sa stabileasca ei in concret valoarea reala folosind metode clare, precise, previzibile si predictibile iar procurorul să demonstreze ca ati acționat cu intenție directă. Diferenta de valoare nu inseamna ascunderea sursei impozabile, deci nu este faptă de evaziune, clar!!! dar procurorii habar n-au. Ei sunt plătiti pt PARADEALA.

# Ultima sansa, caci am fost tradati ! date 3 February 2019 23:35 +3

Liviu Pleșoianu presedinte ! :eek:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii