CCIR, SPRIJIN PENTRU COMPANII - Camera de Comert si Industrie organizeaza un webinar dedicat regulilor ICC Incoterms 2020, care au in vedere utilizarea conditiilor de livrare in comertul intern si international in scopul facilitarii tranzactiilor comerciale. Webinarul se adreseaza angajatilor companiilor care activeaza in departamentele de export, import, vanzare, desfacere, marketing, juridic, financiar-contabil, precum si personalului din firmele de transport si logistica, dar nu numai

Scris de: L.J.

23.02.2021 12:32
Vizualizari: 1363

Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza, in data de 4 martie, intre orele 09:30 – 15:30, un webinar dedicat regulilor ICC Incoterms 2020, care au in vedere utilizarea conditiilor de livrare in comertul intern si international in scopul facilitarii tranzactiilor comerciale.


 
Incoterms 2020 ofera, de asemenea, o prezentare mai simpla si mai clara a conditiilor de livrare, cu un limbaj revizuit, o introducere extinsa si note explicative, iar articolele sunt reordonate pentru a reflecta mai bine logica unei tranzactii de vanzare. Incoterms 2020 este prima editie care include o prezentare „orizontala”, grupand articolele similare pentru a permite utilizatorilor sa vada clar diferentele de tratare a problemelor particulare fiecarei din cele 11 reguli Incoterms.


 Potrivit CCR, webinarul se adreseaza angajatilor companiilor care activeaza in departamentele de export, import, vanzare, desfacere, marketing, juridic, financiar-contabil, precum si personalului din firmele de transport si logistica, companiilor de asigurare, declarantilor vamali, etc. De asemenea, webinarul este util personalului bancar din departamentele de plati externe, garantii, finantarea comertului international, juridic, front office, angajatii din retea care interactioneaza cu clientii IMM si corporatii si oricarei persoane interesate de tematica abordata.
 
Inscrierea la curs se face prin completarea unui formular online care poate fi regasit la aceasta adresa:
https://ccir.ro/event/incoterms-2020-noutati-provocari-si-oportunitati-11/

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii