CHIS NU VREA SA DIVORTEZE – Dupa ce si-a pus in cap zeci de barouri de avocati, judecatoarea CSM Andrea Chis o da pe sentiment: “Suntem o mare familie in care divortul nu e permis si nici nu e dorit... Organele de conducere ale profesiilor sunt uneori ca niste soacre”. Amuzati-va cu textul fostei neveste a lui Doru Tulus, pigmentat cu expresii specifice fotbalistilor

Scris de: George TARATA

12.06.2020 14:21
Vizualizari: 3863

Fosta nevasta a procurorului Doru Tulus nu vrea sa divorteze. Ne referim la judecatoarea Andrea Chis din CSM. Dupa ce, impreuna cu Bogdan Mateescu din CSM si alti cativa judecatori ai Consiliului, si-a pus in cap zeci de barouri de avocati din tara - aparand reputatia si independenta judecatoarei judecatoarei Georgiana Livia Stefan de la Tribunalul Iasi, dupa ce aceasta a amendat un avocat de 70 de ani caruia i se facuse rau in sala si acuzand UNBR si barorile de avocati ca au dus o campanie sustinuta” (click aici si aici) - Andrea Chis (foto) s-a produs cu un text plin de sentiment, in care a inserat si expresii specifice fotbalistilor, precum “firul ierbii”.


 

Intr-o postare pe Facebook, judecatoarea din CSM compara organele de conducere ale profesiilor cu niste soacre si explica faptul in realitate profesionistii dreptului sunt o mare familie in care divortul nici nu este permis, nici nu este dorit. Aceeasi Chis sustine ca in final profesionistii dreptului raman sa comunice la “firul ierbii”, asta intrucat sunt uniti de aceleasi valori.

Ramane de vazut daca sentimentalismele lui Chis vor avea vreun efect, in conditiile in care din cate am auzit comunicatele barourilor prin care se denunta atacul anumitor judecatori din CSM la adresa avocatilor nu se vor opri.

 

Iata postarea judecatoarei Andrea Chis:


“Voiam sa postez azi o provocare super serioasa la dezbatere pornind de la comuunicatele UNBR si ale Baroului Iasi.

In loc de asta, voi cita o colega de pe un Grup de bune practici intre profesionistii dreptului si voi spune ca 'organele de conducere ale profesiilor sunt uneori ca niste soacre'. Se pun intre soti si provoaca cearta. Noi profesionistii dreptului suntem o mare familie in care divortul nu e permis si nici nu e dorit.

Procesul civil sau penal nu poate exista fara vreunul dintre noi. Ne apreciem reciproc rolurile si efortul depus.

Asa ca toate comunicatele trec, noi ramanem sa comunicam la firul ierbii, adica in sala de judecata si in afara ei, online si offline, cum am facut-o dintotdeauna, cu blandete sau mai contondent, dar intotdeauna cu intelegere si respect reciproc in cele din urma. Valorile noastre ne unesc si asta nimeni nu poate sa desparta”.

 


Comentarii

# Cetateanul date 12 June 2020 15:26 +1

Aloooo...Aloooo....Ce vreți matale seamănă cu lipsirea de libertate cu acte! Chestia cu respectul e cu dublu sens ... adicătălea nu poți să te ca*ci pe o întreagă profesie după care să zbieri că vrei să te iubești pe tunuri. A nu se înțelege că profesiunea lu pește nu merită și ea pârlită ... că prea a stat pe sub mese și birouri în timp ce alde portocală paradeau la liber pe cine doreau.PS Cum zicea maestrul? Ori ești precaut ori ești prost!

# NM date 12 June 2020 15:51 +1

În ce tara normala la cap sărăcia asta de femeie mai lucra în Magistratura, asta votează invers de cat normal, tot ea postează și jignește tot felu de aberați, chiar justiția asta nu mai funcționează? Pe dna. Nicoleta Coțofană a dat o afara din Magistratura chiar și fără votul necesar pentru a fi exclusa și mai mult nu a săvârșit nici o infractiune/abatere, doar asa din ura și ambiție. Dar pe jegul asta de femeie nu se sesizează nimeni și sa propună excluderea ei din magistratura, poate in felul asta nu mai primește nici pensia aia babana și va fi un exemplu și pentru clonele ei

# Spitalul Obregia date 12 June 2020 17:04 +3

Noi credem că dânsa nu vrea sa divoreze ,dar toți judecatorii vor procedură accelerată de divorț de această anomalie asa zis membru csm. Toti judecătorii isi doresc sa divorteze de motociclista. Poate trece in parchetele pe care le susține cu frenezie. Deși nici acolo nu va mai păcăli pe vreun fraier după experiența Tulus

# Baran Gheorghe date 12 June 2020 18:38 +3

Sunt de acord cu opiniile magistratilor punctual si la obiect , cu referire la norma , la sistemul judiciar si juridic, argumentat punct cu punnct .Au dreptul la opinie in acest sens , dar asta presupune un efort neplatit , ori ei nu stiu sa faca concesii. Sa iasa in spatiul virtual public cu opinii profesionale , apoi daca o dau in filozofii sa se duca dracu sa se faca filozofi si sa moara de foame !!!Ei sau ele vor sa fie magistrati filozofi , adica sa faca o LEX TERTIA , jigodiile ! Oricaca , oricaca. Mai duceti va .... aia 80% din magistrati conform principiului Pareto!!Felicitari pentru aia 20%!! Pacat , cam pitini!!!

# Goargăș date 12 June 2020 20:01 0

Domnu' Țuluș, o fi fuga rușinoasă dar, în acest caz, a fost foaaaaarte sănătoasă. Cu simpatie (doar pentru domeniul casnic)!

# was date 12 June 2020 20:29 +2

aceasta casta e o mare pacaleala a justitiei. au intrat toti smecherasii potenti financiari dar cu stiinta de carte ZERO si acum mor de foame. Alti smecherasi care au acaparat profesia dupa revolutie s-au imbogatit. cererea a fost mult mai mare decat oferta. si uite asa am ajuns sa avem o justitie de care trebuie sa fugi, dreptatea e doar pe bani multi pentru cativa. restul se mint intre ei, unii se prefac ca judeca, altii se prefac ca-s avocati, dar de fapt totul este un cancan ieftin.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii