CHIULANGIUL NICUSOR – Deputatul Nicusor Dan vrea sa fie Primar General, desi si-a tratat cu dispret mandatul de consilier. Mugur Ciuvica: „A lipsit de la 7 din cele 11 sedinte la care ar fi trebuit sa participe. 6 absente au fost nemotivate... A fost absent de la sedintele din 1 august, 11 august, 29 septembrie, 31 octombrie, 15 noiembrie, 24 noiembrie si 21 decembrie 2016. Cu exceptia absentei din 11 august, toate celelalte au fost nemotivate. A chiulit pur si simplu de la serviciu” (Documente)

Scris de: V.B.

31.07.2020 14:35
Vizualizari: 2715

Actualul deputat USR Nicusor Dan (foto) si-a tratat cu un dispret de zile mari mandatul de consilier general al Capitalei pe care l-a ocupat timp de 6 luni, inainte sa fie ales parlamentar. Dezvaluirea a fost facuta joi, 30 iulie 2020, de catre Grupul de Investigatii Politice, condus de analistul Mugur Ciuvica.Mai precis, GIP a calculat ca din iunie pana in ianuarie 2016, cand a ocupat fotoliul de consilier general in Bucuresti, Nicusor Dan a lipsit de la 7 dintre cele 11 sedinte ce au avut loc in acel interval. Numai una dintre cele sapte absente a fost motivata. Practic, Dan a chiulit pur si simplu de la 6 dintre cele 11 sedinte, arata GIP.

Mentionam ca dezvaluirea Grupului de Investigatii Politice este cu atat mai relevanta acum, cu cat Nicusor Dan si-a anuntat deja candidatura la functia de primar general al Bucurestilor, din partea USR si a PNL. De asemenea, statistica GIP are relevanta si din punct de vedere moral, in conditiile in care si pe vremea cand facea parte din Consiliul General, dar si dupa aceea, in calitate de deputat, Nicusor Dan si-a construit agenda aproape in totalitate pe mesaje pentru bucuresteni, si mai putin pe probleme de interes national. Altfel spus: pana acum, Dan a dat de inteles ca nu poate dormi de grija Capitalei. Partea proasta este ca, dupa cate vedem, cifrele il contrazic.

 

Iata cum arata un proces-verbal care demonstreaza chiulul practicat de Nicusor Dan:
Redam comentariul ONG-ului condus de Mugur Ciuvica:


Nicusor Dan a chiulit de la Primarie. In perioada in care a facut parte din Consiliul General, Nicusor Dan a lipsit de la 7 din cele 11 sedinte la care ar fi trebuit sa participe. 6 din cele 7 absente au fost nemotivate.

Nicusor Dan a fost ales in Consiliul General al Municipiului Bucuresti in iunie 2016. A renuntat la mandatul de consilier in 22 decembrie 2016, dupa ce a fost ales deputat. Cat timp Nicusor Dan a fost consilier general, au avut loc 11 sedinte de Consiliu. Profund preocupat de problemele bucurestenilor, Nicusor Dan a fost prezent doar la 4 dintre aceste sedinte.

Consilierul general Nicusor Dan a fost absent de la sedintele din 1 august, 11 august, 29 septembrie, 31 octombrie, 15 noiembrie, 24 noiembrie si 21 decembrie. Cu exceptia absentei de la sedinta din 11 august, toate celelalte au fost nemotivate, Nicusor Dan chiulind pur si simplu de la serviciu.


* Gasiti aici procesele-verbale ale tuturor celor sapte sedinte de la care a lipsit Nicusor Dan

Comentarii

# mitica date 31 July 2020 15:43 +1

Asta care isi mananca mucii din nas vrea sa devina primar? Ar da peste cap toate teoriile despre evolutia omului!

# Neanae date 31 July 2020 16:24 +4

Pe neisprăvitul ăsta n-o sa-l uit niciodată când, filmat fiind, căuta de zor cu degețelele lui, prin nas, material pentru făcut biluțe! Întrebat, in timp ce investiga in nas, care sunt argumentele drept care el însuși cu USR &CO se răzvrăteau contra PSD (au făcut măgarii după măgarii, difuzoare, provocări, scandaluri - ca așa se face politica după haimanalele astea #rezistente) Atent sa scoată integral materia primă, ca o individuase, răspunse: nu am acum exemple, dar stiu ca sunt de dat jos de la colegii mei. Ăhăăă câte mai știu io. Biluța ieși perfecta din contemporana prelucrare. Un cretinel bun de folosit. Toți își pot lustrui pantofii pe pantalonii lui. E un Câțu Cuțu și mai CUȚU. Oricum incontestabil inferiori unui singur cățel ... Marș haimanalele ...

# VIKY date 31 July 2020 16:43 +4

Asta nici ca maturator de strada nu s-ar descurca, ar tine matura invers. Dar vorba lui tanti Maria (D-zeu sa o odihneasca in pace), declara: "In Romania, si coada de matura trebuie schimbata". Pacat ca poporul nu gandeste la fel.

# escu date 1 August 2020 10:33 +3

De ce nu Plicușor Dan primar? Trebuie unul care să distrugă tot ce a făcut Firea bun și să reinstaureze căpușele la banul bucureștenilor. Să nu uităm ce au făcut ceilalți primari generali din partea PNL/PDL. Unii cu bordurile, alții cu retrocedările, alții cu firmele da casă etc. Se zice că și lui Băse iar umbla mintea să fie primar primar general, deoarece mai are ceva de retrocedat plus să mai cumpere o casă/vilă, ca aceea din Mihăileanu. Deci, bucureșteni, votați ciuma portocalie/galbenă, deoarece „ciuma roșie” nu vă place.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii