CLANUL MANDOLINA, SLUGA CLANULUI PIAN – Cerere pentru demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului de Interne Marcel Vela dupa ce un membru al clanului Pian a fost numit in conducerea unei companii de stat: „Romania a devenit sufocata de infractori interni si bombardieri externi, de clanurile mafiote ce au batut palma sau negociaza cu Politia. Niciun roman nu mai e in siguranta pe strada. PNL a oficializat parteneriatul clanurilor de mafioti cu cei care ar fi trebuit sa ne apere”

Scris de: Valentin BUSUIOC

28.08.2020 17:45
Vizualizari: 5595

Premierul Ludovic Orban (foto stanga) si ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela (foto dreapta), trebuie sa demisioneze de indata din cauza ca, practic, au subordonat Guvernul clanurilor interlope.Mesajul de revolta a fost lansat vineri, 28 august 2020, de catre senatorul PSD Radu Preda, scandalizat atat de faptul ca sefii Politiei au negociat cu interlopii din clanul Duduianu (ramura Pian), cat si de faptul ca un membru al clanului Pian a fost numit in conducerea unei companii de stat. Ne referim la Silviu Gabriel Mototolea, pe care adunarea generala a actionarilor din SC Romfilatelia SA l-a numit, incepand cu 27 ianuarie 2020, in consiliul de administratie al fabricii nationale de timbre. Mentionam ca Romfilatelia este o filiala a Companiei Nationale Posta Romana, unde actionar majoritar este statul roman, prin Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor (cu 93,52%). Dezvaluirea a fost facuta joi, 27 august 2020, de catre Gandul.ro.


Redam postarea de pe Facebook a senatorului Radu Preda:


„Orban si Vela, Demisia urgent!

In Guvernarea PNL, Romania a devenit sufocata de infractori interni si bombardieri externi precum si de clanurile mafiote care au batut palma sau negociaza de zor cu Politia.

Niciun roman nu mai e in siguranta pe strada, de cand PNL a oficializat parteneriatul clanurilor de mafioti cu cei care ar fi trebuit sa ne apere.

PNL, Orban, Vela nu au nicio scuza, niciun motiv sa nu plece dupa ce toti romanii au vazut cum mai multi sefi din Politia romana fraternizeaza in miez de noapte cu sefii clanurilor de infractori!


Demisia domnule Orban, daca nu stiati ca sub dumneavoastra colcaie legaturile dintre mafioti si politisti, e grav si trebuie sa plecati imediat din functie, daca stiati, e si mai grav ca ati acceptat sa fie pusa in pericol viata romanilor si trebuie sa parasiti de indata functia de premier al Romaniei.


Ludovic, nu se mai poate, ati umplut tara de infractori cu care v-ati dat mana in miez de noapte la cel mai inalt nivel”
.


sursa foto: Realitatea.net

Comentarii

# Bbbb date 28 August 2020 19:10 +33

Tara fara nici un Dumnezeu...asa merita romanii care au votat astfel de scursuri

# Cetateanul date 28 August 2020 20:07 +2

Manivela ar trebui demesionat ptr ca nu poate legal sa isi "delege" atributiile sa catindeze aiurea doar sa isi sprijine progenitura vitrega. Oaie!!!! Nu suntem chiat toti de teapa berbecuceanu #lover kovesist!

# Liţă date 28 August 2020 20:12 +2

La Berlin, de unde ia ”lumina” guwernul, mocneşte revolta. “ AUF NACH BERLIN 29 August 2020”, https://www.youtube.com/watch?v=kZlZzBnxlIg

# Corneliu Codreanu date 28 August 2020 20:27 -10

Cine i'-a adus la putere și le-a girat tot ce au făcut prin legi? Jigodiile de la PSD! Ei au votat legea pentru starea de alertă, starea de urgență, toate ingradirile de drepturi. Ai tupeu ****** pesedista securista să faci asemenea denunțuri!

# Prometheus date 28 August 2020 21:00 +12

Acum incepe sa inteleg fenomene de-a dreptul inexplicabile pana acum. De exemplu, cum MAI/Politia Romana pune in continuu talpi si impiedica primenirea regimului armelor si munitiilor de sorginte comunista care tin Romania cot la cot cu Corea de Nord cand vine vorba de posibilitatea cetateanului de a cumpara si detine legal arme de foc. Pai cum sa lase ei sa se inarmeze omul de rand cand omul de rand trebuie sa fie 100% neajutorat in fata clanurilor de bombardieri cu spate solid la Politie?

# banditu coroiu date 29 August 2020 07:58 +5

Daca prostii ar fi fosforescenti sediul guvernului ar straluci ca soarele. Toti militienii aia cu genunchii rosii de la atatea temenele in fata prostovanilor pedelisti, nu se duceau la rendez vous prin biserici cu bombardierii fara ordin dat de oltenasul tupeist. Stau si incaseaza injuraturi de la cetateni ca sa-si protejeze mafiotul sef, altfel apar din neant cine stie ce dosare gasite prin padure si-si pierd privilegiile. O adunatura de borfasi.. unii cu gulere albe, altii cu tinichele pe umar, altii cu manele si dedicatii, si tot asa..

# Neanae date 29 August 2020 10:27 +10

GRESESLAAAA! NU SICA E SEFUL CLANULUI SLUGĂ, el e doar un slugoi cu Moț. IL CAPO DEI CAPI E KLAUS WERNER IOHANNIS. Al Capone de la Cotroceni! Este GUVERNUL LUI (clanul PNL) , PE TERITORIUL LUI! KWI e cel ce comanda ÎN și in AFARA ROMÂNIEI. EL TAIE ȘI SPÂNZURĂ.DECIDE CINE SA PIARĂ, CINE SA DISPARĂ DE PE SCENE, ALIANȚELE ȘI SUBTERFUGIILE SUNT SUB CONTROLUL LUI. EL ESTE SCENARISTUL ȘI REGIZORUL. Adică capul răutăților, servit și deservit de clanurile mafiote mărunte ca cel a Duduienilor. Cel mai tare din parcare e nemțoidul. Toată povestea asta din păcate nu este tema unui film!!!

# Neanae date 29 August 2020 11:57 +1

# CORNELIU CODREANU. Bine ca v-ați trezit din coma. Sănătate va doresc. Dar e bine sa va puneți cumva la zi. Fiindcă cât timp ați dormit in ființă s-au întâmplat niște chestii. SUNTEȚI LA PUTERE DE 9 LUNI. Acum se dovedește ca a fost dat la lumina un AVORTON! Mai degrabă culcați-va din nou. Va convine, treaz va faceți de #rahat.

# anonim date 30 August 2020 17:28 +2

demisia orban si iohannis

# anonim date 30 August 2020 17:28 +1

demisia orban si iohannis

# sic semper tyrannis @ Corneliu Codreanu date 31 August 2020 08:59 +1

SUBSCRIU! AVETI PERFECTA DREPTATE ! HOTII STRIGA HOTII IN ROMANIA FURATA SI DEVALIZATA DE 30 DE ANI, DE CLANURILE MAFIOTE AFLATE PRIN ROTATIA SECURIMII LA PUTERE. SECURIMEA MANA IN MANA CU INFRACTORII MANA IN MANA CU MILITIA SI CU PUTEREA. OMUL DE RAND TRAIESTE DE PE O ZI PE ALTA FARA APARARE, FARA DREPTURI SI FARA JUSTITIE. JUSTITIA ACUM ESTE INGRADITA PENTRU OMUL DE RAND CARE NU MAI ARE ACCES SA ISI FACA DREPTATE! INGRADIREA ACCESULUI LA JUSTITIE SI TERFELIREA CONSTITUTIEI SI DREPTURILOR FUNDAMENTALE! DACA PEEESEEEDEEE ERA DIFERIT DE PEEENEEELEE SAU DE PEEEMEEEPEEE SAU DE TOTI INCOPETENTII INFRACTORI AFLATI IN PARLAMENTUL ROMANIEI SI SENAT, NU AM FI AVUT NICI O ZI DE STARE DE URGENTA! CE SA MAI ZIC DE AMENZI SI MASTILE PROSTIEI? SINGURA SOLUTIE: ANULAREA VOTULUI!

# mitica date 3 September 2020 13:40 0

Oare este ordinul chiriasului de la cotroceni?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii