CLOTILDE N-A FOST VALIDATA CA PRIMAR – Judecatoarea Claudia Stanga de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a amanat validarea mandatului candidatei PNL-USR Clotilde Armand in functia de primar al Sectorului 1. Instanta a acordat un nou termen pentru depunerea si discutarea probelor privind fraudarea alegerilor. Primarul in functie Dan Tudorache cere instantei sa invalideze alegerea lui Armand din cauza furtului electoral: „Diferenta de 205 voturi in favoarea candidatului PSD”

Scris de: B.G.

12.10.2020 13:20
Vizualizari: 34735

Lovitura pentru USR-ista Clotilde Armand (foto), cea care se declara castigatoare a alegerilor pentru Primaria Sectorului 1 Bucuresti.

Desi luni, 12 octombrie 2020, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti era chemata sa valideze mandatul de primar al lui Armand, acest lucru a fost amanat pentru miercuri, 14 octombrie 2020. Cu alte cuvinte, Clotilde Armand inca nu a fost validata ca primar.
Judecatoarea Claudia Stanga i-a citat atat pe Clotilde Armand cat si pe primarul Sectorului 1 Dan Tudorache pentru a fi prezenti in sala la urmatorul termen, ca sa depuna toate probelele pentru a le analiza si a le putea discuta, intrucat s-a invocat frauda. Iar probele aparute pana acum privind posibila fraudare a alegerilor sunt extrem de solide, in opinia noastra.
Ramane de vazut ce se va intampla la urmatorul termen, avand in vedere ca primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, cere Judecatoriei Sectorului 1 sa invalideze alegerea USR-istei Clotilde Armand, din cauza fraudei electorale.

Tudorache a formulat o cerere de interventie in nume propriu in dosarul nr. 31249/299/2020.
Mai precis, Dan Tudorache – reprezentat de catre avocatul Gheorghe Piperea – mentioneaza in primul rand diferenta de 205 voturi in favoarea lui, rezultata din numaratoarea paralela facuta de catre Partidul Social Democrat.

In al doilea rand, sunt invocate o serie de nereguli descoperite la sectiile de votare si nu numai:

- modificari in Biroul Electoral de Circumscriptie care nu se regasesc in datele preluate la finalul procedurii;

- alterari ale proceselor-verbale pentru care nimeni nu vrea sa raspunda;

- modificarea datelor inscrise in procesele-verbale fara a exista o hotarare in acest sens;

- diferente intre Procesul-verbal final de consemnare a rezultatului alegerilor si datele inscrise pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente (ROAEP.ro);

- alterari prin modificarea codului QR al proceselor-verbale, care automat duc la inregistrarea altor date in sistem;

- aproximativ 22 de presedinti ai sectiilor de votare au plecat din sectii fara sa incarce procesele verbale in SIMPV (Sistemul informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal);

- incarcarea altor procese-verbale sau inlocuirea paginii 2 a acestora, care mentioneaza numarul voturilor valabil exprimate pe categorii (click aici pentru a citi).

Comentarii

# santinela date 12 October 2020 13:32 +36

Sper ca judecatoarea sa fie la fel de curajoasa si peste 2 zile.Deocamdata felicitari !

# Ion date 12 October 2020 15:37 0

Sa-si puna pofta-n cui!

# Vali date 12 October 2020 17:15 +6

Mergand pe firul evenimentelor , de cand shmecherii fura voturile, ar trebui nici Basescu, Iohannis, si toti acolitii si emanatii lor sa nu mai fie validati ! ;-)

# Neanae date 12 October 2020 19:22 +2

Este atât de aroganta madame Clotilda încât provine sigur din mahalaua pariziana. La fel și egala cu mahalaua di Tei, Ferentari etc ba chiar din tigănimea din Budesti. Cine o împinge-o din dos ca sa facă pasi înainte parvenita Spioana Hollandiano-Macroniana (Mata Hari mu...sta pizmoasa modernă) ??? Diferența dintre mahalale este ... limba!

# xyz date 12 October 2020 21:03 0

Ia asculta aici la Metin Cerchez, ca le zice bine: https://www.youtube.com/watch?v=Xfpk_iNsbvQ&t=250s

# Liţă date 12 October 2020 21:06 +3

Nicio arestare până acum. Hoţii de voturi şi complicii lor au protecţie penală. Fără proteste de amploare nu se rezolvă nimic.

# nae girimea date 13 October 2020 07:55 +4

Ce nu pricep eu : nu se valideaza alegerile la un sector si sant validate alegerile pt Primaria Generala ? Vi se pare logic cand voturile pt PG se dau si in sectoare ?

# VIKY date 13 October 2020 10:02 +5

"Fără proteste de amploare nu se rezolvă nimic." Este singura solutie, dar nu numai pentru anularea alegerilor de la sec 1, dar si pentru anularea alegerilor din toata tara, ca doar nu au furat doar intr-un sector. Asta se face de 30 de ani, cu ajutorul serviciilor aservite strainilor. Daca pana la alegerile parlamentare nu va veti trezi, chiar si un individ cu un singur neuron (dar sa nu fie si ala ratacit), isi da seama ca toata puterea din tara va fi in mainile unei singure clase politice: au presedinte, au guvernul, au capitala, au o parte din teritorii (dupa parlamentare vor acapara si restul cu ajutorul dosarelor telepatice),vor avea parlamentul, au justitia, sanatatea, SRI-ul, SIE, MAI, SPP, STS, au plantat gunoaie obediente in toate posturile cheie din varful tuturor institutiilor. Va mai lipseste ceva?. Ce asteptati?. Nu va veni nimeni sa va salveze, vor veni in schimb sa va distruga. TREZITI-VA!!!

# Clara date 13 October 2020 12:41 +1

Pt toate aceste furaciuni dovedite, psd ar trebui sa dispara din politica pt ca asa au procedat timp de 30 de ani. Ar trebui toturor sa li se confiste pensiile speciale si veniturile necuvenite obtinute prin frauda.

# Fane Cositoru date 13 October 2020 13:51 0

Clocotilda este născută în Noua Caledonie, o colectivitate de peste mări atașată Franței cu un statut particular în urma semnării Acordurilor de la Nouméa.

# Fane Cositoru date 13 October 2020 13:53 +2

Clocotilde este din Noua Caledonie, o colectivitate de peste mări atașată Franței cu un statut particular în urma semnării Acordurilor de la Nouméa.

# VIKY date 14 October 2020 08:49 +2

Khazar Henry Kissinger: "In viitor,va fi la fel de imposibil ca persoana obisnuita sa se revolte impotriva noastra, asa cum este pentru o oaie sa se revolte impotriva unui fermier". Luati aminte, acel viitor depinde doar de VOI, voi aveti dreptul, ca popor suveran sa decideti cum vreti sa traiti, voi aveti dreptul sa va decideti soarta, voi aveti dreptul sa decideti viitorul copiilor vostrii, voi aveti dreptul sa va aparati dreptul si libertatea, voi aveti dreptul sa traiti intro tara libera. Nu va lasati manipulati, mintiti, vanduti, nu cred ca va doriti sa traiti in sclavie in tara in care vati nascut si traiti, dar care in curand nu va mai fi a voastra. Nu va uitati in "gura" autoritatilor si "specialistilor", ei nu fac un pas pentru voi, ei pun in aplicare agenda hitleristului pentru a va distruge ca natie si tara. Sincer, nu ei sunt vinovati, VOI sunteti vinovati pentru indolenta, inconstienta si nepasare. Va doresc tot binele din lume, dar TREBUIE sa va treziti.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii