CLOTILDE O BAGA PE KOVESI LA INAINTARE – Primarita Sectorului 1 Clotilde Armand pareaza dezvaluirile procurorului SIIJ Sorin Eugen Iasinovschi privind frauda de la alegeri cu poza Laurei Kovesi: “Ii urez mult succes doamnei Laura Codruta Kavesi. Sunt convinsa ca va face o treaba excelenta”. Procurorul Iasinovschi a confirmat frauda de la alegerile pentru Primaria Sectorului 1: “Exista... Ceea ce au votat cetatenii nu a fost consemnat” (Video)

Scris de: George TARATA

02.06.2021 11:06
Vizualizari: 6459

 

Speriata probabil de dezvaluirile procurorului SIIJ Sorin Eugen Iasinovschi privind frauda comisa la alegerile pentru Primaria Sectorului 1 desfasurate in toamna anului trecut, primarita Clotilde Armand pareaza cu o poza in care apare alaturi de fosta sefa DNA Laura Kovesi, actuala sefa a Parchetului European (foto 1). O poza pe care multi au interpretat-o ca fiind un mesaj al lui Armand, in sensul ca ar fi o apropiata a Laurei Kovesi, aspect care ar trebui sa ii tempereze pe cei care ancheteaza frauda de la alegeri.


Marti, 1 iunie 2021, fix in ziua in care in presa au fost publicate fragmente din declaratiile procurorului Sorin Eugen Iasinovschi de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ), care a confirmat furtul comis la alegerile pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand a postat pe pagina sa de Facebook o poza cu Laura Kovesi, fotografie insotita de un mesaj transmis fostei sefe DNA: “Parchetul European isi începe astazi activitatea. Ii urez mult succes doamnei Laura Codruta Kovesi. Sunt convinsa ca va face o treaba excelenta” (foto 2).

 


Procurorul Iasinovschi a confirmat frauda de la alegerile in urma carora Clotilde Armand a devenit primarita Sectorului 1


Asa cum spuneam, gestul primaritei Clotilde Armand a venit fix in ziua in care postul de televiziune Kanal D a difuzat cateva fragmente din interviul pe care procurorul SIIJ Sorin Eugen Iasinovschi (foto 3) l-a acordat jurnalistei Denise Rifai. Este vorba despre declaratii in care Iasinovschi a confirmat ca votul cetatenilor din Sectorul 1 a fost falsificat: “Ceea ce au votat cetatenii nu a fost consemnat, si cine se face vinovat ca sa fie tras la raspundere”. De asemenea, intrebat daca exista o frauda a respectivelor alegeri, Iasinovschi a raspuns direct: “La nivelul sectiilor exista”.


* Vedeti aici declaratiile procurorului SIIJ Sorin Eugen Iasinovschi privind frauda de la alegerile pentru Primaria Sectorului 1

Comentarii

# Ricky date 2 June 2021 11:50 +17

Poate este in ideea ca daca a furat mai putin de 4% din voturi atunci nu se pune.

# Neanae date 2 June 2021 11:57 +78

Cineva poate sa o bată pe umăr pe Clot Arm, sa se trezească și sa înțeleagă ca sectorul 1 București nu e un cartier periferic in Guadalupe? Ca nu sunt maimuțe ființele cu care se relaționează? Ca ea și tovarășii ei de joaca fură, mint și sunt precum caprele râioase cu coada sus? Ca sunt anti români și anti democrație? Ca sa se care? Luând niște saci de gunoi de pe străzi să ș-i ducă acas? Ajutata de Mucușor Plicusor care cărându-se si el sa ia de asemeni gunoaie, gropi, căpușe si șobolani la însul? Aceste obscure creaturi sa fie ajutate de Adevărații lor Votanți la căreala mărfurilor respective. La revedere impostorilor!

# Neanae date 2 June 2021 12:23 +45

Cât privește aste doua creaturi, cu tot respectul, ce mi-e Tandea mi-e și Mandea! Cin s-aseamănă s-aduna. Amândouă paradesc la scara larga oameni și teritorii. Amândouă zeițe de periferie, una pleașcă alta fleașcă. Am un vis. Sa văd că baschetbalista o bagă la coș pe guadalupeasca! Faraoanca vs franțuza dă Guadalupe. Wow, succes!

# Narcis date 2 June 2021 15:31 +25

Țțțț!! O invocă! Clar! O arată drept Bau-Bau, in sensul ca ”daca mai continuati cu prostiile, vă face ce stie ea mai bine: va decapitează pe toti”. O poza cu Constituția Romaniei, nu putea exaltata asta, sa isi faca? Ca asta trebuie sa domneasca in RO, nu individa Koveși - o altă terfelitoare frecventă a Constitutiei si a legilor! Cat despre EPPO-sa ii fie țărâna usoara caci va fi o institutie ingropata din start in minciuna, frauda si interese oculte.

# imun/teanu date 2 June 2021 16:17 +19

Clocotilda o baga pe Kovesi. Noi le bagam unde pe ambele? Ca tare frumoase mai sunt.

# Mihaela date 2 June 2021 22:05 +30

Românii au ce au dorit : o primariță dilie și hoață și un procuror european cu grave probleme, cât timp ne-a "delectat" cu activitatea ei în țară. Un lucru au în comun : sprijinul extern, restul chiar nu contează.

# Ioana M. date 2 June 2021 22:51 +2

va dati seama ca e mai mare ca dna K.? Imaginea asta ce zice ? Ca are spate ?

# Gilu date 3 June 2021 07:16 0

Imi place de d- l procuror: e ca fata mare...ar vrea si n-ar vrea...Pun pariu ca dorinta lui fierbinte este sa marga la penzie!Pana se termina cacialmaua de anchetă penală,se termina si mandatul Fredegondei...Mai ales că renumaratorii voturilor au învățat aritmetica de la primarul HALACIUGA!( Baaa,sa-i dai un miel lui Radu Tudor!)

# VIKY date 3 June 2021 09:16 +42

Romanii nu au ce si-au dorit, au ce merita. Atitudinea lor, sau mai bine zis nepasarea, duc la asemenea fapte. Nu stiu cati dintre romani mai sunt patrioti, ca pe cei anti-romani i-am vazut in 10 august in Piata Victoriei, care au iesit pentru daramarea GuWrenului, nu pentru OUG 13, de care probabil nici nu au auzit, nu sa stie macar ce contine. Ei sunt minoritatea, dar sunt uniti, voi milioanele sunteti dezbinati, lasi, fricosi, fara vointa. Cu voi se poate face orice, inclusiv sa va confiste copiii, si nu sunteti departe. In planul lor sunt prevazute (deocamdata), 40 de scoli cu internat (probabil si cu felinare rosii, ca oricum este trecuta in programa scolara "educatia" sexuala) cantina...Poate va scapat, sau mai bine zis nu va intereseaza declaratia lui Curcan, pardon, Turcan: "Vom construi scoli pentru copiii celor plecati la munca in strainatate". Copiii diasporezilor vor fi primii "luati", apoi veti urma voi, localnici.Somn usor "natie" romana.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii