COMPANIA FINANTEAZA, MEDICUL PRESTEAZA – Analistul politic Cozmin Gusa trage semnalul de alarma: “Medicii invitati sa analizeze eficienta si efectele vaccinarii copiilor sunt sponsorizati in activitatea lor profesionala tocmai de catre companiile producatoare ale vaccinurilor, ce-si ofera produsele spre vanzare pe piata romaneasca… Mi se pare clar ca ne aflam in fata unui caz asimilabil publicitatii mascate”. Cititi sesizarea lui Cozmin Gusa trimisa la CNA

Scris de: G.T.

06.06.2021 12:31
Vizualizari: 2748

Excelent demersul cunoscutului analist politic si proprietar de media Cozmin Gusa (foto). Intr-o sesizare oficiala adresata Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Gusa atrage atentia ca medici sponsorizati de companiile producatoare ale vaccinului anti-Covid propovaduiesc la televizor si radio vaccinarea copiilor. Ceea ce nu reprezinta altceva, in opinia lui Cozmin Gusa, decat o publicitate mascata.


 

Totul se intampla in conditiile in care vaccinarea copiilor este in continuare un subiect extrem de dezbatut, avand in vedere ca cercetatori si medici de mare prestigiu international avertizeaza argumentat ca vaccinul anti-Covid administrat copiilor ar fi un mare pericol pentru sanatatea si dezvoltarea acestora. Astfel, Cozmin Gusa solicita CNA sa intervina pentru a se asigura echilibrul si acuratetea dezbaterilor radio-tv in ceea ce priveste vaccinarea copiilor, urmand sa fie prezentate atat pozitiile pro-vaccinare la copii, dar si cele impotriva vaccinarii. O asemenea masura nu ar face decat sa ajute la informarea corecta a parintilor si la ajutarea acestora sa ia decizia cea mai potrivita.

Prezentam sesizarea analistului politic Cozmin Gusa:

“Catre Consiliul National al Audiovizualului

Stimate doamne si stimati domni membri CNA,

Ma adresez dumneavoastra in calitatea de actionar al unor entitati mass-media din spatiul audiovizual si va solicit sa analizati si sa decideti asupra spetei pe care v-o aduc la cunostinta, asa cum ati facut-o mereu in cei cca 25 de ani in care am colaborat cu institutia CNA.

Subiectul se refera la corectitudinea dezbaterii publice despre eficienta sau pericolul vaccinului anti Covid 19 care se va administra copiilor, lucru de mare responsabilitate care ne preocupa pe toti cei interesati de educatia si sanatatea lor. Am sesizat ca discutiile din spatiul virtual sunt controversate, mai ales ca cercetatori si medici de mare prestigiu international in domeniu au ales sa demonstreze argumentat ca acest vaccin administrat copiilor ar fi un mare pericol pentru sanatatea si dezvoltarea acestora. In spatiul audiovizual si-n contrapartida, discutiile se poarta fiind influentate de bugetele de promovare pentru vaccinare, oferite de catre Guvern catre radiouri si televiziuni. In plus, exista si situatia dovedita public, prin care medicii invitati sa analizeze eficienta si efectele vaccinarii copiilor sunt sponsorizati in activitatea lor profesionala tocmai de catre companiile producatoare ale vaccinurilor, ce-si ofera produsele spre vanzare pe piata romaneasca. Nu este datoria mea sa incadrez legal aceste demersuri, dar mi se pare clar ca ne aflam astfel in fata unui caz asimilabil publicitatii mascate, care se afla prin urmare in competenta judecarii de catre institutia CNA.

Cred ca este astfel necesar si responsabil sa interveniti pentru echilibrul si acuratetea dezbaterilor radio-televizate, niste masuri minimale fiind obligativitatea prezentarii pozitiilor pro- dar si anti- vaccinare la copii, respectiv a obligativitatii institutiilor din mass-media audiovizuala de a specifica si calitatea acelor medici de sponsorizati ai companiilor ce-si vand vaccinul in Romania. Aceste minime masuri, dar poate si altele pe care le veti identifica, ar putea asigura informarea corecta a parintilor care sunt extrem de preocupati in aceasta perioada pentru a lua decizia potrivita legata de vaccinarea sau nu a copiilor lor.

Va solicit asadar sa analizati si sa decideti asupra acestei situatii complicate, dar necesar de reglementat corespunzator, si va asigur ca va pot oferi pentru sustinerea demersului meu atat argumentatie in plus consolidata stiintific, cat si interlocutori mai calificati decat mine din punct de vedere profesional, care sa va sprijine pentru luarea unei decizii consolidate.

Cu stima,

Cozmin Gusa

Comentarii

# Ioana M. date 6 June 2021 15:32 +17

O groaza de medici au fost acuzati de conflict de interese, unii au avut si dosare penale fix pentru aceleasi motive. In cazul asta parchetul e selectiv cu sanatatea publica ?

# RADU Marius date 6 June 2021 15:55 +61

Lăsați-ne copiii în pace!

# Neanae date 6 June 2021 19:13 +63

A ajuns lupul sa păzească mieii! Câinii au fost mituiți genetic … O întrebare serioasă, deja etalată de mii de ori, rămasă fără răspuns: de ce vaccinaților (seruiți experimental) li se răscoală pipota ca pot fi alături de NEvaccinati sănătoși? Dar chiar și de suspecți purtători sănătoși de carcalaci de laborator. Păi nu să vaccinară ca sa nu mai primească și să nu mai transmiță? Dapăi e de ocolit copiii și toți sănătoșii. Să se înțepe adulții in perfecta cunoștință de cauza, copiii și sănătoșii să fie ei proști ca e mai bine un măgar viu decât un profesor mort. À propos, auzii la coada la caviar că “vaxcinatii”fac figuri cu carcalacul și-l mai cară de colo colo. Cum devine asta? Foarte edificanta explicația ca la copii nu s-au verificat fenomene de intoleranță. Lipsește informația dacă copiii gravizi (ca nu mai e “definiție de sex”) au avortat spontan … Dacă n-ar fi de plâns am muri de râs! Ah, uitam. E de vomă și de comă propaganda pro vax. Ahtierea asta e PATOLOGICA, NICICUM UTILĂ!

# VIKY date 7 June 2021 08:10 +55

Daca tot au dat exemplul Israelului 24 de ore din 24 toata propaganda nazista cu vaccinarea, de ce acum nu dau exemplul a celor peste 300 de cazuri cu probleme grave la inima la tineri intre 16-32 de ani dupa vaccinare?. Presa straina a relatat cazurile care sunt in cercetare, in Colonie nu s-a auzit, sau sunt surzi la cazurile de deces si reactii adverse dupa vaccinare?. De ce nu are curajul nici un "specialist" cum ar fi Arafat, Dorobat, Marinescu, Gheorghita, Tincu, Musta, Imbri...sa iasa public pe toate televiziunile sa spuna cu subiect si predicat ca aceste "vaccinuri" sunt EXPERIMENTALE pana in 2023, cine vrea participa, cine nu,nu, si ca nu se cunosc consecintele pe termen scurt (decesele la intervale scurte dupa vaccinare, cum a fost cazul recent a studentului de la medicina), si pe termen lung. Renumitul doctor laureat al premiului Nobel a declarat cu subiect si predicat (cautati inregistrarile): "Vaccinarea in masa este GENOCID PLANETAR, poate duce la urmari nebanuite".

# escu date 7 June 2021 09:49 +42

Marea manipulare cu virusul și vaccinarea vor fi subiectul unui proces în pregătire la Nurenberg, proces inițiat de un colectiv compus din avocați și specialiști în virusologie renumiți pe plan internațional, care vor să aducă în fața justiției, printre alții, pe Bill Gates și pe dr. Faucci. A se vedea wordpres.co din luna lai, omuldinnordferever.

# VIKY date 7 June 2021 10:50 +35

Pana se va ajunge la proces, se va diminua populatia planetara pana la 50%. Planul satanistilor avanseaza cu viteze luminii, iar procesele cu viteza melcului. Pe drumul spre un proces international, multi initiatori se vor "pierde" pe drum: accident in trafic, stop cardiac, o boala incurabila, sau...covid. Vor fi "coincidente", cica fara legatura ca sunt initiatorii procesului. Apropos, ce "coincidenta" a fost moartea subita cu 6 luni inainte de pandemie a doctorului care a inventat testul PSR. Inainte cu ani, cand a aparut HIV, medicul a interzis companiilor sa foloseasca testul pentru depistarea HIV. Coincidenta a facut ca medicul sa moara inainte de pandemie si testele care nu depisteaza virusi, sunt folosite pe toata planeta, pentru a depista ce?.

# ?????? date 8 June 2021 20:13 0

@ Partidele politice care recomandă vaccinarea ar trebui să o și susțină cu mujloacele și personalul de care dispun, ?

# Aneta date 10 June 2021 04:11 0

Nu este clar că la "kolonie" este deranj mare că nu iese la "socoteala" numărul de votanți Werner ? Unde sunt cei șase milioane de votanti-vaccinati ? Acum baga copiii în fața...Oricum, a propos de acțiuni "patriotice", președintele a promis că până la sfârșitul anului adună și aruncă toate "gunoaiele" din Palatul Victoria.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii