CRIMINALA CARPEALA COVID – Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spulbera regimul PNL: „Se prabusesc carpelile guvernului Orban... Nu mai aglomerati spitalele cu asimptomatici, pentru ca omorati un sistem medical care si asa gafaie din greu! Prin aglomerarea spitalelor nu faceti decat sa mariti probabilitatea ca ele sa devina focare de infectie... Ati preferat sa faceti un spital de corturi in curte la 'Ana Aslan', spital pe care acum il strangeti in graba pentru ca l-au afectat ploile”

Scris de: V.B.

27.07.2020 15:50
Vizualizari: 2825

Guvernul PNL condus de Ludovic Orban (foto 1 dreapta) actioneaza nu doar pompieristic, ci si de-a dreptul criminal cand incropeste din corturi asa-zise spitale COVID, pe care acum le demonteaza in graba din cauza ca le-au deteriorat ploile. In acelasi timp, regimul Iohannis-Orban aglomereaza spitale cu asimptomatici, riscand sa transforme aceste unitati in adevarate focare de infectie.Revolta a fost exprimata luni, 27 iulie 2020, de catre liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, care da ca exemplu insiruirea de corturi din curtea Institutului „Ana Aslan”, facuta doar ca sa se poata fotografia acolo presedintele Klaus Iohannis (foto 1 stanga).

De aceea, guvernantii PNL trebuie sa plece cat mai repede, pentru ca nu au dovedit decat un stil ceausist de conducere, da de inteles Tariceanu.


Prezentam mesajul de pe Facebook al lui Calin Popescu-Tariceanu:


Incep sa se prabuseasca pe rand carpelile guvernului Orban. Daca este adevarat ceea ce ne spun si nu doar manipulare in stilul lor, si anume ca spitalele COVID-19 din Bucuresti sunt pline si ca au inceput sa transporte bolnavi cu elicopterele in alte orase, atunci poate isi amintesc ce le spuneam cu totii de cel putin 2 luni: nu mai aglomerati spitalele cu asimptomatici, pentru ca omorati un sistem medical care si asa gafaie din greu. Mai mult, prin aglomerarea spitalelor nu faceti decat sa mariti probabilitatea ca aceste spitale sa devina focare de infectie, ceea ce vedem ca se intampla acum.

V-am spus acum mai bine de 2 luni sa transformati ROMEXPO in cel mai mare spital COVID din tara pentru ca nu este complicat de amenajat. Asa nu ar fi trebuit sa goliti spitalele de bolnavi cronici, nu ar fi trebuit ca sute de mii de romani suferinzi de alte afectiuni sa fie pur si simplu sacrificati. Nu stim de ce nu ati facut-o! Probabil pentru ca nu era ideea voastra si voi sunteti prea aroganti sa acceptati idei si de la altii! In loc de asta, ati preferat sa faceti un spital de corturi in curte la “Ana Aslan”, spital pe care acum il strangeti in graba pentru ca l-au afectat ploile din ultima perioada. Ati facut un spital doar ca sa se plimbe prin curte, tantos ca un curcan, seful vostru din deal! Probabil ca aceeasi soarta o au si spitalele de corturi pe care le-ati anuntat in Constanta si Cluj. Totul pentru propaganda, nimic pentru oameni!

Daca prostia voastra v-ar durea numai pe voi nu am avea o problema sa va lasam in lumea voastra, dar prostia voastra produce pagube umane prea mari ca sa o lasam sa treaca neobservata!

Drumul vostru trebuie sa se incheie cat mai repede, pentru ca este clar pentru toti romanii ca nu aveti capacitatea de a gestiona aceasta criza si ca nu va bucurati de increderea oamenilor. O tara nu poate fi condusa doar cu amenzi, decrete militare si stari exceptionale! Vremea aceea s-a sfarsit acum 30 de ani!”

sursa foto Iohannis-Orban: Hotnews

Comentarii

# Marcel date 28 July 2020 10:09 +3

Paralela Natango Lichelelor = PNL, Iar dupa modelul 2 in 1, sampon cu balsam, KlauSica sunt prostul cu tembelul, brat la brat!

# Markovic A. date 28 July 2020 13:39 0

Individul Tariceanu a indus in ceata o parte din populatia deja pierduta in masurile luate de penelisti. Citez "V-am spus acum mai bine de 2 luni", Dle Tariceanu, cu spusele nu ajugem departe, sau poate asta vreti. Un senil politician... vai lumea lor.

# marius date 28 July 2020 18:58 +3

Domnul Tăriceanu face un joc murdar sau un dans murdar. Domnia sa, după ce i-a adus pe liberali la putere, latra si latra fără a musca. Dacă era, atat, de preocupat, cum afirmă, de drepturi și libertăți, ataca LA CCR lege votata in Parlament. Dar, ce sa vezi? Domnia sa e indignat. Cand critici fără a inteprinde nimic concret, cand constati fără a actiona, cand te plângi fără a face ceva ca sa-nlaturi cauza nu esti decât o unealta perfidă aceluiași stat paralel. Totul jocul e asa pentru impresie artistică, pentru forma, pentru spectacol. Ploaie si vorbe aruncate în vânt pentru amagirea cetățeanului de rând. Pâinea si circ. Atât.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii