CRINA ARE LEGEA EI – Scandal cu judecatoarea Crina Muntean de la Tribunalul Bihor. Muntean este acuzata ca a blocat o strada, dupa ce un vecin i-a cerut sa isi stranga molozul: “Am solicitat telefonic sa isi mute masina, dar raspunsul a fost negativ pe motiv ca ‘nu vrea’. Am solicitat interventia politiei locale, dar doamna judecator nu a binevoit sa isi mute masina din drum nici macar la interventia autoritatilor”. Inspectia Judiciara este obligata sa se sesizeze (Foto)

Scris de: George TARATA

30.11.2020 13:35
Vizualizari: 6828

Inspectia Judiciara este obligata sa se sesizeze fata de judecatoarea Crina Muntean (foto) de la Tribunalul Bihor, iar CSM sa dispuna excluderea acesteia din magistratura pentru compromiterea imaginii Justitiei. Asta desigur daca acuzatiile care ii sunt aduse lui Muntean se dovedesc a fi reale.


 

Concret, Crina Muntean (partenera de asa-zisa anticoruptie a abuzivului procuror DNA Ciprian Man, sanctionata deja disciplinar de CSM si scapata de o posibila excludere din magistratura) ar fi blocat o strada intreaga, pur si simplu refuzand sa isi mute masina din mijlocul drumului.

Incidentul a fost facut public de unul dintre vecinii Crinei Muntean, intr-o postare pe un grup de Facebook. Acesta dezvaluie ca i-ar fi cerut judecatoarei sa isi mute masina, insa Muntean i-ar fi transmis ca “nu vrea”. Si nu ar fi mutat-o nici macar dupa ce Politia Locala a fost chemata la fata locului. “Doamna probabil a fost deranjata de faptul ca l-am rugat pe sotul ei sa isi ridice molozul din fata casei care era acolo de mai mult de 1 saptamana si trebuia sa fac slalom printre masinile lor si moloz”, precizeaza vecinul Crinei Muntean.

 

Iata postarea vecinului judecatoarei Crina Muntean (vezi facsimil) si imagini de la fata locului:

 

Incident pe strada Izvorului nr 45 (strada apendice), judecatoarea Crina Muntean a parcat autoturismul Peugeot fix pe mijlocul drumului blocand intentionat accesul spre si dinspre celelalte locuinte de pe strada. Am solicitat telefonic sa isi mute masina, dar raspunsul a fost negativ pe motiv ca ‘nu vrea’. Am solicitat interventia politiei locale, dar doamna judecator (care aspira la pensia speciala) nu a binevoit sa isi mute masina din drum nici macar la interventia autoritatilor. Datorita zilelor libere, politia locala nu are masini de ridicare a autoturismelor. Asa ca pana miercuri ramanem cu masina blocata daca nu o muta de buna voie.

Uite asa in secolul XXI un magistrat al Romaniei isi face legea dupa bunul plac pe drumurile publice si politia e legata de maini si de picioare.

PS: Doamna probabil a fost deranjata de faptul ca l-am rugat pe sotul ei sa isi ridice molozul din fata casei care era acolo de mai mult de 1 saptamana si trebuia sa fac slalom printre masinile lor si moloz”.

 


Comentarii

# DODI date 30 November 2020 14:24 +16

Mârlănia poate avea și fustă. Luând exemplul caracterului infect al lui ciolaniSS multe țoape ne fac proba lipsei de bun simț și al caracterului lor infect. Chiar dacă poartă trese ascunse de SRI se vede treaba că facultatea de drept nu îți poate da și bună creștere dacă îți lipsesc cei 7 ani de acasă. Curios lucru că CSM nu vede în asta un atac direct la obrazul justiției. O fi justiția legată la ochi, dar este și chioară în ce privește modul în care magistrați o calcă în picioare!

# mitica date 30 November 2020 14:55 +1

Pentru aceasta indivda nu exista puscarie?

# Edelweiss - Ivory Tower Anatomolog date 30 November 2020 15:58 +8

O doare-n preasfântul clit... pe această odioasă emanație a bestiariilor judiciare. Păi, dacă a fost ea în stare să breveteze ÎN PREMIERĂ infracțiunea de ultraj judiciar comis prin postări pe paginile electronice ale unor ziare*, simulând și clamând starea de temere, apăi poate deduce oricine că HARPIEI i se rupe-n paișpe de drepturile civile ale megieșilor ei. LA GIUSTIS SE MOA - CRINA DE MEDICI! :eek: /// * iar halucinanta premieră judiciară scornită de SCORPIA de la Oradea fiind apoi calchiată de tot felul de tute de pe la Brașov sau Rădăuți.

# livia ursu date 30 November 2020 17:22 +3

Individa a fost suspendata de CSM , DAR A FST APA DE PLOAIE, ticalosia judecatoarelor este aramjata char de CSM. https://www.crisana.ro/stiri/justitie-21/judecatoarea-crina-muntean-suspendata-din-magistratura-sase-luni-o-asociatie-de-magistrati-reactioneaza-176223.html

# Ioana M. date 30 November 2020 17:44 +1

Blocarea drumului public...altii aveau dosar...Dar unii sunt mai presus de lege...

# Ilie date 1 December 2020 14:03 +2

Ce obraznica si plina de tupeu este acest magistrat.

# Edelweiss - Ivory Tower Lexicologist date 1 December 2020 16:29 +2

@ Ilie: „Magistrat tupeist și obraznic” este o exprimare tautologică. Repetă în mod inutil aceleași noțiuni căci, atunci când spui magistrat, automat spui TUPEU și NEOBRĂZARE. :roll: sau, scociorând iute în archiva de texte, dăm peste o eboșă exhaustivă a acestor IMPOSTORI CABOTINI și ARIVIȘTI, auto-îndumnezeiți sub povara ”covârșitoare” a ”importanței” sociale a profesiei lor:

# Edelweiss - Ivory Tower Chronicle date 1 December 2020 16:31 +4

(fragment) „... ei sunt cu toții organizați în coruri de Arhangeli, Seraphimi, Ophanimi, Cherubimi etc., sălășluiesc într-un tărâm diafan, situat cu vreo 3 stații deasupra Domnului Zeu și nu dau socoteală NICIODATĂ NIMĂNUI: nici Lui Domnul Zeu, nici lui Draaqu. Acolo, în Olimpul lor uranian, sunt îmbrăcați în cearșafuri albe cu dantele, se preumblă pășind pe norișori de vată de zahăr, beau ambrozie din cornuri de mied și discută peripatetic despre Adevăruri Universale, cum ar fi, de exemplu: sexul îngerilor decăzuți, sensul etic al conceptului de Justiției (aka Dreptate), cauza decesului la masculii din specia „Mantis Religiosa”, unde se duc norii când se duc și unde dispar bărbații când pleacă de la domiciliul conjugal să ducă găleata de gunoi.

# Edelweiss - Ivory Tower Chronicle date 1 December 2020 16:31 +3

În rest, având în vedere statutul de independenți, impertinenți, inamovibili și iresponsabili, ei NICIODATĂ nu se amestecă și nici nu privesc în vreun fel la moritorii plebei de pe Pământ, aceasta chiar în ciuda evidenței faptului că existența lor onctuoasă de nemuritori, abundența cornurilor cu ambrozie le este asigurată cu firfiricii smulși cu anasâna din batista înnodată a babelor, cu pițărării luați cu japca din pușculița prichindeilor și cu crăițarii jupuiți din chimirul spart al metenilor. Excepție de la regula invariabilă a neamestecării speciilor divine ale magistraților cu speciile păgâne ale moritorilor constă în plictisul enorm ce se instalează deseori în Olimpul Judiciar. Evident că Acolo nu pot să stea o eternitate de vreme, să discute vorbe ca să aibă ce vorbi discuții, răstimp în care sparg semințe de soreancă și bostan, neuitând să-și confirme statutul de Iresponsabili prin aroganța scuipării semințelor în capul Domnului Zeu și al Fiului Acestuia.” :eek:

# EU. date 1 December 2020 17:56 0

# Edelweiss SCUZE : am "punctat" gresit cu ROSU !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii