Vorbe de fumoar – 01.09.2019 – DNA ramane fara o paraditoare. A fost inchis dosarul „Bombonica de Franta”

Scris de: L.J.

01.09.2019 12:17
Vizualizari: 12581

* Auzim ca se va lasa cu lacrimi in batiste pe la un serviciu teritorial al Directiei Nationale Anticoruptie. Insasi sefa respectivei unitati cere sa plece din DNA si sa revina la parchetul de provenienta. Desi nu se poate lauda cu executii demne de un Negulescu sau de un Ciprian Man, femeia are si ea un capitol al ei in marea carte a paraditorilor DNA. Cititi aici cine este procuroarea si cand va intra ea in discutia CSM.


* Daca faci parte din tabara care trebuie, ai noroc sa scapi de un dosar care prin alte parti ale Europei a produs o executie chiar a doua zi dupa pierderea unor alegeri. Ati ghicit: este vorba despre Liviu Dragnea, care infunda puscaria pentru niste acuzatii jenante. Insa cea careia soarta i-a zambit se numeste Sylvie Goulard (propusa de Franta pentru un post de comisar european) si a fost scoasa basma curata intr-un dosar privind angajari fictive. Certificatul de buna purtare i-a fost dat frantuzoaicei vineri, 30 august 2019, de catre Parlamentul European. Totusi, ancheta judiciara continua, insa procurorii francezi nu par prea dornici s-o deranjeze pe posibila comisareasa. Gasiti mai multe detalii pe Flux24.ro.


* Ca sa nu va lasam cu un gust amar, va aratam o imagine simpatica postata pe Facebook de catre avocatii clujeni grupati in spatele paginii „Loieri”. Ia priviti cum au interpretat ei examenul organizat vineri pentru primirea in profesia de avocat. Curba alba este spirala lui Fibonacci, una dintre regulile de capatai ale compozitiei in pictura:Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# fibonacci asta nu facea rechizitorii ? date 1 September 2019 14:38 +1

pare-se ca umbla cu niste iepuroi...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii