Vorbe de fumoar - 17.10.2013 – Aurelian Ardelean, fost coleg de facultate cu Kovesi, in carti pentru sefia DNA Targ Mures

Scris de: L.J.

17.10.2013 15:52
Vizualizari: 5199

 

* Ca sa vedeti ca nimic nu e intamplator, fosti colegi de facultate ai actualei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, o duc bine si chiar foarte bine. Deci, Alin Silviu Lazar e sef DIICOT Mures si am aflat ca ar fi avut un dosar penal la DNA Mures pe vremea cand era sefa Elena Curca, dar acum e tot bine mersi. Alt fost coleg din promotia 1991-1995 a Universitatii Babes Bolyai, Aurelian Ardelean, adus recent prin delegare la DNA Targu Mures de la Parchetul Tribunalului Targu Mures, ar fi in carti pentru sefia acestei structuri care e condusa acum, prin delegare, de Tiberiu Onea. Pai, cum sa nu aiba grija doamna Kovesi de fosti ei colegi?

 

 

* DNA si-a achizitionat softuri pentru investigare operativa ultraperformante, mai precis softuri care sa extraga toate conversatiile de pe telefoane (inclusiv cele cu program de operare Android), mailuri, chat, facebook etc. Altfel spus, le ia painea celor de la SRI. Asadar, dupa ce ca avem o gramada de servicii secrete, o gramada de racolati si infiltrati ca „acoperiti” in toate domeniile, dar mai ales in sistemul judiciar, acuma suntem cu totii ascultati monitorizati si interceptati permanent pe baza unor autorizatii provizorii, pe 48 de ore, date de procurori. Care pot fi continuate la nesfarsit, din 48 in 48 de ore. In acest timp, parlamentarii patriei freaca menta in loc sa puna mana si sa faca legi prin care sa limiteze aceste abuzuri fara precedent si aceste dublari de atributii, cum ar fi dublarea atributiilor SRI prin DNA! Intrebarea noastra este: procurorilor de la DNA cine le urmareste telefoanele si mailurile? Le-ar placea? Cum ar fi? Ar sari ca arsi ca e un atac la demnitate, la viata privata si la independenta lor, nu?

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Corectura date 17 October 2013 16:14 +1

\"Servici secrete\" ar trebui sa aiba 2 \"ii\".

# Doar o vorba sa-ti mai spun date 17 October 2013 20:47 +6

Pentru arborigeni un singur ,,i \" este suficient !

# carcotas date 17 October 2013 21:14 -2

Corect ! Iar pentru aborigenii care nu se dau si intelectuali impostori un r in plus e prea mult. La fel de corect, nu?

# Doar o vorba sa-ti mai spun date 17 October 2013 21:32 +6

@ carcotas - Corect ! Nu ne referim la  aborigenii australieni si nici la nativii din Stramtoarea Torres, ne referim la arbori-genii lui Maior, Coldea, Opris, Melescanu si care mai sunt ascunsi prin copaci !

# Duda date 18 October 2013 02:13 +4

Si tacuisses, philosophus mansisses !

# vasi date 17 October 2013 20:36 +2

cine nu munceste, nu greseste. oameni astia fac ceva maret si sint putini. si putini ca ei.

# Maretia dreptului date 18 October 2013 04:27 +4

Corect fac ceva maret, cand nu o sa mai aveti ce manca si tara va fi pe butuci definitiv sa stiti ca si asta a fost unul dintre motive: DNA-ul a luptat cu coruptia (inchipuita, p\'aia reala a protejat-o cu dintii). Sarcina lor este distrugerea democratiei, protejarea intereselor straine in a jefui tara, controlul institutiilor statului prin teroare...deci face ceva maret dar de culoare maro.

# Procurorul Ardelean date 20 October 2013 01:00 0

Tipul este un fel de haiduc. Nu respecta reguli, nu raspunde la comenzi, este total atipic si perceput de catre colegi ca fiind un rebel incurabil. Ma indoiesc ca Basescu l-ar \"unge\" ca sef pe un procuror pe care nu il poate controla cu serviciile si cu dosarele lor de kakao !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii