DECIZIE DEFINITIVA: ABUZ IN NUMELE COVID – Tribunalul Giurgiu confirma ca presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, a fost bagat abuziv in carantina. La fond, Judecatoria Giurgiu a stabilit ca: “Masura carantinarii petentului la domiciliu nu satisface nici standardele de legalitate, si nici pe cele de temeinicie, impuse de lege”. Marian Mina acuza: “PNL face politie politica. Instrumentele trebuie sa plateasca pentru asta” (Minuta)

Scris de: Bogdan GALCA

05.08.2020 16:06
Vizualizari: 5450

Judecatorii Mariana Magdalena Burtavel si Lucian Durdea de la Tribunalul Giurgiu au respins miercuri, 5 august 2020, apelul facut de Directia de Sanatate Publica (DSP) Giurgiu in cazul carantinarii abuzive a presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina. Practic, Tribunalul Giurgiu a confirmat solutia Judecatoriei Giurgiu, care a stabilit ca "masura carantinarii lui Mina nu satisface nici standardele de legalitate, si nici pe cele de temeinicie, impuse de lege".


 

 

Iata minuta Tribunalului Giurgiu din 5 august 2020 in dosarul 10471/236/2020:

“Respinge exceptia tardivitatii formularii apelului invocata de intimatul Mina Marian. Respinge exceptia lipsei de interes invocata de acelasi intimat.

Respinge apelul formulat de apelanta Directia de Sanatate Publica Giurgiu impotriva sentintei civile nr. 3191/31.07.2020. Ia act ca intimatul va solicita cheltuieli de judecata pe cale separata. Definitiva”.


Mina acuza: politie politica

 

La scurt timp dupa decizia Tribunalului Giurgiu, Mina a acuzat ca a fost victima unui act de politie politica, actiune de care responsabil este PNL-ul condus de premierul Ludovic Orban (foto dreapta, alaturi de ministrul Sanatatii Nelu Tataru)

Tribunalul Giurgiu a respins, ca nefondat, apelul DSP Giurgiu impotriva sentintei prin care a incetat de indata carantinarea abuziva instituita impotriva mea exclusiv din ratiuni politice. Dincolo de terminologia juridica, hotararea de azi face dreptate si consfinteste o realitate de necontestat: PNL face politie politica la Giurgiu. Instrumentele trebuie sa plateasca pentru asta. Motiv pentru care, asa cum am anuntat, astept solutionarea plangerilor penale impotriva tuturor celor care au participat la samavolnicia orchestrata si intretinuta politic. Dat fiind ca nu are onoare sa-si dea demisia, cer imperativ demiterea prefectei Aneta Matei”.


Abuzul DSP, devoalat in instanta

 

Amintim ca, in 31 iulie 2020, Judecatoria Giurgiu a constatat abuzul comis in cazul carantinarii la domiciliu a sefului Consiliului Judetean Giurgiu Marian Mina, dispunand eliberarea acestuia din arestul medical. Instanta a motivat hotararea prin faptul ca “masura impusa de Directia de Sanatate Publica Giurgiu nu satisface nici standardele de legalitate, si nici pe cele de temeinicie, impuse de lege”. De asemenea, Judecatoria Giurgiu a stabilit ca DSP nu a emis o decizie pentru carantinarea la domiciliu a lui Marian Mina, dupa ce i s-a comunicat ca a fost instituita aceasta masura ca urmare a faptului ca este contact direct cu o persoana depistata cu coronavirus. Cu toate ca institutia era obligata sa emita o decizie individuala, obligatoriu in scris (click aici pentru a citi).

Comentarii

# mircea date 5 August 2020 16:45 +14

COVID = Controlul Omenirii prin Vaccinare şi Identificare Digitală

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii