DECLARATIE DE RAZBOI – Locuitorii din Gornet nu-l iarta pe Raed Arafat. Avocatul Bogdan Dumitru declanseaza executarea silita a lui Arafat pentru cheltuielile de judecata din procesul in care a umilit Departamentul pentru Situatii de Urgenta, obtinand ridicarea carantinei din comuna Gornet: „Se ataca inamicul DSU... Se va solicita instantei obligarea inamicului Raed Arafat sa-si prezinte demisia din functie sub sanctiunea unei amenzi judiciare de 1.000 euro pentru fiecare zi de intarziere”

Scris de: Valentin BUSUIOC

15.11.2020 11:20
Vizualizari: 4397

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a primit o declaratie de razboi din partea celor care l-au umilit deja in instanta. Este vorba despre locuitorii comunei Gornet, din judetul Prahova, prima localitate care a obtinut definitiv din partea judecatorilor ridicarea carantinei abuzive impuse de catre DSU.Miercuri, 11 noiembrie 2020, avocatul Bogdan Dumitru (foto) – cel care a obtinut rasunatoarea victorie atat la Curtea de Apel Bucuresti, cat si la Inalta Curte de Casatie si Justitie – a anuntat ca va executa silit DSU, din cauza ca institutia nu i-a platit comunei Gornet cei 1.000 de lei reprezentand cheltuieli de judecata stabilite de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie prin hotarare definitiva. De altfel, amintim ca avocatul a trimis catre DSU notificare in acest sens inca din septembrie, dar departamentul s-a facut ca ploua (click aici pentru a citi). Avocatul a si apelat deja la Biroul Executorului Judecatoresc (BEJ) Petre Cristian din Bucuresti (vezi facsimil 1).

 


Prin acelasi comunicat de miercuri (scris in stilul unei declaratii de razboi), avocatul Bogdan Dumitru – maior de pompieri in rezerva – a anuntat si ca va declansa mai multe procese colective in numele locuitorilor din Gornet, solicitand despagubiri pentru abuzul comis de catre DSU-ul lui Raed Arafat.


Prezentam comunicatul avocatului Bogdan Dumitru (vezi facsimil 2):


Hotararea comandantului trupelor civile din garnizoana Gornet, judetul Prahova

Luand in considerare situatia critica generata in comuna Gornet, jud. Prahova, de catre inamicul Departamentul pentru Situatii de Urgenta aflat in subordinea comandantului actiunii Raed Arafat, prin emiterea si aplicarea abuziva a Ordinului nr. 4659202 din 22.07.2020 privind instituirea carantinei in localitatea Gornet, comuna Gornet, judetul Prahova,

Tinand cont de hotararea judecatoreasca pronuntata prin Sentinta civila nr. 694 din 4 august 2020 de Curtea de Apel Bucuresti, prin care s-a anulat Ordinul nr. 4659202 din 22.07.2020 emis de inamicul DSU Bucuresti, prin comandantul actiunii Raed Arafat, precum si de Decizia nr. 4059 din 13 august 2020 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin care s-a respins recursul declarat de inamicul DSU Bucuresti, prin Raed Arafat (comandantul actiunii),

In temeiul disp. art. 1, art. 2 lit. C, art. 3, art. 4 lit. b, art. 5 alin. 1, art. 6, art. 8 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, ale disp. art. 2, art. 3 alin. 1 lit. e, art. 4 din Legea nr. 51/1995 republicata privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat,

Hotaraste:

Art. 1 Sunt indeplinite conditiile privind constituirea bazei de plecare la ofensiva printr-un raport de forte de 4 la 1 in favoarea 'trupelor civile' din garnizoana Gornet, jud. Prahova;

Art. 2 In perioada 11.11.2020 – 20.11.2020, se 'ataca' inamicul DSU sub comanda medicului Raed Arafat la instanta competenta, pentru obtinerea de despagubiri, prin actiuni succesive declansate in numele a cate 50 de pagubiti care vor avea calitate procesuala de reclamanti in respectivele cauze. Se va solicita instantei obligarea inamicului Raed Arafat sa-si prezinte demisia din functie sub sanctiunea unei amenzi judiciare de 1.000 euro pentru fiecare zi de intarziere.

Se trece la executarea silita a Deciziei nr. 4059 din 13.08.2020, pronuntate de ICCJ.

Art. 3 La C+3 zile, se stabileste directia loviturii principale, prin intermediul instantei de judecata, impotriva comandantului direct al inamicului DSU, care a fost 'pomenit' in ultima conferinta de presa.

Art. 4 Pe timpul ofensivei, se vor respecta urmatoarele principii:

a) evitarea surprinderii si realizarea surprinderii la inamic;

b) economia de forte si mijloace;

c) concentrarea eforturilor pe directia loviturii principale.

Hotararea este data in garnizoana Gornet, jud. Prahova, respecta simetria juridica a Ordinului emis de inamicul DSU si se da publicitatii astazi, 11.11.2020.

Comandantul actiunii,

maior (r) Bogdan Dumitru”.

 


Comentarii

# Elena date 15 November 2020 13:40 +6

Mai exista in tara asta si barbati adevarati! Sa aveti succes!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii