DEDESUBTURILE SCHIMBARII DE LA VARFUL “DOI S'UN SFERT” - Senatorul Valer Marian ofera o explicatie pentru inlocuirea lui Gelu Oltean de la conducerea DGIPI: “Intalnirea dintre chestorii Oltean si Merce a avut loc in plin scandal Bercea Mondial... A nascut banuieli ca demisul Oltean a fost implicat in scurgerea unor informatii catre Palatul Cotroceni si in distrugerea unor interceptari audio-video, care se refereau la presedintele Traian Basescu”

Scris de: L.J.

30.07.2014 13:27
Vizualizari: 14302

O decizie surprinzatoare a fost luata in urma cu cateva zile de prim-ministrul Victor Ponta, la propunerea vicepremierului si ministrului de Interne, Gabriel Oprea. Premierul Ponta a decis luni, 28 iulie 2014, schimbarea lui Gelu Oltean (foto) de la conducerea serviciului secret al Internelor, Departamentul de Informatii si Protectie Interna, fostul DGIPI, cunoscut si sub denumirea de “Doi s'un sfert”. Nu exista deocamdata o explicatie clara pentru decizia de schimbare a lui Oltean, premierul precizand ca a luat aceasta hotarare in urma cererii lui Gabriel Oprea si ca fostul sef DGIPI va primi alte insarcinari in cadrul Ministerului de Interne: “E ministru si nu pot sa-i subminez autoritatea. Restul lucrurilor tin de modul de organizare. Nu am acces la dosare, spre deosebire de Basescu, si nici nu imi doresc”.


Totusi, schimbarea lui Gelu Oltean ar avea legaturi cu scurgeri de informatii din dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu. Cel putin asta afirma senatorul Valer Marian. Parlamentarul a precizat, intr-o declaratie de presa de marti, 29 iulie 2014, ca Gelu Oltean ar fi fost indepartat de la sefia DGIPI pe motiv ca in ceea ce-l priveste pe acesta ar exista suspiciuni ca ar fi stat la baza scurgerii de informatii catre Palatul Cotroceni si ca ar fi fost implicat in distrugerea unor inregistrari care se refereau la presedintele Traian Basescu. In acest sens, Valer Marian face trimitere la o intalnire pe care Gelu Oltean ar fi avut-o cu Terente Merce, consilier pe probleme de securitate al lui Basescu. De asemenea, Marian afirma ca Gelu Oltean ar fi fost tras pe linie moarta de ministrul Gabriel Oprea inca de acum o luna, cand i s-a comunicat ca trebuie sa predea conducerea operativa a DGIPI loctiitorului sau Gheorghe Nicolae.

Iata ce sustine Valer Marian despre schimbarea lui Gelu Oltean de la conducerea DGIPI:

Opinia publica a aflat luni pe inserate, din Monitorul Oficial, ca premierul Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), chestorul de politie Gelu Oltean, avand rang de secretar de stat, la cererea vicepremierului pentru securitate nationala, ministrul de Interne Gabriel Oprea. Nici premierul Ponta nici vicepremierul Oprea si nici schimbatul Oltean nu au oferit vreo explicatie pana in prezent. Seful Guvernului a afirmat laconic aseara la un post de televiziune ca nu are nimic de reprosat chestorului Gelu Oltean si ca l-a eliberat la cererea vicepremierului Oprea, urmand sa primeasca alte insarcinari in cadrul MAI.

Realitatea este insa cu totul alta. Chestorul Oltean a fost tras pe linie moarta cu circa o luna in urma cand vicepremierul Gabriel Oprea l-a chemat de urgenta la cabinetul sau si i-a comunicat ca va preda conducerea operativa a DIPI loctiitorului sau Gheorghe Nicolae, transferat de la SRI, unde a avut gradul de colonel. Totodata, vicepremierul Oprea i-a spus ca incepand din ziua respectiva va sta permanent in timpul programului de lucru intr-un birou situat langa cabinetul sau. In momentul in care a fost invitat telefonic la cabinetul ministrului Oprea, chestorul Gelu Oltean se afla la o intalnire cu chestorul Terente Merce, consilier pe probleme de securitate nationala al presedintelui Traian Basescu, cu care se afla in relatii de amicitie si de cooperare informativa de aproape un deceniu. Acest Terente a fost seful SIPI Bihor si loctiitor al sefului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), in ultimii ani de sefie ai chestorului Virgil Ardelean, cu care se afla in relatii foarte apropiate, ca si Gelu Oltean de altfel. Oltean a plecat grabit de la intalnire, dar a intarziat circa 30 de minute fata de ora fixata de vicepremierul Oprea. Intalnirea dintre chestorii Oltean si Merce a avut loc in plin scandal Bercea Mondial, referitor la care exista indicii ca a fost orchestrat cu ajutorul serviciului secret al MAI si a nascut banuieli ca demisul Oltean a fost implicat in scurgerea unor informatii catre Palatul Cotroceni si in distrugerea unor interceptari audio-video, care se refereau la presedintele Traian Basescu“.

Comentarii

# DOREL date 30 July 2014 13:48 +1

Si non e vero, e bon travatto ! Parerea mea ...

# Ioan Duscas date 30 July 2014 16:31 +4

In anul 2006 am solicitat restituirea unei proprietati imobiliare dar intrucat aceea proprietate era dorita de niste infractori cu epoleti acesti criminali se hotarara sa ma elimine sens in care ma facura ''SUSPECT DE TERORISM'' si de orice mai cuprinde codul penal !!  De peste opt ani de zile un roman cinstit este tinta unor actiuni criminale coordonate si derulate de catre infractori din ministerul de interne , serviciile secrete si justitie !!  In mod normal ar trebuii sa am o situatie materiala cel putin buna dar sunt saracit la maxim de catre aceasta trupa de criminali !!  In mod normal ar trebuii sa ocup o functie destul de inalta dar acesti criminali ma impiedica sa ocup un simplu l !!  SI ACESTI CRIMINALI PRETIND CA AR FI OAMENI AI LEGII DEOARECE SUNT PLATITI DE LA BUGET !!

# capatu` satului date 30 July 2014 14:31 -7

adevaru` ete complet diferit de cel prezentat in articolu` vostru; omu` a fost schimbat ca intra in atentia dna; cei care redacteaza stiri pe luju n`au nici cea mai vaga legatura cu realitatea; pai din cate inteleg din  articolu` vostru victor ponta il numeste la sefia lui 2 si 1/4 pe omu` lu basescu, om care il tradeaza, pai inseamna ca conducerea usl, care stabilea cine ocupa fiecare bucata din fonctiile publice, inclusiv felics captivus trebuie sa`si faca urgent un control psihiatric; adevaru` este ca primu` ministru si`a numit omu` de incredere, om care din cate se pare este pe val la dna, asa ca trebuia inlocuit din functie; altfel isi dadeau seama UE si NATO ca la noi infractiunea e frate de cruce cu fonctia politica.

# BERCA MONDIAL :: e manevra lu frații miei............,, date 30 July 2014 15:05 +11

Șeful Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), chestorul de politie Gelu Oltean, avand rang de secretar de stat, a transmis informațiile către ,,PIRAT,,  prin intermediul subsecretarului de stat Năvliguș Mikhail - care reprezintă DIPi în ,,COMUNITATEA NAȚIONALĂ DE INFORMAȚII ,, din structura CAST, cu sediul în palatul Cotroceni.                Năvliguș Mkihailul încă din anul 2004- 2005 era interesat să obțină informații compromițătoare pentru adversarii PIRATULUI.   Dacă se va face un control la DIPI se poate constata că cel puțin 450 de ,,NOTE INFORMATIVE,, au plecat la CNI.

# mircea date 30 July 2014 15:36 +3

Nu are nicio logica cea ce spui, tine minte, intre Base si Ponta s-a incheiat un act de coabitare, care s-a rupt deo vreme incoace, si din acest moment, ,,care pe care,, iti spun eu ca Gelu Oltean a promis ca dispari probele cu filmele si pozele care au fost in dosar, si care numai sunt, adica procurorii sau judecatorii l-au furat din dosar, HALAL MAGISTRATI, ASA-I ?, filajele s-au facut cu DGIPI in 2011, pe cand era ministru, branconaju Igas  si pretenul lui Jurca de la Arad la DGIPI, ca sa nu apara probele din nou pe tapet in dosar, pt. asta era nevoie necesar un sifon din DGIPI, si se pare ca Gelucu a fost ca doar era cel mai mare in rang, hai ca nici in jurul lui Ponta nu sunt chiar lichele, si daca bercea mondialu si mircica baselu sunt considerati desteptii romaniei, asta nu inseamna ca ceilalti sunt chiar prosti ! SA MEARGA DRACULUI TOATA SLEACTA DE HOTI CU MIRCEA SI CU BERCEA CU TOT IN PUSCARIE SI ACOLO N-AU DECAT SA TRAIASCA BINE, CA DE 10 ANI TOT ASTA AUZITM, SA TRAIM BINE !

# Valeriu Mangu date 30 July 2014 14:38 -10

Articolul "A munci intr-un partid inseamna (doar) a lipi afise si a tari bannere?", pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# Ioan Duscas date 30 July 2014 16:56 +1

De peste opt ani de zile o trupa de lucratori din politie alaturi de lucratori din dga , dna ,dgipi , sri, sts si alte structuri mi-au transformat viata intima in spectacol de interes public  Nu am nici o legatura cu neamul tiganesc dar de peste opt ani de zile acesti infractori imi dirijeaza zilnic pe urme trupe de tigani scarbosi si aurolaci  De peste opt ani de zile acesti criminali deruleaza zilnic actiuni de discreditare a persoanei mele  De peste opt ani de zile aceasta trupa de criminali ma suspecteaza in mod infractional de tot cea ce cuprinde codul penal! In urma cu peste opt ani de zile aceasta gasca de criminali mi-a furat mostenirile dupa care aceiasi criminali nenorociti au hotarat sa ma elimine  SI ACESTI CRIMINALI EXTRAORDINAR DE PERICULOSI PRETIND CA AR FI OAMENI AI LEGII DESII ISI BAT JOC DE LEGE SI DE BANUL PUBLIC !

# gogu date 1 August 2014 18:12 0


Citeza pe Ioan Duscas
   Mai Ioane ia si tu un distonocalm sau un ceai de tei sa nu cumva sa-ti crape vre-o vena si sa ramanem fara postarile tale pline de inteligenta.....

# vikkktor date 30 July 2014 20:24 +7

chestorul Olteanu, secretar de stat??? :o Oare toti militienii astia nu se mai satura de onoruri publice si functii care mai de care mai pompoase?? Nu le ajung doar gradele din politie?? Sa plece acasa, ca sunt destui tineri capabili sa le ia locul...Este incredibil ce dornici de putere si titluri sunt astia iar politicul, incapabil si santajabili le ofera pe tava...Toti sunt secretari de stat, doctori, generali, dar, rup penita...

# remember date 30 July 2014 22:38 +7

Gelu Olteanu nu este singurul militian descreeieret (si la propriu si la figurat) si nu reprezinta o exceptie in politia romana.Uita-ti la el si veti costata la o analiza atenta ca aveti in fata dumneavoasta un dobitoc malefic si nu este de mirare,deoarece numai un dobitoc malefic poate ajunge sef la "2 s'un sfert",aceasta sora mai mica a securitatii.Conditia principala pentru a lucra la "2 s'un sfert" este sa fii colaborator cu state vechi la sri,sa indeplinesti ordinele date de sri si sa tii la curent sri-ul cu toti pasii facuti in dosarele "cheie" si nu numai.Asa ca nu trebuie sa va surprinda dezvaluirile din dosar: Gelu Oltean a raportat sri-ului pasii facuti in dosar iar sri-ul si-a informat" seful" la vedere de la Cotroceni. Golanilor,(si cand spun "golani" ma refer la oamenii politici ce-au imaginat si legiferat intregul sistem securistic actual), ni se sinucid pensionarii anchetati de DNA pentru ca cineva le-a gresit pensia,copii nostri invata in scoli insalubre,

# remember date 30 July 2014 23:02 +7

(CONTINUARE), bolnavii nostri sunt "tratati" in spitale fara medicamente,pensiile celor ce au produs in aceasta tara sunt de mizerie iar serviciile secrete prolifereaza ca ciupercile dupa ploaie.Pentru ce avem nevoie de atatea servicii secrete ce se calca pe bombeuri???Pentru ce trebuie sa platim atatia degenerati neproductivi si pagubosi, ce au dovedit in timp ca nu sunt in stare decat sa fure cot la cot cu ceilalti hoti si sa-si pazeasca prada si privilegiile???Nu credeti ca un singur serviciu de informatii ar fi suficient pentru prevenirea tuturor actelor antisociale iar acest serviciu ar fi mult mai util daca ar fi integrat in MAI???Securistilor nu v-ar place sa mai fiti si militieni???? :P :P :P :P :sigh: :sigh: :roll:

# bau date 31 July 2014 17:25 0

Un singur serviciu ?!?? Glumesti ... ;-) Poate un singur serviciu la un partid. Asa parca ar mai merge. Daca ar fi doar unul la modul absolut cum mai poti sa faci scapati tradatorii ? :lol: (ai 3 plusuri daca gasesti raspunsul corect).

# NELU date 12 September 2015 12:55 0

TOT CE ESTE POSIBIL SA FI FOST SCURGERE DE INFORMATII,ATITA TIMP CIT SE PLATESTE.IN APROAPE TOATE CAZURILE IN CARE SUNT IMPLICATI OAMENI CU BANI MULTI SE CAM INTIMPLA ASTA.CIND SE SFLA E TIRZIU.LA CRAIOVA EXIXTA O GRUPARE SRI DE FOSTIOFITERI TRECUTI DE MULT IN REZERVA CARE SUB ACOPERIREA ASCIATIILOR DE OFITERI SRI MANIPULEAZA ANUMITE AFACERI PRIN PRIMARI JUSTITIE ,POLITIE.CARE ESTE DEVIZA   SUNT BATRINI SI CE O SA LE MAI FACA.ASA CA FAM.CUMPANASU APELEAZA LA SERVICIILE UNUIA PENTRU CA AU O MASINA DJ-23-VVV FACUTA PRAF PARCATA PE TROTUAR IN FATA CASEI STR.VLAD TEPES 11.AU FOST AVERTIZATI DE PRIMARIE SA O BAGE IN CURTE,INSA CA SA NUO BAGE FIINCA E PLINA DE GUNOAIE AU SCOS DIN BECI TOATE GUNOAIELE LOR IN CURTE. TOT PE ACEEASI STR .COLT CU STR.EROILOR ESTE UITATA CAM DE O LUNA SI CEVA AUTO BH-8296-BP.NIMENI DEOCAMDATA NU O REVENDICA. IN ZONA ASTA A MEDICINEI VECHI CRAIOVA SE CONSTRUIESC DE ANUMITE FAM.DE MEDICI VILE IN CEL MULT 3 LUNI.DE UNDE BANI?ALTI AU FACUTE.AUTODJ-80RTW/DJ-99-RTW.

# NELU date 12 September 2015 13:02 0

CUM SE VA PROCEDA IN CAZUL COPILUUI COL.GHEORGHE V.STR.VLAD TEPES CRAIOVA.MIRCEA VLAD ARE DOSAR PENAL MATRASIT DIN ANUL 1994.A REUSIT SA PLECE DIN TARA TOT CU  APROBARE.NU TOTI TREBUIE SA PLATEASCA?VINE IN TARA DAR STA ASCUNS.DE CE?

# NELU date 13 September 2015 06:45 0

CA SA FIU CORECT AR TREBUI FACUTE SCHIMBARI MARI ACOLO DAR NU TE LASA OCCIDENTUL,AMERICANI,LE SCHIMBI SPIONI LOR.POLITIA LOCALA ESTE ARONDATA SRI-ULUI?DIN FOSTUL CORP AL GARDIENILOR PUBLICI FORMAT LA CRAIOVA TIRZIU ADICA NU LA 01-01-1994 CI PRIN LUNA MAI DIN DISPOZITIA DL.OLIVIU GHERMAN ,SAU IMPARTIT ACUM PROBABIL CA IN FUNCTIE DE STUDII SAU RELATII SI AU AGENTI DE CIRCULATIE.TOTI CARE AU AVUY UN FRATE UN NEAM ANGAJAT VECHI AL POLITIEU AU AJUNS IN CRAIOVA LA SECTIA CIRCULATIE.PROBLEMA ESTE CA NU AU VOIE SA OPEREZE DECIT LA COMANDA,ADICA DEPISTEAZA PE UN SOFER BAUT SAU FARA PERMIS SI BAUT TREBUIE SA INTREBE COMANDANTUL SA VADA DE CE NEAM ESTE.NU TOTI SOFERI DEPISTATI TREBUIE SA PLATEASCA.  -CRED CA SI RESTUL DE POLITISTI LOCALI TREBUIE SA I-SI FACA TREABA MAI ALES CA MUNICIPIUL CRAIOVA E CAM PLIN DE TOT FELUL DE OAMENI SMECHERI.ACUM NU POT SA SE MAI PLINGA DE SALARII CA LI S-A DAT.TREBUIE TRECUT FOARTE DES PE ACI PE LA AUTO POIANA UNDE ESTE AUTOGARA.AICI E JALE.TREBU IE 3MASINI SI JAND

# NELU date 13 September 2015 18:03 0

CUM SE VA PROCEDA IN CAZUL SECURISTULUI VASILE MOGOSANU DIN CRAIOVA CARE FACE PARTE DIN ASOCIATIA FOSTILOR OFITERI DE SRI ARE CAM 90 ANI SI I-SI FACE DE CAP,ADICA FACE CE VREA EL.CE INSEAMNA ASTA?CA FACE CE VREA EL.

# NELU date 13 September 2015 19:26 0

DACA NU SE FAC SCHIMBARI LA VIRF SERIOASE SI FACEM JOCUL NU STIU CAREI MARI PUTERI RISCAM UN RAZBOI.SI ASA ROMANIA FIERBE,IAR FOSTI OFITERI AI SRI UNI BOLNAVI MINTAL ABIA ASTEAPTA O GRESALA DE LA VIRF.NU STIU DACA PRINTRE IMIGRANTI PE CARE TREBUIE SA-I PRIMEASCA ROMANIA SUNT SI DINTRE CEI ANTRENATI DE ACEI TERORISTI..INTII TREBUIE ANIHILATI CEI DIN ROMINIA SI RAPID.SI-AU CAM INTINS PLAPUMA PRIN TOATE PARTIDELE SI INSTITUTIILE,CHIAR SI TV,DIGI.

# NELU date 14 September 2015 05:32 0

STR.EROILOR INCEPIND DE LA NR.15 IN JOS ESTE O COASTA SI FUGE PAMINTUL CU ASFALT CU TOT.A FOST REFACUTA ACUM CITIVA ANI ,S-AU BAGAT INTARITOARE IN OPAMINT INSA TOT FUGE PAMINTUL.DE CE?PENTRU CA DL.ING.INVENTATOR INGEAUA STR.EROILOR 15 SI-A CONSTRUIT O VILA SI A CARAT BETON CU CIFAROANELE DE 25 TONE DE A GASIT DRACI STRADA MASINILE FOARTE GRELE AU IMPINS PAMINTUL IN JOS SI O DATA CU EL ASFALTUL,ACUM IARASI E DE LUCRU,FIINDCA ATIT EL ADICA ING.INGEAUA CIT SI VECINI AU MASINI MICI DE DIFERITE DIMENSIUNI.ING.IGEAUA ARE VREO 5,AI DIRECTORULUI SALAPA VREO 4,IN IMOBILUL NR.17 ALTI AU MASINI SI BINEINTELES LE PARCHEAZA FIECARE IN DREPTUL PORTI FIINDCA IN CURTE LE E LENE SA LE BAGE.CINE VA PLATI REPARATIILE?ACUM FAC DE PAZA CA SA NU MAI URCE VREO MASINA GREA PE ACOLO,TOATA FAM.ING.INGEAUA SI ASOCIATI.VINE IARNA SI CA LA NOI ,IARNA INCEP SAPATURILE.DOMNILOR DIN GUVERN CE MASURI SE POT LUA?

# NELU date 14 September 2015 05:37 0

ASA CUM AM ARATAT PE STR.EROILOR NR.15 DIN CRAIOVA FUGE STRADA IN JOS FIIND COASTA,IN DREPTUL FAM.ING.INGEAUA. primaria craiova este rugata sa investighezesi vinovati sa plateasca

# NELU date 17 September 2015 00:20 0

DEDESUPTURILE SCHIMBARI DE LA VIRF SE FAC DATORITA UNOR IMBIRLIGARI CARE VIN DIN INFORMATIILE UNOR OFIERI ACTIVI SRI,DAR SI ALE UNOR OFITERI TRECUTI DE MULT IN REZERVA CARE S-AU INVATAT LA BANI.NU STIU CUM SE VERIFICA INFORMATIILE,DAR UNELE SUNT DE FAPT INBIRLIGATURI ARANJAMENTE.TE-AI LUAT DE ANUMITI SAMSARI FIINDCA ROMANIA S-A UMPLUT DE SAMSARI CARE SUNT ACOPERITI DE UNI OFITERI SRI,LA COMANDA DIN UMBRA A OFITERILOR SRI TRECUTI IN REZERVA. CRAIOVA ESTE UN MUNICIPIU FRUMOS DAR PLIN DE SAMSARI DE TOT FELU,CARE VIND ORICE.CULMEA ESTE CA ACESTIA SUNT ACOPERITI SI SPRIJINITI DE UNI POLITISTI SI NU NUMAI.ASPECTUL ESTE..  CIT O TINE...SI TINE. STRADA VLAD TEPES CRAIOVA NR.20  SAMSARI CRETU SI MAI NOU CERNEA.NR.11CUMPANASU.VIND ORICE SI AU DREPTATE ,LOCURI DE MUNCA NU SUNT SI VOR SA TRAIASCA.PENTRU ASTA NU TREBUIE AUTORIZATIE?EI SA STITI CA AU FIINDCA ATIT IN PRIMARIA CRAIOVA,POLITIE ALTE INSTITUTII SUNT TOT SAMSARI. DL.PRESEDINTE IOHANNIS COMFUNDA ROMANIA ,DISCIPLINA LA PAMINT CUGERMANIA

# NELU date 18 September 2015 01:43 0

CAZUL SAMSARULUI PETRE CRETU VIZITAT DE POLITIE ,INSA NU AU CE SA-I FACA E ACOPERIT DE BUCURESTI SI DE SOTIA SA ASISTENTA MEDICALA IN SPITAL.NISTE NESIMTITI CARE FURA MINCAREA DE LA GURA BOLNAVILOR

# NELU date 18 September 2015 01:57 0

SAMSARUL PETRE CRETU E DIN CRAIOVA STR.VLAD TEPES NR.20 ARE2 MASINI ,UNA DIN BULGARIA BH-8296-BP CEALALTA A LUI,DAR NU SI LE BAGA IN CURTE FIINDCA LOCUIESTE IN ACELASI IMOBIL ,APARTAMENTE DIFERITE CU COLONELUL SRI GHEORGHE VLAD.SE PARE CA A DAT DE BANI ,FIINDCA CUMNATUL,FRATELE SOTIEI ARE O FATA CARE MAI ACUM VREO 4 ANI SE IMBIRLIGASE IN BUCURESTI CU UN OM DE AFACERI FOARTE RENUMIT.A FOST PUSA SUB URMARIRE PRIN EMISIUNEA DE LA KANAL D SI PRINSA,FILMATA.DACA E ASA AU TABARIT TOTI PE AFACERISTUL ALA.PETRE CRETU ARE 2 COPII. AM VAZUT PE INTERNET CA LA STREHAIA IN CURTEA UNOR TIGANI S-AU GASIT ARME MULTE ADUSE DIN SPANIA ZIC EI.PE UNDE AU INTRAT CU ELE?ALEA SUNT UNELE,DACA CAUTI TARA E PLINA DE ARME.PROBLEMA ESTE AU FACUT ARMATA?STIU SA LE FOLOSEASCA?DL.GENERAL OPREA CE PARERE ARE?CA DOAR E LA PUTERE.

# NELU date 18 September 2015 21:18 0

SA VORBIM DE IMBIRLIGARI.SE FACE TOTUL PENTRU SCHIMBAREA DL.PONTA,SRI,PROCURORI TOTI SUNT ALERTATI. BUN IL SCHIMBA,IL NUMESC PE DL.PREDOIU,CARE CUM VINE TREBUIE SA MAREASCA AUTOMAT SALARIILE CELOR DIN SRI SI ARMATA.LA UN MOMENT DAT PREDOIU O SA CONSTATE CA E MANIPULAT SI NU O SA FIE DE ACORD,SE VA TRECE BINEINTELES SI LA SCHIMBAREA LUI.SI ASA MAI DEPARTE. TOTI CORUPTI LUPTA SA NU FACA INCHISOARE.L-AM VAZUT SI PE DL.MIRCEA GEOANA ,CETATEANUL ROMAN CU MULTE FERME PRIN AMERICA.CE MAI CAUTA PRIN ROMANIA? MULTI SUB ARIPA OCROTITOARE A PARTIDELOR SI-AU FACUT AVERI. AM VAZUT SI IMORMINTAREA PRESEDINTELUI PRM DL.CORNELIU VADIM TUDOR.DUPA CE I-A AJUTAT PE TOTI SA SE RIDICE ,CAM TOTI I-AU INTORS SPATELE.--PUMPINCURISTI ASTIA TE MUSCA RAU DACA TE IMBOLNAVESTI SAU CHIAR MORI.

# GELU date 11 October 2015 04:46 0

DEDESUPTURILE SCHIMBARILOR DE LA 2 SI UN SFERT SE FAC DATORITA UNOR FOSTI OFITERI ,ACUM INFORMATORI ,CARE CUM NU LE COMVINE CEVA IN SISTEM IMEDIAT DAU ANUMIRE INFORMATII SI SUNT SCHIMBATI DIN SISTEM OFITERI BUNI ACTIVI CONSIDERATI COMPROMISI.NU PREA SE VERIFICA INFORMATIILE. IN TOATE ORASELE MARI EXIXTA FEL DE FEL DE FOSTI OFITERI REACTIVATI,CARE FAC TOTUL SA IMBIRLIGE SI SA INCURCE LUCRURILE.IN CRAIOVA ASTFEL DE SITUATII LE FACE UN OFITER DIN ASOCIATIILE F.OFITERI,MOGOSANU VASILE.ACEST OM E NEBUN,DAR NIMENI NU VERIFICA.A GASIY PE IONESCU MIHAI FOST ANGAJAT CEZ,PE UNUL TUDORICA STEFAN SE PARE ING.ANGAJAT CEZ,CARUIA SRI-UL I-A DAT APARTAMENT CU 3CAMERE CU TOATE CA AVEA DOAR UN COPIL.ASTA PRIN ANUL 1996 SI DIN GRUPUL ASTA SUNT SI DE LA SECTIA POLITIE NR.2 CRAIOVA.CINE ESTE ACEST MOGOSANU VASILE?CITI MAI SUNT CA EL IN ROMANIA?CINE II FOLOSESTE SI IN CE SCOP?

# POPESCU ARITON date 26 November 2015 12:16 0

SA LASAM DEDEPSUPTURILE SCHIMBARILOR DE LA 2 SI UN SFERT SI SA VEDEM OFITERI SRI REZERVISTI CARORA NU LE COMVINE NICI CU GUVERNUL CIOLOS.APARE UNUL CARE INTARITA SPUNIND CA EXIXTA OFITERI SUB ACOPERIRE.PAI TOTI AU FOST OFITERI SUB ACOPERIRE DACA O LUAM DUPA GURILE RELE. ASTORA NU LE CONVINE NICI CU GUVERNUL CIOLOS CUM NU LE-A COMVENIT NI CU PONTA SI CAUTA LA FIECARE IN PARTE SA GASEASCA CEVA CA SA II DISTRUGA.ROMANIA NU TREBUIE SA STEA LINISTITA CETATENI SA MUNCEASCA LINISTIT TREBUIE SA FIE MEREU AGITATA ASA POT UNI DIN FOSTI OFITERI SA ISI FACA DE CAP.EX OFITER DIN ASOCIATII MOGOSANU VASILE CRAIOVA SI-A FACUT PENSIA DE LA 1400 LA 2300 LEI BRUSC.STA INTERNAT PRIN SPITALE.

# M.ALEX. date 6 December 2015 03:18 0

SCURGERI DE INFORMATII APAR PESTE TOT,MAI ALES CA SUNT  FEL SI FEL DE OAMENI.ACUM DUPA CUM SE CITESTE ATIT PE INTERNET ,DAR SI IN ZIARE SE CAUTA SPIONI.CE INSEAMNA A FI SPION? IN VREME DE PACE.DECI O DATA CU DEMISIILE DL.PONTA SI ALE GUVERNULUI PONTA,O DATA CU NUMIREA DL.COLOS DE CATRE BRUXEL CA PRIM MINISTRU ROMAN,SE DA O SUMA MARE MINISTERULUI APARARI SI APARE OBTIUNEA UNEI NOI FUNCTII,ACEEA DE SPION.EU MABUCUR CA BUGETUL MINISTERULUI APARARI ESTE MARE ,ASA CA MA GINDESC TINERI CU VIRSTE DE LA 18 LA 25 ANI VOR FACE ARMATA OBLIGATORIU CEL PUTIN UN AN.NU VOLUNTARI,ARMATA OBLIGATORIE CA TINERI SA NU STEA BAGABONZI PE STRAZI.ASA CEL PUTIN UN AN SUNT OCUPATI. DAR DOMNULE PRESEDINTE KLAUS IOHANNIS PARCA STABILISETI CA DUPA DEMISIA GUVERNULI PONTA CA PRIM-MINISTRU CU GUVERNUL LUI VA FI DOMNUL PREDOIU? PE MINE NU MA DERANJAZA SARAC AM FOST SARAC MOR. AM VAZUT AVERILE DECLARATE DE CITIVA MINISTRI,ZAU CA NU AU STAT DEGEABA.NUMAI VILE PRIN FRANTA,APART.D-LE CIOLOS AVETI MINISTRI DE REZERVA?

# ALEX date 6 December 2015 15:24 0

DOMNULE PRIM MINISTRU DACIAN CIOLOS NU STIU CUM VETI PROCEDA FIINDCA LA MANIFESTATIILE DIN STRADA S-A CERUT SI REDUCEREA NUMARULUI DE PARLAMENTARI DE LA APROAPE 600 LA 300.SA VEDEM PE CE CRITERII II RESTRUCTURARI.LA FEL TREBUIE FACUT SI LA SENAT SI CAMERA DEPUTATILOR CONDITIA FIIND CA IN TOATE CAZURILE SA AVETI MAJORITATE.ESTE FOARTE GREU. CEI CARE S-AU STRADUIT SI AU AVERI FABULOASE ,SAMSARI,CAMATARI SMECHERASI PRIN CE LEGE LE VETI LUA DIN AVERI SI CE MINIM POT DETINE? CRED CA PENTRU PENSIILE ANTICIPATE,PARTIAL ANTICIPATE SAU MAI BINE SPUS PENSIILE MICI SUB 1000 LEI AR TREBUI IMEDIAT INDEXATE.DACA GUVERNUL PONTA A SPUS CA SUNT BANI PAI SUNT.IN PRIMUL RIND MEDICI NU VOR MAI PROFESA PE 3 CABINETE BOLI DIFERITE.SUNT MULTI CARE AU OBTINUT  CERTIFICATE DE COMPETENTA SI PENTRU CHIRURGIE,BOLI INTERNE,UROLOGIE,ALTELE SI SE MUTA INTR-O ZI DIN UN CABINET IN ALTUL.PLATESC LA STAT PENTRU FIECARE SERVICIU IN PARTE.AU AJUNS SA ISI CONSTRUIASCA VILE IN 3 LUNI.NU II E NIMANUI NECAZ DAR SA ISI PLAT

# GEORGE date 18 December 2015 10:33 0

DEDESUPTURILE SCHIMBARILOR SUNT CAUZATE DE MINCATORII. EU VREAU SA INTREB SRI SI PE DUMNEAVOASTRA DLE.CIOLOS DACA POLITIA ROMANA MAI DA RECOMANDARI CETATENILOR ROMANI CARE PLEACA LA MUNCA IN UE.NU STIU DAR UN ANUMIT CETATEAN DIN CRAIOVA DL.PETRE CRETU A FOST VIZITAT DE AGENTI DE POLITIE SECTIA 2 SI IMEDIAT A DISPARUT IN GERMANIA LA CUMNATUSAU.PROBLEMA ESTE ALTA DL.PETRE CRETU ARE SOTIA ASISTENTA MEDICALA LA SPITALUL NR.1 CRAIOVA ,IAR EL O AJUTA CU MASINA LA CARATUL PACHETELOR DE LA PACIENTI.DACA NU EL COPII CU MOTORETA.SE PARE CA AU FOST PRINS.DE ASTA LE-A FACUT VIZITA POLITIA.FAM.DL.PETRE CRETU NU II MAI AJUNGE. CA EL SUNT MULTI.

# GEORGE date 21 December 2015 09:02 0

AM CITIT SI EU STIRILE REFERITOARE LA ATACUL INFORMATIC AL UNOR SPECIALISTI RUSI.CE VOR SA STIE DE FAPT?,SAU MESAJELE CUI LE URMARESC DIN ROMANIA?IN DOMENIULCIBER NETICI,MILITAR,INGINERIE.TELECOMUNICATII SUNT FOARTE BUNI.EU CRED CA URMARESC PE SISTEM INFORMATIONAL PERSOANE DIN PARLAMENT  SI ALTE SISTEME DE CONDUCERE  DIN ROMANIA,DECI CETATENI CORUPTI.SUNT MULTI CARE AU REUSIT SA IASA DIN ROMANIA,DAR COMUNICA CU RUDELE DIN TARA. IN ROMANIA S-AU FORMAT IN ANUL 1994 PE TIMPUL DL.PRESEDINTE ILIESCU ACELE ASOCIATII ALE FOSTILOR OFITERI DE INFORMATII,BOSOROGI TRECUTI DE 75 ANI CARE AU LEGATURI SI ISI BAGA COADA IN CONDUCEREA ROMANIEI. ACESTI FOSTI OFITERI SI SUBOFITERI NU AU FOST VERIFICATI DE NIMENI.ESTE CUM S-A FACUT LA UNI REVOLUTIONARI,AU GASIT 2 MARTORI TOT OFITERI CARE CONTRA COST AU SPUS ..DA DOMNE ASTA E BUN.NU AU FOST VERIFICATI DE MEDICI ,NU S-AU INTERESAT DE CE AU FOST ELIMINATI DIN SISTEM,IAR UNI DIN EI SUNT DEMENTI.ZICE UNUL ...EU FAC CE VREAU EU. ADICA CE INSEA?CRAIOVA MU

# GEORGE date 9 January 2016 04:54 0

DL CIOLOS POATE NU STITI,DAR ROMANIA NU ESTE INCA DE SPATIUL SCHENGAN ,PENTRU CA LA CE SE INTIMPLA ACUM IN UNELE ORASE DIN SUDUL TARI CINEVA CARE VEDE SI AUDE SE IA CU MIINILE DE PAR.POLITIA NU MISCA.ASTA SE FACE LA INITIATIVA SRI.AM MAI SPUS-O DAR NIMENI NU VREA SA IA MASURI DE SCHIMBARE.IN FINANCIARUL,DIN CRAIOVA O ANGAJATA MIHAELA CENTRALA TELEFONICA CA TELEFONISTA.TOATA ZIUA STA BARBASO LA EA IN CENTRALA TELEFONICA.ASTA FIINDCA EI LOCUIESC PESTE DRUM DE FINANCIAR SI AU O MASINA VL-06-CUG.ASTA CUM ESTE PLATITA?BARBASO NU ARE SERVICI FINDCA NU II PLACE MUNCA.DECI IN VAZUL JANDARMILOR ASTIA SE FAC CA MUNCESC.DOMNULE DE CE NU IL CHEAMA SA II DEA LOC DE MUNCA.TOATE SCARILE DE LA FINANCIARUL DIN CRAIOVA STR.MITROPOLIT FIMILIAN SUNT BLOCATE ZIUA DE MASINILE ANGAJATILOR DE NU POTI SA CIRCULI PE SCARI. STRADA UNIRI ZONA GRADINI DE VARA CINEMA PATRIA CRAIOVA,UNDE STR.SE BIFURCA .PE COLT CUM SA O IEI PE STR.ALEXANDRU MACEDONSCHI ESTE O FIRMA DE PUBLICITA.O MASINA DJ-71-RMC,PARCATE IN CURBA,

# GEORGE date 9 January 2016 12:41 0

DOMNULE CIOLOS VREM IN SCHENGEN,INSA IN SPITALELE DIN ROMANIA DUPA MARIREA SALARIILOR SE CERE SPAGA.SPITALUL NR.1CENTRAL CRAIOVA PLIN DE ANGAJATE POCAITE,DAR SI DIN CELELALTE.DECI CU BIBLIA IN MINA SE CERE DREPTUL PENTRU INTERVENTII IN SPITAL.LA AMBULATORIU CHIAR LINGA FISIER JOS LA SUBSOL DOAMNA SANDA SI O DOCTORITA MUNTEANU PLEACA CU BUZUNARELE PLINE DE BANI.SUNT MULTE DE ARATAT,PROBLEMA ESTE CINE VERIFICA SI IA MASURI .

# GEORGE date 11 January 2016 14:24 0

ATI CITIT SI DUMNEAVOASTRA MARTURISIRILE DAR SI ACUZATIILE ACELEI POLITISTE DIN MUNICIPIUL IASI REFERITOARE LA CAZURILE DE CORUPTIE SI NEPOTISME.STITI CE RISCA ACEA FOSTA ANGAJATA A MAI?UN ACCIDENT DE MASINA ,ORI RAMINE PARALIZATA ORI MOARE.ASTORA NU LE PLACE ADEVARUL SI FAC TOT POSIBILUL SA ASCUNDA NEMERNICIILE LOR.AICI IN CRAIOVA SECTIILE DE POLITIE ,JANDARMERIA ,POLITIA LOCALA NU SE MISCA DECIT LA ORDINUL ANUMITOR COMANDANTI SRI,CHIAR SI TRECUTI DE MULT IN REZERVA.COMANDANTI STAU IN BIROURI DE AU FACUT CEFE DE GRASIME,IAR AUDIENTELE NU PREA LE TIN.CUM ESTE NUMIT UN COMANDANT CORECT ESTE MINCAT IMEDIAT.FACETI CUN FACEA U COMUNISTI.ADUCETI COMANDANTI CU ECHIPE DE 30 SUBORDONATI DIN SATU MARE SI MUTATI ALTI DE AICI ACOLO.MAI SCHIMBAM AERUL.

# NICHITA date 19 January 2016 22:29 0

SCHIMBARI DE TOT FELUL,DAR DESPRE DOCTORITA ILIE RODICA (MATEESCU)DIN CRAIOVA CARE REUSESTE SA REZOLVE TOATE PROBLEMELE,DIN PRIMARIE SI DIN TOATE PARTILE CE FACEM. LA FEL UNUL CU AUTO DJ-66-LIV REZOLVA TOT SI DACA NU AMENINTA.CINE SUNT PERSOANELE.E CRAIOVA PLINA DE ASTIA. PRIMESC DIN PRIMARIE LOCUINTE TOTI SMECHERI CARE STRING LA FOSTA LOCUINTA TOT NEAMUL CA SA VADA COMISIA PRIMARIEI CA SUNT MULTI NU AU SPATIU,IAR EI AU DITAMAI MASINILE MERCEDES DE TRANSPORT SI ALTELE,IAR DUPA CE LE DA SPATIU FAC DIN LOCUINTA BAR CU CALCULATOARE.NIMENI NU VEDE? DOMNULE PRIM MINISTRU CIOLOS DACA IL PUBLICA SI IL CITITI CERETI O EXPERTIZA SI TRIMITETI CONTROLUL LA CRAIOVA.

# NANU date 19 January 2016 22:42 0

AM VAZUT LA INFORMATII CA DL.BORCEA MARELE PATRON AL FTBALULUI ARE ALTASOTIE INSARCINATA.DE CIND ESTE ARESTAT DL.BORCEA?SUNT ARESTATI AMINDOI SI SUNT IN ACEEASI CELULA?ARESTATI LA DOMICILIU? NE PREOCUPA GRIJA PENTRU ELEVI..BUN..INSA ELEVI STAU TOATA ZIUA PE CALCULATOARE IN BIBLIOTECI SI JOACA CITE 3-4 JOCURI PE BANI.CE NOTE AU ELEVI LA SCOALA?PARINTI STIU? BIBLIOTECA CENTRALA DIN CRAIOVA STR.MIHAIL KOGALNICEANU NR.9 UNDE ELEVI ALEARGA DE LA O SECTIE LA ALTA SA JOACE PE CALCULATOARE.TE EI DE EI ITI FAC POZA CU TELEFONUL.DUPA CE JOACA II VEZI LA AUTOMATUL DE CAFEA,UNDE SE CEARTA PE BANIFIECARE CUM CISTIGA LA JOC.BIBLIOTECA ESTE PREVAZUTA CU CAMERE DE SUPRAVEGHERE. IN CRAIOVA AVEM SI CONSILIUL JUDETEAN CARE SI AU FORMAT PAZA PROPRIE.S-AU STRINS AICI TOTI SMECHERI DE PE LA TARA.DOMNUL PREOTEASA STIE,AUDE,VEDE?

# NENU date 19 January 2016 23:00 0

NE PREOCUPA GRIJA ELEVILOR,DAR ELEVI IN LOC SA MEARGA LA SCOALA STAU TOATA ZIUA PRIN BIBLIOTECI SI JOACA JOCURI PE INTERNET PE BANI.IN BIBLIOTECA CENTRALA DIN CRAIOVA  STR.MIHAIL KOGALNICEANU NR.9 SE STRING CITE 3-4CALCULATOARELE SUNT LEGATE UNELEDE ALTELE JOACA JOCURI PE BANI IAR DUPA AIA II GASESTI LA AUTOMATELE D CAFEA DIN INCINTA UNDE SE CEARTA PE BANI.DACA TE EI DE EI ITI FAC POZA CU TELEFONUL.PLEACA LA SECTIA CEALALTA DE CALCULATOARE JOACA SI ACOLO.CE NOTE AU ELEVI LA SCOALA?PARINTILOR STIU? CONSILIUL JUDETEAN DOLJ SI-A FACUT PROPRIA PAZA SI S-AU STRINS ACI TOTI SMECHERI DE PE LA TARA.CUM SUNT TESTATI PHSIHOLOGIC,AU ARMEIN DOTARE?DOMNUL PREOTEASA STIE?DOMNULE PRIM MINISTRU CIOLOS SPER SA CITITI SI ASTA.

# GEORGE date 11 March 2016 12:42 0

BIBLIOTECA CENTRALA DIN CRAIOVA O GRAMADA DE ELEVI CARE AU DISTRUS CALCULATOARELE ,IAR PE ANGAJATELE BIBLOTECI SI PE DL.DIRECTOR COASILIER MUNICIPAL DINDIRICA IL DOARE IN TIRTITA.

# PASCU date 7 July 2016 15:03 0

CA IN TOATE SISTEMELE DE CONDUCERE TREBUIE SA SE SCHIM BE SI LA SERVICIUL 2 SI UN SFERT.IN TOT CE SE SCHIMBA SUNT DEDESUPTURI. SUNTETI SERVICIU DE INFORMATII SECURITATE SI VA INTREB DUPA NOUA STIRE APARUTA IN REGATUL UNIT REFERITOARE LA RAZBOIUL DIN IRAQ .CREDETI CA FOSTUL PRIM MINISTRU DEVID CAMERON VA FI ACUZAT DE BRITANICI IN VREUN FEL PENTRU RAZBOIUL IN CARE S-A IMPLICAT REGATUL UNIT CONDUS ATUNCI DE DEVID CAMERON RAZBOI REZULTAT CU MOARTEA PRESEDINTELUI IRAQIAN SADAM HUSEIN.DACA DEVID CAMERON VA FI ACUZAT CREDETI CA SI PRESEDINTELE DE ATUNCI AL AMERICI DABLIDON BUCK JUNIOR VA FI ACUZAT DE AMERICANI SAU DE VREUN TRIBUNAL INTERNATIONAL?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii