DEMITEREA LUI CITU – Presedintele PSD Marcel Ciolacu il someaza pe Klaus Iohannis: “Sa ceara urgent demisia sefului Executivului!... Romania Normala nu poate fi construita cu un premier penal, chiar daca este girat de Palatul Cotroceni! PSD solicita respectarea legilor in vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnati penal”

Scris de: L.J.

12.08.2021 11:30
Vizualizari: 3750

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis trebuie sa ii ceara demisia premierului Florin Citu, dupa ce s-a aflat ca acesta a stat doua zile la inchisoare in SUA ca urmare a conducerii unui autoturism sub influenta alcoolului. Somatia ii este adresata lui Iohannis de catre liderul PSD Marcel Ciolacu (foto).


 

Astfel, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de luni seara, 11 august 2021, Marcel Ciolacu subliniaza ca o “Romanie normala” nu poate fi condusa de un premier penal. De asemenea, Marcel Ciolacu ii solicita lui Iohannis sa respecte legile care interzic numirea in cadrul Guvernului, deci inclusiv in functia de prim-ministru, a persoanelor condamnate penal. Or, Florin Citu a facut 2 zile de inchisore si a fost amendat cu 1000 de dolari in SUA in urma unei condamnari penale (click aici pentru a citi).


Iata reactia presedintelui PSD Marcel Ciolacu:


Dupa ore bune in care speram la o #RomaniaNormala in politica si la o retragere a premierului Florin Citu, solicit presedintelui Klaus Iohannis sa ii ceara urgent demisia sefului Executivului!

O #RomaniaNormala nu poate fi construita cu un premier penal, chiar daca este girat de Palatul Cotroceni!

PSD solicita respectarea legilor in vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnati penal! Vorbim, domnule presedinte si dle Citu, de aceleasi legi care au incheiat si alte aspiratii politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria!

Romanii astepta un semn de maturitate politica! Nu doar: Wow, soc, explicatii incomplete si scuze...de adolescent intarziat! Atat am auzit astazi de la premierul Florin Citu despre faptul ca a stat 2 zile in inchisoare”.

Comentarii

# Hop si Eu date 12 August 2021 12:02 -301

Marcelica se repede iar ca gaina la muci . Condamnarile penale ale romanilor, domiciliati in Romania, se afla in cazierul persoanelor condamnate. Are Catzu inscrisa in cazier condamnarea penala din SUA. IOC BRE !. Legea romana, tembela ca mai toate legile in materie penala din Romania, nu precizeaza ca, condamnat penal este cel care are inscrisa in cazierul sau respectiva condamnare. Se gaseste cate un mosneag tembel, pe care il baga in seama dor RTV ( se numeste mosneagul IANCU - fost avucat al Boborului ) sa explice el ca ceea ce au publicat fitzuicile pro Orban si pro PSD, ca extrasul acela de pe site-ul curtii din IOWA, este un cazier. Cazierul, ca institutie de inregistrare a condamnarilor penale , si in SUA, ca si la noi, nu se tzine de catre instante. Sunt servicii specializate, in subordinea Politiei.Si se da acest mosneag si prof. univ. la Facultatea de Drept. Probabil ca el, mosneagul l-o fi avut student pe Marcelica din Simileasca ( cartier al Buzaului ).

# Hop si EU date 12 August 2021 12:04 -275

Sa nu aiba americanii institutia reabilitarii ??!!. La noi exista si odata reabilitat cazierul itzi redevine alb. Mari manipulatori !!! Despre ce penal mai vorbim Marcelica ???

# imun/teanu date 12 August 2021 12:05 +65

De doua luni Marcel spune mereu la TV ca va strange semnaturi de demitere Clocotilda. De vreo doua zile chiar spune ca a inceput. Si cica vreo 15 mii adunate. Vor fi gata dupa ce "frantu-ZOAIA" isi va fi gata "trebile" puturoase. Ciolacu are talentul de a tempera orice elan periculos mersului "inainte" al trebilor de curvasarie poli-TICHIE. Nu degeaba a si fost "selectat" (cu si camarila de Grindeni si Tudosi, et-Cahi de sub Secu), avand in dulap, cum se mai zice, "scheletii" de cand ducea servieta lui Omar Haisam. Cum zicea Nenea Iancu, ca cum ca "si dai si lupta", dupa fandoseala contra Clocotitei acum se da la insusi Maria Sa Catu, cum pe vremuri "Amwar s-a dat la Golda Meir". Mari (h)artisti "noua tanara garda" la PSD /cantatori cu limba la harpa.

# antisistem date 12 August 2021 13:45 +1

:lol: :eek: Iar te lua gura pe dinainte?!? Vorbesti doar k sa nu taci, fara noima, fara finalitate!!! TU, CARE ESTI SECURIST, DE CE N-AI STIUT MAI DEMULT??? Si acolo esti "MINA MOARTA"?!? JALNIC PRESEDINTE, JALNIC PERSONAJ!!! MA REFER LA TINE SI LA PLOPUL DE LA COTROCENI!!! :zzz

# Lita date 12 August 2021 13:52 +77

In statul Iowa, condamnarea primita de Catu se inscrie in cazier pe viata. Reabilitarea nu se face automat, ci in urma unei petitii solutionate favorabil : "A misdemeanor stays on your record for life unless you successfully petition for expungement". https://www.bing.com/search?q=serious+misdemeanor+iowa&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=serious+misdemeanor+iowa&sc=3-24&sk=&cvid=1323A8E8CD6745A48DBBDE1F420EC52E

# Baran Gheorghe date 12 August 2021 14:59 +52

@imun/teanu; subscriu si iterez: Ciolacu e spargator de valuri.A fost pus special ca sa nu fie opozitie, opozitia sa ramana la stadiul de vorbe, declarativ, faptic oha. Ciolacu este exact notiunea de caine care latra.

# Inlaturarea puscariasului Catu, urgent ! date 12 August 2021 15:50 +161

Suspendarea lui Wuhannis , urgent ! Desfiintrea serviciilor sau privatizarea acestora , caci nu lucreaza dupe fisa postului ci doar paraziteaza poporul.

# Gilu date 12 August 2021 16:04 +112

Decât să te rogi de cel mai parșiv personaj din istoria modernă a bietei noastre tari, mai bine adresezi acest îndemn unuia dintre stâlpii gardului de la Cotroceni, cu căciulă de tigla in in cap,oricum mai onorabil decât Salamul de Sibiu... Parca Bashinescu mai maraia cate ceva - o fi facut copilu' ceva - insa Nesimtitul Neamului tace ca Ghita 'n vrej...Bine ca au sarit latraii liberali sa- l spele pe Cacatzu de rahat ; l- au lins de l- au facut luna...A excelat cel mai penibil dintre latrai - d-l Rareș Bogdan , marea dezamăgire a celor care mai cred in liberalism - l- a situat pe Cacatzu la grădiniță, ca a făcut si el o boacănă,ce mare lucru, nu se pune, nu se compara cu penali de la PSD... Nu mai vorbesc de Fenechiu care invoca onorabilitatea personajului : La noi , pana si faptele penale au o altă conotație decât cele săvârșite de pesedisti... Păcat de cei care au murit pentru democrație și adevăr; tocmai voi liberalii le- ati întinat memoria !

# basicuta date 12 August 2021 16:33 +264

acum avem un puscărias prim ministru!

# Gilu date 12 August 2021 19:09 +5

Printre cei care il scuza, se numara si unu' Pieleanu,mare jongleur cu numerele...Amintiti- va de candidatura d- nei Firea...

# Suspedati-l pe Iohannis daca nu glasuieste ! date 13 August 2021 20:19 +2

Demisia drogatu` alcoolic ! Mai aveati unul la PNL dar ala macar nu baga si pe nas. Partidul PNL se duce-n cap , mai ales ca prostalaul de la Cotroceni nu se dezice cat mai rapid . Ole , ole, ole , ole , PNL-ul nu mai e !!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii