SASUL NU E SAS DESTUL PANA NU E SI FUDUL – Administratia Prezidentiala infrunta judecatorii: "Presedintele nu a justificat respingerea propunerii in functia de ministru a judecatorului Dana Girbovan, ci a cetateanului roman Girbovan... Sectia sa explice cum ar fi putut Presedintele sa numeasca in functia de ministru un judecator... Inainte de a transmite comunicatul, semnatarii sa fi parcurs recomandarile Comisiei de la Venetia... Sectia pentru judecatori nu ar trebui sa faca politica"

Scris de: Elena DUMITRACHE

29.08.2019 17:51
Vizualizari: 5783

Doamne fereste, de ce au putut sa se agate Cotrocenii pentru a justifica de ce nu a fost numita judecatoarea Dana Girbovan in functia de ministru al Justitiei! Klaus Werner Iohannis (foto) a iesit la atac dupa ce Sectia pentru judecatori l-a pus la zid pe presedintele Romaniei, acuzandu-l ca prin afirmatiile facute la adresa judecatoarei Dana Girbovan a adus atingere independentei si prestigiului Justitiei, ingerand nepermis in activitatea Justitiei. Intr-un comunicat de presa emis joi, 29 august 2019, Administratia Prezidentiala raspunde pozitiei adoptate de Sectia pentru judecatori si sustine ca membrii CSM fac politica.


Fiti atenti! Conform precizarilor publicate pe site-ul Administratiei Prezidentiale, Dana Girbovan nu a fost numita in functia de ministru al Justitiei (trecand peste "valorile democratice" care nu corespund cu ale presedintelui de la Cotroceni) pentru ca Iohannis nu putea sa numeasca in aceasta demnitate o persoana care detine in continuare calitatea de judecator. Mai exact, se sustine ca Iohannis nu o putea numi pe Girbovan la Justitie atat timp cat CSM nu i-a inaintat hartia cu demisia din magistratura formulata de Girbovan si aprobata de Consiliul Superior al Magistraturii la inceputul saptamanii: "Sectia pentru judecatori a CSM trebuie sa explice cum ar fi putut Presedintele Romaniei sa numeasca in functia de ministru un judecator, asa cum se afirma explicit in comunicatul transmis public", precizeaza Administratia Prezidentiala.

Ne intrebam totusi si noi, in acest caz de ce s-a grabit sa respinga propunerile, fara sa astepte toata documentatia necesara, cand in alte ocazii s-a miscat mult mai lent, asteptand pana in ultima clipa sa ia o decizie? Si daca asta ar fi fost problema, de ce nu a solicitat documentatia de urgenta de la CSM? Chiar avea nevoie de un motiv, nu?

Klaus Iohannis despre Sectia de judecatori a CSM: "Ingerinte cu adevarat grave la adresa independentei justitiei sunt tocmai aceste aprecieri inexplicabile din partea unor profesionisti ai actului de justitie"

Dar, asta nu este tot! In comunicatul de pe site-ul Administratiei Prezidentiale se subliniaza ca adevaratele "ingerinte grave la adresa independentei justitiei sunt tocmai aceste aprecieri inexplicabile" facute de membrii Sectiei pentru judecatori in comunicatul de presa de joi, 29 august 2019 (Click aici pentru a citi) care, atentie, "par sa condamne tocmai faptul ca Presedintele Romaniei a respectat legile si Constitutia tarii". Si mai e! Pentru ca totul sa fie pe placul presedintelui, li s-a recomandat membrilor CSM din Sectia pentru judecatori ca inainte sa fi facut public comunicatul de presa, sa fi citit recomandarile de la Venetia, care aratau ca "judecatorul trebuie sa demisioneze inainte de a concura pentru o functie politica, deoarece, chiar daca nu este desemnat, acesta va fi identificat cu o anumita tendinta politica, in detrimentul independentei".

Dana Girbovan: "Mi-am inaintat demisia catre sectia de judecatori a CSM, pentru a permite demararea procedurilor de numire. In noul context aceasta nu mai este necesara, motiv pentru care imi voi retrage demisia"

In aceste schimburi de comunicate este esential sa publicam si pozitia judecatoarei Dana Girbovan care miercuri seara, la scurt timp dupa ce Iohannis a anuntat de la Cotroceni ca o respinge pentru preluarea portofoliului de la Justitie, a publicat pe Facebook o pozitie in care precizeaza urmatoarele:

"Am luat act de decizia Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, de a respinge propunerea privind numirea mea in functia de ministru al justitiei. Voi raspunde public, punctual, motivelor presedintelui, inclusiv aceluia ca propunerea ce ma vizeaza este "total impotriva valorilor democratice", dupa ce acesta isi va motiva in scris si publica hotararea. (...)

Mi-am inaintat demisia catre sectia de judecatori a CSM, pentru a permite demararea procedurilor de numire. In noul context aceasta nu mai este necesara, motiv pentru care imi voi retrage demisia depusa si voi cere Sectiei pentru judecatori a CSM sa ia act de acest fapt".

Publicam in continuare comunicatul Administratiei Prezidentiale din data de 29 august 2019:

"Referitor la comunicatul de presa al Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 29 august a.c., Administratia Prezidentiala face urmatoarele precizari:

Presedintele Romaniei nu a justificat respingerea propunerii in functia de ministru al justitiei a judecatorului Dana-Cristina Girbovan, ci a cetateanului roman Dana-Cristina Girbovan, care a acceptat propunerea premierului de a ocupa o functie de ministru intr-un guvern politic si care a si inaintat demisia din magistratura.

Orice alta perspectiva ar insemna ca fie propunerea transmisa de prim-ministru pentru functia de ministru al justitiei era in contradictie flagranta cu Legea fundamentala, fie magistratul nominalizat, prin acceptarea acestei propuneri, ar fi fost in dezacord cu propriul sau statut profesional.

Intrucat induce ideea ca un judecator poate ocupa o functie de ministru, opinia Sectiei pentru judecatori a CSM este ingrijoratoare si de natura sa vulnerabilizeze, prin ea insasi, independenta si prestigiul justitiei si al statutului de judecator.

Sectia pentru judecatori a CSM trebuie sa explice cum ar fi putut Presedintele Romaniei sa numeasca in functia de ministru un judecator, asa cum se afirma explicit in comunicatul transmis public. Ingerinte cu adevarat grave la adresa independentei justitiei sunt tocmai aceste aprecieri inexplicabile din partea unor profesionisti ai actului de justitie, care par sa condamne tocmai faptul ca Presedintele Romaniei a respectat legile si Constitutia tarii.

Ar fi fost indicat ca, inainte de a transmite comunicatul de presa, semnatarii sa fi parcurs recomandarile Comisiei de la Venetia, potrivit carora judecatorul trebuie sa demisioneze inainte de a concura pentru o functie politica, deoarece, chiar daca nu este desemnat, acesta va fi identificat cu o anumita tendinta politica, in detrimentul independentei. Comisia de la Venetia considera, totodata, ca judecatorii nu ar trebui sa se puna intr-o pozitie in care independenta sau impartialitatea lor ar putea fi periclitate.

Prin opiniile exprimate, Sectia pentru judecatori a CSM nu ar trebui sa faca politica, ci sa promoveze in mod real independenta justitiei si a fiecarui judecator in parte, nepartinitor si in limitele competentelor sale constitutionale".

Comentarii

# Goargăș date 29 August 2019 18:18 +46

Mare e grădina lui Dumnezeu și are și porțile laaarg deschise. Cetățene (neromân) Klaus Werner, de ce încerci matale să sari gardul, intră domne pe poartă, impreună cu toată echipa ta de ,,inteligenți". P.S. În presă se spune că ai casă și cavou (!?!) în Germania, neocupate! O fi adevărat?

# DODI date 29 August 2019 18:40 +25

Prostul (chiar sas fiind) nu-i prost destul dacă nu e și fudul. Pentru că la româna lui de baltă se încurcă tot la al doilea cuvânt, pune semidoctele de la Cotroceni să nască permanent o justificare la aberațiile și la încălcările grosolane ale Constituției. Conform DEX denumirea de sas vine de la ”... încăpere mică dintre camele apratamentului” sau ”tub al unui cheson”. În realitatea sasul ciolanis vine de la... trompeta SRI.

# escu date 29 August 2019 18:19 +38

Este destul de clar! Johannis își bate joc de ROMÂNIA și de români. Dorește cu toată ființa sa să ducă țara într-o criză profundă, crezând că prin această poziție de Gică-contra atrage de partea sa susținători. Români ar trebui să fie mai atenți la votul din noiembrie și să dispară din viața noastră un destabilizator de țară, oportunist, ranchiunos și analfabet politic. Gestul său mai are puțin și ne duce la disocierea statului. Nici nu știm ce negociază când pleacă în vâjâială pe afară, nu se consultă cu ale instituții, putându-ne trezi că semnează cine știe ce înțelegere peste capul nostru în care să distrugă unitatea statală a ROMÂNIEI. Deci dragi români, să-i facem un bine, printr-un democratic HUOOOO! să facem ca el să fie amintire, tristă pentru noi. Apropo! Nu am auzit nici o poziție în cazul Caracal. Sau, fiind implicați traficanți și mafioți români care îl gratulau pe timpul vizitelor prin Italia, simte că v-a ieși ceva la iveală?

# Marcel date 29 August 2019 18:23 +31

A aparut o noua specie de primate, "gibonul de sibiu" caracterizat prin ineptie lipsa de empatie. Ghinion ca locuieste la Cotroceni, dar pleaca curand.

# HERTA date 29 August 2019 18:24 +23

Dar cu cetateanul Garbovan ce ai avut ?

# Cetateanul date 29 August 2019 18:28 -17

Prezidentul aici are dreptate din pacate ... in conditiile in care tu ditamai csm aperi si protejezi un personaj precum tranca ori matei, care dadeau placute suedeze politicienilor si ministrilor...cum dracu sa dai mai iei in serios un astfel de organizatie deja sindicalizata si politica. Ani de zile s-a mers cu dubla masura si acum a venit vremea scadentelor....Cum pot crede unii ca urla pe trepte, se protejeaza intre ei, cer in continuare pensii si salarii nesimtite si nu vine poporul la un moment dat sa ii ia la intrebari? Vine ... maxim 2020 se gata si cu smecheria in sistem ????

# Putregaiul iOhannis , hadeti sa-l eliminam ! date 29 August 2019 18:31 +31

Toata lumea la vot : VOTATI CU ORICINE DAR NU CU SPURCATUL ASTA ! :-x

# Der neonazi Stier date 29 August 2019 18:34 +11

Ian să luăm aste stihuri și să le punem în gugăl transaltor. Oare ce iese? Deutschland, Deutschland über alles,/ Über alles in der Welt,/ Wenn es stets zu Schutz und Trutze/ Brüderlich zusammenhält./ [...] Einigkeit und Recht und Freiheit/ Für das deutsche Vaterland!/ Danach lasst uns alle streben/ Brüderlich mit Herz und Hand!/ Einigkeit und Recht und Freiheit/ Sind des Glückes Unterpfand;/ Blüh' im Glanze dieses Glückes,/ Blühe, deutsches Vaterland!

# ROXANA TUDOR date 29 August 2019 20:39 +1

Pentru cine intelege germana.... Bravo!

# Der neonazi Stier date 29 August 2019 18:35 +12

Allamania, după Fukushima 2011, a început să-și închidă din 2012, pe un program de 10 ani, centralele nucleare. Apoi prin 2014 a început să-și închidă și termocentralele pe cărbune, crezând că o să poată face față cu energie din surse regenerabile și cea produsă pe gaz natural. În pofida garanțiilor acordate Ucrainei, a vândut-o pe aceasta, la mica neguțătoreală, pe vreo 2 pungi de gaze naturale rusești. Între timp a mai apărut și păcătoșenia aia de Acord de la Paris din 2015-2016 privind reducerea emisiilor de CO2. În 2017, conform înțelegerii anterior parafate odată cu vânzarea Ucrainei și smulgerea Crimeii, se parafează construirea Nordstream 2. 2018-2019 - Gazoductul Nordstream 2 întâmpină nenumărate obstacole, din partea SUA, Ucrainei, a unui număr de 8 țări membre Eu (3 baltice, 4 Vișegrad și Kolonia Rroemenika). Tot prin această perioadă începe să se sucească de kur și Galia lui Micron - Le Petit Gerontophile.

# Der neonazi Stier date 29 August 2019 18:36 +11

Până și Danemarca îi pune bețe-n roate Allamaniei, pe motiv de Zonă economică exclusivă dimprejurul insulei Bomholm. Inga așa, deși termenul (2019) la care Aisha Merkel ibn Kasser se gândea că o să le deie căldură-n case și buleftrică-n becuri la jihadiștii muslimi primiți cu totpanul în Reich, inga că Revelionul 2019 este aproape (hapiniuiar!), mai sunt 2-3 ani până la sorocul din 2022 și perspectiva tragerii heblului din priză e din ce în ce mai previzibilă. Și cum orice nenorocire nu vine niciodată solo, ingăta și intrarea Allamaniei în recesiune. Soluția IMEDIATĂ? Hmmmm! (altă idee de aur pe care o dau aiurea, cu mocăială): Das westliche Atomkolonie von Rumänien! (WOW! WOW!)

# Der neonazi Stier date 29 August 2019 18:37 +12

Addendum: Interesul lui Trump – Caesar Sceleratus are triplă valență: 1. asigurarea stabilității zonale a capului de pod ucrainean prin acoperirea necesarului de gaze naturale al acesteia din resursele românești. 2. promovarea exporturilor americane de GNL (gaz natural lichefiat) 3. asigurarea controlului Europei prin intermediul instrumentului numit „energie electrică” 3a. prin furnizarea energiei electrice atât de necesare Germaniei, aflată aproape kukurul în găleată, imperatorul yankeu dement are ca obiectiv scindarea binomului decizional Franța-Germania. Care-i rolul României în această ecuație? Absolut niciunul. Doar un teritoriu pe care se poate scrie pe hartă, în loc de „Hic Sunt Leones” versiunea modernă: „Caution! Nuclear Area!” ( „Vorsicht Nuklearbereich”) Care-i misiunea Minotaurului vandal? Simplu de intuit! Izi laic a pis a cheic!

# obiectiva din IRan date 29 August 2019 18:38 +24

wernere.....sa dea Domnul sa te duci in pas alergator, pas cu pas, catre Dragnea la celula......sa ii tii de urat, acelui LAS care NU a vrut sa te suspende....scapa si de puscarie odata cu suspendarea ta, ca ai calcat in picioare si CONSTITUTIA, SI ROMANIA.....nu o vrea pe Dana Girbovan, propuneti la ministerul injustitiei pe VICTOR ALISTAR...a doua propunere NU o va mai putea refuza ca iese dracului razbel in toata regula...in timp ce tara este isterizata de cazul CARACAL, SUNTEM VANDUTI CU RICTUS MORTIS AL LUI WERNER ...... :-x

# ROMÂN, date 29 August 2019 19:02 +16

DOAMNE NU VEDETI CE RINJET SPURCAT ,BÃLOS GRETOS ARE,SPECIMENU ÃSTA?ÎNCÃ ACEST INFECT MAI VREA VOTUL NOSTRU,VOTUL POPORULUI ROMÂN,,DAR PENTRU CE ?PENTRU CE?IN 5 ANI NU FÃCU NIMIC,DAR NIMIC .ÎNAFARA DE A SE ,BÃLACARI CU PSDUL,ATÎT O STIUT ,CREIERUL ÃLA. AL LUI CÎT O ALUNÃ,ATÎT LO DUS DOBITOCUL ÃLA DE CAP A LUI,PESEDEU,PESEDEU,SI JUSTITIA LUI,DAR NU AIA INFEPENDENTÃ,NU AIA CÃLARITÃ DE IEL,ATÎT LO DUS TÃRTÃCUTA AIA PROASTÃ A LUI,DA,SI ÎNCÃ MAI VREA CE?.5ANI,DAR PENTRU CE ? SÃ NE NENOROCEASCA CU TOTU? DUCÃSE DRACULUI,DAR SE DUCÃ,NOI AVEM ,NEVOIE DE PRESEDINTE,,ROMÂN ,DEVOTAT,IUBITOR DE TARA ,NATIE,NU DE .,?ASEMENEA OLIGOFRENE.

# Der neonazi Stier date 29 August 2019 19:19 +8

Sunt un bou neonazi aflat pe statele de plată ale BND (Bundesnachrichtendienst) iar misiunea mea este să asigur independența energetică al Vaterlandului meu. Alles für das Vaterland! Machen wir Deutschland wieder großartig! (mă piș pe ea Românie și pe Untermenschenii ei cetățeni!)

# alu'Nelu date 29 August 2019 19:32 +6

Sunt curios care este nivelul de inteligenta al alegatorilor lui Werner ????? si cam la ce se astepta ca se va intampla in Romania de catre acesti "alegatori", simpatizanti cu Werner presedinte din nou si cu rumanu' Orban prim-ministru, ca asa se vorbeste azi, cand se voteaza. HA? Eu zic ca daca pana la alegeri nu rezolva cazul Caracal, toti cei care "gyverneaza" azi pot merge linistiti acasa. NU VOR CASTIGA NIMIC!

# Klaus, un dement rezist date 29 August 2019 20:19 +20

Iohannis Klaus, un dement rezist. Singura recomnadare de la Veneția pe care o știe Klaus este recomandarea de pizza la 7 euro bucata. Și pastilele de Rudotel.

# Alexandru date 29 August 2019 20:37 +11

Daca sotia acestui dulap sasesc apare la 53 de ani cu sfarcurile sanilor la vedere, ce mai pot spune!? Bine ca nu a trecut prin Caracal.

# Klaus Werner Iohanis date 29 August 2019 21:08 +11

Un penis captivus al serviciilor si al intereselor antiromanesti......cei care l-ati votat, luati-vă ditamai vibratorul acasa la voi, puturos nesimțit, arogant, sterp si mincinos.....

# nuibai date 29 August 2019 21:57 +2

Dana a făcut mişcarea cam inconştientă, noi ne-am grăbit să sperăm, chiar eu să o salut aici, pe LuJu, deşi era clar pentru orice naiv ce va face Rînjitul.

# cozmin date 29 August 2019 22:33 -23

csm de ce nu a trimis spre publicare la Monitorul oficial demisia blondei? blonda asta a fost si ramane pesedista acoperita

# Gigi date 29 August 2019 23:51 +1

Are dreptate : ce să caute un judecător la Ministerul Justiției sau un economist la Ministerul de Finanțe !!!Să fie un TRĂDĂTOR de profesor de fizică președintele ROMÂNIEI !! Așa este bine pentru alții , nu pentru EA , ROMÂNIA punct

# Ciolannis date 30 August 2019 01:05 +4

UN PROST ! VOTATI-L CA VA MERITATI SORTA !

# Lemmy date 30 August 2019 06:41 +1

Degeaba ne mai vaicarim , ce nu am stiut cine e aceasta lichea ?Ba da.Recapitulam...a cata oara ???,Chiar daca nu a vandut copii ci doar a ajutat cu traducerile ????, chiar si asa , cum sa fii partas la asa ceva dupa care sa ajungi si presedinte ?Martorii spun ca venea la poarta familiei cu copiilor si insista spunand ca si el a avut o fata si a dat-o ...Apoi traba cu "Ghinion" care a definitivat profilul psihologic al acestei lichele...Am stiut aceste lucruri si totusi...El a ajuns presedinte .Pentru ca l-am ales noi ?Nuuu. L-a ales mana aia de oameni pe care nu-i vedem niciodata , un fel de "sufrageristi" care din decembrie '89 , tradeaza oamenii si tara in care s-au nascut.La ordinele alora raspunde infectul asta ...nu face nimic de capul lui ...pentru ca nu il duce atat de mult

# Valter Cojman date 30 August 2019 07:29 +2

Motive securisto-stalinisto-naziste de tip mafiot din partea politrukului nazist autodeclarat. Adevaratii corupti, securisti si infractori ai Romaniei, in frunte cu IohaniSS, se tem de un magistrat competent, onest si necontrolabil de catre statul paralel stalinisto-nazist de tip mafiot... si care ar putea sa devina ministrul justitiei. Pe scurt, acestia nu vor o justitie corecta, competenta si independenta. Doar clameaza principiul de "justitie independenta" in fata prostilor care pun botul insa, ei, vor o justitie pe care sa o poata controla. De aceea, politrukul nazist autodeclarat, critica si este contra SIIJ... Se teme ca, daca vine la MJ un MAGISTRAT ONEST, COMPETENT SI NEASERVIT STATULUI PARALEL SECURISTO-STALINISTO-NAZIST DE TIP MAFIOT, toate cele 49 de dosare penale, musamalizate de Lazar, Kovesi si L. Stanciu, vor fi redeschise si va infunda puscaria pe viata. P.S. Eram sigur ca asta va face politrukul nazist autodeclarat: continua cu sabotarea guvernului si, implicit, a R

# gaga date 30 August 2019 07:43 +5

ranjeste ca un maimutoi cand isi vede organul si-si arata dintii de buldog german. MIZERABIL! Imi vine sa vomit, nu-l mai aratati! Cu ce v-am suparat de ne stricati toata ziua?

# livia date 2 September 2019 10:00 0

Cand ranjeste asemeni unui nazist mai, mai sa-i cada placa dentara din gura. Ce scarbos ins!

# Alexandru Stavre date 30 August 2019 08:04 +2

nici dracul nu l mai intelege pe acest inganfat pre.

# unul satul de joianis date 30 August 2019 08:13 +6

"Presedintele Romaniei nu a justificat respingerea propunerii in functia de ministru al justitiei a judecatorului Dana-Cristina Girbovan, ci a cetateanului roman Dana-Cristina Girbovan" Si eu cand spun ca joianis este un hot de case, un ticalos, un tradator de tara, nu ma refer la presedinte, ci la cetateanul sas Johannis! :P Asta nici nu-si da seama ce penibile! Precizarile sunt scrise precis de secretara lui Soros, Pralong!

# Dragnea date 30 August 2019 08:14 -7

Ce ma amuza "mesajele cu continut indecent nu vor fi postate", dar apelativele bou, maimuta, ghibon, prostul de Iohannis sunt pe verde toate. Traiasca propaganda luju. Vedeti ca v au spart baietii site ul si toate parolele din baza voastra de date sunt pe pastebin, in internet. V au facut "serviciile".

# UN_OM date 30 August 2019 08:19 0

' Ora adevarului ...' Iohannis nu este singurul vinovat in cazul respingerii acestei numiri, la acel moment Dana Garbovan nu era eligibila pentru ca 'onor CSM ' nu a inaintat la Cotroceni decizia de iesire din magisttratura a DG, mea cupla, sunt convins ca aceasta avea cunostinta despre 'acest joc', asa ca, se poate spune ca 'jocurile de culise' sunt cunoscute si in sfera justitiei 'in_dependente', 'toti... o apa si un pamant' .

# platitor de daxe date 30 August 2019 08:37 +3

Domne ãsta rîde de noii,cum sã nu rîdã,dacã îi platim ,cu bani multi statu degeaba si naveta...AUZI ,,,SASULE...DUTE DRRACULUI,BÃLOS,PUTUROS,NAVETIST,,,SASULE,,,ACUMA ITI ZIC SI PE LIMBA TA,CÃ TU NU ÎNTELEGI BINE ROMÂNESTE ITI TREBUIE LUNI DE ZILE SÃ CITESTI,UITE SI PE LIMBA TA CE AM SCRIS MAI SUS,,,,,GHH,DIE HÖLLE, DU SECHSTER, FAULER,JUNGE, PEN DLER.

# imun/teanu date 30 August 2019 09:38 +1

Inainte de a mai "edita" editari cetateanul hoha-Iohanis are de raspuns, El!, la-ntrebari. * Cat de rentabil translatorii la infierile straniere? * Tot interpeland CCR a aflat si cum se poate face ca actele false sa devina legale? * Trocul pe functii "unei" Livia Stanciu de "spalat" incompatibilitate UNICA unde e zis ca legal? Idem si la "un" Augustin Lazar, de "spalat" dosare (multiple) penale? * Unde scrie in Constitutie ca fata de obligatiile ei cetatenilor exceptie unica e un "hoha"?, care, si doar El, o poate incalca cum si cand vrea! * Celebra coroana de lauri pe frunte sa fie cascheta SS?

# Neanae date 30 August 2019 12:07 +1

Cozmin, suntem foarte mulți PSD isti. Dacă știi ce e aia democrație, ce e aia Constituție, ce aia Parlament, ar trebui sa știi ca PSD e un partid legal din care fac parte cetățeni romani. Dacă in imaginarul bolnav a părtii de populație, din care faci parte, cine simpatizează, votează PSD, sau activează in acest partid este ciumat și delincvent, e bine sa va cautati la cutia neagră și sa va întrebați scurt: băi, chiar toți astia or fi așa? Chiar toți ceilalți sunt ușa de biserica? Nu cumva ne-or bântui niște obsesii prin craniul plin de ape tulburate de niște abili in din astea? JE SUIS PSD și respect pe oricine din PNL, PMP, USR, îmi permit sa critic, ba chiar sa-i zic de familie unora dintre ei, dar mai am bun simt sa nu-i vreau TOȚI MORȚI ȘI TOȚI LA BULĂU. Câțiva desigur ca da, măcar procesati ca pe KWI pt casele furate și altele date grupului german. MUUUUULTEEE. Și bogatia țării vândută amu la USA ... Cozmin, ești nazi stalinist? Ia vezi ...

# Iulian date 30 August 2019 13:59 0

Ce idiotenie pentru idioti a emis asa zisa administratie prezidentiala , alias politrucul sas Werner  , asa zisul "sef al statului" (institutie inexistenta !). Auzi tampenia tampeniilor tampite , "Pres-ul nu a respins propunerea de numirea ca ministrul justitiei a judecatorului Dana Cristina Garbovan , ci a cetateanului roman Dana Cristina Moldovan" , parca n-ar fi una si aceeasi persoana , una o fi originalul si alta imitatia (sosia) ??! Noaptea mintii in caputul politrucului si a ciurdei lui de consilieri . Unde incape atata prostie ? Daca am "judeca "si noi la fel am zice ca unul este Klaus Werner Johannis , cetatean roman de origine germana , un asa zis "penal" ,cu apucaturi antiromanesti , cu numeroase dosare penale la activ , cu case luate cu japca , cu afaceri imobiliare ilicite , cu abateri nenumarate de la Constitutie /legile tarii/bunul simt , un sabotor al Romaniei si cu totul altul este Klaus Werner Johannis, presedintele ales (din greseala !) de unii romani , care este un 

# Iulian date 30 August 2019 14:24 +2

Ce idiotenie pentru idioti a emis asa zisa administratie prezidentiala , alias politrucul sas Werner  , asa zisul "sef al statului" (institutie inexistenta !). Auzi tampenia tampeniilor tampite , "Pres-ul nu a respins propunerea de numirea ca ministrul justitiei a judecatorului Dana Cristina Garbovan , ci a cetateanului roman Dana Cristina Moldovan" , parca n-ar fi una si aceeasi persoana , una o fi originalul si alta imitatia (sosia) ??! Noaptea mintii in caputul politrucului si a ciurdei lui de consilieri . Unde incape atata prostie ? Daca am "judeca "si noi la fel am zice ca unul este Klaus Werner Johannis , cetatean roman de origine germana , un asa zis "penal" ,cu apucaturi antiromanesti , cu numeroase dosare penale la activ , cu case luate cu japca , cu afaceri imobiliare ilicite , cu abateri nenumarate de la Constitutie /legile tarii/bunul simt , un sabotor al Romaniei si cu totul altul este Klaus Werner Johannis, presedintele ales (din greseala !) de unii romani , care este un 

# SIBIU date 1 September 2019 20:56 0

Tinerii PATRIOT romani din Sibiu cerem municipalitatii RIDICAREA STATUII NOBILULUI DAC ( DECEBAL) in fata HOTELULUI CONTINENTAL (parc) .Lucrarea aflata la Muzeul National de Istorie a Romaniei ( COPIE) dupa cea realizata de Giardino di Boboli din Florenta. Este o obligatie nationala !....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii