DIASPORA A REVENIT ACASA, INFRACTIUNILE CRESC – Avocatul Poporului il avertizeaza pe ministrul de Interne Marcel Vela: “Primim numeroase sesizari in legatura cu cazuri de inmultire a actelor savarsite, unele cu violenta, la adresa persoanelor sau a bunurilor acestora... Ne exprimam ingrijorarea in legatura cu efectul nedorit al cresterii numarului de infractiuni”. Inmultirea infractiunilor are loc fix dupa intoarcerea diasporezilor in tara

Scris de: B.G.

06.04.2020 17:31
Vizualizari: 4626

Avertisment serios lansat de Avocatul Poporului. Acesta ii atrage atentia ministrului de Interne Marcel Vela (foto) in legatura cu inmultirea cazurilor de infractiuni.


 

Intr-o adresa trimisa luni 6 aprilie 2020, institutia condusa de Renate Weber ii dezvaluie ministrului Vela ca exista din ce in ce mai multe sesizari privind cresterea cazurilor de infractiuni, unele chiar cu violenta. Renate Weber ii solicita ministrului de Interne sa comunice daca a fost stabilita deja, sau este in curs de elaborare o strategie de contracarare a fenomenului infractional, in conditiile in care aplicarea masurilor specifice starii de urgenta presupune concentrarea fortelor de ordine in aceasta sfera, a prevenirii raspandirii coronavirusului.

Altfel, de remarcat este ca inmultirea cazurilor de infractiuni are loc fix dupa intoarcerea "valorilor" in tara. Desigur, ne referim la romanii din diaspora, atat de pretuiti de presedintele Klaus Iohannis si PNL, si folositi in scop strict electoral.


Iata adresa trimisa de Avocatul Poporului ministrului de Interne Marcel Vela:
Comentarii

# Baran Gheorghe date 6 April 2020 18:26 -17

Stimata doamna Veber ( pe romaneste) , nu dati vina pe reantorsii in tara ! Unde ati fost pana acum cand plebea se sufoca de infractiuni??? Ha? Mai duceti-va mai incolo sa nu vorbesc cu necuratul!!!Stiti cate infractiuni au loc in Romania iar dumnevoastra atot "ombundsman" le vehiculati in cariera de piatra cianurata doar politic?

# Baran Gheorghe date 6 April 2020 19:45 +4

Ho,Ho, hoooo..! V am atins la ficatei .Dati minusuri . Nu va convine sa va spun ca infractionalitatea in Romania era fulminanta , iar acum doar creste hiperbolic. Vai mama noastra , ca a voastra e la scuteala.

# Sphinx date 6 April 2020 20:27 +3

Romanii din "diaspora" sau "paria-U.E " dupa COVID-19 acum INFRACTORI in Romania (asta este tot ce stiu sa faca). Tine-ti cont ca 1/2 dintre astia sunt "ANALFABETI"!..

# Paris !. date 6 April 2020 21:17 +7

Mahalalele tiganesti din cartierul parizian Porte de la Villett s-au "golit" , NU mai pot cersii sau vinde fier vechi!.. Au fugit in Romania .

# banditu coroiu date 6 April 2020 21:27 +20

Yeep, au revenit in tara votantii lu' vernerica coronaficus cu tot cu carcalaci, ca sa dea la toata lumea fara numar.. fara numar.. Si uite asa una din promisiunile lui electorale (sa revina diasporezii) s-a implinit. Acum avem exces de forta de munca calificata pe domeniile extractor bancomate, operator alba-neagra, colector portofele, cetitor/interpret carti tarot, programator ghioc si alte profesii liberale folositoare societatii. Acum, daca tot au venit, sa pastreze biletele de avion ca sa faca dovada cand s-o vota, ca-s diasporezi, ca sa poata vota 3 zile la rand ca niste privilegiati ai sortii, nu ca fraierii care stau in tara si contribuie la p.i.b-ul din care sunt ei repatriati/carantinati/tratati si la care tot ei n-au contribuit cu nici un ban gaurit. Sictir vernerica, tie si gastii mafiote numita pdl.. .

# Faracatuse date 6 April 2020 22:04 0

Ăștia vor porni noua revoluție! Cu foamea in gât vor năvăli pe străzi și vor face ce n a putut un popor de lași. Se vor bate parte in parte cu Miliția și cu Secu.. Tot raul spre bine. Chiar avem nevoie de putina anarhie, prea ne au băgat la pârnaie cu sau fără vina..

# VOX date 6 April 2020 22:25 0

Draga Baran Gheorghe , cea mai mare infractionalitate din Romania ( a fost si este) EVAZIUNEA VISCALA la toate nivelelor socetatii ! In U.E. si pentru un suvenir marunt se da Bon Fiscal !.

# Augias date 6 April 2020 22:26 0

Stati sa vedeti cum va fi cand vor fi eliberati din puscarii (pe motiv de coronavirus) toti violatorii si pedofilii! Vom trai pe viu in minunata lume noua!Pregatiti-va!

# zeno date 7 April 2020 08:38 +1

@ Sphinx..de acord cu tine,dar verbul A TINE se conjuga eu tin,tu tii el(ea) tine noi tinem VOI TINETI ei(ele) tin..mai usor deci cu analfabetismul

# Baran Gheorghe date 7 April 2020 13:54 +3

@vox. Păi , cand spunem infractionalitate ne referim la tot. Munca la negru, munca la gri, beneficii nedeclarate, furtul in toate formele, traficul de persoane, traficul de influență, toate alea din partea specială a noului cod penal si cele din legi speciale.

# Baran Gheorghe date 7 April 2020 14:04 +2

Avocatul Poporului(recte madame Veber)este singura instituție care poate ataca posteriori o lege / ordonanța la CCR. Dacă nu ataca , singura redută ramane excepția in procesul părinte. Ori, pana acum madame a atacat doar ce i s a șoptit. Inclusiv decretul președintelui privind starea de urgență trebuie adânc comentat.Mai erau 8 zile pana expira actuala stare de urgență. Se putea aștepta până pe 12 si mai vedeam. Graba asta spune ceva. Repede pe înainte. Fast fw.

# roman sadea date 7 April 2020 20:20 +1

"DIASPORA A REVENIT ACASA"...a se citi "hotii au venit acasa"! Ma uitam ca in ultima vreme numarul cazurilor de imbolnavire din Italia e in continua scadere. Pai da, s-au intors hotii romani si cocalarii si aduc boala in tara noastra.

# Sphinx date 7 April 2020 23:04 0

@Zeno . MEA CULPA !.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii