DOSAR CU 19 MILIOANE DE SUSPECTI – Discurs fulminant al avocatului Dan Chitic la protestul impotriva Legii carantinarii care instituie dictatura medicala: “Este legea care pe toti ne claseaza intr-un singur fel: suspecti... Nu mai avem dreptul sa ramanem in pasivitate, daca nu pentru noi, pentru copiii nostri. Sa oprim acest fascism care in loc de zvastica poarta o cruce rosie... Iesiti din robie. Este ultima noastra sansa, luptati pentru ea, fiti furiosi!” (Video)

Scris de: George TARATA

13.07.2020 13:26
Vizualizari: 10378

Iesiti din robie. Este ultima noastra sansa, luptati pentru ea, fiti furiosi!”. Acesta este indemnul cunoscutului avocat Dan Chitic (foto), in contextul in care Parlamentul se pregateste sa adopte Legea carantinarii prin care in Romania se instituie oficial dictatura medicala.


 

Avocatul Dan Chitic a avut un discurs fulminant duminica seara, 12 iulie 2020, in fata celor peste o mie de oameni care au participat la protestul impotriva Legii carantinarii, organizat in Piata Victoriei, in fata Guvernului. Chitic a atras atentia ca legea reprezinta cel mai grav atac la ordinea constitutionala si de drept, fiind sinteza a 30 de ani de colaborationism intre clasa politica si un sistem abject de securitate. Si prin aceasta lege orice roman va deveni suspect medical, drepturile sale fundamentale putand fi pur si simplu anulate.


Iata un fragment din discursul avocatului Dan Chitic, cuvantarea integrala fiind atasata la finalul articolului:


Asta este legea care pe toti ne claseaza intr-un singur fel: suspecti. In momentul de fata trebuie sa fim constienti ca aceasta lege este cel mai grav atac la ordinea constitutionala si de drept din tara asta. Aceasta lege nu poate fi criticata per puncte, aceasta lege nu poate fi amendata cu virgule si cu cate un cuvintel, cum a facut Opozitia. Aceasta lege trebuie sa fie respinsa. Aceasta lege este sinteza a 30 de ani de colaborationism si un sistem abject de securitate. Au vandut tara si acum ne vand pe noi, si ne vand drepturile noastre. Nu mai avem dreptul sa ramanem in pasivitate, daca nu pentru noi, pentru copiii nostri. Iesiti, fiti furiosi, daca nu pentru voi, pentru ei care nu pot sa fie acum furiosi. Nu va lasati calcati in picioare de o mana de talhari, care sunt aici (n.r. - in cladirea Guvernului) si care au facut averi inimaginabile. E ultima sansa, dragi suspecti, nu vom mai avea alte sanse, nu va mai bazati pe Avocatul Poporului, pe CCR, caci si ei sunt suspecti. Si lor le va fi frica de maine, si lor le va fi frica de maine. Acum noi trebuie sa spunem, fiecare in parte: stop terorii! Opriti legea!

Opriti legea care ne transforma pe toti in suspecti, care ne pune la cheremul unui medicut, care va primi ordine in plic de la securistul de serviciu, si care ne va duce pe fiecare dintre noi - care e incomod, care are o afacere incomoda, care are o pozitie incomoda sau care are doar un job care e dorit de fiul unui securist – in izolare. Avem obligatia sa oprim acest fascism care in loc de zvastica poarta o cruce rosie. (…) Nu mai exista Opozitie, exista doar puterea banului si a Securitatii care dicteaza, care ii controleaza pe toti. Iesiti din robie. Este ultima noastra sansa, luptati pentru ea, fiti furiosi!

 


Comentarii

# Dac liber date 13 July 2020 14:33 +15

Bravo domnului avocat. Sunt liber si ies sa lupt pentru drepturi. Organizati in continuare astfel de manifestatii, ii vom dobora sau vom muri.

# Liţă date 13 July 2020 15:11 0

"Avem obligatia sa oprim acest fascism care in loc de zvastica poarta o cruce rosie." Presiunea trebuie să continuie până când odiosul proiect de lege va fi respins integral de Senat. Există legi şi proceduri legale în materie adoptate de-a lungul timpului, medicina românească nu s-a construit pe un vid legislativ.

# sic sempet tyrannis date 13 July 2020 15:45 +4

A AVUT UN DISCURS EXTRAORDINAR ! FELICITARI ! ROMANII TREBUIE SA IASA IN STRADA ! ACESTE MANIFESTATII VOR DURA O SAPTAMAN ! ESTE TIMPUL SA NE LUAM LIBERTATEA INAPOI OAMENI BUNI! VA REAMINTESC CA ART. 15 CEDO ESTE IN CONTINUARE ACTIVAT - NOI NU MAI AVEM DREPTURI FUNDAMENTALE CU EXCEPTIA DREPTULUI DE A NU UCIS, TORTURAT SI BAGAT IN SCLAVIE ! DAR POLITRUCII ROMANIEI PANA SI PE ASTEA LE-AU INCALCAT: GENOCIDUL OAMENILOR DEPENDENTI DE TRATAMENT UCISI CU SANGE RECE PRIN INCHIDEREA SPITALELOR; TORUTURA PSIHICA SI HAITUIALA SIRENELOR ABERANTE DEGEABA SI PE BANII NOSTRI, LUAREA TEMPERATURII IN ORICE INCINTA, OBLIGATIVITATEA PURTARII MASTII CARE NU PROTEJEAZA PE NIMENI CI DOAR II IMBOGATESTE PE SECURISTII MAFIOTI. TORTURA FIZICA PRIN INTERZICEREA DREPTULUI DE A RESPIRA. TORTURA PRI AUTOIMBOLNAVIRE DIN CAUZA BACTERIILOR DIN GURA. SCLAVIA PORTILOR DESCHISE "FARA COVID" PENTRU SCLAVII ROMANI CATRE M UE! ROMANIA IESI IN STRADA ! ACUM ! PANA CAND NU ITI VOR LUA COPIII. EI VOR DOAR COPIII NOSTRI!

# VIKY date 13 July 2020 16:50 -41

Romanii trebuie sa constientizeze ca sunt SINGURI, nimeni nu ii va ajuta, numai ei se pot salva. Daca ACUM nu o fac, nu vor mai avea nicio sansa in viitor. Voi nu vedeti cum sunteti manipulati ora de ora, pentru a va ingenunchea definitiv?. Nu pot sa ma gandesc la ce va asteapta. Comunismul a fost copil mic pe langa nazism. Legea va trece, Ciolacul este ori cretin, ori prost, ca nu poti sa fii normal si destept, ca sa treci legea in camera Deputatilor, unde este presedinte, si sa afirmi ca legea nu trece de Senat doar daca primeste avizul MJ (Predoiu???), si daca Orban si Tataru vin in camera Senatului sa dea explicatii in legatura cu legea. Tot el afirma ca a modificat legea izolari:"Se va face GRADUAL(???),adica nu te ridica urgent din casa, ci vor fi negocieri, se discuta...". Mai intreb odata: este cretin, sau prost?. TREZITI_VA, pentru numele lui D-zeu. Daca VOI nu va alutati, nici D-zeu nu va ajuta.

# Bravo Dan Chitic date 13 July 2020 17:00 +2

Multumesc lui Dan Chitic.

# Adryan date 13 July 2020 17:08 -22

”sa oprim acest fascism care in loc de zvastica poarta o cruce rosie”. Nu poartă nicio cruce roșie, poartă șarpele lui Esculap (zeul medicinei la greci). Sunt mai mulți ani de când, subtil, treptat, crucea roșie (simbolul creștin al sănătății) a fost scoasă tot mai mult din sistemul medical fiind tot mai mult înlocuită de corespondentul ei păgân, toiagul lui Esculap, cu șarpele încolăcit pe el (a se vedea și sigla OMS) sau cupa Hygeei (fiica lui Esculap), și ea cu șarpele încolăcit. Cică Esculap s-a prefăcut în șarpe ca să afle de la șerpi tainele plantelor vindecătoare și apoi prefăcându-se din nou în om le-a dat oamenilor licori vindecătoare. Adică mai pe scurt stăpânul sistemului medical mondial actual este șarpele.

# VIKY date 13 July 2020 17:18 -59

@sic sempet tyrannis..." EI VOR DOAR COPIII NOSTRI!". Corect, vor ca generatiile viitoare sa fie crescute de ei, nu de parinti. De ce nimeni nu se intreaba de ce in lansarea economica sunt prevazute (deocamdata), 40 de scoli primare cu internate, cantine, sali de sport?. Pana la urma vor construi si bordeluri. Ce parinte ar accepta sa dea copilul de 6 ani la internat?. Nu mai vorbesc de legea sexuala la copii. TREZITI_VA!.

# Ia de aici... date 13 July 2020 18:36 +5

"Vicepreşedintele Senatului Alina Gorghiu a afirmat că felul în care blochează PSD adoptarea proiectului de lege privind carantina şi izolarea este inacceptabil. După părerea acesteia, pe social democrați îi interesează doar Congresul lor, în condițiile în care țara se confruntă cu o creștere semnificativă de noi cazuri de coronavirus." Ciocanitoare, ai copii, sau parinti, bunici?. Pai daca ai sa dea D-zeu sa fii prima "izolata" in spatii speciale, si copiii luati de slugile voastre de la DSP. Ce zici?. Uite, pot sa dau un telefon ca ai tusit pe strada si ca esti suspecta. Merge asa?. Eu zic ca da.

# Baran Gheorghe date 13 July 2020 18:41 +7

Socialdemocratia s a dus dracu odata cu Ciloacu.Eu i as spune Cioclul socialdemocratiei. Acest Ciolacu, un tradator, un neghiob , un fasait , un nebarbierit jegos, un neinstruit un agramat, un fricos, o piaza rea a umanitatii, un******de politician , un vandut, o scursura umana, un nespalat, nu se ridica nici la piciorul broastei comparativ cu Dancila, care era o doamna, macar, asta i un necioplit, o sculptura sau o pictura abandonata de un artist beat.

# xyz date 13 July 2020 19:34 0

VICTORIE PENTRU SIRBI, DAR LAGARE DE CONCENTRARE PENTRU ROMANISTANEZI? https://www.unz.com/ishamir/belgrade-liberated/

# Baran Gheorghe date 13 July 2020 19:50 -2

Sârbilor nu au ce să le mai facă. Rezervele de Litiu din serbia nu le vor lua decât la pretul corect.

# Vlad Cristian Suceveanu date 14 July 2020 04:01 +1

Bravo Domnule Avocat Chitic, ati rupt tacerea, chiar daca va cheama Chitic, nu mai taceti chitic, ba chiar ati declansat Tic Tac reactia oamenilor la actualele legi menite sa ne faca pe toti mai rau decat sclavi, suspecti si numai buni de internat, confiscat bunuri materiale si libertati, si inca nu ne-au pus cipuri sau vaccine cu nanaoboti, dar daca nu ne aparam, ne vor controla si stapani pe toti ca niste roboti supusi.

# imun/teanu date 14 July 2020 10:13 -1

Daca indraznesti sa strigi "JOS NAZISMUL" esti pasibil de puscarie?, ca de poate fi considerat atac (si armat?) la presedinte.

# VIKY date 14 July 2020 14:20 -62

Analfabetul functional:"Aceasta lege este in regim de urgenta. Daca PSD-ul nu voteaza sunt cinici si vor fi responsabili pentru sute de romani". Cum poti trece o lege in regim de urgenta, cand aceasta lege este for ever, nu pentru covid, si culmea este o lege nazista, exact ca si gandirea acestui analfabet.

# VIKY date 14 July 2020 14:41 -63

Toata lumea discuta de internarea asimptomaticilor care sunt 90% din populatie. GuWernul si hitleristul au n-spe motive pentru acest arest in spital. Primul motiv a lor ar fi ca spitalele ar fi aproape goale, si nu ar putea justifica netratarea bolnavilor cronici. Al doilea motiv este suma imensa de 1000 Euro pe zi pentru un asimptomatic, pe care Casa de Asigurari de Sanatate o deconteaza spitalelor. NIMENI nu sesizeaza ca in ritmul asta, CAS va da faliment si va fi privatizata, care este si scopul acestor nazisti. "Pas cu pas", vorba hitleristului vor privatiza si spitalele, spunandu-va ca au intrat in colaps, si ori se inchid, ori se privatizeaza. Dar nu va faceti griji ca Arafat este in negocieri cu o companie pentru livrarea de "spitale", gen celor pe care le-a vizitat hitleristul. Va asteapta "zile frumoase", dar voi stati linistiti si dormiti maideparte.

# VIKY date 14 July 2020 17:07 -72

Manipularea populatiei prin media, ma refer la televiziuni, este de un grotesc fara margini. Oameni buni, informativa de la juristi, cititi singuri legile, nu va uitati in gura celor care manipuleaza cum respira. Politicienii nu va vor ajuta, ajutati-va singuri pana nu este prea tarziu. Ei au legea 55 pentru combaterea si zadarnicirea bolilor, izolarea la domiciliu, iar pentru nerespectare se intocmeste dosar penal. Ei vor sa va tina sub control monitorizat cu aceasta lege cretina care vor sa fie votata "urgent", vorba hitleristului.

# VIKY date 14 July 2020 18:32 -66

MS Tataru fiind intrebat azi de un reporter, daca un pacient poate sa refuze tratamentul, raspunsul colonelului Tataru a fost: "DEOCAMDATA pot sa refuze." Adica dupa ce va fi votata legea, veti fi cobai pentru fabricile de medicamente. Veti fi o colonie cu sclavi-cobai. Daca va mai inchide o luna, luati-va adio de la libertate pentru totdeauna. Se pare ca va veti trezi doar cand veti fi...flamanzi si goi...

# mihai date 14 July 2020 21:44 0

libertatea de a-i infecta pe altii https://www.feminis.ro/ingredient-socant--folosit-intr-o-brutarie-franceza--ar-trebui-tratata-ca-pe-o-mina-de-aur_70620.html

# VIKY date 15 July 2020 01:15 +6

D-le Chitic, nu se poate face plangere penala chiriasului de la Cotroceni si guvernului meu, pentru genocid impotriva poporului?. Cum poate un popor sa accepte ca asimptomatici sa fie internati in spitale, iar bolnavi cronici sunt lasati sa moara pe capete fara tratament?. Daca zilnic nazisti umfla nr infectatilor la 600-700 pe zi, in 10 zile se aduna 6000-7000 de asimptomatici internati. Astia sunt criminali in toata regula.

# Eugen date 15 July 2020 11:05 +1

Demers plin de CURAJ. JUSTIYIA INSEAMNA DESEORI UN CURAJ NEBUN ! Definiția privării de libertate este foarte clară: „înseamnă orice formă de detenție sau închisoare ori plasarea unei persoane într-un loc public sau privat de reținere pe care nu îl poate părăsi după voia sa, prin ordinul oricărei autorități judiciare, administrative sau de altă natură.” Așadar, inclusiv spitalizarea forțară, carantina și izolarea intră în definiția privării de libertate dată de OPCAT (Protocolul opţional pentru prevenirea şi combaterea torturii şi tratamentelor crude, inumane sau degradante, ratificat de România prin Legea 109/2009).

# sic semper tyrannis date 15 July 2020 12:29 +1

Apel din nou la LUMEA JUSTITIEI - CINEVA ABUZEAZA SISTEMUL DE VOT CU UN SOFT PIRAT. VA ROG RENUNTATI LA SISTEMUL DE RATING ATAT TIMP CAT NU ESTE FOLOSIT CORECT SI ONEST. NIMENI NU CITESTE SI SCRIE AICI PENTRU RATING. SUNTEM ROMANI, TREBUIE SA FIM UNITI SI VENIM AICI PENTRU CA INCA SUNT OAMENI CARE VOR LIBERTATE NU SECURITATE SAU SIGURANTA. NOI VREM LIBERTATE ! LIBERTATEA NE DA SI SIGURANTA PRIN DREPTURILE FUNDAMENTALE. PRIN URMARE, VA ROG RENUNTATI TOTAL LA SISTEMUL DE RATING! MULTUMESC.

# VIKY date 15 July 2020 17:17 +4

@ sic semper tyrannis...Nu fi revoltat, cu mine au treaba, nu cu voi. Cu voi vor avea treaba daca trece legea nazista, atunci va vor vana. Atunci vor avea toate parghiile la dispozitie, oferite pe tava acestui nazist, de securistul Ciolacu. Dar a sosit vremea sa va treziti. sa va treziti.

# Decebal date 18 July 2020 14:24 +1

Daca acum nu se iese in strada sa i dam jos pe acesti satanisti, atunci vor da legi peste legi printre care sa te sinucizi asistat Ce vei face atunci, popor roman? Cum de poate intunecimea sa cuprinda mintile poporului roman, unii sa doarma, altii sa moara de frica, altii sa faca genocid, si muuuulti tradatori de neam si tara? Lupta satana cu Dumnezeu acum De partea cui esti?

# REMEMBER date 18 July 2020 20:41 +2

Au anuntat duminica 19 iulie protest in Piata Victoriei.

# VIKY date 19 July 2020 18:11 +2

Prof. Alberto Zangrillo, medic primar de anestezie și terapie intensivă la Spitalul San Raffaele din Milano și prorector al Universității Vita-Salute San Raffaele: "Nimeni nu mai moare în Italia de COVID-19 de cel puțin două luni. Dar lumea continuă să moară de patologii care au fost lăsate în seama sorţii, care au fost ignorate. În aceste momente la Urgenţa din zona metropolitană din Milano este plin de bolnavi cu patologii cronice dar care au fost neîngrijite din cauza urgenţei virusului şi care acum s-au agravat pentru că necesita de intervenţii uneori urgente şi acum e prea tîrziu. Mă refer la infarcturi, la pancreatite, tumori, etc. Deci continuă să se moară, dar nu de Covid. Eu am spus că virusul nu mai este în stare, din fericire, să producă o boală gravă". In urma cu 2 luni comentam ca aceste gunoaie de guvernanti vor profita de bolnavi cronici pentru a anunta APOCALIPSA covid, pentru a ingenunchea definitiv poporul, si de al tine sub teroare.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii