DOSARUL AYAHUASCA – Gelu Oltean: „Doamna judecator a amanat 5 termene sa se pronunte intr-un sechestru de bani, justificat de procuror ca fiind 'pentru cheltuieli judiciare' in dosarul nostru, in valoare de peste un sfert de milion de euro, de la o persoana care nu are nicio calitate procesuala in acest dosar. La sfarsit, a respins cererea de a i se inapoia banii, pe motiv ca este neintemeiata”

Scris de: Gelu OLTEAN, fost sef DGIPI

07.04.2021 14:28
Vizualizari: 4473

„Dosarul Ayahuasca” nu este dosar! RUSINE, va spune Gelu Oltean!In zilele acestea, am citit un articol despre mine (ca fara mine, nu era nici un dosar) si nu trebuie sa fii doctor in informatii ca sa-ti dai seama, la comanda cui a fost facut si cui serveste.

S-a gasit cineva care incearca sa devina erou, pe un caz, pe care nu stie cum sa isi mai spele rusinea de pe el si cu ce sa o mai dilueze. Si altcineva, care sustine un judecator timorat, cu un scop.

In titlu se spune ca noi, cei judecati, amanam nejustificat judecarea dosarului, probabil de frica intransigentei judecatoare.

Va dau cateva elemente din „dosarul Ayahuasca”, ale judecatorului „erou”, (gand la gand, sau „negand” cu procurorul si mai erou), prin care si-a aratat profesionalismul, motiv pentru care, avocatii nostri au cerut de trei ori, recuzarea acesteia:

-De aproape un an, avocatii nostri au depus la dosar o lista impresionanta de exceptii si nulitati, unele chiar rare in practica judiciara, ca lipsa mandatului de perchezitie pentru o locatie, cu alt numar, proprietar, etc., unde s-a intrat concomitent cu intrarea in locatia care face obiectul dosarului si de unde s-au ridicat bani, obiecte si bunuri, unele dintre ele neavand nimic de-a face cu dosarul si persoanele, care fac obiectul dosarului.

Judecatoarea a cerut procurorului de caz sa raspunda la acele exceptii si nulitati si tot de atunci, pana in ziua de astazi, nu i s-a raspuns. De un an asteptam, motiv pentru care judecatoarea a mai revenit cu alta si alta solicitare, sa i se raspunda, dar tot in asteptare ne aflam.

Ma intreb, in cariera unui judecator, cate situatii de acest gen se intalnesc, sa se ceara pozitia Parchetului si, un an, procurorul sa nu-i raspunda.

-Doamna judecator a amanat cinci termene sa se pronunte intr-un sechestru de bani, justificat de procuror ca fiind „pentru cheltuieli judiciare” in dosarul nostru, in valoare de peste un sfert de milion de euro, de la o persoana care nu are nici o calitate procesuala in acest dosar. La sfarsit, a respins cererea de a i se inapoia banii, pe motiv ca este neintemeiata.

-Din aceeasi locatie, FARA MANDAT DE PERCHEZITIE, mi s-a ridicat o suma de bani si un document, care atesta ca sunt bani retrasi de la banca, ca urmare a mostenirii, in urma decesului mamei mele, si impartirea cu fratele meu a sumei provenite din vanzarea unui apartament. La fel, nu mi s-au inapoiat, pentru ca, in viziunea dansei si a procurorului, acest apartament cumparat de mama mea decedata, in urma cu 30 de ani, este rezultatul presupusului trafic de droguri!!! No comment.

-Dansa a lipsit vreo doua luni, fiind in concediu de „studiu”, pentru ca sustinea un examen de promovare, pe care l-a sustinut nu l-a mai si luat. S-a intors sa ne judece, cu manie proletara, de parca noi eram vinovati de nereusita personala....Sau i s-o fi spus ceva....

In plus, tot dansa a mai avut si covid. Deci inca o amanare.

-La proces, ca sa vedeti independenta si suveranitatea unui judecator, cand se decidea data si ora urmatorului termen, procurorul a obiectat ca nu poate sa vina la ora 9 dimineata, pentru ca trebuie sa isi duca copiii la scoala si nici la ora 13, pentru ca trebuie sa ii scoata. De parca institutia procurorului este un pfa si lumea isi face programul dupa el. Asta arata cat de bolnav este acest sistem. Bineinteles, ca doamna judecator, cu multa aplecare pe problemele familiale a domnului procuror de caz, a ajustat acel termen dupa programul „colegului”. Eu n-am crezut ca poate sa existe o astfel de cardasie, in orice tara. Sa o spui cu voce tare si manie, ca nu poti sa respecti serviciul pentru care esti platit din cauza scolii copiilor. Si totul inregistrat audio...

-Cand i s-au prezentat documente justificative emise de un medic neurolog de specialitate, de la Spitalul Militar Brasov, in timpul arestului in conditii inumane, despre starea de sanatate a dr. Vanessa Youness, care atestau ca, in timp ce era arestata in subsolurile insalubre, boala de care suferea de peste 13 ani, respectiv, scleroza multipla, a recidivat subit, cu un inceput de pareza, doamna judecator, fiind specialist in domeniu medical, le-a contestat.

A spus, fiind inregistrata in sala de judecata, ca nu crede in diagnostic si ca recomandarea sa medicala este sa se faca o punctie in coloana vertebrala, care sa ateste aceasta boala ... Si ne-a mai dat 30 de zile de arest in penitenciar, de data aceasta. Probabil dansa avea informatia ca in penitenciar se pot face astfel de proceduri avangardiste si la scoala facuta, a invatat protocoalele medicale pentru bolile incurabile. No comment..

Aceasta masura diabolica, inumana, intunecata si incorecta , luata de dansa, a fost contestata de noi si a fost anulata de catre judecatorii de la Curtea de Apel Prahova, care au avut curaj sa fie de partea legii si sa judece corect si just. Ne-au eliberat dupa patru zile de la verdictul perplex al dansei.

Acestea sunt doar cateva, dintr-o serie lunga de „eroisme”, in aplicarea dreptatii, in care, elementul de justitie, probe, dreptate, nu prea primeaza deloc, in fata altora, care nu ar trebui sa existe intr-un proces penal.

In schimb acum, se iasa la atac cu informatii delirante, mincinoase si bolnavicioase .. pe surse.... Ca Gelu Oltean si Vanessa Youness, amana nejustificat dosarul Ayahuasca, de frica judecatorului viteaz, (apasat pe butoane, banuim noi de cine) neinfricat al tarii.

Recuzarile sunt clare, pentru incompatibilitate. Iar colegii dansei resping aceste recuzari, ori pentru ca, sunt colegi, (au mai ramas o mana de judecatori in activitate), ori pentru ca nu doreste nimeni sa preia acest dosar, stiu dansii de ce, in care, una peste alta, au disparut si probele, la care nu s-a facut nici o expertiza chimica si deci, se va judeca un dosar, fara obiectul... dosarului.

Mai mare rusinea!

TREZITI-VA!

Iar in sangele si urina recoltate de la toate persoanele care au „baut” acest „drog de mare risc”, in mai putin de 24 de ore de la ingerare, analizele nu au gasit nici o urma din faimosul drog endogen, despre care specialistii lumii spun ca este in peste 2000 de plante si il produce si corpul uman, cum de altfel, spune si procurorul in dosar, documentandu-se de pe wikipedia.

De virusul virusilor, Covid, vom scapa, dar de virusul minciunii si al rautatii, nu stiu cum vom scapa vreodata!


sursa: blogul lui Gelu Oltean, fost sef al DGIPI

Comentarii

# maxtor date 7 April 2021 20:18 +1

dosaru "ayacucoasa"https://www.luju.ro/static/smiles/cry.gif

# DOREL date 8 April 2021 21:14 +1

Sa ne trezim din iluzii: din pacate, in loc sa fie ultima reduta a romanilor impotriva tiraniei, magistratii (judecatori si procurori deopotriva, ai nici cu politistii nu mi-e rusine..) incep sa devina iresponsabili in serie mare ! Si b): amnezia devine nationala, politistii, procurorii si judecatorii de la Caracal, de la Onesti, din cazul Gutau s.a.m.d. sunt cu totii foarte bine merci si noi cu totii dormim frumos ! Parerea mea ...

# Catavencu date 9 April 2021 19:55 0

Deși se știe că orice bun învățăcel ia un 8 să sperăm că duamna învățătoare va aprecia strădania la adevărata valoare și va da 10 cu plus. :lol: :lol: :lol:

# Om date 19 April 2021 23:58 0

Un joc mizerabil sincer,Respect domnul General Oltean

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii