DRAGNEA A CASTIGAT IN INSTANTA - Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a obligat Penitenciarul Rahova sa-i permita fostului lider PSD sa munceasca pe perioada detentiei. Liviu Dragnea a fost retras de la munca pentru discutia online purtata cu fosta sa consiliera Anca Alexandrescu, in care ex-presedintele PSD a facut dezvaluiri despre Laura Kovesi si Florian Coldea (Minuta)

Scris de: B.G.

15.01.2021 12:44
Vizualizari: 5039

Abuzul impotriva fostului lider PSD Liviu Dragnea a fost devoalat in instanta. Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a admis vineri, 15 ianuarie 2020, contestatia facuta de Dragnea si a obligat Penitenciarul Rahova sa-i permita acestuia sa munceasca. Hotararea este definitiva.Liviu Dragnea s-a adresat instantei dupa ce conducerea Penitenciarului Rahova, acolo unde este incarcerat, l-a retras de la munca pentru discutia online purtata de ex-liderul PSD cu fosta sa consiliera Anca Alexandrescu, in care acesta a facut dezvaluiri despre Laura Kovesi si Florian Coldea (click aici pentru a citi).

 

Iata minuta Judecatoriei Sectorului 5 din dosarul 26253/302/2020:

 

"In temeiul art. 56 Legea nr. 254/2013, admite contestatia formulata de petentul-condamnat Dragnea Nicolae Liviu impotriva incheierii nr. 1158/2020 a judecatorului de supraveghere a privarii de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 1327/2020), in contradictoriu cu intimatul Penitenciarul Bucuresti-Rahova).

Desfiinteaza incheierea atacata si rejudecand:
obliga Penitenciarul Rahova de a lua masurile legale pentru a i se permite petentului sa presteze activita?i lucrative cu caracter gospodaresc in cadrul Penitenciarului Rahova. In baza art. 275 al. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate raman in sarcina statului. Definitiva".

 

Ingradirea dreptului la munca


Anterior, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a admis in 15 septembrie 2020 contestatia facuta de Liviu Dragnea in procesul cu Penitenciarul Rahova, si a decis ca fostului lider PSD i-a fost ingradit dreptul la munca reglementat de dispozitiile art. 78 din Legea nr. 254/2013, in perioada 02.07.2020-15.09.2020”, hotararea fiind definitiva (click aici pentru a citi).

Totusi, instanta a apreciat ca nu poate dispune o solutie in sensul obligarii penitenciarului la reintroducerea petentului la munca pe care o presta anterior retragerii sale.

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Former Convict date 15 January 2021 13:18 +3

Bun așa! De acum urmează să-și piardă iar dreptul la muncă fiindcă... tocmai ce are... o „afacere judiciară”. Prin „afacere judiciară” (în slangul închisorilor) se înțelege o altă procedură penală aflată în curs de desfășurare. Așadar victoria obținută este o victorie a la Pyrrhus!

# Andrei Muresan date 15 January 2021 13:24 +30

Nu pot sa cred ca doar trei oameni au rămas langa Liviu Dragnea. Doar Codrin Ștefănescu, Liviu Plesoianu și Irina. Ce țară, ce oameni?! Ce diferența este între "securiști" și "jurnaliștii" din România? NICIO DIFERENTA, dimpotrivă, toți și toate sunt "o apa și un pământ", blestemații plaiului mioritic. Astăzi este ziua lui Mihai Eminescu. Astăzi, ii blestem pe toți cei care isi bat joc de valorile tarii mele. Doamne, pedepsește pe cei tâlhari și necredincios ?!

# Lita date 15 January 2021 13:29 +3

Mai exista si judecatori corecti in Romania. Cati oare?

# Andrei Muresan date 15 January 2021 13:36 +5

Priviti între ce idioți trăiesc. Credeți ca romanii sunt mai rai și mai urâți decât acești analfabeți rasiști? Cum poți "sa tai un film", sa cenzurezi secvențe din acest film, unde apare secvențial Donald Trump!? Primii prosti din lume trăiesc în Canada, după care vin toți occidentalii sorosisti și lunile lor din România. Acum nu mai pot spune: "Sunt mândru ca sunt canadian". Nu mă pot asocia cu țară unde prostia și rasismul este moneda. https://www.cbsnews.com/news/donald-trump-home-alone-2-lost-in-new-york-macaulay-culkin-canadian-broacasting-corportation/?ftag=CNM-00-10aab7e&linkId=79673747

# Toma Avram. date 15 January 2021 15:32 +5

Am stat 3 luni in S.U.A si surprins am constatar ca oameni mai ignoranti si inchistati in gandire (ca sa nu zic) "prosti" nu exista !.

# mitica date 15 January 2021 19:20 +3

Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi! Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură, Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură

# Gilu date 15 January 2021 19:35 +2

Propaganda împotriva "Slujirii insasi",împotriva reginei Newerfuti,împotriva iubitului nostru preș., a primului ministru,a marelui nostru balmajitor de la care nu înțelege nimeni,nimic - nu degeaba l- au picat aia la treapta - împotriva noilor valori liberalo-user-plusiste,împotriva Uniunii Sovietice Europene,a Uniunii Sovietice Ailalte(USA) si cate si mai cate , au devenit obiective urmarite(pe banii nostri) in cadrul problemei anti-teroriste...Doamne,fereste- ne de teroriști adevărați...S-a văzut cum au" salvat-o" marii profesionist pe biata Alexandra din ghearele monstrului de la Caracal...O intrebare:din ce fonduri il plătesc "baietii"pe Marean Ceausescu si cine il informează unde se află " tintele" care trebuie umilite public ?

# Mihaela date 15 January 2021 20:31 +8

A mai câștigat o dată acest drept și nu s-a pus în aplicare. Îl vor mort. Curaj, sănătate și putere domnule Dragnea, trebuie să rezistați !

# Tipa date 15 January 2021 21:22 +2

Nu -si pierde Dragnea dreptul la munca. Cat despre incropeala dna cu lobby in America nici dna nici instantele nu au competenta teritoriala.

# Emil Vasile date 16 January 2021 11:54 +2

Lasati oamenii sa munceasca oriunde s-ar afla ei, in libertete sau in inchisoare. Dreptul la munca este consfintit in multe Constitutii din lume si celor care au gresit si celor care nu. Schimbati Legile in Parlamentul Romaniei! Oamenii trebuie sa munceasca si sa creeze bunuri materiale si spirituale.

# escu date 16 January 2021 19:28 +3

Fiecare președinte din ultimii ani trebuie să aibă pe cineva pe care să se răzbune. Băsescu i-a promis lui Năstase că va ajunge mic și chiar la făcut mic. Werner i-a pus gând rău lui Dragnea, Dragnea va sfârși prin a executa închisoare și pentru alții. Va sta la mititica până în ultima zi, dacă nu i se va cloci alt dosar, așa cum se vede.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii