DRAGNEA PREGATESTE ROMANIA SUVERANA – Iata programul noului partid “Alianta pentru Patrie”, infiintat de Codrin Stefanescu si sustinut de Liviu Dragnea: “Obiectivele Aliantei pentru Patrie sunt obiectivele romanilor patrioti, satui de asuprirea si dispretul politicienilor progresisti, neomarxisti, care actioneaza, asa cum am vazut cu totii, la comenzile straine de tara si popor si strict in interesul propriu. A venit timpul sa nu mai permitem sa fim amenintati, anchetati, urmariti abuziv”

Scris de: G.T.

20.09.2021 12:18
Vizualizari: 7110

Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea (foto stanga) a dat vestea pe care multi romani o asteptau. Dragnea a anuntat duminica seara, 19 septembrie 2021, in interviul acordat postului Realitatea Plus, aparitia unui nou partid: Alianta pentru Patrie.


 

Infiintata de fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu (foto dreapta) si sustinuta de Liviu Dragnea, noua formatiune militeaza pentru redobandirea suveranitatii si independentei nationale, anulate deja de politicienii progresisti si neomarxisti, care actioneaza la comenzi straine in detrimentul intereselor poporului roman: “Alianta pentru Patrie este un partid national care sustine patria, familia, identitatea si mandria nationala, bunastarea fiecarui roman si valorile istorice traditionale, culturale, morale si religioase ale poporului roman”.

Obiectivele si misiunea noului partid, ce are ca motto “Suveranitatea Romaniei nu este o optiune, este o obligatie”, au fost postate pe site-ul lansat duminica seara, 19 septembrie 2021, si anume www.app-romania.ro. La aceasta adresa de internet persoanele care doresc sa se implice in acest nou proiect isi pot depune adeziunea. De altfel, in doar cateva ore de la anuntul facut de Dragnea aproape 8.000 de romani semnasera adeziuni la Alianta pentru Patrie.


Iata obiectivele partidului Alianta pentru Patrie:


“Obiective si misiunea noastra

ALIANTA PENTRU PATRIE este o formatiune politica loiala poporului roman, care se angajeaza total:

-pentru promovarea valorilor si intereselor sale vitale;

-pentru afirmarea onesta a conceptului de romanism si romanitate, atat in spatiul de existenta al natiunii romane, ca intreg, cat si in dialogul universal cu celelalte popoare.

ALIANTA PENTRU PATRIE este un partid national care sustine patria, familia, identitatea si mandria nationala, bunastarea fiecarui roman si valorile istorice traditionale, culturale, morale si religioase ale poporului roman.

ALIANTA PENTRU PATRIE se adreseaza, prin intreaga sa activitate politica, tuturor categoriilor sociale, cetatenilor, care sunt mandri ca sunt romani si care vor sa se implice in salvarea si redobandirea independentei natiunii noastre, prin unirea ideilor, energiilor, aspiratiilor si competentelor in jurul si in slujba valorilor in care credem impreuna.

Credem in valorile fundamentale care stau la baza civilizatiei moderne, in dreptul si destinul Romaniei si al romanilor de a trai in libertate si prosperitate.

Credem in statul social si solidaritatea sociala, asa cum sunt definite in Constitutia Romaniei.

Credem in economia de piata libera, in proprietatea privata, in concurenta loiala si spiritul antreprenorial romanesc.

Credem in democratia reala, in libertatea individuala, in justitia libera si egalitatea in fata legii.

ALIANTA PENTRU PATRIE are convingerea ca exista cu adevarat o nevoie vitala de a ne construi propriul destin national si de a ne desprinde definitiv si irevocabil de actualele mentalitati politice, care au risipit si mai risipesc, si astazi, puterea si energia natiunii.

intelegand provocarile agresive ale acestei perioade dificile prin care trecem, ALIANTA PENTRU PATRIE:

-va proiecta un model de societate in spiritul mandriei nationale, al respectului fata de patrie, familie, credinta, traditia culturala si sociala a Romaniei, modelul romanesc de convietuire etnica si confesionala, respingand orice act de discriminare a poporului roman, indiferent din partea cui ar veni.

-va sustine, cu hotarare, ca o necesitate vitala, recuperarea economica a Romaniei, in conditii de sanatate fizica si sociala a cetatenilor, care sa impiedice degradarea biologica a populatiei, scaderea indicelui valoric de viata, exodul populatiei, printr-un program de dezvoltare economica sociala durabila, conditie primordiala de salvare a Natiunii Romane si care necesita, in special, punerea in valoare, cu titlu autohton, a resurselor proprii naturale, umane, materiale, financiare si de inteligenta, astfel incat sa se produca, sa se dezvolte si sa se intretina bunastarea reala a cetateanului roman.

-va combate cresterea aberanta a preturilor generata de renuntarea la controlul asupra resurselor si facilitatilor strategice, indeosebi asupra celor energetice.

-va reinstaura starea de siguranta publica a cetateanului, ca premisa pentru protejarea familiei si a bunului cel mai de pret al omului: viata. Protectia familiei si a vietii omului reprezinta ratiunea fundamentala prin care rolul statului trebuie reconsiderat.

Obiectivele ALIANTEI PENTRU PATRIE sunt obiectivele romanilor patrioti, satui de asuprirea si dispretul politicienilor progresisti, neomarxisti, care actioneaza, asa cum am vazut cu totii, la comenzile straine de tara si popor si strict in interesul propriu.

A venit timpul sa nu mai permitem sa fim amenintati, anchetati, urmariti abuziv.

A venit timpul sa punem capat minciunii, saracirii, imbolnavirii, analfabetizarii, discriminarii, sfidarii romanilor.

A venit timpul sa eliminam dublul standard si sa dam copiilor nostri alimente romanesti sanatoase, lipsite de chimicale periculoase, cum sunt cele de import.

A venit timpul sa ne luam in propriile maini destinele si sa luptam pentru drepturile, pentru vietile, pentru viitorul nostru.

Aceste obiective nu pot fi doar optiuni, ci obligatii de constiinta a generatiilor actuale fata de viitorul generatiilor care vor veni dupa noi!

In urmatoarele luni, vor fi prezentate pe site si supuse dezbaterii publice Programul politic si Programul economic si social”.

 


Comentarii

# CHIRAC RUXANDRA date 20 September 2021 12:28 +172

SUSTIN LIVIU DRAGNEA

# Ionis date 20 September 2021 12:58 +19

site-ul nu mai este.

# Pentru țara noastră! date 20 September 2021 13:06 +232

Eu cred în buna-credință şi patritismul D-lui Dragnea, indiferent ce ar spune unii precum Guşa sau Andronic... ăştia nu au fost decat componenți ai corului care intona ode din sculare în culcare, Băsăului si sistemului securistoid.... Aceştia ar trebui să arunce mai întâi piatra in propriile căpățâni... Țara şi românii au nevoie de o astfel de formație politică!

# Lita date 20 September 2021 14:11 +13

Superb!

# Neanae date 20 September 2021 16:06 +48

Așa e, “a venit timpul sa nu mai permitem!” Totul a devenit prea de tot!

# Roiler date 20 September 2021 17:52 +61

În ciuda faptului că,CIULEACU este un pupă n cur la ⛷️.Eu o să votez pe viitor ,APP.,,,PSD DUPĂ MINE POATE SĂ DISPARĂ.NU M AI ESTE PARTID PENTRU POPOR.PSD ESTE PARTIDUL LU KWJ.PSD POATE SĂ DISPARĂ DIN PARTEA MEA.PE VIITOR O SA VOTEZ.,APP.????

# VIKY date 20 September 2021 18:21 +103

Macar in ceasul al 12-lea trebuie sa vă treziți. Exista destui patrioți curajoși, care lupta pentru voi , dar se pare că degeaba. Daca voi nu va uniti, nici D-zeu nu va mai poate uni. Scriu zilnic: TREZITI-VA, pentru numele lui D-zeu. Nu va mai lăsați manipulați, ei se îmbogățesc, iar pe voi vă sărăcesc.

# dan date 21 September 2021 05:31 -30

Ce a cautat Dragnea cu Ponta si Antonsecu la Basescu noaptea sa semneze COABITAREA cu chiorul cand aveau o vitorie zdrobitoare in alegeri cu USL si o majoritate atat de mare incat puteau modifica constititioa, legile SRI, SIE, STS si legile justitiei ?

# Sancta Simplicitas date 21 September 2021 08:14 -70

Poate să ia vreo 2% și să fie folosit de servicii pentru a mai lua ceva de la PSD. Niciun pesedist cu minimă inteligență nu va intra în chestia asta, Dragnea era puternic atunci când era la butoane, cu pixul magic în mână! Acum seamănă cu Miron Cozma, este funny că Antenele și Romania TV i-au zis Pas, apelând astfel la un post care a jubilat la momentul intrării la pușcărie!

# Mihaela date 21 September 2021 11:46 +30

Sa ne punem speranta in acest proiect si sa mergem inainte. Sa facem ceva pentru noi si copii nostri, pana nu este totul pierdut.

# Cuclea Niculae date 21 September 2021 12:19 +46

Un partid de care România avea nevoie într-un moment în care liftele aservite străinilor fac totul că să ne desființeze ca națiune și să vândă străinilor tot ce a mai rămas din bogățiile țării

# 210guraklaus date 22 September 2021 15:00 +103

Pana la ultimele alegeri, fara a fi membru intr-un partid, am tot ales PSD-ul, parandu-mi-se ca erau mai aproape de romani. In ultima vreme, am fost extrem de dezamagit de ei, vazand ca sunt slugile neomarxistilor si eram foarte suparat ca in Romania nu mai exista alternativa la progresistii lulii. Acum mi-a revenit increderea pt ca este alternativa. Omul a dovedit ca a fost pt romani cu OUG114, cu marirea salariilor medicilor, cu gondul suveran, cu numirea celui mai bun ministru alagriculturii, domnul Daea, etc Sper sa faca praf toti tradatorii din partidele neomarxiste aflate acum la putere!

# sic semper tyrannis date 26 September 2021 19:28 0

sa reinfiintati si pcr. va vad deja pe cai dictatorilor. chiar nu putem sa avem niste conducatori NE-PATATI, niste oameni care iubesc romanii si Romania? cu exceptia aur vad numai viitori dictatori. ori dictatorii actuali ori pe viitorii tatuci - dracnia.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii