DUPA REVOCARE, HAI CU ARESTARE – Seful interimar al DNA Calin Nistor a cerut oficial indepartarea procurorului Ciprian Man din parchetul anticoruptie. CSM urmeaza sa decida. La pachet cu “manelistul DNA”, Calin Nistor ii face vant si procurorului Cristian Ardelean, un alt paraditor de renume. Sa aiba informatii Calin Nistor despre o posibila cerere de arestare a lui Ciprian Man?

Scris de: George TARATA

28.01.2019 17:27
Vizualizari: 7184

Seful interimar al DNA Calin Nistor (foto stanga) a oficializat decizia care circula in mediile juridice de mai multe zile. Si anume revocarea din parchetul anticoruptie a vestitului procuror Ciprian Man (foto dreapta), zis “manelistul DNA”.

Calin Nistor a transmis Sectiei pentru procurori a CSM cererea de revocare din DNA a procurorului Ciprian Man, aceasta urmand sa se discute in sedinta de miercuri, 30 ianuarie 2019.


Nistor ii face vant lui Man din parchetul anticoruptie nu singur, ci la pachet cu un alt paraditor de renume. Este vorba despre procurorul Cristian Ardelean de la DNA Oradea (foto 2), cel care dupa audierile de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie radea cu gura pana la urechi si cu un tupeu incredibil acuza ca i-ar fi fost violata viata privata prin difuzarea inregistrarilor in care se punea la cale cumintirea judecatorilor incomozi cu dosare penale.

Sa vina si o cerere de arestare?

Solicitarea de revocare a procurorilor Ciprian Man si Cristian Ardelean din DNA are loc dupa ce avocatul Razvan Doseanu a publicat inregistrarea, preluata in premiera de Lumea Justitiei, in care cei doi procurori, impreuna cu alti colegi de-ai acestora de la DNA Oradea unelteau pentru deschiderea de dosare penale judecatorilor incomozi, astfel incat cei din urma sa fie cumintiti. Ulterior, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie s-a sesizat din oficiu, declansand un dosar penal pentru grup infractional organizat, santaj, cercetare abuziva, inducerea in eroare a organelor judiciare si abuz in serviciu. De asemenea, in paralel conducerea DNA a dispus un control la structura de la Oradea.

Trebuie spus ca revocarea din DNA a lui Ciprian Man este o masura cat se poate de normala, insa ea nu este de ajuns. In mod normal, pentru ceea ce au comis de-a lungul anilor, in opinia noastra Ciprian Man trebuie saltat de urgenta si dus la arestare.

Pe de alta parte, avand in vedere ca in cazul procurorului Lucian Onea seful interimar al DNA a cerut revocarea fix inainte ca sectia speciala din PICCJ sa solicite arestarea fostului sef al DNA Ploiesti, ne intrebam daca nu cumva si in cazul de la Oradea Calin Nistor are informatii despre o posibila cerere de arestare fata de Man, astfel ca a propus revocarea la fel, pentru a nu fi prins cu “manelistul” in parchetul pe care il conduce.

Comentarii

# SPARTAKUS date 28 January 2019 18:06 +13

DUPA FAPTA SI RASPLATA,IN FINAL TOTI ACESTI INTERLOPI PERICULOSI,VOR AJUNGE LA LOCUL PE CARE-L MERITA!!!!!

# Mariana date 29 January 2019 17:11 0

Asa sa fie dupa plata si rasplata "dupa cum au facut asa sa li se faca""

# DODI date 28 January 2019 18:39 +12

Să sperăm că după afluxul de aprecieri negative la adresa ”asociației Nufărul din CSM ca urmare a ”iertării” tractoriștilor din Republica DNA-Ploiești, CSM să nu mai tolereze asemenea lepădături în sistemul judiciar. Acești ipochimeni, care au desconsiderat noțiunea de magistrat și au intrat cu bocancii în actul de justiție, care au intronat domnia legii bunului plac și au pus cărămida pentru construirea DEMONcrației în România nu mai au ce căuta îm Magistratură iar pe numele lor ar trebui deschise dosare penale.

# o cerere de arestare pt ce? date 29 January 2019 11:12 -1

Să-i aresteze pt ce? Așa, să vă distrați? Oamenii au obținut condamnări in dosarele instrumentate. II felicit.

# adria nicol date 29 January 2019 18:39 0

S-au "distrat" ei cu vietile a zeci de oameni !!! Sinistru s-au distrat !

# Uneori si eu... date 29 January 2019 21:46 -1

Păcat...se pare, ca pana in prezent, acești domni “procurori” au lucrat doar la comanda, trist...propun, ca dânșii sa fie excluși din sistem, mai mult, sa treacă prin Suferințele familiilor celor închiși, atât le doresc...mi ar plăcea, ca pe viitor, DNA, sa ancheteze corect și fără alte tertipuri, infractorii, și cu adevărat faptele de corupție...sigur, in aceasta direcție sunt și procurori corecți și demni pentru meseria pe care și-au ales-o! Nu o condamn nici pe Kovesi, a fost victima sistemului, chiar o unealta, totodata, mi-aș dori sa învețe ceva din toată aceasta poveste trista...unde oameni nevinovați sunt închiși...chiar și in acest moment...haideți sa gândim mai profund, și nu la comanda... sincer, regret vremea in care eram liniștiti.... Dumnezeu ne iubeste pe toți, ne iartă, și ne pazeste!

# Uneori si eu... date 29 January 2019 22:02 0

Felicitari, distinsului domn Procuror Sef CALIN NISTOR!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii