EI SUNT GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICA – Iata „dumnezeii” responsabili de informarea romanilor despre pandemia de coronavirus: Andi Manciu, consilier de stat in cadrul cancelariei premierului Orban, si Sorina Cosbuc, consiler al ministrului Marcel Vela, fosta realizatoare a emisiunii lui Rares Bogdan. Cosbuc ar fi “ajutata” de comisarul Iulian Dragoi, fost ziarist, si de comisarul Adrian Cuturescu, fost jandarm (Document)

Scris de: B.G.

01.07.2020 14:06
Vizualizari: 8187

Dupa patru luni de secretomanie, timp in care autoritatile au refuzat sa dea publicitatii componenta celebrului Grup de Comunicare Strategica (GCS) desemnat sa informeze romanii in privinta epidemiei de coronavirus, s-a aflat cine sunt „dumnezeii” comunicarii.


 

Fostul secretar de stat PSD Radu Cristescu a publicat, pe Facebook, Dispozitia 524 din 3 martie 2020, semnata de Raed Arafat (vezi facsimil), in care se dezvaluie componenta GCS:

-Andi Manciu (foto 1), consilier de Stat in cadrul Cancelariei Prim-ministrului Romaniei si

-Sorina Cosbuc (foto 2), consilier al ministrului de Interne Marcel Vela, fost reporter Realitatea TV si fosta realizatoare a emisiunii lui Rares Bogdan.


Potrivit lui Radu Cristescu, Sorina Cosbuc ar fi "ajutata" de comisarul  Iulian Dragoi (foto 3), fost ziarist, si de comisarul Adrian Cuturescu (foto 4), fost jandarm. Cristescu a publicat pe Facebook si pozele celor patru.

In Dispozitia 524 semnata de Raed Arafat se prevede:
„comunicarea publica in contextul aparitiei si raspandirii infectiei cu coronavirusul COVID 19 se va realiza de catre Grupul de Comunicare Strategica constituit sub coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta cu reprezentanti din toate institutiile implicate.

Institutiile Prefectului vor dispune masuri specifice necesare astfel incat comunicarea la nivel local sa se realizeze numai dupa obtinerea avizului Grupului de Comunicare Strategica
”.

Trebuie precizat ca GCS, coordonat de „creierul” Andi Manciu, a carui sotie este consilier la Administratia Prezidentiala, se afla sub coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta la carma caruia se afla Raed Arafat.

 

Iata postarea facuta pe Facebook de Radu Cristescu in 30 iunie 2020:

 

„Astazi, Grupul de Comunicare Strategica cat si PNL isi dau arama pe fata! Grupul de Comunicare Strategica da datele PNL-ului care le si publica, inainte de a o face MAI. Presa se prinde, mai ales ca datele erau (surpriza sau nu!) gresite, dupa care PNL sterge postarea. Daca cineva mai avea vreo indoiala ca nu PNL coordoneaza acest grup, cred ca astazi i s-a spulberat indoiala. Apoi, se mai mira ca lumea nu mai crede!

Adevarata surpriza este alta, ca sa nu zic, minciuna, premeditare, ticalosie si toate la un loc. Daca nu ma insel, pe 27 februarie, presedintele Klaus Iohannis, iese si ne spune ca de fapt acest COVID 19 este o simpla raceala si nu trebuie sa ne facem probleme. Exact in ziua in care aparea primul caz in Romania. Pe 15 martie se instituie Starea de Urgenta. Dar, surpriza, Grupul de Comunicare Strategica se infiinteaza, ATENTIE, pe 3.03.2020, 3 MARTIE, prin dispozitia 524 semnata de Raed Arafat.


Vreti sa stiti si cine sunt membrii acestui Grup de Comunicare Strategica, care este secret pana acum? Ei sunt: dl Andi Manciu, consilier de Stat in cadrul Cancelariei Prim-ministrului Romaniei si doamna Sorina Cosbuc, consiler al ministrului Vela, fost reporter Realitatea TV si fosta realizatoare a emisiunii lui Rares Bogdan. In biroul ei de la MAI, doamna Cosbuc este 'ajutata' de dl comisar Dragoi Iulian (din Teleorman, umbla vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, si de comisarul Cuturescu Adrian, fost jandarm.

A nu se confunda Grupul de Comunicare Strategica cu specialistii Ministerului Sanatatii si altor specialisti avizati. Ei, membrii GCS, sunt cei care dau cifrele alarmante care de multe ori se bat cap in cap si nu corespund cu datele transmise de specialisti.

Toate acestea cu acordul lui Vela si girul lui Orban!

Toata manipularea pentru interesul politic al lui Iohannis! Si bineinteles pentru buzunarele lor...”. 

Comentarii

# VIKY date 1 July 2020 17:26 +22

Ei sunt calai poporului. Aseara am ascultat interviul unui director de spital, care nu s-a asteptat la intrebari incomode. A fost intrebat ce se scrie pe certificatul de deces al celor care au fost si pozitivi la covid, si aveau si alte boli, medicul a raspuns ca se scrie boala care a produs decesul, care este comunicat la DSP, iar de acolo el nu stie ce se comunica. Acuma stiti cine comunica, ce comunica, si ce se va comunica pana va vor ingropa. Azi hitleristul lanseaza "relansarea economiei", pe termen de 10 ani pentru ei, nu pentru voi. Pe termen scurt, nu aveti nimic, asa ca urmatori ani veti face turism pe campurile hitleristei, veti "vizita" abatoarele nemtesti, iar peste 10 ani cand se va finaliza programul economic, va veti intoarce tot ca sclavi, diferenta va fi ca nu veti mai avea nici un drept in propria tara.

# Liţă date 2 July 2020 00:18 +2

..."relansarea economiei..." * Iţi trebuie răbdare de fier să asculţi inepţiile liberale. Catastrofele se şi văd la guvernare în următorii 10 ani. Casa arde şi baba se piaptănă.

# covid date 2 July 2020 07:01 +1

Acum nu ma mai mira nimic!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii