EXAMEN PENTRU DNA – 12 procurori au fost declarati admisi la concursul pentru numirea in functii de executie in parchetul anticoruptie. Cei mai multi dintre ei lucrau deja la DNA cu delegare. Printre nou-veniti se numara o procuroare ce si-a incercat norocul la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. Vedeti cine sunt cei 12 procurori care vor fi numiti la DNA (Lista)

Scris de: G.T.

19.04.2019 14:53
Vizualizari: 6161

Sectia pentru procurori a CSM a facut publice rezultatele obtinute de candidatii inscrisi la concursul pentru numirea procurorilor cu functii de executie in cadrul DNA. 12 procurori au fost declarati admisi si urmeaza sa fie numiti in cadrul parchetului anticoruptie.


Nu sunt insa doar nou veniti in DNA. Dimpotriva, cei mai multi dintre candidatii la concurs isi desfasurau deja activitatea in cadrul Directiei cu delegare. Ne referim la procurorii Corina Dragu, Carmen Elisabeta Fota, Gheorghe Mota (foto), Lucian Ovidiu Rau, Stefanita Cosmin Stroie, Simona Troaca si Claudiu Daniel Turcin. De asemenea, printre cei veniti in DNA se numara si o procuroare ce si-a incercat norocul la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. Este vorba despre Codruta Simona Chindea.

Pe de alta parte, au existat si doi procurori care au picat la concurs: Catalin Antonius Marcau si Ligia Carmen Oprea.

Iata lista cu procurorii care au trecut de concursul pentru numire in functii de executie:

Codruta Simona Chindea

Corina Dragu

Carmen Elisabeta Fota

Camelia Elena Grecu

Gheorghe Ivan

Victor Nicolae Liloiu

Gheorghe Emil Mota

Lucian Ovidiu Rau

Stefanita-Cosmin Stroie

Simona Troaca

Claudiu-Daniel Turcin

Gabriel Ulianov


Comentarii

# DODI date 19 April 2019 17:30 +1

Nume predistinate pentru DNA. Va fi un CHIN DE-Acum cu dosarele (mai ales după ce titulara s-a plimbat cu limba scoasă după o sinecură). Nimeni nu-i OPREA să învețe carte chiar dacă vin TURCI-N execuție la DNA și fac o forFOTĂ mare, dar mai RĂU nu se putea că tot am nimerit în TROACĂ (și riști să te mănânce... porcii!).

# evaluare sau interviu date 19 April 2019 21:38 0

or selectie de viitori totionari? cine raspunde

# Oricine (va) conduce tara, justitia, servicile.. etc date 20 April 2019 18:28 0

Fara paduri, fara gaze, fara petrol.. atunci cand "Winter is coming" sau "Vine iarna Ghita".., probabil prin 2030.., daca nu ai o economie care genereze locuri de munca, produse pentru consumul intern dar mai ales "ceva pentru export".... romanii - indiferent de culoarea politica, gusturi sau preferinte - vor trebui sa importe de undeva resurse energetice contra cost.... DACA NU VOR REUSI SA CREEZE AFACERI SI VENITURI... FRIGUL VA FACE ORDINE IN VIATA CETATII... Strada va cere caldura si nu vad de unde vor aduce vanituri si bani cei care instiga la ura gratuita fara sa propuna solutii reale pentru a asigura continuitatea democratiei... Reglajele se vor face la nivelul numarului de cetateni salariati sau nu si al veniturilor bugetare la aceea data... Nu vad cum vor reusi serviciile secrete, magistratii, opozitia, cei de la putere - din tara sau din afara - sa mentina in viitor natalitatea/pensiile/salarile/exporturile pentru a aduna sumele pentru importuri si/sau alte plati externe...

# dudu date 22 April 2019 19:16 0

vad ca ivan nu prea este bagat in seama desi el este la a patra descalecare la dna o data fiind si sef si plecind pe usa din dos.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii