EXCLUDEREA MAGISTRATILOR CARE SE CRED PAPA DE LA ROMA – Fostul deputat Liviu Plesioanu ataca: “Se poate o lege prin care sa fie exclus din magistratura orice 'magistrat' ofuscat ca un nemagistrat ii critica metodele sau judecata?... Cum sa ai incredere intr-o persoana care pretinde un soi de infailibilitate papala!? 'Neamestecul in justitie' nu are legatura cu comentariile libere... Politicienii care 'nu comenteaza solutiile instantelor' sunt niste politruci inregimentati!”

Scris de: George TARATA

22.07.2021 10:59
Vizualizari: 5982

Fostul deputat PSD Liviu Plesoianu (foto), unul dintre cei mai apreciati parlamentari si unul dintre cei care au luptat pentru demascarea Statului Paralel si a Sistemului ticalos, condamna magistratii care se cred Papa de la Roma. Mai exact, magistratii care sufera de un soi de infailibilitate papala.


 

Intr-un text postat pe pagina sa de Facebook, miercuri seara, 21 iulie 2021, Liviu Plesoianu propune o lege care sa prevada excluderea oricarui magistrat care nu accepta ca o persoana din afara sistemului sa ii critice metodele sau judecata, intrucat nu poti sa ai incredere intr-o asemenea persoana.

Totodata, Liviu Plesoianu subliniaza ca mult invocatul neamestec in Justitie nu are nicio legatura cu comentariile libere facute de cetatenii liberi, despre actul de justitie. In ceea ce ii priveste pe politicienii care sustin ca “nu comenteaza solutiile instantelor”, Plesoianu le transmite ca sunt niste politruci inregimentati si niste masinute teleghidate.

Altfel, nu excludem ca in urma acestui text judecatoarea #rezist Andrea Chis din CSM va cere apararea a nu stim ce independenta si autoritate, deranjata fiind de atacul la magistratii care se cred Papa de la Roma?


Iata comentariul fostului deputat Liviu Plesoianu:


Se poate o lege prin care sa fie exclus din magistratura orice 'magistrat' care e ofuscat ca un nemagistrat ii critica metodele sau judecata? Serios vorbesc! Cum sa ai incredere intr-o persoana care pretinde un soi de infailibilitate papala!? 'Neamestecul in justitie' nu are nicio legatura cu comentariile libere, ale cetatenilor liberi, cu privire la spete, metode si judecati juridice. Iar politicienii care o tin langa ca ei 'nu comenteaza solutiile instantelor' sunt doar niste politruci inregimentati!

Comentati, politrucilor, ca de-aia suntem, cica, o 'societate libera'! Adica una in care niste cetateni liberi va voteaza pe voi sperand - de cele mai multe ori in van - ca nu veti fi niste momai, niste masinute teleghidate...

In Romania, au fost mereu respectate drepturile omului... Numai ca depinde si despre ce... om vorbim. Ca, in mod evident, unii sunt 'mai egali' decat altii...

Comentarii

# Lita date 22 July 2021 11:54 +10

Despre pandemie/injectari experimentale ce parere are?

# Gheorghe date 22 July 2021 15:31 +46

Vrem mai multe demonstratii a oamenilor liberi !Comentati ce vreti : de cand e moda asta si cine a creeat-o ca n-ai voie sa comentezi ? Stanciu , tu esti amestecata ? Si pe vremea lui Ceausescu erau comentairi si bancuri ; Coldea-si cu Kovesi v-au pus pumnul in gura si va lasa muti , sclavi muti !

# Geanina date 22 July 2021 18:17 +42

Domnul Plesoainu , mai des pe la TV-uri ! Avem nevoie de-un sustinator inflacarat ca dvs. NU va lasati, libertate , libertate, libertate .... , s eauzea in `89 !!!

# Mai am un singur dor : date 26 July 2021 23:17 +24

Mircea Diaconu presedinte , Dragnea PM, Sosoaca avocatul poporului,Plesoianu sef civil la SRI, Codrin la interne, Carmen Dan la invatamant, Olguta la Munca SI Dezvoltare, Pascu la MApN, Nicolicea la SIE, ... Nu zic bine ? :-*

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii