FERPAR – S-a stins prof. univ. dr. Florea Magureanu. Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti: “Lumea juridica a pierdut un om de o inalta tinuta morala si intelectuala. Executorii judecatoresti au pierdut un prieten”

Scris de: L.J.

17.10.2021 20:19
Vizualizari: 4519

A incetat din viata prof. univ. dr. Florea Magureanu (foto). Anuntul a fost facut duminica, 17 octombrie 2021, de Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti (UNEJ).


 

Lumea Justitiei transmite condoleante familiei indurerate.

 

Iata comunicatul UNEJ:

 

“Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti regreta trecerea in eternitate a domnului prof. univ. dr. Florea MAGUREANU.

Lumea juridica a pierdut un OM de o inalta tinuta morala si intelectuala. Executorii judecatoresti au pierdut un prieten.

Dovedind o educatie deosebita, profesorul Florea Magureanu a fost o personalitate care a inteles importanta executarii silite ca institutie fundamentala a dreptului civil, contribuind de-a lungul indelungatei sale cariere profesionale la promovarea acesteia printre componentele justitiei indispensabile unui stat de drept.

Bland, modest si generos, cu o dedicare exemplara, domnul prof. univ. dr. Florea Magureanu a sustinut executorii judecatoresti prin numeroasele carti, articole si cursuri elaborate si prin participarile sale la conferintele si sesiunile de pregatire de specialitate.

Il vom pastra cu recunostinta in amintirea noastra ca pe un om desosebit si un profesionist de exceptie.

Drum bun, domnule profesor Magureanu!

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti si presedintele acesteia, executor judecatoresc Marius Iacob Morari exprima sincere condoleante familiei indurerate, prietenilor si tuturor celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”

Comentarii

# RADU Marius date 18 October 2021 19:21 +24

Dumnezeu Să-l odihnească, acolo unde nu este durere, nici întristare și nici suspin ci viață fără de sfârșit!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii