FINA CU NOROC - Grefiera Nicoleta Nedelea de la CAB, careia fosta sefa CSM Alina Ghica i-a botezat copilul, a ajuns la Sectia penala a ICCJ, dupa ce a luat nota 2 la concursul de promovare, iar la contestatie a primit 5 puncte in plus. La ICCJ o asteapta un salariu de magistrat asistent de 100.000 lei pe an. Un candidat acuza: "Mi-am dat seama ca doamna care obtinuse 5 puncte la recorectare trebuie sa fie pila cuiva si ca examenul fusese fraudat... Imi venea sa ma arunc de la balcon" (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE

20.03.2014 17:00
Vizualizari: 11857

V-ar mira daca v-am spune ca fina fostei sefe a CSM, judecatoarea Alina Ghica, a pus mana pe un loc caldut la Inalta Curte, dupa ce initial a picat cu nota 2 concursul de promovare la instanta suprema? Ei bine, Claudia Nicoleta Nedelea, fost consilier personal al Alinei Ghica in vremea in care aceasta conducea CSM, fosta grefiera la Sectia a VIII-a contencios-administrativ a Curtii de Apel Bucuresti, condusa de Alina Ghica pana sa ajunga in Consiliu, si fina a fostei sefe CSM dupa ce Ghica i-a botezat copilul, urmeaza sa fie promovata la Sectia penala a ICCJ unde va ocupa postul de magistrat asistent. Aceasta functie a fost obtinuta ca urmare a sustinerii concursului de ocupare a posturilor vacante de magistrat asistent de la Sectia penala si de la Sectia a II-a civila a instantei supreme, examen pe care, initial, Claudia Nedelea l-a picat cu brio.


In urma depunerii contestatiei, nota consilierei-fina din CSM a fost majorata cu 5 puncte, pana la nota 7

Mai exact, Consiliul Superior al Magistraturii a organizat, la data de 2 februarie 2014, concursul pentru 16 posturi vacante de magistrat asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea ocuparii a 14 posturi vacante la Sectia penala si 2 posturi vacante la Sectia a II-a civila. In concurs au fost admisi in total 122 de candidati, printre acestia numarandu-se si fina fostei sefe a CSM, Claudia Nicoleta Nedelea, care a concurat pentru obtinerea unui post de magistrat asistent la Sectia penala a ICCJ. Rezultatele finale au fost afisate in data de 13 februarie 2014, si aratau ca Nicoleta Nedelea a obtinut la Proba teoretica nota 2,56 si la Proba practica – 7,83, rezultand o medie totala de 5,20.

Rezultatul astfel obtinut era insa prea mic pentru a putea obtine postul de magistrat asistent la Sectia penala a ICCJ, astfel ca Nedelea a depus contestatie la notele obtinute, iar ce a urmat este de domeniul fantasticului.

Dupa o atenta corectare de catre Comisia de solutionare a contestatiilor, Claudia Nicoleta Nedelea a reusit performanta de a ocupa un post de magistrat asistent la ICCJ, si asta dupa ce i s-au adaugat aproape 5 puncte in plus la nota obtinuta la Proba teoretica. Mai exact, examinatorii au considerat ca Nicoleta Nedelea a fost depunctata nefiresc si i-au acordat la Proba teoretica nota 7,53, adaugand practic inca 4,97 puncte.

In ce priveste nota obtinuta la Proba practica, aceasta fie nu a fost contestata, fie a fost corectata cinstit, dat fiind ca a ramas punctajul total de 7,83 ca si inainte de solutionarea contestatiilor.

Asa se face ca, in urma contestatiilor Claudia Nicoleta Nedelea a reusit sa fie admisa cu o medie finala de 7,68 puncte, fata de 5,20 cat avea inainte de contestarea rezultatelor.

Toate aceste informatii sunt disponibile pe site-ul CSM, dar le-am atasat si la finalul articolului pentru o mai rapida informare. Conform programului stabilit de CSM, urmeaza ca in cursul zilei de vineri, 21 martie 2014, sa se desfasoare reexaminarea psihologica a candidatilor care au promovat.

Este posibil ca rezultatul obtinut dupa contestatie sa fie corect si intr-adevar fosta grefiera de la CAB sa merite promovarea la Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar marirea sa nu aiba legatura cu faptul ca in CSM se afla Alina Ghica, judecatoarea care timp de mai multi ani i-a fost superior Claudiei Nicoleta Nedelea in CAB, lucrand impreuna la Sectia a VIII-a contencios-administrativ, dar nici cu faptul ca in acea perioada Alina Ghica i-a botezat copilul impreuna cu fost sau sot, asa cum nici faptul ca ambele au avut calitate de martor in dosarele de divort ale fiecareia. Toate aceste aspecte au fost dezvaluite de Lumeajustitiei.ro inca de pe vremea in care CSM-ul era condus de judecatoarea Ghica, perioada care a coincis si cu aducerea Nicoletei Nedelea de la CAB la Consiliu, pentru a ocupa postul de consiler personal al Alinei Ghica.

In ce priveste remuneratia pe care urmeaza sa o primeasca Nicoleta Nedelea la ICCJ, unde va ocupa postul de magistrat asistent, aceasta nu este deloc de neglijat, dat fiind ca majoritatea salariilor magistratilor asistenti din instanta suprema se invart in jurul sumei de 100.000 lei/an, potrivit declaratiilor de avere.

Nereguli semnalate intr-o scrisoare a unui candidat: "Mi-am dat seama ca ceva s-a intamplat si ca doamna care obtinuse 5 puncte in plus la recorectare trebuie sa fie pila cuiva si ca examenul fusese fraudat. In acea zi am simtit ca innebunesc si imi venea sa ma arunc de la balcon, si daca nu as fi avut un copil si multa credinta in Dumnezeu care sa ma impiedice sa fac acest lucru poate chiar ar fi reprezentat o optiune serioasa"

Pe de alta parte, trebuie precizat ca posibilele nereguli in ceea ce priveste modalitatea de promovare a finei sefei CSM Alina Ghica ne-au fost semnalate printr-o scrisoare primita pe adresa redactiei. Din continutul acesteia se intelege ca autorul scrisorii este un alt candidat din concurs, care a ramas stupefiat de ce se petrece in interiorul CSM si cum pot fi majorate notele, din burta, doar pentru a se obtine rezultatul dorit. Prezentam, asadar, scrisoarea candidatului care a dorit sa isi pastreze anonimatul:

 „Cand s-au scos in noiembrie 2014 cele 16 posturi de magistrat asistent la ICCJ, 14 la sectia penala si 2 la sectia civila, am zis ca trebuie sa ma inscriu si eu, din doua motive: stiam ca pot sa iau un asemenea concurs si-mi doream sa ajung mai mult decat sunt, iar un al doilea motiv il reprezenta cel de natura financiara, salariul de magistrat asistent fiind de aproape 3 ori mai mare decat actualul meu salariu. Am o rata destul de mare la casa, rata la masina si un copil care are nevoie de multe lucruri, deci nu o duc din punct de vedere financiar prea bine. Mi-am pus multe sperante in acest concurs, am invatat cat am putut de mult, erau zile in care, de fapt ultimele doua saptamani inainte de examen am venit aproape zilnic la ora 20-21-22 de la serviciu si citeam 2-3 ore inainte de culcare, desi simteam ca pic din picioare de oboseala.

Am dat concursul, am luat o nota foarte buna la proba practica, care consta in motivarea unei hotarari, aproape de 10, dar pentru ca nu am mai avut timp sa repet toata materia, intrucat am avut o perioada grea la serviciu si a trebuit sa stau zilnic peste program cateva ore bune, cum am mai spus, la proba teoretica am luat o nota mult mai mica. Chiar si asa, m-am clasat pe unul din cele 14 locuri scoase la concurs la sectia penala, toata lumea felicitandu-ma si considerandu-ma deja magistrat asistent.

 S-au depus apoi contestatiile. Si in ziua afisarii, 4 martie 2014, ce sa vezi, mare surpriza! Eu si inca doua dintre colegele mele cu care lucrez si care s-au inscris si ele la concurs am fost dati la o parte, pentru a le face loc celor cu pile si relatii. In acea zi am simtit ca innebunesc si imi venea sa ma arunc de la balcon, si daca nu as fi avut un copil si multa credinta in Dumnezeu care sa ma impiedice sa fac acest lucru poate chiar ar fi reprezentat o optiune serioasa. Mi-am dat seama in acea seara ca ceva s-a intamplat si ca doamna care obtinuse 5 puncte in plus la recorectare, marindu-i-se nota la proba scrisa de la 2,53 la 7,56 trebuie sa fie pila cuiva si ca examenul fusese fraudat.

A doua zi am facut cercetari si am aflat de pe Lumea Justitiei ca doamna care obtinuse 5 puncte la recorectare era Nedelea Claudia Nicoleta , cumatra si prietana doamnei Alina Ghica, fosta presedinta a CSM, care ii si botezase fetita cu ani in urma. Aceasta fusese transferata de catre Alina Ghica din postul de grefier de la Curtea de Apel Bucuresti la Consiliul Superior al Magistraturii pentru a fi asistenta sa persoanala in anul 2011 sau 2012 si lucreaza acolo si in prezent. Aceasta doamna primise 5 puncte la recorectare pentru ca atat ii trebuia ca sa intre si, pentru a nu bate la ochi, banuiesc, ca se acordasera 1 sau 1,5 sau 2 puncte la mai multi candidati si spun asta pentru ca la concursul de acum 2 ani nu s-a acordat decat un punct unui singur candidat, restul candidatilor neprimind nici macar o sutime. Clasamentul s-a dat peste cap si eu m-am trezit in afara celor 14 locuri admise, la fel si doua dintre colegele mele. Va rog sa ma ajutati si sa nu lasati lucrurile sa ramana asa, sa nu lasati nedreptatea aceasta sa treaca neobservata”.

*Cititi aici rezultatele finale de la concurs inainte de contestatii

*Cititi aici rezultatele finale de la concurs dupa solutionarea contestatiilor

*Cititi aici documente care dovedesc relatia fina-nasa dintre Alina Ghica si Claudia Nicoleta Nedelea

Comentarii

# Outsider date 20 March 2014 16:06 +12

Iar sabotaţi credibilitatea sistemului . . .

# Escu date 20 March 2014 17:53 +15

Tot CSM-ul ala e o frauda, o gluma proasta. Mai sunt si alte cazuri.

# Alo, DNA? date 20 March 2014 17:57 +19

DNA, verificam si noi cele 5 puncte in plus? Ridicam si noi rudele, finutele, Ghicile, clicile? Chemam si noi la audieri personalul care a fost implicat in concurs? Torturam si noi pe cei care au solutionat contestatiile, ca sa aflam cine i-a sunat pentru cele 5 puncte in plus? Smulgem niste unghii cangrenate din corpul bolnav al CSM? Ah, sau ne facem ca nu vedem, nu auzim, nu auzim? Hai, ca un membru CSM nu sta rau in panoplia voastra. CATUSELE!

# DENUNT date 20 March 2014 17:59 +13

DNA, DNA, rezolvati coruptia!

# JSGHFYEGFYUEHJF date 21 March 2014 11:49 -1

CAUT NEVASTA........AM BANI MULTI.........TEL 000000000000000

# Integritate, numele tau e DANILET date 20 March 2014 18:01 +16

Daca nimeni dintre membrii CSM nu ia atitudine, inseamna ca toti sunt patati, manjiti si cu anticoruptia in gura. Delimitati-va de porcaria asta imediat si anulati concursul. ARATATI INTEGRITATE, MEMBRI CSM!

# Traiasca Nasu si Nasa Măăă ! date 20 March 2014 18:06 +11

Cumetria din CSM a fost surprinsa pe pelicula aici: http://www.youtube.com/watch?v=zmoxM******Dmao

# Numele lui real nu este danilet date 21 March 2014 11:01 +1

CI DEBILET, aka \"\"Head, Dick Head\". :D

# LA APEL! date 20 March 2014 18:22 +11

Poate a fost ceruta nominal de la Inalta Curte....poti sa stii? Daca ti se impune numele, te executi, nu comentezi ordinul, nu? Dai 5 puncte in plus si primesti doua stele pe umar. Avantajos schimbul.

# egalitatea de sanse date 20 March 2014 19:26 +13

Adica de ce fostul procuror general adjunct al Romania, Gabriela Ghita, a fost condamnata la inchisoare, iar astia sa scape pentru acest blat pe fata? Cat costa un post de magistrat-asistent la ICCJ?

# SIV-HIDA date 20 March 2014 20:39 +9

Doamna Ghica, daca va fac si eu un copil, ma ajutati sa promovez la Inalta Curte?

# COMPLICITATEA INTREGULUI CSM date 20 March 2014 22:19 +8

Daca NoreI-Ariel sau AMR sau ACR sau PCR sau CSM sau oricine nu ia atitudine....atunci e jale. Inseamna ca toti sunt partasi la aceasta porcarie uriasa si isi fac servicii reciproce. Asteptam reactii din partea prea-cinstitilor membri CSM!

# Gogu date 21 March 2014 10:03 +5

Ce mi se pare comic e ca magistratul asistent (cu atributii de grefier, asa se si numea in trecut) si informaticienii instantelor (care repara calculatoare si imprimante) au salarii mai mari decat judecatorii (cu exceptia ICCJ). La fel contabilul sef al instantei, stalp al Justitiei. Asta este reforma lui BOC si expresia urii fata de judecator. Iar PONTA n-are nicio problema.

# ADEVARUL date 20 March 2014 16:24 +24

CREDIBILITATEA SISTEMULUI BASIST NU ARE LEGATURA CU NOTIUNEA DE CREDIBILITATE,ESTE VORBA DESPRE O PUTREZICIUNE MOSTENITA DE PE VREMEA LUI CEAUSESCU,CAND LA FEL CA SI ACUM POSTURILE SE OCUPA EXCLUSIV PRIN INTERVENTII SI PILE,MITA-CORUPTIE,TRAFIC DE INFLUENTA,ACESTA FIIND UN MOTIV PENTRU CARE SISTEMUL NU SE POATE NUMI JUDICIAR,DEOARECE NU ARE LEGATURA DECAT CU SMECHERIA UNOR ASA ZISI MAGISTRATI,FORMATORI DE CACAT,RUSINI NATIONALE SI EUROPENE.SISTEMUL JUDICIAR EUROPEAN PRIVESTE SISTEMULJUDICIAR BASIST CA PE UN CORP STRAIN,BUN DE PUS PE FOC,CU TOTI RETARDATII SI ESCROCII CARE FURA ROMANIA SI PE ROMANI.TOATE ACESTE LOAZE FORMATOARE TREBUIE ARUNCATE IN IAD,NU PLATITE DE LA BUGETUL DE STAT,SA ISI PLATEASCA SINGURE SALARIILE,CUM ISI DORESC MAI NOU,DAR IN INFERN UNDE LE ESTE LOCUL,SA NU PARAZITEZE CU PRETENTIILE LOR DE NORMALITATE ROMANIA SI EUROPA,ARESTEAZA DOI-TREI PROSTANACI SI SA CREDEM CA SI-AU REVENIT,CA EI LUCREAZA...LUCREAZA CU DRACU. :-* :-* :-*

# Moldovan date 20 March 2014 16:51 +12

As va trebuie daca nu va revoltati in strada. Daca nu santeti barbati angajati 20 de ucrainieni sa va demonstreze ce inseamna barbatie si patriotism

# kokos date 20 March 2014 17:09 +9

Doar 5 puncte la contestatie??? :D :D :D  i-a vedeti la baroul neinfiintat florea, de la nota 1 se da nota 8,5 - 9. Adica dai foaia goala, faci contestatie si esti admis. Intr-un mic orasel acum vreo 4 ani, cind ultimul val de judecatori  si deja celebrul avocat Corlatean au fost admisi fara examen, din 17 contestatii au fost admise ...17. Chiar si cei cu nota 1 au primit note de admitere.

# unul din lumea cea mare date 20 March 2014 17:30 +7

cind va spun eu ca nu/i zi lasata de la bunul dzeu sa nu auzi de o napircarie in (in)justitia din romanica.deseori am senzatia ca in (in)justitia din romanica s/au angajat TOTI INFRACTORII CU CAZIERUL STERS!!madame baltag mai existi?sau esti cu pluta pe bistrita???

# andrei date 20 March 2014 18:02 +12

...asteptam comunicatul de presa al dna...cu interes.Cine a corectat corect? Femeia de serviciu care a acordat 2 pct. sau pompierul Iccj care a considerat ca finuta merita 5 pct?Ps este clar ca nu un judecator cu rang de curte suprema a corectat...merg pe varianta...pompierul de serviciu...de data asta nu a folosit apa...

# ADEVARUL date 20 March 2014 19:01 +4

EXISTA CEL PUTIN DOUĂ SOLUTII,CARE SE VĂD AMBELE DIN SPATIU,DE PE NAVELE EXTRATERESTRE CARE,VINE VB. ORBITEAZA IN JURUL PAMANTULUI:PRIMA ARE LEGATURA CU TRECEREA INM-ULUI IN SUBORDINEA MINISTERULUI EDUCATIEI,FORMULAREA SI ADOPTAREA UNUI COD AL MAGISTRATULUI,JUDECATOR,PROCUROR,AVOCAT EXPERT,ETC.ASTFEL INCAT ACESTA SA DEVINA PERFORMANT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,ADICA JUDECATORII SA ASTEPTE DOSARELE PENTRU JUDECATA IAR PROCURORII SA LE PUNA PE BANDA RULANTA,EXPERTII SA FACA EXPERTIZE REALE CU AJUTORUL CARORA SA POATA FI IDENTIFICATE SI RECUPERATE IMEDIAT PREJUDICIILE ESCROCILOR-AZI LA PUTERE-A DOUA SOLUTIE EVIDENTA O REPREZINTA PROIECTUL UNEI JUSTITII EUROPENE,COMUNE,EFICIENTIZATA IN MASURA POSIBILULUI. :-)

# jul date 20 March 2014 19:11 -6

nu are cum sa incaseze un salariu de 1 miliard de lei vechi (100.000 lei ron), cred ca redactorul ar trebui sa corecteze greseala!

# Dr. in toate date 20 March 2014 19:26 +6

ai dreptate un miliard castigau in 2009 http://www.juridice.ro/40718/salariile-judecatorilor-si-procurorilor-grila-propusa-ministrul-muncii-merge-astazi-la-csm.html azi se castiga mult mai bine,

# magister date 20 March 2014 19:30 +7

Pai e simplu. Salariile sunt in declaratiile de avere. Sa vezi acolo, 90, o suta, o suta si pe an ptr magistrati asietenti. deci nu e gresit ca e pe an

# andrei date 20 March 2014 20:13 +9

Daca nici pt un salariu de 100000 nu te ajuta nasa csm-eista...la ce folos o astfel de cumetrie.Problema nu este nasa si acei judecatori din cadrul iccj, pentru cei care nu stiu, examenul a fost organizat de csm si iccj,care au acordat 5 pct in urma solutionarii contestatiei finutei.Dna...proces verbal de sesizare din oficiu...si la treaba...este inadmisibil....restituirea sumei de 400 lei reprezentand taxa de inscriere examen a tuturor aspirantilor....a fost o mascarada de examen....

# Magistrat-as. date 20 March 2014 20:15 +8

Salariul nu e mare, pentru cat muncesc magistratii asistenti de la ICCJ, avand in vedere ca ei sunt cei care tin iccj in picioare, ei redacteaza majoritatea hotararilor!!! In schimb nu e bine ce se intampla cu aceasta doamna!!!

# Magistrat prost din toate punctele de vedere date 20 March 2014 21:04 +5

Lipitorile care paraziteaza ICCJ nu au un salariu,au de la 2 in sus si castiga miliardele in contextul in care leprele isis vand tara,pe noi si fiecare cm al Romaniei,muncă de toată groaza pentru care merita viata vesnică in puscaria Infernului,si nu ma refer la un examen evident manarit,furat,imbecilele din ICCJ si CSM compromit sistemul imunitar al Romaniei,care nu se mai poate apara incat a ajuns un escroc de doi bani,ca asta este Basescu,un securist ingramadit,sa faca legea...tu te simti in siguranta,magistratule?ai furat suficient din salariile suprarealiste si mită,dar milioanele de romani batjocoriti de voi,care sunteti o mana de profitori,care batjocoriti legile si justitia,folosind-o in interes propriu si de clica.Deocamdata voi sunteti tapii ispasitori,ati pierdut pentru romania 25 de ani si 120 de miliarde de euro.Le dai tu din aniisi banii tai.Handicapatule.

# viorel date 20 March 2014 20:28 +10

Domnul Bordea...noi fraierii fara cumetrii la csm...si care am crezut in corectitudinea examenului...ce ziceti???taxa de inscriere se poate restitui?cu 400 lei poti emigra...chiar nu i a fost rusine...cum dracului sa fii atat de timpit si sa i dai 5 puncte La contestatie in contextul in care s a corectat La virgula.rusineeeeeeeee.....dnaaaaaa......alo.....ma constitui parte civila.....

# eu date 21 March 2014 08:55 +5

Despre ce vorbim? Rusine la exminatori? Sa fim seriosi, asta a fost asa, un mizilic, un serviciu insignifiant fata de toata pilaraia si serparia de la ICCJ si CSM. Ghica sta in umbra ca bine a fost sfatuita, sa isi tina gurita ceva timp , a calcat pe bataturi pe prea multi (era si ea mica si depasita, nu a stiut sa gestioneze puterea!) dar NU DOARME,ca nu ii sta in fire!

# RUŞINE!!!DEMISIA D-NEI GHICA ŞI RETRAGEREA FINEI DIN CONCURS date 21 March 2014 00:32 +8

Am auzit că, în timp ce aştepta să-i vină rândul la testul psihologic, d-na NEDELEA se informa deja despre pensia de serviciu şi despre condiţiile de acordare a acesteia.Vă vine să credeţi?!NAŞICA A FĂCUT O INVESTIŢIE PE TERMEN LUNG ŞI I-A ASIGURAT BĂTRÂNEŢILE FINUŢEI SALE. Ce, nu poate şi dumneaei, chiar dacă a ştiut de nota 2 la examen, să aibă cateva zeci de milioane pensie şi să traiască liniştită? Sesizare DNA din oficiu, ATITUDINE dl. BORDEA ŞI d-na L. STANCIU, ATITUDINE MEMBRII COMISIEI DE ORGANIZARE şi MEMBRII CSM, altfel înseamnă că sunteţi părţaşi la această fraudă, DEMISIE GHICA, RETRAGERE DIN CONCURS NEDELEA CLAUDIA, DACĂ AI UN PIC DE RUŞINE, DE BUN SIMŢ ŞI DE DEMNITATE!TOATĂ LUMEA ŞTIE CUM AI LUAT EXAMENUL ŞI TE VA ARĂTA CU DEGETUL. DREPTATE! ADEVĂR!

# Doamna Stanciu date 21 March 2014 09:05 +7

Cum este posibil ca un judecator de curte suprema...zeul tuturor zeilor din magistratura, cu baremul in fara sa acorde 2 pct iar in recorectare sa acorde Pe aceeasi lucrare 5 puncte in plus???Doamna Stanciu sunt oamenii din subordinea dvstra...oameni santajabili....atitudine...cercetarea membrolor comisie...anularea rezultatelor examenului si restitirea banilor celor fara nasi La csm

# euu date 21 March 2014 09:15 +6

Sesizare dna...anulare mascarada de examen cu pierderea calitatii de candidat admis si obtinerea celei de suspect...inculpat...si in final condamnat incarcerat ..SPer sa se faca dreptate si sa ajungeti La puscarie

# CSM Campionatul Satesc de Maciuca date 21 March 2014 10:56 +1

Fereasca Dumenzeu sa fii judecat de asemenea \"eminente\". Asa \"merge\" treburile in saracia asta de tara bananiera.

# obiectiva date 21 March 2014 11:00 +1

eu cred ca din MILA i-au dat NOTA DOI la examinare, ca merita UNU........pentru prezenta !

# pt domnul Bordea si doamna Stanciu date 21 March 2014 12:11 +2

Cei care s au inscris au si platit pt a putea participa la mascarada organizata de csm si iccj ...rusineeeeeeee

# Marijus date 21 March 2014 13:49 0

Pentru candidatul care acuză: Cereţi public Reexaminarea! Nu vă lăsaţi! : Stimaţi colegi magistraţi, Ce părere aveţi? Dacă tot suntem în UE şi ăia fac ce vor cu noi, nu am putea cere Cetăţenia unui stat membru cât de cât normal?? Eu nu mai suport să slujesc justiţia din Ro cu un aşa CSM! ştiu că legea obligă să ai cetăţenie română, dar totuşi.....în condiţiile în care UE are sistem propriu de justiţie şi ne tot uniformizăm.... :sigh:

# camelia date 21 March 2014 15:25 +1

DNA sa faca cercetari iar cei vinovati sa raspunda.

# ROBERT date 21 March 2014 16:22 +1

Ar trebui sa se schimbe legea pentru numirea la ICCJ a magistratilor asistenti, in sensul ca grefierii sa nu mai poata participa la concurs, pt ca nu au cunostinte in drept, de baza. Magistratului asistent ar trebui sa i se refaca statutul, sa redevina ceea ce a fost odata, un inalt demnitar!!! Grefierii sa ramana la treaba lor, ca oricum aceste doua meserii, in afara de strigarea cauzei in sala, nu prea mai au nimic in comun !!!!

# MIHAELA date 21 March 2014 16:48 0

SUBIECTUL NU ERA ACESTA. DAR DACĂ TOT AI ADUS VORBA.....EU ŞTIU CĂ GREFIERII ŞI MAGISTRAŢII AU MAI MULTE ÎN COMUN DECÂT CREZI TU. ŞI ŞTIU GREFIERI CARE SUNT MULT MAI DEŞTEPŢI DECÂT UNII MAGISTRAŢI ASISTENTI. ŞI UNII ŞI ALŢII AU CAM ACELEAŞI STUDII: AU ABSOLVIT FAC. DE DREPTC, DECI NU AU CUM SĂ NU AIBĂ CUNOŞTINŢE DE DREPT, DE BAZĂ, CUM SPUI TU. IAR DOVADA ESTE CĂ LA ACEST EXAMEN AU INTRAT TREI GREFIERI, DACĂ NU CHIAR MAI MULŢI. TI-E FRICĂ CĂ VOR FI MAI COMPETENŢI DECÂT TINE?PENTRU CĂ SIGUR EŞTI MAGISTRAT SAU VIITOR MAGISTRAT, DUPĂ  FELUL ÎN CARE VORBEŞTI.

# Robert date 21 March 2014 16:58 0

probabil ca esti vreo grefiera de la iccj, care freaca menta pe acolo, sunteti prafffffff, vai de capul vostru

# . date 21 March 2014 22:08 +1

iti recomand sa parcurgi art. 103 si urm. din ROI - HG 387/2005 si apoi poti sa fii indreptatit sa judeci ! spor la lactura !

# bula date 21 March 2014 17:01 +1

Ma mir ca nu i-au anonimizat si pe astia cu coduri, ca la judecatori si procurori.

# cruceanu dumitru date 21 March 2014 17:26 +1

Robert lucrezi la rosal cumva

# andrei date 21 March 2014 18:27 +3

Sa speram ca dna se va sesiza din oficiu in urma aparitiei in presa a informatiilor si va face cercetari, este incredobil ce s a intamplat, sunt asa de multe coincidente...si 5 puncte in recorectare ...la nivel de curte suprema?no way....

# viorel date 21 March 2014 18:34 +3

Lucrurile sunt evidente...foare prost gestionate...nu vad sa nu existe urmari. . .este o chestiune doar de timp...spor la treaba organelor abilitate...poate ne spun de unde au scos 5 puncte din cele 2 initial obtinute

# obiectiva date 21 March 2014 19:19 +6

aceasta numire DUBIOASA la ICCJ sub aripa alinei ghica poarta cumva numele de TRAFIC DE INFLUENTA ???

# Alooo date 21 March 2014 20:34 0

va rog sa iertati, vb. de un examen la varful justitiei din tara, cei care acuzati examenul de admitere in avocatura in UNBR 2004, ar trebui sa va inghititi limba! acelasi lucru se intampla si la admiterea in avocatura la trad. florea! BANI, CUMETRI, FINI, COPII, AMANTE, .....RUSINEEEE... scieti ce vreti, dar asta este ROMANIA.

# awa date 22 March 2014 14:11 0

Acesta e nivelul de cunostinte  in 90% 8) :-* :o :-? :P ;-) din motivari,  nota  \"2\".mOTIVUL E CA NU PROMOVEAZA  ELITELE  CI CURVELE, PE  bani  SI PILE, la fel ca-n vremea lui ceasca!!!!

# candidat date 23 March 2014 12:34 +1

Sunt unul dintre candidati. Cred că toţi care am participat la acest concurs ar trebui să depunem plângere la DNA(desi DNA-ul ar fi trebuiet sa se sesizeze deja din oficiu şi pentru că nu a făcut-o sau nu o va face reprezintă încă o bilă neagră pentru această instituţie) şi să formulăm acţiune în justiţie împotriva CSM şi ICCJ în care să ne constituim parte civilă solicitând daune materiale, reprezentând taxa de înscriere şi celelalte cheltuieli făcute pentru înscrierea la acest concurs, şi care nu au fost chiar insignifiante, dar şi daune morale, întrucât pentru unii dintre noi acest concurs fraudat a provocat suferinţă şi umilinţă, dar şi încălcarea unor drepturi ale omului, cum ar fi cel al egalităţii de drepturi. Eu asta o să fac şi sper să mă urmeze şi altii. Curaj!Nu trebuie să lăsăm lucrurile aşa!

# pentru \" candidat\" date 23 March 2014 14:28 +1

Asta e solutia! Contestarea examenului si a rezultatelor, eventual plangere penala pentru abuz in serviciu .....Din cauza noastra s-a ajuns aici, ca induram si nu ne revoltam in fata umilinteleor si nedreptatii. :P 8) :-| :-* <img src=ops:' /> :sad: :cry: :o 8)

# candidat date 23 March 2014 15:19 +1

ai dreptate.contestarea examenului şi a rezultatelor şi plângere penală pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă.oricum, locul d-nei Ghica este lângă Gabriela Ghiţă, la închisoare. dacă DNA-ul îşi va face treaba cum trebuie, poate îşi vor ţine de urât una alteia.reiau citatul unuia dintre comentatori \"DNA, DNA, rezolvaţi corupţia!\"

# aloo date 23 March 2014 15:24 0

Candidat! inteleg ca sunteti judecator, uitativa si la noi absolventi de drept care mergem la examen la barourile Dlui. Florea si cand se afiseaza rezultatele nu mai intelegem nimic.. MESAJ----Avocatii care vin in fata dv. sunt absolventi de Fac. de Drept, sunt inscrisi pe tabloul Barului in care sunt inscrisi, conf. Leg.51.1995, au CIF. platesc taxe STATULUI ROMAN( deficit bugetar 2.8 mil), VA RUGAM LASATI PROFESIONALISMUL SA PRIMEZE.. TOTI SUNT ABSOLVENTI AL UNEI FACULTATI ACREDITATA DE STATUL ROMAN! Va multumesc si scuzati daca gresesc!!!!

# aloooo date 23 March 2014 15:31 0

am vazut greseala si stiu ca cei carcotasi se vor folosi ca sa arate greseala ,, Barourile in care sunt inscrisi\'\' mesajul este acelasi,, Sa invatam sa respectam pe cei mai buni ca noi! Respect!

# candidat date 23 March 2014 15:46 +1

greşeşti dintr-un singur punct de vedere. nu sunt judecator, sper doar să ajung într-o buna zi pentru ca imi doresc şi n-o să renunţ la asta.am doar calitatea de candidat la ex. de magistrat-asistent la care pot participa absovenţii FAC. DE DREPT care au cinci ani vechime în specialitate juridică, adică au profesat cinci ani ca avocat, consilier juridic, grefier la Curţile de Apel sau ICCJ etc. confunzi acest examen cu examenul de promovare al judecatorilor de la instanţele inferioare la ICCJ.

# aloooo date 23 March 2014 16:42 +1

poate nu am spus ca stiu exact despre ACEST examen, dar sincer asa sunt toate examenele organizate de cativa ani incoace, iti doresc sa ajungi judecator si sa judeci cu profesionalism si un pic de suflet(inima), sa citesti actele depuse la dosar !!!, si sa incerci sa vezi si dincolo de acestea , adica omul din fata TA. BAFTA din tot sufletul!... Speranta ta este o forma de motivare si pentru noi , doritori ca si tine.

# ADEVARUL date 23 March 2014 18:04 0

SUNT NAIVI CARE SE VISEAZĂ JUDECĂTORI IN ROMÂNIA...DAR NU EXISTA O SCOALĂ CARE SĂ FORMEZE MAGISTRATUL-JUDECĂTORUL... :-)...M-DAME STANCIU ASIGURĂ PREZENȚA UNOR SUROGATE IN FAPT VERITABILI DICTATORI,PUSCARIILE ACTUALE SUNT NISTE LAGARE NAZISTE,SCUZE,BĂSISTE,IMPUTITE CA TOT CE EMANĂ ACEASTĂ ADUNĂTURĂ DE ESCROCI CARE FURĂ ROMANIA DE ATÂȚIA SI ATATIA ANI.SISTEMUL,STATUL ROMAN NU DOAR CĂ NU ESTE EFICIENT,DAR PRIN IZVOARELE BINECUNOSCUTE CURG BANI FURATI DE LA NOI,TOTI ROMANII...SATANELOR.

# candidat date 23 March 2014 19:57 0

eu nu doar ma visez judecator.am fost destul de aproape chiar sa ajung, numai ghinionul m-a împiedicat sa nu fiu, dar ştiu ca în curand o sa se întâmple acest lucru. şi cand voi fi judecator, voi judeca şi dupa lege şi cu inima, cum zicea un ante-comentator, şi voi fi unul cinstit şi cu coloană vertebrală, iar asta nu mi-o doresc pentru a avea o sursa de venit caştigat uşor, cum se intampla in cazul multor judecatori corupţi, pentru că la mine banii nu înseamnă mare lucru, ci mi-o doresc pentru ca simt ca asta mi-ar plăcea sa fac, sa ajut oamenii să-şi gasească dreptatea. şi ştiu, fara a fi lipsita de modestie, ca aş fi un judecator mai bun decat multi alţii.

# Pup Alina date 24 March 2014 12:10 +1

Alinuta, locul tau e la brutarie! Ai luat bani in timp ce erai suspendata, te-ai folosit de functie in dosarele unor prietene si chiar in dosarele tale personale, ti-ai luat finuta la CSM, acum ai propulsat-o la ICCJ. Cine stie cate matrapazlacuri ai mai facut! Concluzia ALINA LA BRUTARIE!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii