FRAUDA PNL-USR LA ALEGERI? – Primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu avertizeaza: “Clar exista o intentie pentru ca disperarea este foarte mare. Exista o mobilizare si fonduri enorme care sunt angrenate in aceste actiuni... Autoritatea Electorala Permanenta ar trebui sa se sesizeze” (Video)

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA

16.08.2020 15:11
Vizualizari: 4326

Lumea Justitiei a atras atentia in urma cu cateva zile asupra unui important potential de fraudare a alegerilor locale din 27 septembrie 2020. In articolul publicat in 10 august 2020 si intitulat “Potential de fraudare a alegerilor”, v-am prezentat procedura de strangere de semnaturi online implementat de PNL si USR, in care sustinatorii celor doua partide sunt obligati sa trimita copii electronice dupa cartile de identitate si o semnatura electronica, procedura care a dat nastere unor suspiciuni in mediul politic.


 

Aratam la acel moment ca exista riscul ca, evident cu o complicitate din partea autoritatilor, copiile cartilor de identitate aflate in bazele de date ale PNL si USR sa fie introduse in softul de alegeri, chiar si in cazul unor persoane care nu s-au prezentat la vot. Surse avizate din mediul politic ne-au explicat modul de functionare a posibilului mecansim de fraudare a alegerilor. Mai exact, reprezentantul unui partid, cu putin timp inainte de inchiderea urnelor, poate solicita date de la formatiunea sa despre un anume alegator aflat in respectiva circumscriptie de vot, dar care nu a venit la vot, pentru a fi verificat daca se numara printre cei care au semnat online pentru sustinerea candidatului partidului pe care membrul sectiei de votare il reprezinta, implicit trimitandu-si buletinul. Iar in cazul in care raspunsul este afirmativ, cartea de identitate scanata aflata in arhiva partidului va fi introdusa in baza de date gestionata de STS, ca si cum detinatorul cartii de identiate ar fi votat, falsificarea semnaturii olografe in tabelele pe hartie din sectia de vot fiind deja o simpla formalitate, mai ales ca o semnatura electronica a fost deja trimisa catre partide impreuna cu cartea de identitate (click aici pentru a citi).

 

Primarul Gabriel Mutu cere sesizarea AEP


Iata ca suspiciunile privind o posibila frauda la alegerile locale au fost confirmate de unul dintre cei mai importanti primari din Capitala. Este vorba despre primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu (foto), candidat pentru un nou mandat.

Intr-un interviu acordat publicatiei Lumea Banilor, Gabriel Mutu a explicat modul in care s-ar putea derula posibila actiune de fraudare a alegerilor locale, sustinand ca Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) ar trebui sa se sesizeze asupra procedurii online de strangere de semnaturi realizata de PNL si USR. De asemenea, edilul Gabriel Mutu a dezvaluit ca in randul celor doua partide exista o disperare in legatura cu alegerile locale din 27 septembrie 2020, dar si faptul ca pentru aceste formatiuni au fost mobilizate forte si fonduri financiare impresionante.

 

Iata un fragment din declaratiile facute de primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu in interviul acordat publicatiei Lumea Banilor, dezvaluirile sale integrale despre alegerile din 2020 fiind atasate la finalul articolului:

 

 

“In momentul in care soliciti scanarea actului de identiate, o poza a actului de identitate ma gandesc ca poate functiona in logica celui care se duce la sectia de votare, si primul lucru pe care il face cand se prezinta este sa dea cartea de identitate, care se pune intr-un suport amplasat in fata camerei de luat vederi de la tableta respectiva, iar camera face o poza a actului de identitate. Problema este ca, ma gandesc, aceste partide pot detine softuri prin care in momentul in care ne apropiem de ora 21, ora la care se inchide procesul electoral, reprezentantii acestor partide avand in vedere ca au listele cu alegatorii in fata pot transmite catre un server, catre o baza de date informatia ca Mutu Gabriel nu a votat. Pui Mutu Gabriel si sectia de votare. Eu ma pot gandi ca avand aceasta scanare, actul de identitate in baza ta de date undeva se pot intrepatrunde actiunile. (…) Autoritatea Electorala Permanenta ar trebui sa se sesizeze vizavi de aceasta procedura. (…) Deci clar exista ceva, o intentie pentru ca disperarea este foarte mare. Exista o mobilizare si fonduri enorme care sunt angrenate in aceste actiuni”.


* Cititi aici dezvaluirile primarului Sectorului 6 Gabriel Mutu privind alegerile locale din 27 septembrie 2020

Comentarii

# DODI date 16 August 2020 16:50 +17

Având ”experiența” PDL de fraudare a alegerilor, având ”mijloacele” SRI+STS de fraudare a alegerilor, având în spate fraudarea alegerilor tembelului de la Cotroceni, trepădușii din PNL mimează o ”luptă” electorală care este deja decisă de alogenul de la SRI și girată de tembelul de la Cotroceni. Din păcate munca politică a pesedeilor adevărați este estompată de jocul murdar al acoperiților din PSD și din această cauză alegerile sunt doar o mimare cabotină a democrației. Cretinii, pupincuriștii și aplaudacii din PNL au șanse nemeritate de a merge... legal mai departe în opera lor și a cretinului de la Cotroceni de a distruge România și a o aservi interese lor străine, reprezentate de fuhrerul Merkel și licuriciul de peste baltă.

# sever date 16 August 2020 17:59 +3

exista si listele cu votanti la circumscriptie cu care, DACA se vrea , se poate face comparatia .

# xyz date 16 August 2020 18:47 +4

Votul a devenit de mult irelevant, doar da impresia sclavilor ca treaba se face legal. In realitate, zarurile au fost deja aruncate.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii