GHICA SE INCALZESTE PENTRU INALTA CURTE – Fosta presedinta a CSM, judecatoarea Alina Ghica de la Curtea de Apel Bucuresti, nu mai ajunge la Inspectia Judiciara. Ghica nu se numara printre candidatii admisi la concursul de numire in functia de inspector la Inspectia Judiciara. Alina Ghica are ca varianta de rezerva Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde isi incearca norocul a doua oara, dupa ce a picat concursul organizat in sesiunea iunie-noiembrie 2019 (Documente)

Scris de: Valentin BUSUIOC

19.02.2021 14:41
Vizualizari: 3735

Judecatoarea Alina Ghica (foto), de la Curtea de Apel Bucuresti – fosta presedinta a Consiliului Superior al Magistraturii – nu mai ajunge la Inspectia Judiciara. Totusi, partea buna pentru Ghica este ca are o sansa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, concursul de promovare la instanta suprema fiind inca in derulare.La 9 februarie 2021, Inspectia a publicat rezultatele finale cu magistratii care au promovat concursul organizat de catre IJ in sesiunea 22 septembrie 2020 – 11 februarie 2021. Dupa cum vedeti in tabelul de mai jos, judecatoarea Ghica nu apare printre magistratii admisi, desi aceasta s-a inscris la concurs (vezi facsimil 1 si 2). In schimb, candidatii admisi sunt (vezi facsimil 3):


1. judecatori:

- Lorena Tarlion (Tribunalul Iasi);

- Carmen Cosma (Tribunalul Bucuresti);

- Florentin Teisanu (Curtea de Apel Ploiesti).


2. procurori:

- Mihaela Florina Focica (DIICOT);

- Silviu Vasile Ciocoiu (SIIJ).

 

 
In caz ca v-a sarit in ochi numele procuroarei Mihaela Focica, mentionam ca aceasta, in calitate de inspectoare judiciara, a instrumentat in 2017, alaturi de procuroarea Adriana Pampu Romanescu, cauza disciplinara vizandu-i pe procurorii DNA Marius Bulancea, Jean Uncheselu si Paul Dumitriu, trimisi in judecata disciplinara pentru dosarul deschis abuziv Guvernului Romaniei in legatura cu oportunitatea emiterii OUG 13/2017. Totusi, desi Romanescu a continuat pana la capat, pe Focica a podidit-o frica, sfarsind prin a lauda activitatea DNA (click aici pentru a citi).


Poate a doua oara e cu noroc


Dupa cum spuneam, Alina Ghica s-a mai inscris la un concurs: acela de promovare la Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de contencios administrativ si fiscal. Aici, ea isi incearca norocul a doua oara, in sesiunea septembrie 2020 – februarie 2021, din cauza ca a picat concursul organizat de catre CSM in sesiunea iunie-noiembrie 2019 (click aici pentru a citi).

Asa cum veti vedea in tabelul anexat la finalul articolului, 18 judecatori candideaza pentru Sectia de contencios a instantei supreme. Iar cel mai recent tabel publicat de catre CSM in legatura cu acest concurs ii arata pe toti cei 18 candidati declarati admisi la proba constand in evaluarea lucrarilor (vezi facsimil 2).


* Gasiti aici tabelul cu toti candidatii la ICCJ in sesiunea septembrie 2020 – februarie 2021

 


Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Historian date 19 February 2021 18:01 0

Click pe linkul către imagine: în dreapta - oana hajnala. În stânga - alina ghica :eek: https://i0.wp.com/fabrickated.com/wp-content/uploads/2015/03/ss-women-2.jpg?ssl=1

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant of Judicial Scoundrels date 19 February 2021 19:14 +2

Proba verității asupra a ce înseamnă această CLOACĂ MAXIMA - ICCJ! :eek: Nevoit fiind să accesez ce-a de-a doua parte a compendiului statistic de ticăloșie judiciară, cuprinzând cele 30 de condamnări ale Borfașilor cu robe din perioada 2017 - 2017, am constatat, CU ULUIRE, :-? că la partea de finala a acestui compendiu aveam o serie de spețe în desfășurare (nedefinitive), la care era inserat sub formă de link numărul dosarului aflat pe pupitrul ÎCCJ. SURPRIZĂ: NU MAI APARE NICI O SPEȚĂ LA ACELE LINKURI. AU fost trecute sub oboroc! :eek: Așadar, pentru cine se mai îndoia cine este ÎCCJ, avem răspunsul de față: CLOACA MAXIMA! O Cloacă în care BATISTA PE ȚAMBAL este singura metodă de acțiune întru contracararea unor îndreptățite critici la adresa „Judicial Mafia Inc.”!!! :eek: /// pentru conformitate, linkul statisticii și oricine poate da click pe linkurile de la partea finală a postării: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2020/02/mic-indreptar-de-ticalosie-judiciara.html

# Valter Cojman date 19 February 2021 21:42 0

Doar băsisto-staliniști deveniți securisto-fasciști sunt promovați în funcții în „justițea! de căcat băsisto-iohanistă de tip mafiot.

# Edelweiss - Ivory Tower Scout- Accountant date 20 February 2021 00:35 0

Site CSM1909 :-? Secțiunea „AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ” :-) https://www.csm1909.ro/ViewFile.ashx?Guid=2d8ba129-3e05-4e80-85af-8eb60e866887&Signature=6144217 Alinutza Nicoleta Grese :-? : salariu magistratură 216.384 Ron : 12 luni = 18.032. :sad: DOAR o sută optzeci de milioane de lei? :sad: (în sistemul de calcul al babelor pensionare de colhoz, cu pensii de 4 milioane de lei lunar) Ce kă_kat să faci cu 18 mii de lei lunar când pomezile, sulemenurile și miresmele chemtrails sunt atât de expansive în ziua de azi? :eek: Imediat să să întrunească Cesemeaua cea infectă și s-o propulseze pe alinuța în vreo funcție de șefă de secție la CLOACA MAXIMA (aka ÎCCJ)! :roll:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii